Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Kdoví jestli se neopakuje stejná situace s Vinnym (že tají nějaké zranění). Právě po loňsku se Smithem by se nebylo čemu "divit".
Přijde mi, že oproti tomu, jak hrál dřív, má horší tzv. puck control. Dřív si to dokázal vodit v útočné třetině, vystřelit přesně (viz Maurice Richards Trophy), přejít jeden na jednoho. Všechno tohle letos chybí, puky mu odskakujou od hokejky a ztrácí je, netrefí pořádně bránu, 1 na 1 nepřejde....jak kdyby mu ty operace zápěstí něco sebraly, nebo je neměl úplně v pořádku. Kdyby tak hrál prvních pár zápasů, tak bych to přičetl nerozehranosti, ale čtvrt sezony pryč a on se skoro nikam neposunul. Stejně jako celý tým, to mě na nás štve nejvíc - za celých 25 zápasů nebo kolik není vidět žádný pořádný progress, místo toho, aby se ten tým někam posouval, tak stojí na místě.
Co tak teď vzpomenu, tak snad Mezs hraje líp, než zkraje sezony. A Downie.
kisin píše:The Lightning are recalling Blair Jones from Norfolk.
Mě tohle už spíš přijde, jako ukázka totální nouze. Nebudu se divit, když za pár zápasů povolaj Bochenskiho nebo dokonce Ashtona :thumbsdown: Tohle už je vážně zoufalst, nic víc.

Btw, vypadá to, že dneska bude zase chytat Smith, takže prohra 0:4, 1:4 atd. neni vůbec nereálná :thumbsup: Vubec bych se nedivil, kdyby dneska Brodeur dal 103. shutout :)
Ikeď niesom veľkým fanúšikov Tampy ale dnes by mohli na ľade Devils urvať nejaký ten bodík. Favoritom zápasu je pravdaže Jersey ale myslím, že dnes hostia vybojujú remízu.

Taktiež som videl tiket jedného super típéra a mal vsadené na X2 za dosť veľkú sumu tak určite mal dôvod dať to.
GL TAMPA :oslava:
MartinFC píše:Jedna taková hypotetická otázka, můžeš mi říct kisine jak se dá tajit otřes mozku?
Vím já ? Nejsem doktor.Nicméně tehdy se o této kauzičce hodně napsalo,Smith byl hodně kritizovaný,údajně měl velké bolesti,ale nic neřekl ... následovala dlouhá 7 měsíční pauza a kde je Smitty ted' :-( loni patřil k nejlepším golmanům v lize,letos to je přesně naopak.Jak jsem již psal,nejraději bych Smittyho poslal na několik zápasů na farmu,kde by snad získal zřejmě ztracené sebevědomí ... nicméně já Smittymu věřím,chytat umí,je pouze otázkou času,kdy se dostane do své lonské formy.Naštěstí máme Niittyho,který nás ve Smittyho indispozici drží :roll:
mountain píše:Kdoví jestli se neopakuje stejná situace s Vinnym (že tají nějaké zranění). Právě po loňsku se Smithem by se nebylo čemu "divit".
Přijde mi, že oproti tomu, jak hrál dřív, má horší tzv. puck control. Dřív si to dokázal vodit v útočné třetině, vystřelit přesně (viz Maurice Richards Trophy), přejít jeden na jednoho. Všechno tohle letos chybí, puky mu odskakujou od hokejky a ztrácí je, netrefí pořádně bránu, 1 na 1 nepřejde....jak kdyby mu ty operace zápěstí něco sebraly, nebo je neměl úplně v pořádku. Kdyby tak hrál prvních pár zápasů, tak bych to přičetl nerozehranosti, ale čtvrt sezony pryč a on se skoro nikam neposunul
Souhlas.Ještě bych zmínil bruslení,přijde mi,že neskutečně zpomalil,všechno mu trvá o několik zlomků vteřiny déle jak před 2 roky ... no nezbývá než doufat,že se Vinny zvedne.Ale opravdu zvedne.A snad to nebude trvat 2 roky :roll: Tampu si bez Lecavaliera nedovedu představit ... to už by snad ani nebyla Tampa :!:
PainKiller píše:The Lightning are recalling Blair Jones from Norfolk.
Mě tohle už spíš přijde, jako ukázka totální nouze. Nebudu se divit, když za pár zápasů povolaj Bochenskiho nebo dokonce Ashtona :thumbsdown: Tohle už je vážně zoufalst, nic víc.
Proč zoufalost ? Zoufalost je spíše to,že pořád stavíme Veilleuxe,Krajíčka a tyhle omyly :!: Mnohdy borci z farmy udělají mnohem víc,než hráči z áčka ... Szczechura taky začal sezonu na farmě a momentálně ( poslední 3-4 zápasy ) patří k našim nejlepším hráčům :!: proč by něco podobného nemohl zopakovat Jones ?

Jinak dnes chytá Niitty,Smaby s Fedorukem out,Foster bude asi healthy scratch.Jones hraje :)
kisin píše:Jinak dnes chytá Niitty,Smaby s Fedorukem out,Foster bude asi healthy scratch.Jones hraje :)
Aby sme získali bod, tak se bude muset Niitty snažit vychytat nulu :D Jinak o Lecim se zase začíná skoro všude psát, bohužel ne pozitivně, však si to ani nezaslouží :thumbsdown: Já už nvm co s nim, když mohl bejt Foster hozenej na křídlo, Halpern taky, tak proč by nemohl Leci?

Malone - Stamkos - Lecavalier
Tanguay - Halpern - St.Louis
Downie - Szczechura - Wright
Jones - Konopka - Veilleux

http://www.tampabay.com/sports/hockey/l ... ce/1056321

http://www.hockeybuzz.com/blog/Jon-Jord ... r/90/24690
No tak Jones levé křídlo hrát nebude,jelikož má hokejku napravo,nepletu-li se.Dle twitteru bude hrát centra,což dost možná znamená,že Zenon bude sedět.Halperna bych do 2.lajny nepostavil ani za kus masa,podle mého by ve většine týmů pendloval mezi 3. a 4.lajnou .... i přesto ovšem hraje s Vinnym ( již několik zápasů ) :thumbsdown: smutné Ricku,hodně smutné.Ty si sice pochvaluješ Halpernovo buly a práci u mantinelu,nicméně to,že má Halpern nulovej ofenzivní instinkt ti již nedochází.Vinny musí být nadšený,nedaří se mu a jako ''nového'' spoluhráče získá Halperna,který je ještě 2x pomalejší jak on sám ... to potěší :) raději se k Tocchetové práci nebudu vyjadřovat,jen bych se opakoval.Dnes asi fakt dostane práci v NHL každý blb,jinak toto ani není možné.Je opravdu velmi smutné,že jsme se v létě nepokusili získat Lemairea či Tippeta.Podívejte na Phoenix ... kádr řekl bych podobných kvalit jak náš a postavení v tabulce ? 6.místo na západě ! A čí je to zásluha ? Gretzkyho asi ne ... my bychom byli na západě první.Od konce ...

My za většinu vítězství můžeme děkovat golmanům ( hlavně teda Niittymu ) , Tocchet není schopen soupeře ničím překvapit.Každej zápas hrajeme stejně,většinou stejně špatně.Stejné chyby,stejné špatné složení obrany ... ach jo.Bože,jak já toho chlapa nenávidím.Nejlepší je na tom to,že Lawton je ještě 2x větší blb a proto zde bude Tocchet snad navždycky :bitka2:
Super, konečně je tu konzistence - 4 prohry za sebou, 6 z 5 zápasů. Dvě třetiny jsme byli o trochu lepší, ale pak na začátku třetí 3 vyloučení za sebou během asi 2:30. Díky naší skoro nejhorší PK v lize jsme dostali samozřejmě dvě branky (první Halpern překrásně prohrál buly, hráči pak ještě Rolstonovi uhnuli, aby mohl čistě střílet, druhý gól fatální chyba Halea) a bylo jasno. Všechny naše fauly byly úplně zbytečné - dva v útočné třetině, dva ve střední, kde o nic nešlo. Pak sice nadešla krásná akce při naší PP a vyrovnání, ale potom jsme opět zašátrali v klobouku s nálepkou "kvůli čemu prohráváme" a vytáhli z něho tentokrát gól v poslední půlminutě. Hezky, to už tu nějaký čas nebylo.
Ztracené další dva body. Jeden minimálně. Úplně zbytečně. Devils celý zápas trpělivě čekali, až si to prohrajem sami. Moc sme je sice k ničemu nepustili, takový typický zápas s Devils, ale přesto to na prohru stačilo.
Jen tak dál ale, snad se začne konečně něco dít, protože takhle to dál nejde. Dáváme málo branek, PK jedna z nejhorších v lize (za posledních cca 5-10 zápasů určitě nejhorší) .... hlavně každý zápas vyhoříme na něčem jiném, na všech frontách zahrajem aspoň trochu dobře jen výjimečně.
Ano,další vynikající představení režirované Tocchetem.Taktika na 3.třetinu byla asi nechat se vylučovat,dokud to jen půjde :) celý zápas hrajeme disciplinovaně,ale ve 3.třetině chodí ven jeden borec za druhý, ... kdy konečně tomu idiotovi dojde,že Krajíček je jasně NEJHORŠÍ bek ??? A že Hale za ním moc nezaostává ?? Proč máme na farmě Lundina,který dokáže zahrát o 2 třídy lépe ??? Proč hraje Veilleux,který doposud nic nevymyslel a jen vše ku*ví ?? Proč se neustále točí lajny podle klobouku ??? Proč hraje Walker 12 minut za zápas ??? Kvůli čemu pořád sere Halperna k Vinnymu ??? Proč hraje 19letej Wright tolik času na oslabení ??? Proč sere Halperna na PP ??? Proč Lawton nedá Krajíčka a Halea/Fostera na waiver ??? Bože , tahle banda tupců mne jednou přivede do hrobu :thumbsdown: doufám,že rupneme i s Islesl,to už by se snad ten plešatej p... pakoval !!!
Heh, docela zajímavý. Koukal sem na první dvě třetiny, to sme vedli 1:0 :) Šel sem ale spát a řikal sem si, že v třetí třetině to Devils stejnak bez problémů otočí. No, a překvapivě se tak stalo :D Stamkos s Malonem nedali gol už dobrý 4 zápasy tušim. Celej tým dal za 3 zápasy 3 goly :eek2: Jak sem už psal, každej zjistil, že si stačí pohlídat Stammera s Malonem a nemáme šanci. Pokud bude Tocchet na střídačce, žádnýho zlepšení ze nedočkáme. Stejně tak Lawton, protože ten si myslí že se 3 hráčema budem vyhrávat zápasy.

http://www.tampabay.com/blogs/lightning ... alier-wing

http://www.tampabay.com/sports/hockey/l ... 056658.ece
Devils hráli totální prd,kdyby na naší lavičce nestál ''ostřílený mazák'' Tocchet,vyhráli jsme.

"Sometimes when the pressure is on people do stupid things," Lightning coach Rick Tocchet said of the three consecutive penalties. "They are just stupid, stupid penalties."

Ty seš taky stupid,pořád necháváš hrát stupidního Krajíčka a Halea a pak se divíš,že dostáváme stupidní goly a chodíme stupidně ven :thumbsdown:

Pořád ještě nikde nevidím,že by byl Lundin povolanej ? To mi vážně chcete říct,že Krajíček s Halem budou hrát i dnes ?? No jo,co jiného čekat od těch blbců ...
No tvl, dneska pěkně promíchaný lajny. Kdyby nám nechyběl top6 hráč tak se nemusí furt točit jak dementi :doh: A kdyby Leci už se sebou konečně něco dělal :evil: Normálně bych ho asi posadil na 2-3 zápasy na tribunu at se vzpamatuje, to stejný s Tanguayem.

Malone - Stamkos - St.Louis
Jones - Halpern - Tanguay
Lecavalier - Szczechura - Downie
Wright - Konopka - Veilleux

Ohlund - Meszaros
Hedman - Krajíček
Walker - Hale

Smith

teda nvm, ale když už, to takhle Tocchet proházel, moh aspon prohodit 2 a 3 lajnu:

Malone - Stamkos - St.Louis
Szczechura - Lecavalier - Downie
Wright - Halpern - Tanguay
Jones - Konopka - Veilleux
No,ty lajny se stejně během zápasu pořád měnily ... :thumbsdown: PaulSZ se zranil,snad to nebude nic vážného.Ztráta jednoho z nejlepších hráčů znát byla,hlavně při oslabení.Jsem zvědavý,kdy si konečně Tocchet s Lawtonem uvědomí,že hráči jako Krajíček,Veilleux,Hale do týmu nepatří,pokud chceme bojovat o PO :!: Jasně,zřejmě je nikdo nechce,ale já bych ty money obětoval,všechny bych poslal na waiver a místo nich vzal z farmy 2x lepší ... kovbojové to zacálují,nebo ne ? Jinak pokud jde o složení lajn,já bych vyzkoušel tohle :

Ryan Malone - Vinny Lecavalier - Steven Stamkos
Alex Tanguay - Paul Szczechura - Márty St.Louis
Ryan Craig - Blair Jones - Steve Downie
Radek Smolenak - Jeff Halpern - James Wright

13.útočník Zenon - Veilleux , Fedoruk PRYČ !

Victor Hedman - Mattias Ohlund
Andrej Meszaros - Matt Walker
Mike Lundin - Matt Smaby

7.bek Foster - Krajíček , Hale PRYČ !

1.PP - Malone,Stamkos,Downie,Ohlund,St.Louis
2.PP - Tanguay,Jones,Lecavalier,Meszároš,Hedman/St.Louis

1.SH - Szczechura,St.Louis,Lundin,Walker
2.SH - Lecavalier,Stamkos,Ohlund,Smaby
3.SH - Halpern,Craig/Malone,Mezz,Hedman

Jones včera ukázal,proč sbírá v Norfolku tolik bodů.Je velkej,je silnej a hlavně,umí hrát HOKEJ ! Narozdíl od Veilleuxe třeba.Mně jeho výkon včera přesvědčil,doufám,že zůstane nahoře natrvalo.Jeví se taky jako dobrý adept na 2.PP,na clonění před golmanem.Prý to tak taky hraje v Norfolku.Craig má zatím také velmi dobrou sezonu a v těch zápasech,ve kterých se představil nahoře,odváděl dobrou práci.Takže nevidím důvod,proč mu nedat šanci na delší dobu.A né jen na 3 zápasy.Smolenák se po pomalejším začátku celkem rozehrál,dnes si při neúčasti Jonese připsal 2 body ( 1+1 ),Smoke je naprosto ideálním hráčem do 4.lajny,důraznej,schopnej sundat rukavice i skorovat ...

Lecavaliera bych zkusil se Stammerem,co myslíte :?: Stammer by mohl Vinnyho z těch sra*ek alespon částečně dostat a Malone jako 3.do party ... noo :) Szczechura v současné formě pozici 2.centra bez probému zvládne.Pokud tedy není jeho zranění vážné :sad2: ten tým prostě kvalitu má,jen to chce sestavit nejsilnější možnou sestavu a nečumět jen na jména a smlouvy ... :bitka3:
strašná škoda že jsme ty body tak hloupě s Jersey ztratili. Do třetí třetiny jsem věřil, že vyhrajeme, ale pak se to začalo strašně zvrtávat...hlavně mě se*e ten gol před koncem....minimálně bodík jsme mít měli! dneska věřím ve 2 body s Islanders...zase jen rádio :?:
No 1.třetina bídná,začali jsme aktivně,první 3.minuty jsme Isles valili.Malone nás také poslal do vedení.Jinak jsme ale celou třetinu pořádně nevystřelili,naopak Isles dali tyč + Smitty vytáhl jeden famozní save,při naší hře ve 3 :bitka3: chlapci se evidentně nepoučili.V závěru jsme využili PP,střelcem nikdo jiný než Downie :) Mezz si dnes připsal stejný počet asistencí,jak doposud za celou sezonu ... :cool: konečně začíná hrát tak,jak má.Naopak Krajíček opět tragédie.Nechápu,jak může Hedman hrát s nejhorším bekem,tedy s Krajíčkem ... :sad2: Walker před naší PP ukázal exkluzivní obranný zákrok,zabránil tak velké šanci :good: věřím,že 2.třetina bude lepší,jinak zase prohrajem ....

2.třetina lepší,šance na obou stránách,ale gol žádný ... Smitty je dneska velmi dobrej,přál bych mu čisté konto :modlenie: Isles dali tyč ( zase ) , nám tam chybělo ke vstřelení branky trochu víc štěstí ... oslabení nám dnes překvapivě jdou,blb Foster se nechal po 2.v zápase vyloučit.A zase úplně zbytečně.Znemožnil tak Tanguayovi pokračovat ve slibné akci ... :bitka3: ach jo.Snad tam ve 3rd hodíme ještě ze 2 kousky a vyhrajem ...

Tak nakonec se to povedlo,3.třetina byla dobrá.Smith byl dneska vynikající,zcela jednoznačně jeho nejlepší zápas v této sezoně.Hedman vsítil svůj 1.gol v sezoně,po krásné přihrávce od Vinnyho :good: nejhorší hráč,překvapivě,Krajíček ... dejte ho pryč ! Hale se po té včerejší hrubce oklepal a zahrál celkem slušně.No nic jdu chrápat :)
No teda, 4:0 :) Blahopřeju Smittymu k letošnímu prvnímu shutoutu :thumbsup: Smith chytal dneska opravdu skvěle, i když v pár situacích měl doslova z prdele kliku :D Lecavalier, St.Louis a Meszaros 0+2. Downie po včerejšku další gol, Malone zas po delší době. Škoda že dneska nebodoval i Stamkos :-( Hedman ale, dneska dal svuj první gol :yahoo: A momentálně je s 8 body nejlepším naším bekem :D

Tož za dnešek dva body. Já doufám, že to zas nebyl jeden dobrej zápas z pěti :D Protože výhru sme naposled oslavovali s Rangers. Dál nás čekaj Caps, tam to bude těžký, maj hodně hráčů co dokáže bodovat :?
Taky gratuluju Smithymu k nule, doufam, ze te kdyz se Nittymu nedari tak se Smithymu vrati forma. No ... a ted jdu spat ;-)
Dobré zprávy po ránu :) Ta nula vypadalo docela zaslouženě, sice dvě tyčky nebo kolik, ale i pár výborných zákroků. Hedman první gól, grats! Měli jsme i štěstí dneska (tyčky, Halpernův gól...), osobně bych třeba první Malonův gól neuznal a ještě ho vyhodil za sekání (dokonce 2x tam dost nešetrně píchnul Rolosonovi do ruky, se divím, že po něm nikdo neskočil).
Už to ale snad ani nemusím psát - vyhrát je hezké, ale pokud vyhrajem takhle sem tam, tak je to na nic....máme ještě dva zápasy doma před velkým tripem, tak poďme!
tak se připojuji ke gratulaci pro Smittyho, sice tam měl hodně štěstí jak jste psali, ale zasloužená nula :good:
Obrázek

tak ten Malonův gol byl fakt kontroverzní...být fanouškem Isles tak se asi vztekám
Obrázek

Downie se skvěle rozstřílel...jen ať mu to vydrží...

Obrázek
Obrázek

Hedmanův první gol :clap: snad jich přidá ještě hodně :thumbsup:
Obrázek

Obrázek

tak snad teď konečně dáme nějakou tu serii...musíme vyhrát nad Caps, což by nás mohlo nakopnout a aspoň ty zápasy doma vyhrát
Tož za výhru sem moc rád. Ten Malonův gol určitě neměl platit, ale tak výsledek by to stejnak nezměnilo :D Downie dal pěknej gol, ten hoch se mi začíná líbit. Btw, ta poslední akce: Lecavalier - Hedman, byla fakt skvělá, Leci mu to snad líp poslat nemohl :) Jediný co mě štve, že Stamkos byl bez bodu, já ci Stamkose do první pětky kanadskýho bodování :D

Podle tradice bysme měli po vydařenym zápasu 3-4x prohrát :D Doufám ale, že ten shutout Smitha pořádně nakopne a bude chytat jak loni.
Meszároš se konečně rozjel.Momentálně u nás hraje svůj nejlepší hokej,když to srovnám s lonskem ... :roll: za posledních 10 zápasů je našim nejlepším bekem,tak snad mu to vydrží.Poslední dobou se obejvuje na ledě s Ohlundem,což mu jen prospěje.Naopak ale lituji Hedmana,který nepochopitelně hraje s Krajíčkem ... Hedmanovi by seděl Walker a né náš nejhorší bek :roll:
S těma bekama souhlasim, lituju Hedmana, že musí hrát vedle takovýho kopyta :D Meszaros v posledních zápasech hraje hodně slušně, a jak si psal kisine, vubec bych se nebál přesunout ho k Ohlundovi a Hedmana k Walkerovi :thumbsup: A nakonec by to nemuiselo vypadat vubec špatně:

Ohlund - Meszaros
Hedman - Walker
Lundin - Hale/Foster/Smaby
The Tampa Bay Lightning have reassigned center Blair Jones to the Norfolk Admirals

Klasika.Někdo se snaží,hraje dobře,hraje líp jak mnozí hráči áčka,ale stejně následuje po 2-4 zápasech přesun dolů ... :bye2:
Hmm tak dnes máme doma Capitals.Co myslíte,porazíme konečně tým z hlavního města :?: Asi po 3,5 letech :?: :lol: Pokud bude hrát Krajíček na Ovečkina/Semina/Backstroma,dostaneme pořádnej výprask ... přesně v takovém zápase by se nám hodil daleko víc Lundin,který dokáže eliminovat největší hvězdy soupeře z našeho týmu asi nejlépe :thumbsdown: :beee: ne,my tam musíme pořád srát úchvatného Krajíčka,který musí dělat ''mentora'' Hedmanovi :lol3:
Dneska v brance opět Smitty. Lajny budou stejný jako proti Isles, s rozdílem, že místo Jonese nastoupí Szczechura :thumbsup: Jinak nvm no, Caps naposled roznesli Fylers 8:2, doufám že to nepotká i nás :? Proti Caps sme nevyhráli od sezonu 06/07 bo tak nějak :D Ale i tak bych hodně rád dneska viděl goly od Stamkose a Lecavaliera :) Btw, ví někdo něco o Rangerovi? Ten kluk si dává docelan a čas, zajímá mě, jestli v letošní sezoně s nim můžem ještě počítat.

http://www.hockeybuzz.com/blog/Jon-Jord ... e/90/24767
Ty vole, další prohra. Naše nejdelší série byla 2 vítězství :lol: Jinak neustále střídáme výhru s prohrou, z posledních 10 zápasů sme vyhráli pouze 3x :!: Stamkos v posledních zápasech šel strašně dolu, skoro žádný střely, kde je ta jeho střelecká forma :cry: Tocchet at už de ven vocas, včera vtipnej článek - http://www.tampabay.com/blogs/lightning ... hkin-plays,
a dopadlo to pro Ovci 2+0. Fakt za 29 zápasů sme měli jenom 2x superdlouho sérii 2 výher. Momentálně ale začínáme mít dost dlouhý série proher. Co mě dost štve, ža Malone a Stamkos už nehrajou jak hráli na začátku sezony. http://www.tampabay.com/sports/hockey/l ... 057163.ece

EDIT:
Statistiky hvězd TBL v posledních 5 zápasech.
Stamkos 0+1, +/- -5
St.Louis 0+2, +/- -5
Tanguay 0+1, +/- +1
Malone 1+2, +/- -4
Lecavalier 1+2, +/- +1
Halpern 2+1, +/- +2

Btw, podívejte se na ice-timy všech hráčů TBL :arrow: http://www.nhl.cz/CZ/zapis/7743/zapis.html
9523 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS