Ze dvou těžkých zápasů ve dvou dnech 4 body - noo, to jsem fakt nečekal
! Včera vybojované 2 body, trocha štěstí v koncovce, protože si myslím, že všechny tři góly byly trošku lacinější, ale to je jen můj dojem. Nic to samozřejmě nemění na tom, že za tu bojovnost a obětavý výkon si ty body Habs zasloužili - byť herně byli asi Penguins po většinu zápasu lepší.
Tak lacinější, Maxovy wristery byly lasery, ale Plekyho gól si Flower za rámeček nedá, to máš pravdu. Asi se shodnem, že výbornou hrou jsme šli tomu štěstí naproti (teď mám na mysli hru ve třech posledních zápasech) a konečně nám to tam začalo padat. Jo a máš odemě SZ!habs píše:Ze dvou těžkých zápasů ve dvou dnech 4 body - noo, to jsem fakt nečekal! Včera vybojované 2 body, trocha štěstí v koncovce, protože si myslím, že všechny tři góly byly trošku lacinější, ale to je jen můj dojem. Nic to samozřejmě nemění na tom, že za tu bojovnost a obětavý výkon si ty body Habs zasloužili - byť herně byli asi Penguins po většinu zápasu lepší.
Tady máme dobré hlášky Plekyho na adresu toho ubrečence:
"Chtěli jsme se mu dostat pod kůži. Když se zápas nevyvíjí v jeho prospěch, je z toho frustrovaný. Jakmile začne protivníka osekávat, skákat po hráčích, víte, že je vyvedený z míry. O to vám jde," líčil Plekanec, který měl především kanadskou hvězdu na starosti. "Celou dobu na mě mluvil, ale já mlčel. Jen jsem poslouchal a v tom jsem dobrý," uvedl český hráč, který vyhrál 16 z 21 vhazování, většinu proti Crosbymu.(sport.cz)