Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MONTREAL CANADIENS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Ze dvou těžkých zápasů ve dvou dnech 4 body - noo, to jsem fakt nečekal :thumbsup: ! Včera vybojované 2 body, trocha štěstí v koncovce, protože si myslím, že všechny tři góly byly trošku lacinější, ale to je jen můj dojem. Nic to samozřejmě nemění na tom, že za tu bojovnost a obětavý výkon si ty body Habs zasloužili - byť herně byli asi Penguins po většinu zápasu lepší.
habs píše:Ze dvou těžkých zápasů ve dvou dnech 4 body - noo, to jsem fakt nečekal :thumbsup: ! Včera vybojované 2 body, trocha štěstí v koncovce, protože si myslím, že všechny tři góly byly trošku lacinější, ale to je jen můj dojem. Nic to samozřejmě nemění na tom, že za tu bojovnost a obětavý výkon si ty body Habs zasloužili - byť herně byli asi Penguins po většinu zápasu lepší.
Tak lacinější, Maxovy wristery byly lasery, ale Plekyho gól si Flower za rámeček nedá, to máš pravdu. Asi se shodnem, že výbornou hrou jsme šli tomu štěstí naproti (teď mám na mysli hru ve třech posledních zápasech) a konečně nám to tam začalo padat. Jo a máš odemě SZ!
Tady máme dobré hlášky Plekyho na adresu toho ubrečence:
"Chtěli jsme se mu dostat pod kůži. Když se zápas nevyvíjí v jeho prospěch, je z toho frustrovaný. Jakmile začne protivníka osekávat, skákat po hráčích, víte, že je vyvedený z míry. O to vám jde," líčil Plekanec, který měl především kanadskou hvězdu na starosti. "Celou dobu na mě mluvil, ale já mlčel. Jen jsem poslouchal a v tom jsem dobrý," uvedl český hráč, který vyhrál 16 z 21 vhazování, většinu proti Crosbymu.(sport.cz)
:hehe: :giggle:
Parda píše: Jo a máš odemě SZ!
Jestli myslíš tím SZ soukromou zprávu, tak žádnou novější nemám... :wink: .
A s těmi góly - ano, dejme tomu, že první Paciho střela byla hodně svižná, ale zase na ní Fleury viděl. Dobrá, tady bych ho nechal, ale ta druhá Paciorettyho branka se určitě dala chytit, stejně tak Plekyho... To na druhé straně byly oba góly téměř nechytatelné...
habs píše:
Parda píše: Jo a máš odemě SZ!
Jestli myslíš tím SZ soukromou zprávu, tak žádnou novější nemám... :wink: .
A s těmi góly - ano, dejme tomu, že první Paciho střela byla hodně svižná, ale zase na ní Fleury viděl. Dobrá, tady bych ho nechal, ale ta druhá Paciorettyho branka se určitě dala chytit, stejně tak Plekyho... To na druhé straně byly oba góly téměř nechytatelné...
Už ji tam máš, nevím proč se to předtím neodeslalo.
No tak jasně, dalo by se to považovat, že dva ze tří tedy Fleury mohl mít, což bylo štěstí, že to tam spadlo, ale zase jsme zazdili jiné tutovky, které klidně mohly být gól, každopádně výhru berem i tak, že? :wink2: Hlavně mi udělaly velkou radost tyhle poslední tři výhry, protože jsme v nich dost změnili obraz hry a nedá se jí nic zásadního vytknout. Dokonce jsme porazili Pens výrazně v buly, což je u nás malý zázrak. Vytknout můžu leda Therrienovi jeho šachování s Brierem, opravdu nechápu co chce s Moenem vedle Plekyho dokázat? :neviem:
Tak ve Washingtonu úplně zbytečně odevzdané body, byť alespoň jeden máme :? . První gól jsme jim předložili na podnosu, do té doby byli naprosto jaloví. Odpověď sice přišla s kusem štěstí ihned, ale šancí na pojistku tam bylo mnohem víc - bohužel, ani jednu jsme nevyužili. Zákonitě přišel trest ve třetí třetině a i když i v prodloužení jsme dominovali, nakonec jsme nezvládli nájezdy a máme jenom bodík... :-( .
Velká škoda, ten zápas byl v pohodě na 2 body - to dnes proti rivalovi to bude mnohem těžší...
Po menším zklamání z Washingtonu přišlo derby, které splnilo má očekávání po všech stránkách - velmi dobrý hokej, spousta střel a šancí, agresivita, bitka... Prostě všechno, co má správné derby mít. A navíc třešnička na dortu v podobě dvou bodů pro nás :thumbsup: . Myslím, že byly zasloužené, byli jsme lepším týmem, i když kdo ví, jak by se zápas vyvíje, kdyby byl uznán Torontu gól na 1-1, který neplatil pro postavení hráče v brankovišti - nevím, přišlo mi to dost přísné rozhodnutí... Gólově jasně se vyvíjející zápas nám trochu zkomplikovaly dvě rychlé branky v závěru druhé části, které pramenily z naší nesoustředěnosti a asi také z dojmu, že již je vše hotové... Na druhé straně to možná bylo dobře, že se hráči před třetí třetinou z toho klidu probrali.
Každopádně teď prožíváme jedno z lepších období v sezóně, tak jen doufám, že ještě nějakou dobu potrvá... :wink: .
habs píše:neplatil pro postavení hráče v brankovišti
Pro postaveni hrace v brankovisti uz se gol neodvolava. Jen pokud brani brankari v zakroku.
habs píše:Po menším zklamání z Washingtonu přišlo derby, které splnilo má očekávání po všech stránkách - velmi dobrý hokej, spousta střel a šancí, agresivita, bitka... Prostě všechno, co má správné derby mít. A navíc třešnička na dortu v podobě dvou bodů pro nás :thumbsup: . Myslím, že byly zasloužené, byli jsme lepším týmem, i když kdo ví, jak by se zápas vyvíje, kdyby byl uznán Torontu gól na 1-1, který neplatil pro postavení hráče v brankovišti - nevím, přišlo mi to dost přísné rozhodnutí... Gólově jasně se vyvíjející zápas nám trochu zkomplikovaly dvě rychlé branky v závěru druhé části, které pramenily z naší nesoustředěnosti a asi také z dojmu, že již je vše hotové... Na druhé straně to možná bylo dobře, že se hráči před třetí třetinou z toho klidu probrali.
Každopádně teď prožíváme jedno z lepších období v sezóně, tak jen doufám, že ještě nějakou dobu potrvá... :wink: .
Míro tady jsi fakt vedle, gól se neuznal naprosto správně. Hráč v brankovišti může být, viz třeba Galchenyukův gól proti Sabres, ale nesmí bránit brankáři v pohybu, což byl tento případ.
Zápas nádherný, reklama na hokej. Parros vs. Orr 3:0 :jn:
Subban opět ukázal, že když se hraje vyhecovaný zápas (ne nepodobný tempu play-off), tak je úplně někde jinde než Markov, který je sice taky dobrý (skvěle čte hru, hraje zkušeně), ale to nám ukazuje, že 5-6 mega pro něj je v naší situaci blbost. Jsem hodně zvědav jako tohle MB vyřeší.
AndyF píše:
habs píše:neplatil pro postavení hráče v brankovišti
Pro postaveni hrace v brankovisti uz se gol neodvolava. Jen pokud brani brankari v zakroku.
Dobrá, moje špatná formulace, nicméně myšlenka stejná... :) . Měl jsem na mysli, že hráč stál na hraně brankoviště a bránění Priceovi v zákroku bylo, dle mého, trochu diskutabilní.
Parda píše: Míro tady jsi fakt vedle, gól se neuznal naprosto správně. Hráč v brankovišti může být, viz třeba Galchenyukův gól proti Sabres, ale nesmí bránit brankáři v pohybu, což byl tento případ.
Už jsem napsal výše - jen jsem to špatně pojmenoval, na podstatě věci to ale nic nemění - stále si myslím, že to bylo diskutabilní...
habs píše:
Parda píše: Míro tady jsi fakt vedle, gól se neuznal naprosto správně. Hráč v brankovišti může být, viz třeba Galchenyukův gól proti Sabres, ale nesmí bránit brankáři v pohybu, což byl tento případ.
Už jsem napsal výše - jen jsem to špatně pojmenoval, na podstatě věci to ale nic nemění - stále si myslím, že to bylo diskutabilní...
Donutil jsi mě se na to podívat ještě jednou a opravdu tam není o čem. Stál na hraně, ale v momentě střely byl celým tělem v brankovišti a bránil tak Pricymu v pohybu, tudíž tady není co řešit.
:) Zápasy s ďábly jsme se štěstim zvládly.Máme kupodivu čtyři body, ač naše hra nestála za moc.Zvláště v prvním zápase při Pricem stáli všichni svatí.Včera zase před koncem ledabylé rozehrání Budaje na nesoustředěného chybujícího Subbana a zbytečnej gól.Ještě že o chvilku ve vlastním pásmu Eliáš upadl a Gionta do toho mohl bez přípravy plácnout a Desharnais tečí vyrovnat.

:-O Mě ale zaujala zpráva z New Yorku.Lundqvist dostal sedmiletou smlouvu za 59,5 miliónu dolarů. S odpočtem z platového stropu ve výši 8,5 mil.Byť se jedná o stabilního velmi dobrého golmana,prachy jsou to teda hodně nadnesené a pohlo to zase s cenami bránkářů do strmých výšin.Přitom zkušenosti z minula s těmito vysokými a dlouhými smlouvami byly spíše negativní.Viz DiPietro a Bryzgalov..
V souvislosti s Lundqvistem mě napadá,že ta námi uzavřená čtyřletá smlouva pro Price nebyla zase tak hrůzostrašná, ale je otázné jestli po její uplynutí budeme vůbec schopni Price udržet.Jestli půjdou takto ceny brankářů nahoru,tak to bude hodně obtížné.
Už teď máme rozpočet dost nabitý a to v létě se budou muset podepsat za nemalý peníz Subban,Markov,Diaz a pravděpodobně i Gionta.Stejně si myslim,že někdo z nich dostane černého Petra.Nejspíš Gionta.
Obránci Bouillon, Murray si také zřejmě o nové smlouvě mohou nechat zdát,na ty nezbyde.
Jsem nato zvědavý ,jak to vše Bergevin promyslí a zvládne.A to bychom potřebovali posílit o toho Markem již zmiňovaného střelce, tolik potřebných gólů.
http://www.nhl.cz/CZ/33567/lundqvist_ma ... _roku.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Vítej po delší době :ahoj:
B2B s Devils jsme zmákli, ale jak říkáš, chyby by se daly především v pondělí najít lehce. Včera už to bylo mnohem lepší a stálo při nás i štěstí, ale šli jsme mu naproti. Remíza zasloužená a v nájezdech jsme využili jejich zmaru v této disciplíně. Neřekl bych, že byl Subban nesoustředěný, on zápasy hodně prožívá, prostě mu to uteklo, to se stane.

Smlouva pro královnu je nesmyslná. Dopadne za pár let jako Lou a bude na kontrakt nadávat. Lundqvist taky už není nejmladší, ale je to jejich věc, Suckers mi jsou u zádele. Strop se ale bude snad zvyšovat, takže můj tip je, že takové smlouvy budou přibývat, snad to nebude u nás se Subbym.
Musím tě opravit, Pricy je podepsaný na šest let, takže to teď řešit je zbytečné.
Co se týká naší sestavy a podpisů pro příští rok, tak to bude teprve sranda. Gionta je já doufám mimo smýšlení Bergevina. Mám ho rád, je to pravý lídr a dobrý kapitán a góla dát umí, ale končí na něm strašná spousta šancí a když máme v týmu Bournivala, tak proč ho podepisovat za drahý peníz. MB pořád opakuje, že chce jít cestou výchovy vlastních hráčů, tak já doufám, že se v Giem po sezoně rozloučíme. Jeho podpis by byl krok zpět, tak to vidím já.
V obraně to bude teprve jízda. Markova bych já osobně nechal jít a ať jeho roli převezme Diaz a Beaulieu. V opačném případě se budem muset s Diazem rozloučit a dát Markovovi další šílenou smlouvu, protože on žádá 5+mega na tři roky a no trade klauzuli, což se mi vůbec nelíbí. A s předpokládaným Subbanovým cap hitem kolem sedmi mega prostě nejde udržet Markova i Diaze, který si řekne určitě minimálně o tři míče. Už tak budeme mít snad nejdražší obranu v NHL :doh: Bude to hodně šílené. Já bych Markova vyměnil před TDL za nějakého střelce nebo vysoký pick a prospect, ale to se nestane.
No abysme udelali uplne jasno: Smlouva byla (je) na 6 let, ale zacala uz minulou sezonu, takze vcetne aktualni to bude jeste 5 let.
AndyF píše:No abysme udelali uplne jasno: Smlouva byla (je) na 6 let, ale zacala uz minulou sezonu, takze vcetne aktualni to bude jeste 5 let.
Myslím, že to bylo pochopitelné i bez tvého upřesnění :roll:
montreal píše::) Zápasy s ďábly jsme se štěstim zvládly.Máme kupodivu čtyři body, ač naše hra nestála za moc.Zvláště v prvním zápase při Pricem stáli všichni svatí.Včera zase před koncem ledabylé rozehrání Budaje na nesoustředěného chybujícího Subbana a zbytečnej gól.Ještě že o chvilku ve vlastním pásmu Eliáš upadl a Gionta do toho mohl bez přípravy plácnout a Desharnais tečí vyrovnat.
Ledabylé rozehrání Budaje :-O ??? To byla jasná hrubka a namazávka Subbana, tady není co řešit - času měl spoustu, jen si s tím klasicky dlouho hrál a puk mu utekl. To je celé!
Budaj vás zatím drží zuby nehty. 14 střel ku 7. Z toho 3 tutovky jsme měli.. Hrajete houbelec, když to řeknu slušně..
CatsFan píše:Budaj vás zatím drží zuby nehty. 14 střel ku 7. Z toho 3 tutovky jsme měli.. Hrajete houbelec, když to řeknu slušně..
Řekl jsi to hodně slušně. První dvě třetiny :censored: A začít hrát ve třetí je celkem pozdě, i když šancí bylo hodně včetně 5na3, ale to bychom museli umět aspoň něco proměnit. To je na tom to vtipné, hrajem tužku, ale stejně jsme minimálně bod mohli mít stejně jako s Phily. Co bude dělat v St.Louis nebo až dojedou Yotes. Gionta a jeho pálení šancí mě už přestává bavit. Je to taková jeho tragikomedie a náš evergreen. Ovšem Therrien to stále ignoruje a dává mu TOI po hrstech. Jediná jeho výhoda je dobrá hra dozadu s Plekym, ale to podle mě nedává důvod našeho top centra takhle uzemňovat tímhle nýmandem. Mám ho rád, udělal toho pro nás hodně, ale začíná následovat cestu svého kolegy Gomeze. Dále tady máme Markova a jeho zápasy bez zájmu. Na ledě je neviditelný, což je na beka, který si říká ofenzivní dost málo. Jeho případný letní podpis bude chyba a krok zpět do Gauthierlandu.
Zajímá mě docela tvůj/váš názor na ten gól Boyese, co neuznali. Jasné, bylo tam úmyslné kopnutí, ale puk byl do branky tečován hokejkou vašeho obránce. Myslel jsem, že se to uzná. Nakonec to neuznal. :bee: V pravidlech tohoto odvětví se moc nevyznám, ale když tam byla ta teč, tak se to dalo uznat ne?
Jasny gol
CatsFan píše:Zajímá mě docela tvůj/váš názor na ten gól Boyese, co neuznali. Jasné, bylo tam úmyslné kopnutí, ale puk byl do branky tečován hokejkou vašeho obránce. Myslel jsem, že se to uzná. Nakonec to neuznal. :bee: V pravidlech tohoto odvětví se moc nevyznám, ale když tam byla ta teč, tak se to dalo uznat ne?
Tec nestaci, ale musel bych se na to podivat
CatsFan píše:Zajímá mě docela tvůj/váš názor na ten gól Boyese, co neuznali. Jasné, bylo tam úmyslné kopnutí, ale puk byl do branky tečován hokejkou vašeho obránce. Myslel jsem, že se to uzná. Nakonec to neuznal. :bee: V pravidlech tohoto odvětví se moc nevyznám, ale když tam byla ta teč, tak se to dalo uznat ne?
Ta teč mě taky trochu zaskočila, ale myslím, že se to takhle striktně neposuzuje a že to asi neuznali správně.
http://www.nhl.com/ice/page.htm?id=26338" onclick="window.open(this.href);return false;
A goal cannot be scored by an attacking player who kicks a puck that deflects into the net off any player, goalkeeper or official.
Na tomto zápase sedeli v hľadisku aj naši skauti, ale čo bolo účelom ich návštevy neviem. Možno len mali za úlohu získať nejaké cenné info pre Hitcha pred blížiacim sa vzájomným zápasom. :hmm:
Už sa teším, ako sa Jaro zasa hecne... :wink2:
Walt píše:Na tomto zápase sedeli v hľadisku aj naši skauti, ale čo bolo účelom ich návštevy neviem. Možno len mali za úlohu získať nejaké cenné info pre Hitcha pred blížiacim sa vzájomným zápasom. :hmm:
Už sa teším, ako sa Jaro zasa hecne... :wink2:
Gionta :pray: Markov :pray: Desharnais :pray:
S naší momentální formou si na nás smlsnete, pokud se teda nestane zázrak a nějak se proti Yotes nechytnem.
5197 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG