Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Zapas to bol z nasej strany pekny a situaciu sme mali takmer stale pod kontrolou. Thomas chytal vynikajuco. Vsetky formacie zahrali velmi dobre. Ryder okrem golu hral naozaj dobre aj v obrane a do tela. Takisto Wheeler hra ovela viac fyzicky v tejto sezone. Obrana tiez zahrala v pohode, Zdeno podal standardny vykon- Kovalchuk bol na lade v podstate "neviditelny"... celkovo Devils hrali slabo a nebyt Martyho v brane mohli dostat 7-8 golov uplne lahko.

Inak atmosfera v poloprazdnej hale bola mrtva, ale potesilo ma pocetne zastupenie fanusikov vo farbach Bruins ktori sme zo zapasu odchadzali s usmevom :)
:arrow: http://www.nhl.cz/CZ/22992/tim_thomas_b ... vazne.html

:arrow: Savard has begun skating on his own Marc Savard, who has been suffering from post-concussion syndrome, began skating on his own at the end of last week, and the light ice work has been going well, according to a team source.
Zda se, ze Thomas z predlonske sezony je zpet! Dnes dalsi paradni vykon na lede Caps! :clap:
Redy píše:Zda se, ze Thomas z predlonske sezony je zpet! Dnes dalsi paradni vykon na lede Caps! :clap:
A aj Big Z je späť :cinka: Ovečka si netrdla. Veľmi dobrý výkon, veľmi nepresvedcivý Neuvirth, veľmi dobrý Thomas = celkom zaslúžená výhra Medveďov. :thumbsup:
Medvedi šlapú, tak ako som predpokladal :) Okrem prvého zápasu s PHX ešte nezakopli, vyhrali v NJD, 2x s Wash....Thomas má čarovnú formu, Len tak ďalej Bruins, na východe ste mojim favoritom :good: Zdenko, Great Slap Shot
Skvely vstup do sezony... dufam, ze v tom budeme pokracovat aj nadalej...

Tesi ma, ze Ryder dal gol :D... sice len druhy v sezone, ale lepsie ako nic :)
Skvelé, skvelé... ked som písal, že nás čaká extrémne ťažká previerka v podobe troch zápasov v rýchlom slede, tak ma ani vo sne nenapadlo, že získame 6 bodov :clap: :good:

Thomas chytal parádne, jeho kondičná príprava je ohromná, ved raz na nova-sport v powerplay sme mali možnosť vidieť reportáž ohľadom Thomasa, ako sa venuje joge... je naozaj možno najlepšie pripravený brankár po fyzickej stránke v NHL. Taký akrobat v bráne, skvelé no :good: som nadšený, že máme takúto dvojicu brankárov... nejde jednému, pôjdu druhému.

Trochu hapruje rozohrávka (nič nečakané), robíme miestami v obrane chyby (i Zdeno :ja_neviem: ), ale útoku sa darí (a samozrejme Timovi)... veľmi ma prekvapuje Caron, ide mu, dostáva sa do šancí, hraje veľmi dobre.... v podstate máme troch nováčikov - forvardov (Seguin, Caron, Marchand), všetci traja patria k oporám a darí sa im :good:

Teraz deň oddych a potom další zápas v domácej hale, proti New York Rangers, žiaľ, bez Gabbyho (nie našťastie, taká sviňa niesom).

:wawe: :wawe: :wawe:
Tak dnes horsa (vlastne zajtra :) ) na Rangers :wawe: :wawe: :wawe: :wawe:

zvedavý som na Thomasa (myslím, že bude chytať) a tiež na Seguina... celkovo verím, že potvrdíme dobrú formu a súperovi nedáme šancu. I ked Lundqvist :hmm:
BruinsFan píše:Tak dnes horsa (vlastne zajtra :) ) na Rangers :wawe: :wawe: :wawe: :wawe:

zvedavý som na Thomasa (myslím, že bude chytať) a tiež na Seguina... celkovo verím, že potvrdíme dobrú formu a súperovi nedáme šancu. I ked Lundqvist :hmm:
Lundqvist vôbec tak dobre nechytá, už v príprave bol slabý, rozhodne naň máte :good: Pekne nám ich psychicky zdeptajte, nech ich v nedeľu môžme rozniesť na kopytách.

Ďakujeme, vaši diabli.

A ešte nadôvažok...tomu hovorím niekto na hymnu ako stvorený :thumbsup: http://video.nhl.com/videocenter/consol ... 5&id=79576
Getzo5 píše:
BruinsFan píše:Tak dnes horsa (vlastne zajtra :) ) na Rangers :wawe: :wawe: :wawe: :wawe:

Lundqvist vôbec tak dobre nechytá, už v príprave bol slabý, rozhodne naň máte :good: Pekne nám ich psychicky zdeptajte, nech ich v nedeľu môžme rozniesť na kopytách.

Ďakujeme, vaši diabli.

A ešte nadôvažok...tomu hovorím niekto na hymnu ako stvorený :thumbsup: http://video.nhl.com/videocenter/consol ... 5&id=79576
To, že nechytá dobre ešte vôbec nič neznamená. Proti nám chytal vždy dobre (ba čo dobre, výborne).
BruinsFan píše:To, že nechytá dobre ešte vôbec nič neznamená. Proti nám chytal vždy dobre (ba čo dobre, výborne).
Samozrejme, že znamená, že môže zachytať dobre sa predsa nijak nevylučuje, ale svedčí to o jeho súčasnej forme. Čo bolo pred rokmi je fajn, dôležitá je ale prítomnosť. Povedal som len, že na to máte.
Getzo5 píše:

Ďakujeme, vaši diabli.

:lol3: :lol3: :lol3: :lol: :lol: ale ale pán odborník sa ozval a rozdáva moudra. :wawe: :lol2: Pekne nám ich pripravil Boston a zvlášť vy ste sa tou 6 od Buffala skvelo prichystali na derby s nami Getzo. :D :lol2: Som rád,že vaši gólmani na čele s Brodeurom majú takú skvelú formu už od úvodu sezony a zbierajú jeden SO za druhým. :scare: :wawe: :box:

Getzo nič v zlom,ale keby si fakt sledoval formu a výkony jazdcov,vedel by si,že problém není v Henkovej forme, ale v obrane v ktorej hrajú väčšinou chalani zbierajúci skúsenosti do dalších sezon v NHL ,veľmi perspektívny,len teraz ešte mladý a kopia neuveritelné chyby za ktorými by mal čo robiť aj ten najlepší gólman NHL. :frajer2:Henk vôbec tak zle ako píšeš nechytá a ked sa obrancovia dokážu vyhnúť kiksom, tak ich Henk podrží a dovedie k výhre. :wink:
Dean píše:
Getzo5 píše:

Ďakujeme, vaši diabli.

:lol3: :lol3: :lol3: :lol: :lol: ale ale pán odborník sa ozval a rozdáva moudra. :wawe: :lol2: Pekne nám ich pripravil Boston a zvlášť vy ste sa tou 6 od Buffala skvelo prichystali na derby s nami Getzo. :D :lol2: Som rád,že vaši gólmani na čele s Brodeurom majú takú skvelú formu už od úvodu sezony a zbierajú jeden SO za druhým. :scare: :wawe: :box:

Getzo nič v zlom,ale keby si fakt sledoval formu a výkony jazdcov,vedel by si,že problém není v Henkovej forme, ale v obrane v ktorej hrajú väčšinou chalani zbierajúci skúsenosti do dalších sezon v NHL ,veľmi perspektívny,len teraz ešte mladý a kopia neuveritelné chyby za ktorými by mal čo robiť aj ten najlepší gólman NHL. :frajer2:Henk vôbec tak zle ako píšeš nechytá a ked sa obrancovia dokážu vyhnúť kiksom, tak ich Henk podrží a dovedie k výhre. :wink:
Tak mě napadlo, Getzo co ty máš za práci nebo školu, že máš čas sledovat naprosto všechny hráče a mít všechny týmy takto pod palcem?? To sleduješ každý den všechny zápasy??? Já opravdu někdy žasnu, každý na foru má zmáknutý jeden, maximálně dva až tři týmy, ale ty snad naprosto všechny :shock:
Zbytočne stratené dva body... Rangers nehrali nič mimoriadne, dali dva poťa góly (ale naozaj hlúpučké goly), využili našu chybu na modrej a razom vyhrali :hroza: naozaj škoda, nehrali sme vôbec zle, dostávali sme sa do šancí, Lundqvist však Rangers podržal (ako inak). A vraj chytá neisto :hroza: čo sa mi nepáčilo, bolo naše občasné zmätkovanie počas presilovky na modrej. Vidno, že nemáme beka, ktorý ten puk vie podržať, nezmetkovať a presne prihrať na hokejku spoluhráča. Dvojica Chára - Recchi síce je skúsená, ale už nie tak rýchla, aby zabránila únikom. Jedným takýmto únikom sme aj inkasovali po zbytočnej chybe a Staal už nemal problém so zakončením...

Skvele hral Lucic, pobil sa, bolo ho vidieť, vynikal v súbojoch a bol asi náš najlepší útočník. Dobre hral Wheeler... Seguina, Bergerona a Krejčiho až tak vidno nebolo, hoc svoje na presilovke (či Bergeron a Krejči) aj na oslabovke si odviedli...

Rask chytal neisto, vypadávali mu puky (nebol to taký jeho typický výkon, hoc okrem jedného golu mu nemôžem toho veľa vyčítať, ale chýbala tam proste tá jeho istota...).

- teraz máme 5 dní voľna a vo štvrtok hostíme Toronto :wawe:
Dean píše: :lol3: :lol3: :lol3: :lol: :lol: ale ale pán odborník sa ozval a rozdáva moudra. :wawe: :lol2: Pekne nám ich pripravil Boston a zvlášť vy ste sa tou 6 od Buffala skvelo prichystali na derby s nami Getzo. :D :lol2: Som rád,že vaši gólmani na čele s Brodeurom majú takú skvelú formu už od úvodu sezony a zbierajú jeden SO za druhým. :scare: :wawe: :box:

Ok, však sa smej, momentálne si to zaslúžime. To ale neboli žiadne "moudra". Že vám v obrane hrajú zajace nie je ospravedlnenie. To hrajú aj nám, takže ďakujem, že tak pekne nepriamo podporuješ aj Martyho výkony :good: Mimo to, v príprave bol fakt strašne neistý a robil chyby sám, nie vďaka obrancom. To isté môžem povedať i ja minimálne o troch zápasoch Martyho a vôbec mi to nepríde ako nejaké "moudro" keby mi to povedal niekto iný. To je objektívna realita - naši gólmani momentálne striedajú dobré zápasy s tými zlými, tak sa láskavo na nič nehraj...
BruinsFan píše:Lundqvist však Rangers podržal (ako inak). A vraj chytá neisto :hroza:
Ako inak? Nuž tak, inak, jeho výkony naozaj momentálne nie sú také ako napr. Lehtonena, Thomasa, Haláka či Johnsona...teda stabilné. Aspoň doposiaľ také rozhodne neboli, viď aj horný príspevok. Nič som si nevymyslel, tie zápasy som videl a za svojim tvrdením si stojím. Že má aj dobré zápasy som nikde poprieť nechcel a nepoprel. Je to predsa špičkový gólman ligy.
BruinsFan píše:Zbytočne stratené dva body... Rangers nehrali nič mimoriadne

Skvele hral Lucic, pobil sa, bolo ho vidieť, vynikal v súbojoch a bol asi náš najlepší útočník. Dobre hral Wheeler... Seguina, Bergerona a Krejčiho až tak vidno nebolo, hoc svoje na presilovke (či Bergeron a Krejči) aj na oslabovke si odviedli...

Rask chytal neisto
S tymto sa da viac-menej suhlasit... Rask je neisty, v podstate nedostal hlupy gol ale nemal (pokial sa nemylim) ani jeden super-zakrok... tazko povedat ale s Thomas-om v brane by sme to asi vyhrali, lebo bud najazd alebo jeden z hlupych golov by chytil.

Co sa tyka obrany- najma po zraneni Boychuka bolo vidno vela zmatkov vzadu- Hunwick, Ference opat ukazali ze ich miesto v obrane je stale neiste... aj ked Ference sa par krat vytiaho tvrdou hrou do tela.

Uz som to spominal... NEPACI sa mi rozhodenie nasej najlepsej dvojice z minulej sezony Recchi-Bergeron ... v podstate 80-90% nasej produkcie v hre 5 na 5 stoji na utoku Lucic-Krejci-Horton... ktorych samozrejme ostatne timu budu mat cim dalej tym viac rozanalyzovanych... Wheeler hra dobre ale zatial striela len "slepymi" nabojmi... Seguin sa mi od zaciatku na centri nepacil, a najma ked ma pri sebe kridla ktorym skor svedci pozicna hra ako rychle korculovanie... Ryder hra velmi dobre v rohoch, ide do tela, ale potrebuje k sebe ineho centra, resp. musime pockat kym sa Seguin s nimi zohra...
:)
chcel sa vobec avery bit? lebo rukavice nezhadzoval, to az ked ho Stuart zobral do parady :)
Ten strom bol ukazkovy :D fedotenko si myslel ze ho presiel kamion :D
Janci_83 píše:Ten strom bol ukazkovy :D fedotenko si myslel ze ho presiel kamion :D
No nevím, nevím, ale ten loket mířil dost nebezpečně do obličeje... Tím samozřejmě neříkám, že nejsem rád, že Stuart Averyho seřezal... :) .
Getzo teraz by som sa mohol smiať,kedže sme vás i Boston porazili,tvoje slová o našich 2 prehrách postavili úplne hore nohami, ale neurobím to.Nezvykem sa smiať z toho,že sa takto trápite,vy či iný team,Rangers si tým prechádzali dlhé roky najmä v 90 rokoch, ked nepostupovali pravidelne do play off a i teraz je to tak na hrane.Viem ako sa nám väčšina fandov za to smiala a ako im to robilo dobre to aj verejne ukazovať preto to nemám vo zvyku robiť ani 2 teamom.Samozrejme viem,že si šikovný chalan ktorý sa NHL veľmi dobre rozumie a rešpektujem tvoje znalosti o nej. :wink: Prepáč,že som to napísal týmto štýlom ako bolo,len vieš ty si to písal tak, ako keby Henk bol úplne čajový a bola malina ho prekonávať. :wink: A to ma trochu naštartovalo k tomu komentu ,nesmial som sa vašim prehrám,hoci väčšine ludí to zrejme robí radosť,len tejto konkrétnej hecovačke teda jej štýlu, ako keby si vôbec nepočítal s tým,že vás i Boston môže Henrik prekvapiť a vychytať,čo aj koniec koncov urobil.Dúfam,že ti tým dal trochu odpoved,že sa neoplatí ho dopredu odepisovať a podcenovať. :wink:
Smutna sprava... Johny Boychuk ma zlomene lave predlaktie... chybat bude 4 tyzdne... uz sa neviem dockat dalsieho zapasu s Rangers... a hlavne ako niekto "premasiruje" Dubinskeho za jeho hnusnu sekeru... som si takmer isty ze McGrattan ma miesto v zostave v nasom zapase s Pittsburgh a Rangers 100% garantovane...
Fakt tam ten laket trosku zavanal, ale skoncilo to dobre :)
Tak dnes na čaká ťažký zápas s Torontom, ktorému sa darí a zažíva lepší štart ako sa čakalo... skvele bráni, hraje fyzicky a má nebezpečného Kessela... musíme sa na nich dať pozor. Je to však zápas, ktorý bude náročný (ved aký v NHL nieje) a pevne verím, že začneme lepšie ako s Rangers, kde sme síce boli lepší, ale dva hlúpe goly urobili svoje...
7927 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: dunim
2024 PRAHA