Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

XruC píše:Ako hosi? Som sa len chcel opytat, ako hodnotite s odstupom casu vymenu Richardsa s Carterom pre miesto na Bryzgalova. :D
lol klasicky phi manager :D
XruC píše:Ako hosi? Som sa len chcel opytat, ako hodnotite s odstupom casu vymenu Richardsa s Carterom pre miesto na Bryzgalova. :D
Já ho hodnotím pozitivně.
Já to hodnotím negativně. Ale já to hodnotil negativně, hned jak jsem se o výměnách dozvěděl.
To, že kluci vyhráli pohár, na to nemá vliv. Já jim to ohromně přeju. Taky to je velká náhoda a štěstí, že se po pár měsících setkali v jednom týmu a ten vyhrál ligu.
Psal jsem to tady hned po vyřazení. Ty přestupy se nepovedly a navíc se nepovedl podpis brankáře.
To že máme nadějné mladíky je hezký, ale k čemu nám to je? Za rok za dva budou třeba lepší, ale taky budou chtít víc peněz. To znamená, že se někoho z mladých budeme muset zbavit nebo se zbavíme jiných opor. Prostě to bude zase oslabení jaké se událo letos. Podpis Bryzgalova na tak dlouho byl prostě risk. Ale Holmgren zas neměl moc na výběr. Měl sice tým, který dokáže vyhrát, ale neměl k němu brankáře. Jenže co bylo minulý rok volnýho na trhu? Jaká prověřená jednička? Jenom Vokoun a Bryz. Ostatní známé firmy byly pod kvalitními smlouvami. To že vyletěli hvězdy Smith a Elliot je prostě překvapení, které nikdo nečekal a taky je to zapříčeněné stylem hry obou týmů.
Mně tvrzení, že jsme získali nadějné mladíky, kteří nás dovedou k poháru, nestačí. Taky musíme brát v potaz, že na ten pohár čekaj už skoro 40 let a ambice týmu jsou pokaždé ty největší. Já si to taky zjišťoval, že od roku 1994, kdy měli předtím 5 let krizy, se ze 17 posledních sezón dostali 16 do playoff. Z celé ligy je lepší jen Detroit, který se tam dostal vždy. Za těch 17 sezón vyhrálo Stanley Cup 11 různých týmů. A za posledních 25 let získalo pohár 15 různých týmů. A Philadelphia Flyers, po Original Six možná nejtradičtější tým, mezi nima není.
Takže mně chlácholení, že nás nadějní mladíci za pár let, ještě než je kvůli platovému stropu pustíme, možná dotáhnou k poháru a náš brankář se snad naučí chytat,aby byl pro nás oporou v playoff, prostě nestačí.
To se taky může stát, že každý tři čtyři roky bude docházet k přestavbě týmu a my se budemo pokaždé naivně těšit jak ti další mladíci, které jsme opět získali, už tentokrát úkol splní. A mezitím co se budeme my těšit, jak už to příště výjde, tak ostatní týmy ten pohár skutečně budou vyhrávat.
Pokud ma nekdo pocit, ze by pritomnost Richardse s Carterem v tymu prinesla letos automaticky :cup:, ci snad ze by ho Kings bez nich neziskali, mel by se jit lecit.
AndyF píše:Pokud ma nekdo pocit, ze by pritomnost Richardse s Carterem v tymu prinesla letos automaticky :cup:, ci snad ze by ho Kings bez nich neziskali, mel by se jit lecit.
S prvou vetou musím súhlasiť, s druhou proste nemôžem. To si veľmi nedomyslel, kolega.
Ale AndyF c´mon, netvrdim, ze by ste automaticky vyhrali SC, ale modla mna by ste tu sancu mali proste vyssiu a tie vymeny vam podla mna az tak moc nepomohli.
nas utok prilis nepalil spis obrana faze s brankarem.
http://www.nhl.cz/CZ/29255/laperriere_o ... rieru.html" onclick="window.open(this.href);return false; :poklona:
AndyF píše:ci snad ze by ho Kings bez nich neziskali, mel by se jit lecit.
No rozhodně by bez nich nevyhráli.
Třeba Carter, věčně kritizovaný za hru v playoff, dal 8 gólů a z toho 3 vítězný. V obou statistikách se dělí o první místo.
dejf píše:
AndyF píše:ci snad ze by ho Kings bez nich neziskali, mel by se jit lecit.
No rozhodně by bez nich nevyhráli.
Třeba Carter, věčně kritizovaný za hru v playoff, dal 8 gólů a z toho 3 vítězný. V obou statistikách se dělí o první místo.

+ ešte ako niektorí písali už počas sérií s Blues a Yotes (asi Getzo a ešte niekto), Carter svojim pohybom dokázal naviazať na seba defenzívu súpera a jeho spoluhráči z toho dávali góly, tak aj keď nebodoval, mal na góloch Kings veľký podiel

Z play off lempla Cartera sa stal difference maker Carter :giggle:
JVR nakonec na operaci nepujde..
:arrow: http://video.nhl.com/videocenter/consol ... hare-video

Obrázek

Tohto fanúšika vám závidím, obľúbenec (David Boreanaz zo seriálu Bones - Kosti). A na moje milé prekvapenie, celkom sa vyzná. :good:
There was a '' confirmed deal '' about Rick Nash going to Philly, ONLY FOR him to decline and say NO to philly

ale schvalne by ma este zaujimala protihodnota
Finch182 píše:There was a '' confirmed deal '' about Rick Nash going to Philly, ONLY FOR him to decline and say NO to philly

ale schvalne by ma este zaujimala protihodnota
Zdroj? Pretoze Philly bola na jeho zozname, iba ak by to bud odvolal, alebo je info nepravdive
From February, Nash's teams he'd waive for are: Boston, Los Angeles, the Rangers, San Jose, Toronto and Vancouver.

flyers nikde nevidim. Strasne ma sere ze neviem protihodnotu :D neviem ci mam byt smutny alebo rad :D
JA jsem teda rad protoze ma silene Cap hit.
Pisala sa aj Philly.... takze v tom pripade to pravda nebola... :hmm:
No ale to napisal skvele timy, skoro nikto nam neda dobru protihodnotu (bavim sa o hracoch, ktorych su ochotni uvolnit), alebo nemaju zaujem... :hmm:
kurna NAsh k nam ..psolat pryc Read ktery mel zivotni sezonu :bitka3: :sok: jj balicka Bobek +JVR +draft by aj slo....
JVR by slo aj draft ale nerozdejchal bych kdyby poslal Schenn nebo Couturier pryc :nono:
Prosimte nestras at si Nashe nechaj zase takovej zazrak to neni a ten jeho cap hit to je proste bozi umuceni.Tu smlouvu delal vazne patlal.
Chystá sa film o „Broad Street Bullies“

Režisér Rob Zombie plánuje zmapovať toto obdobie vo svojom najnovšom filme. Ten má zachytiť prestavbu tímu, ktorá viedla až k ziskom 2 Stanleyho pohárov. V tom čase ničili letci svojich súperom neuveriteľne tvrdým štýlom hry. V zostave mali niekoľko nebezpečných bitkárov, ktorí vyhľadávali potýčky. Rob Zombie má údajne aj oficiálnu podporu Philadelphie Flyers a aj najväčšej hviezdy z tohto obdobia, Bobbyho Clarka. „Nemôžem sa dočkať tohto filmu,“ okomentoval nápad samotný Bobby Clarke.
:rofl: Rob Zombie
Mně, jako fanouškovi hororů to jméno je dost známý. Abych toho člověka popsal: On točí jen horory a videoklipy metalovým skupinám, píše hororové povídky a má velmi úspěšnou death metalovou skupinu. No prostě jsem tomu vůbec nechtěl věřit. Tak jsem šel na jeho stránky a tam je to potvrzené. A prý to má být normální film. Takže to snad nebude film, kde hráči Flyers usekávají soupeřům hlavy nebo jejich oživlé mrtvoly chodi po Philadelphii a požírají lidi. :D
The Columbus Blue Jackets acquired goaltender Sergei Bobrovsky from the Philadelphia Flyers on Friday in exchange for a second-round pick and a pair of fourth-round selections.

Bobrovsky, 23, has a career record of 42-23-10 with a 2.73 goals-against average and .909 save percentage with the Flyers. He posted a 14-10-2 mark with a 3.02 GAA and .899 save percentage in 29 games last season.

Bobrovsky played four seasons with Metallurg in his native Russia from 2006-'10.

The Flyers received the Blue Jackets' No. 45 and No. 117 selections in this year's draft along with a fourth-round pick in 2013.
No trade Boba se dal cekat ani nevim jestli jsem spokojen za drafty spis se uvidi co z nich vytriskame.

http://www.nhl.cz/CZ/29313/s_prongerem_ ... ralku.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Svata pravda potrebujeme naprosto nutne posileni a osobne bych radsi bral nekoho z elity Suter/Weber za 7 Mega nez Carle za 5.

I kdyz Suter je mimo hru zrejme.
dejf píše: On točí jen horory a videoklipy metalovým skupinám, píše hororové povídky a má velmi úspěšnou death metalovou skupinu.
Nie, že by to bolo priamo k veci, ale okolo death metalu ani neprešiel. :jn:
Anger píše: Svata pravda potrebujeme naprosto nutne posileni a osobne bych radsi bral nekoho z elity Suter/Weber za 7 Mega nez Carle za 5.

I kdyz Suter je mimo hru zrejme.
Neviem, či nakoniec ostane v NSH alebo pôjde inam, ale vyjadril sa, že do východnej konferencie nechce ísť. Samozrejme to nemusí byť pravda.
12475 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS