Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Já už nemůžu, tady se vážně všichni zbláznili. Fanoušek ubožáků píše něco o ponížení. Ten Atlantik je ještě větší pohádkář, než jsme si mysleli nebo si musí něco píchat. To není normální.
Mam na vas otazku, dajme tomu, ze v kolektivnej zmluve prejde bod o jednom hracovi, ktory moze byt vyplateny mimo platovy strop. Aka je sanca, ze to Philly spravi s Bryzom? Pytam sa na zaklade tohto clanku:
http://www.nhlpro.cz/clanek/22060-bryzg ... ni-hrubkou" onclick="window.open(this.href);return false;
Tomu moc nevěřím. Hlavně by si Holmgren musel přiznat, že se mu přestupní politika minulý rok nepovedla. Že výměny a smlouvy, které provedl, celkově týmu na výsledcích nepomohli a některé věci se zhoršili. Tím myslím, že vše zůstalo při starém.
- úspěch v playoff nebyl,
- nějaké zlepšení hry se nekonalo
- platový strop máme pořád plný,
- brankáře, který nás dovede k poháru nemáme,
- máme špatnýho přeplacenýho brankáře, kterého se nezbavíme,

Kdyby to v nové smlouvě bylo, tak si myslím, že Holmgren určitě ještě rok počká, protože se nebude chtít vzdát myšlenky, že Bryz byl jeho správný řešení.
dejf píše:Tomu moc nevěřím. Hlavně by si Holmgren musel přiznat, že se mu přestupní politika minulý rok nepovedla. Že výměny a smlouvy, které provedl, celkově týmu na výsledcích nepomohli a některé věci se zhoršili. Tím myslím, že vše zůstalo při starém.
- úspěch v playoff nebyl,
- nějaké zlepšení hry se nekonalo
- platový strop máme pořád plný,
- brankáře, který nás dovede k poháru nemáme,
- máme špatnýho přeplacenýho brankáře, kterého se nezbavíme,

Kdyby to v nové smlouvě bylo, tak si myslím, že Holmgren určitě ještě rok počká, protože se nebude chtít vzdát myšlenky, že Bryz byl jeho správný řešení.
Já myslím, že přestupová politika mu vyšla. Couturier,Voráček a Schenn budou příští rok zase o něco lepší, grx se po odchodu Richardse mohl rozvinout.

Obrovská bota byla podepsání bryzdíry, to je průšvih srovnatelný s podpisy Islanders za Milburyho.
Podla mojho nazoru jeho chyba nebol ani tak Bryz, ktory dovtedy podaval velmi dobre vykony, aj ked minulorocne PO mu nevyslo, ako neposilnenie obrany, ktora je dost pomala. Aspon mne sa tak zda.
Inak, dovolim si tvrdit, ze po tomto PO vypada vymena Nasha do Philly realne a vobec by som sa necudovala trejdu Nash, Methot = JVR, 1.kolo, Bryzgalov, plus este nieco, ale nemam sajnu, kto. Mozno Couts s Vorackom.... :sarcasm: (toto neberte vazne :D)
mt-svk píše:Podla mojho nazoru jeho chyba nebol ani tak Bryz, ktory dovtedy podaval velmi dobre vykony, aj ked minulorocne PO mu nevyslo, ako neposilnenie obrany, ktora je dost pomala. Aspon mne sa tak zda.
Inak, dovolim si tvrdit, ze po tomto PO vypada vymena Nasha do Philly realne a vobec by som sa necudovala trejdu Nash, Methot = JVR, 1.kolo, Bryzgalov, plus este nieco, ale nemam sajnu, kto. Mozno Couts s Vorackom.... :sarcasm: (toto neberte vazne :D)

Ja bych vam Bryze dal i za 7 kolo draftu :)

Podle me do utoku velky posily nepotrebujem ale zato Obrana potrebuje jednoho spickovyho beka a pokud mozno trosku aby byl pohybove zdatnej.

Osobne si myslim ze Voracka urcite budeme chtit udrzet ale u JVr si jistej teda nejsem vubec.Bude zalezet na stropu a Jagr taky skoncil podle me pokud neveme 1m.
Je čas, aby si hráči odpočinulo a Holmy začal rozmýšlet o možných posilách, vyměnách.

Moji prioritou je rozhodně Ryan Suter, teď jen záleží jak to má Holmgren.
Stojím si zatím, měli bychom vyměnit van Riemsdyka. V PO naprosto nulový, stejně jako v ZČ. On prostě se nám nevyplací, navíc od příští sezony ten jeho plat :scare:
Pak také záleží jak to dopadne s Prongerem. Myslím, že toto je jeden z nejdůležitějších faktorů, proč jsme Devils porazili jen jednou :hroza:
Howson pravdepodobne nesedel na zapase v koji Holmgrena len pre jeho pekne oci, ale je mozne, ze sa upiekol nejaky posezonny trejd.
Ja uz se v tom nechi nejak zvlast rejpat. Ale jedna vec me v tom zaujala a sice:
The sad thing here is that Shanahan got it right this time. Giroux was frustrated, was headhunting and deserves his one game.
to je to o cem jsme se dlouho bavili. To ze se spatne rozhodlo ve veci Neale a spol je vec druha.

Jinak musim rict, ze i prestu ze philu nemam rad, je mi z casti sympaticka. Jednak je to tim, ze tady mi (vetsinou a vetsina) jejich fandu prijde nazorove blizka a pak taky, ze jsou pryc Richards, Carter a momentalne i Pronger. ten tym se zbavit Hartnella tak je docela sympatickej. Jo a pak taky jim "fandi" muj bracha a Jarda tam dost mozna odehral posledni rok v NHL. jinymi slovy nenarazit na nas a my uz byt mimo PO tak bych vam snad i ten pohar pral. (hned za Phoenixem)
mt-svk píše:Howson pravdepodobne nesedel na zapase v koji Holmgrena len pre jeho pekne oci, ale je mozne, ze sa upiekol nejaky posezonny trejd.

Jsem zvedavej jestli se neco upece :) Ale priznam se ze Nasha nechci protoze je moc financne narocnej a rozhodne ne proto ze by byl spatnej hrac , ale myslim si ze by jsme na tom ztratili.Co opravdu potrebujem je dobrej bek takze pro me by to byl jedine Johnson (toho nedate) a nebo Wishnevski a nebo samozrejme muze nastat velka brankarska rosada a Bryz pujde smerem do Columbusu.

Proste clovek nikdy nevi co se muze stat.
9 hracu musi po sezone na operaci.
Anger píše:
mt-svk píše:Howson pravdepodobne nesedel na zapase v koji Holmgrena len pre jeho pekne oci, ale je mozne, ze sa upiekol nejaky posezonny trejd.

Jsem zvedavej jestli se neco upece :) Ale priznam se ze Nasha nechci protoze je moc financne narocnej a rozhodne ne proto ze by byl spatnej hrac , ale myslim si ze by jsme na tom ztratili.Co opravdu potrebujem je dobrej bek takze pro me by to byl jedine Johnson (toho nedate) a nebo Wishnevski a nebo samozrejme muze nastat velka brankarska rosada a Bryz pujde smerem do Columbusu.

Jestli by byla šance přivést Nasha a měl by v tom figurovat Van Riemsdyk, tak jsem vždy pro. Určující bude ohledně změn také to, jak to bude dál s Prongerem. Já osobně bych se také snažil trejdnout Bobrovskyho, za Bryzgalovem, resp. jeho smlouvou nemá šanci a zájem o něj bude !!!!
Philly píše:Jestli by byla šance přivést Nasha a měl by v tom figurovat Van Riemsdyk, tak jsem vždy pro. Určující bude ohledně změn také to, jak to bude dál s Prongerem. Já osobně bych se také snažil trejdnout Bobrovskyho, za Bryzgalovem, resp. jeho smlouvou nemá šanci a zájem o něj bude !!!!
S tím souhlasím. Podle mě Bobrovsky od příští sezony našim hráčem nebude, v zimě Holmy jasně říkal, že mu volalo několik týmů, které o něj měli velký zájem. JVR bych taky hned vyměnil. No uvidíme... :ciga:
Hosi Nash by nebyl dobra volba kvuli platu.Kouknete se na jeho rozlozeni cap by byl tak 7.7M to je hrozne moc.A daleko vic potrebujeme obrance.
tiez by som moc nesuhlasil s nashom, ma proste debilnu zmluvu. Moj sen je podpis Sutera a vymena JVR za L. Schenna, odchod Carla a Kubinu. Obrana Pronger,Mesz,Timmo,Gross,Schenn,Suter a este aj coburn aj ked tam dufam vo vymenu kvoli platu a do zalohy gustafson.....znie mi to velmi pekne.

Inak uplynulu sezonu hodnotim pozitivne, az na rinalda zboznujem kazdeho jedneho hraca a hrali sme krasny hokej a bola lahoda na to pozerat a aby som nebol zo sezony sklamany alebo az nasrany tak k tomu mi semi konferencie staci.

Sklamany som ale z bryza a co s tyka trenera ....Lav mi na jednu stranu pride ako sympatak a fajn trener a lubi sa mi jak dokaze rychlo reagovat na zlu situaciu, zobrt time out a po time oute hrame vacsinou jak vymeneny. Na druhu stranu....preco vobec k tomu muselo takmer kazdy zapas dochadzat? Jak je mozne ze kazdy zapas zacinali vychadzkovym tempom alebo ze sme v sezone dostali snad 20 golov v prvej minute? Ak nie rovno viac. Takmer vzdy sme inkasovali prvy, v druej polovici sezony to bola hotova tutovka na tipovanie ze dostaneme gol do 10 minuty a budeme prvy kto inkasuje. Toto su podla mna chyby ktore mal vyriesit trener ale nic s tym nespravil, v play off sa v tom pokracovalo a proti devils mu nezabrali uz ani tie jeho time outy.
Anger píše:Jsem zvedavej jestli se neco upece :) Ale priznam se ze Nasha nechci protoze je moc financne narocnej a rozhodne ne proto ze by byl spatnej hrac , ale myslim si ze by jsme na tom ztratili.Co opravdu potrebujem je dobrej bek takze pro me by to byl jedine Johnson (toho nedate) a nebo Wishnevski a nebo samozrejme muze nastat velka brankarska rosada a Bryz pujde smerem do Columbusu.

Ak nam strelite Prongera za 1. kolo, tak ma tu viac neuvidite, lebo pochybujem, ze z psychiatrie bude povolene chatovat... :D :D :D

Nasha som dala len tak, podla mna v utoku zmeny nebudu extra velke, skor do obrany. A tu realne prichadzaju do uvahy: Wisniewski, Tjutin, Methot, mozno, mozno Nikitin, pripadne Moore. Pripadne bude trojvymena, kde kludne moze byt zahrnuty Nash (nie k vam).

Alebo v lozi Howson sedel z vdaky za Coutsa a Voracka... :frajer2:
:arrow: http://blogs.thescore.com/nhl/2012/05/1 ... lov-video/

Obrázek

10 najlepších Bryzgalovových komentárov. :cool:
''His job is to stop pucks and help us win games,'' Flyers general manager Paul Holmgren said. ''It's not Comedy Central.''

He was then asked if he ever got a kick out of Bryzgalov's theories, or if he felt it ever went too far.

"I know when to walk away," Holmgren laughed. "When I'm talking to him I just say, 'Hey buddy, I have to go now.'"
:giggle: Holmgren usmrtil.
http://www.nhlpro.cz/clanek/22137-letni ... tice-hracu" onclick="window.open(this.href);return false;

Nic prijemnyho teda :)
Takové spekulace, které se pohybují okolo Flyers. BTW. Některé z nich přímo nereálné...

http://www.flyers.mzf.cz/?p=4179" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.flyers.mzf.cz/?p=4140" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.flyers.mzf.cz/?p=4101" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.flyers.mzf.cz/?p=4067" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.flyers.mzf.cz/?p=4037" onclick="window.open(this.href);return false;
Obrázek
http://www.flyers.mzf.cz/?p=4307" onclick="window.open(this.href);return false; :cry: :poklona:
Nové info ohledně C. Prongera :arrow: http://www.flyers.mzf.cz/?p=4312" onclick="window.open(this.href);return false;
No jo Pronger nejspis skonci ja K.Primeau bohuzel rekl bych ze pristi rok jeste bude na marodce a pak se uvidi kazdopadne podle me dalsi sezonu nenastoupi a celkove uz asi nikdy ale pokud jeste nekdy tak po pristi sezone.

Kazdopadne s nim nemuzeme pocitat a to ze chce hrat je ted jen trik jak udelat aby se nepocital jeho plat a my mohli sehnat jinyho elitniho obrance.
Ako hosi? Som sa len chcel opytat, ako hodnotite s odstupom casu vymenu Richardsa s Carterom pre miesto na Bryzgalova. :D
12476 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Esem
2024 PRAHA