Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MONTREAL CANADIENS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Habs prospects

Michael Bournival / NHL Montreal - AHL Hamilton/ NHL ¨3z - 0 +0 - 0b , +2
Zachary Fucale /QMJHL- Halifax Mooseheads/ 10z - 6W/4L - 2,56 - 89,8
Jérémy Grégoire /QMJHL -Baie-Comeau Drakkar/ 9z- 10+3 -13b , +3 :vitaz:
Charles Hudon /QMJHL - Chicoutimi Saguenéens/ 9z - 3+6- 9b, -6
Martin Reway /QMJHL - Gatineau Olympiques/ 6z - 1+2 - 3b, -5 :thumbsdown:
Connor Crisp /OHL - Sudbury Wolves/ 8z - 3+5 - 8b , +6
Michael McCarron /OHL - London Knights/ 6z - 1+4-5b, +4
Brady Vail /OHL - Windsor Spitfire/s 9z - 7+5 - 12b,+9 :good:
Tim Bozon /WHL - Kamloops Blazers/ 9z - 1+2-3b, - 5 :v_hajzli:
Dalton Thrower /WHL - Vancouver Giants/ 6z - 3+3-6b, E
Sebastian Collberg /SHL - Frölunda HC/ 7z - 0+2 -2b, -3
Jacob de la Rose /SHL - Leksands IF/ 12z - 1+3 -4b, +2
Artturi Lehkonen /FHL - KalPa Kupio/ 12z- 3+6 - 9b, +1
Mac Bennett /NCAA - University of Michigan Wolverines/ 2z - 0+0-0b, +2
Mark MacMillan /NCAA - University of North Dakota/ 2z- 1+1, 2b, -1

Robert Mayer 1z - 0W/1L - 2,81 - 92,7
Dustin Tokarski 1z - 1W/0L - 2,00 - 94,3
Mike Condon - not started yet ECHL
Peter Delmas - not started yet ECHL
Sven Andrighetto - 2z - 1+1-2b, +2
Nathan Beaulieu - 1z - 0+0-0b, E
Darren Dietz - 2z - 0+0-0b, +1
Morgan Ellis - 2z- 0+0-0b, E
Louis Leblanc - 2z- 0+0-0b,-1
Stefan Fournier - not started yet
Joonas Nättinen - 2z - 0+1-1b, +1
Magnus Nygren - 2z - 0+1-1b, +2
Erik Nyström - 2z-0+0-0b, E
Greg Pateryn - 2z-2+1-3b, +2
Christian Thomas - injury
Steve Quailer - injury
Tak musím upřímně říct, že 4 body z posledních dvou zápasů jsem rozhodně nečekal - zvláště pak ne ve Vancouveru :thumbsup: ! Z toho tripu to byl zatím nejlepší soupeř, dokázal nás někdy řádně přitlačit a i šance tam byly solidní. Ovšem Carey se prostě doma vytáhl a zachytal skvěle :good: ! No a když jsme pak "překrásně zavěsili" ve vlastním oslabení :giggle: , tak zbytek zápasu jsme odehráli takticky skvěle. Pleky se konečně trefil a bylo to po pěkné akci. Mimochodem, překvapila mě naše efektivita v přesilovkách...
Takže - není to ještě zdaleka ideální, ale nějaké body jsme udělali a docela mě těší, že Therrien zatím dokáže vhodně volit taktiku a třeba teď proti silnému Vancouveru jsme se s nimi nehonili a trpělivě hráli odzadu a čekali na své šance. Není to sice pokaždé zrovna atraktivní, ale body to přináší. Alespoň prozatím...
habs píše:Tak musím upřímně říct, že 4 body z posledních dvou zápasů jsem rozhodně nečekal - zvláště pak ne ve Vancouveru :thumbsup: ! Z toho tripu to byl zatím nejlepší soupeř, dokázal nás někdy řádně přitlačit a i šance tam byly solidní. Ovšem Carey se prostě doma vytáhl a zachytal skvěle :good: ! No a když jsme pak "překrásně zavěsili" ve vlastním oslabení :giggle: , tak zbytek zápasu jsme odehráli takticky skvěle. Pleky se konečně trefil a bylo to po pěkné akci. Mimochodem, překvapila mě naše efektivita v přesilovkách...
Takže - není to ještě zdaleka ideální, ale nějaké body jsme udělali a docela mě těší, že Therrien zatím dokáže vhodně volit taktiku a třeba teď proti silnému Vancouveru jsme se s nimi nehonili a trpělivě hráli odzadu a čekali na své šance. Není to sice pokaždé zrovna atraktivní, ale body to přináší. Alespoň prozatím...
Nečekal jsi určitě tolik bodů z tripu, že? :lol: Ne, vážně dobrý trip a ani já nečekal tolik výher. V útoku sice poslední dva zápasy nebyly ideální a 4 body z těchto zápasů jdou na konto Priceovi, ale v minulosti to bylo často naopak, my udávali tempo a i tak ztráceli body, takže to beru.
Mluvil jsi o dobré strategii Therriena a to musím naprosto souhlasit. Líbilo se mi jak včera pružně reagoval na ztrátu Maxe, přehodil útoky do starých složení, aby minimalizoval škody a paradoxně osiřelé dvojici nýmandů Briere-Desharnais rotování třetího křídla prospělo. Tedy prospělo... DD ožil fakticky a Briere pouze na papíře, ale snad to k něčemu povede dál.
Slabým článkem u Plekyho staronové lajny byl Gionta. Mám pro něho slabost, ale letos to podle mě už ani lepší nebude. Opravdu doufám, že MB zachová zdravý rozum a Gia neprodlouží, byť i mě to bude mrzet. Ale koho pak na křídlo? Vanek, Marleau? :hmm: Ale zase bych nechtěl, abychom se pouštěli do milionových závodů jak se stalo v létě na UFA trhu zvykem. Uvidíme.

Pochválit musím Markova, který na tripu nehrál špatně. Checking line a její členové Moen-Whity-Prusty mi dělají jen radost :wub:

Carey Price 20th shotout :tlap:
Habs prospects

Nathan Beaulieu - AHL / 1z - 0+0-0b, E
NHL / 2z - 0+0- 0b / +1
Michael Bournival / NHL Montreal/ 5z - 1 +1 - 2b :good:
Zachary Fucale /QMJHL- Halifax Mooseheads/ 12z - 8W/4L - 2,55 - 90,3
Jérémy Grégoire /QMJHL -Baie-Comeau Drakkar/ 12z- 12+9 -21b , +8 :vitaz:
Charles Hudon /QMJHL - Chicoutimi Saguenéens/ 13z - 5+10- 15b, -7
Martin Reway /QMJHL - Gatineau Olympiques/ 9z - 2+4 - 6b, -2
Connor Crisp /OHL - Sudbury Wolves/ 11z - 6+7 - 13b , +8
Michael McCarron /OHL - London Knights/ 9z - 1+4-5b, +5
Brady Vail /OHL - Windsor Spitfire/s 11z - 7+5 - 12b,+9 x
Tim Bozon /WHL - Kamloops Blazers/ 13z - 3+4-7b, - 5
Dalton Thrower /WHL - Vancouver Giants/ 7z - 4+3-6b, +2
Sebastian Collberg /SHL - Frölunda HC/ 9z - 0+3 -3b, -2 :v_hajzli:
Jacob de la Rose /SHL - Leksands IF/ 14z - 2+3 -5b, +3
Artturi Lehkonen /FHL - KalPa Kupio/ 14z- 3+7 - 10b, E
Mac Bennett /NCAA - University of Michigan Wolverines/ 4z - 0+0-0b, +1
Mark MacMillan /NCAA - University of North Dakota/ 4z- 2+2, 4b, -3

Robert Mayer 1z - 0W/1L - 2,81 - 92,7
Dustin Tokarski 2z - 1W/1L - 1,92 - 93,4
Mike Condon -/ECHL/ 2z- 1W/1L - 2,52- 92,6
Peter Delmas - not started
Sven Andrighetto - 3z - 1+1-2b, +2
Darren Dietz - 3z - 0+0-0b, +1
Morgan Ellis - not started
Louis Leblanc - 3z- 0+0-0b,E :thumbsdown:
Stefan Fournier - not started yet
Joonas Nättinen - 3z - 0+2-2b, +1
Magnus Nygren - 3z - 0+2-2b, +2
Erik Nyström - 3z-0+0-0b, E
Greg Pateryn - 3z-2+1-3b, +2
Steve Quailer - 1z- 0+0-0b/ E
Montreal Canadiens injury :

NHL
Dianiel Briere
Alexei Emelin
Douglas Murray
Max Pacioretty
George Parros
Brandon Prust
Davis Drewiske

AHL
Christian Thomas
Morgan Ellis
guillaume píše:Montreal Canadiens injury :
Je to jasny, pratele, Briere nosi smulu :neviem:
AndyF píše:
guillaume píše:Montreal Canadiens injury :
Je to jasny, pratele, Briere nosi smulu :neviem:
Njn, co s tím naděláme, když už ho tu "musíme" mít... :neviem: ?
:klobuk:
Michael Bournival :poklona:

Ted ho MT dava i na PP to se mi libi...
Desharnais, David :slap: to je bida, vymenit ho kym to jde

Před Bournivalem smekam , asi se nekdo po navratu z injury nevrati do zakladu :hmm:
Desharnais je ostuda týmu a když je v našem pásmu, tak se strachuju kde zase co podělá. Vepředu mu nejde upřít snaha, ale ta jeho komicky malá postavička prostě nestačí, hold kouzlo ze sezony 11/12 vyprchalo. Trejdu bych se nebránil ani za tu nejmenší hodnotu, třeba jen nějaké sedmé kolo draftu, ale takové znemožnění je nereálné. Naštěstí Bourky lítá i s tak nemožným centrem :good:
Bournival-Pleky je naprosto famózní dvojka, konečně křídlo, které Pleky může zásobovat pasy a nezmrví to jako Gionta.
Ovšem největší poklona zatím patří Pricymu :klobuk:
Habs prospects

Michael Bournival / NHL Montreal - AHL Hamilton/ NHL ¨7z - 2 +3 - 5b , +5 :vitaz:
Zachary Fucale /QMJHL- Halifax Mooseheads/ 14z - 10W/4L - 2,47 - 90,3
Jérémy Grégoire /QMJHL -Baie-Comeau Drakkar/ 14z- 12+11 -23b , +7
Charles Hudon /QMJHL - Chicoutimi Saguenéens/ 15z - 5+12- 17b, -8
Martin Reway /QMJHL - Gatineau Olympiques/ 11z - 3+9 - 12b, +2
Connor Crisp /OHL - Sudbury Wolves/ 12z - 6+7 - 13b , +7
Michael McCarron /OHL - London Knights/ 11z - 1+4-5b, +4 :thumbsdown:
Brady Vail /OHL - Windsor Spitfire/s 13z - 8+7 - 15b,+11
Tim Bozon /WHL - Kootenay Ice/ 14z - 3+5-8b, -5
Dalton Thrower /WHL - Vancouver Giants/ 9z - 4+4-8b, +4
Sebastian Collberg /SHL - Frölunda HC/ 10z - 0+3 -3b, -3 :v_hajzli:
Jacob de la Rose /SHL - Leksands IF/ 15z - 2+3 -5b, +1
Artturi Lehkonen /FHL - KalPa Kupio/ 16z- 3+7 - 10b, -3
Mac Bennett /NCAA - University of Michigan Wolverines/ 5z - 0+1-1b, +1
Mark MacMillan /NCAA - University of North Dakota/ 4z- 2+2, 4b, -1

AHL/ ECHL
Robert Mayer 3z - 1W/2L - 2,60 - 91,9
Dustin Tokarski 3z - 2W/1L - 2,59 - 91,0
Mike Condon - 2z- 1W/1L - 2,52- 92,6
Peter Delmas - not started yet ECHL
Sven Andrighetto - 6z - 3+2-5b, +4
Nathan Beaulieu - NHL - 4z - 0+1-1b / +2
AHL - 1z - 0+0-0b, +1
Darren Dietz - 4z - 0+0-0b, +1
Morgan Ellis - 2z- 0+0-0b, E
Louis Leblanc - 6z- 3+2-5b,+2 :good:
Stefan Fournier - 2z-0+0-0b/ +1
Joonas Nättinen - 6z - 0+1-1b, +1
Magnus Nygren - 6z - 1+4-5b, +2
Erik Nyström - 6z-0+2-2b, +2
Greg Pateryn - 5z-2+2-4b, +3
Steve Quailer - 2z-0+0-0b / -1
Patrick Holland - NHL - 2z- 0+0-0b / E
AHL - 4z - 1+1- 2b / +4
Jarred Tinordi - NHL- 6z - 0+0-0b / E
AHL - 1z - 0+0-0b / E

Ijnury :
Daniel Brière (concussion - out indefinitely, happened October 19)
Davis Drewiske (shoulder surgery - out 5-6 months (had sugery October 16), injury happened in September)
Alexei Emelin (left knee (ACL & MCL) surgery - out 6 months (had surgery May 21), injury happened April 6)
Douglas Murray (upper-body injury - 4-6 weeks, happened during training September 29)
Max Pacioretty (left hamstring strain - out for 3 weeks (Oct. 17), happened October 15)
George Parros (concussion - out indefinitely, happened October 1)
Brandon Prust (right shoulder injury - out 4 weeks (Oct. 21), happened October 19)

Christian Thomas (sports hernia - no details, was on injury reserve per NHL.com on October 1st)
Darren Dietz (lower-body injury - day-to-day, as of October 25)
noo, Reway sa nakoniec pekne rozbehol :good:
Dění v MTL očima experta:

Tak panové můj nazor. Na to že mame zraněných 6 hráčů zakladní sestavy, si počiname velice dobře. Samozřejme nikdy to nemůže byt dokonale. Kdo mě tuto sezonu přijemně překvapil je mladik Bournival, konečně hrač u nas slušnejch parametrů ktery se vi prosadit.Kombinace s Plekancem a Giontou byl vynikajíci tah od Theriena. libi se mi hlavně že dostava při nich dostatok priestoru i v PP, a jeho +5 body hovori za vše.
Carey zatim famozny, pyta si mistěnku do Soči. Gallagher, Alex uz tradičně odvaději svou dobru hru a konečně hra Eller to na co ma. Burky doplaci bohužek na to že ted je na křidle s uplně nulovým Desharnnasem. Ten kluk je uplně mimo celou sezonu, branit neumi, postavu na hitovani nema, a v tom co by měl dělat , teda ofensivní hru , tak tam je to katastrofa. měli byho přes waiver poslat na farmu.
Moen, White, odvadejí svuj standard, jich hra se mi libi. Blunden jakožto 13F proč ne, ale měl by urcite hrat vic do těla. Holland dostava při marodke take příležitost, zatim moc toho neukazal ale ze 4 utoku kreativní hrač asi toho moc ani nema prostor ukazat. Kvituju ale postoj vedení že přiležitost dosavaj mladí hrači.
Ćo se týče obrany libi se mi a to opět opakuju cirkulace Tinordiho a Belaveaua, oba vyzeraji slušně, i když Nathan děla v obraně ještě hrubky, za to už může chodit na PP. Śanci určite dostane i Pateryn. Markov, Buillon, Diaz si drži svuj průměr. U Markova se musim chvili pozastavit, letos odehrava asi poslední sezonu v NHL a ta navzdory očekavaním nevyzera až tak špatně. Jeho 9 plusových bodů je nejvic z celeho timu, Andrei si zatim v obraně, i navzdoru tomu že už nei moc rychlej, počina celkem slušně. Subban ako vždy velice dobry. Gorges, hmm no ten už par chyb udělal, vid v minulem utkani. Zatim u mně za očekavaními trochu zaostava.
Zatim ale docela dobrej start do ročníka, uvidime jak bude vypadat soupiskakdyž se vrati zranění hoši do akce.

:frajer2: :frajer2:
dnes SJ: předpokladana sestava:

Bournival - Plekanec - Gionta
Galchenyuk - Eller - Gallagher
Moen - Desharnais - Bourque
Blunden - White - Holland

Markov - Subban
Gorges - Diaz
Beaulieu - Bouillon
guillaume píše:Dění v MTL očima experta:

Tak panové můj nazor. Na to že mame zraněných 6 hráčů zakladní sestavy, si počiname velice dobře. Samozřejme nikdy to nemůže byt dokonale. Kdo mě tuto sezonu přijemně překvapil je mladik Bournival, konečně hrač u nas slušnejch parametrů ktery se vi prosadit.Kombinace s Plekancem a Giontou byl vynikajíci tah od Theriena. libi se mi hlavně že dostava při nich dostatok priestoru i v PP, a jeho +5 body hovori za vše.
Carey zatim famozny, pyta si mistěnku do Soči. Gallagher, Alex uz tradičně odvaději svou dobru hru a konečně hra Eller to na co ma. Burky doplaci bohužek na to že ted je na křidle s uplně nulovým Desharnnasem. Ten kluk je uplně mimo celou sezonu, branit neumi, postavu na hitovani nema, a v tom co by měl dělat , teda ofensivní hru , tak tam je to katastrofa. měli byho přes waiver poslat na farmu.
Moen, White, odvadejí svuj standard, jich hra se mi libi. Blunden jakožto 13F proč ne, ale měl by urcite hrat vic do těla. Holland dostava při marodke take příležitost, zatim moc toho neukazal ale ze 4 utoku kreativní hrač asi toho moc ani nema prostor ukazat. Kvituju ale postoj vedení že přiležitost dosavaj mladí hrači.
Ćo se týče obrany libi se mi a to opět opakuju cirkulace Tinordiho a Belaveaua, oba vyzeraji slušně, i když Nathan děla v obraně ještě hrubky, za to už může chodit na PP. Śanci určite dostane i Pateryn. Markov, Buillon, Diaz si drži svuj průměr. U Markova se musim chvili pozastavit, letos odehrava asi poslední sezonu v NHL a ta navzdory očekavaním nevyzera až tak špatně. Jeho 9 plusových bodů je nejvic z celeho timu, Andrei si zatim v obraně, i navzdoru tomu že už nei moc rychlej, počina celkem slušně. Subban ako vždy velice dobry. Gorges, hmm no ten už par chyb udělal, vid v minulem utkani. Zatim u mně za očekavaními trochu zaostava.
Zatim ale docela dobrej start do ročníka, uvidime jak bude vypadat soupiskakdyž se vrati zranění hoši do akce.
Expert :haha:
Nicméně musím říct, že s tebou souhlasím ve většině. Bodově jsme na tom slušně a to mě osobně strašně mrzí zbytečná ztráta dvou bodů proti Deadmontonu a s Nashvillem jsme taky min. bod uhrát mohli navzdory nic moc výkonu, který na ně stačil a Carey byl fantastický.
Carey dává jasný signál, že on má být jedničkou v Soči a Lou pouze jako mentor a poradce v pozici backupu. Drží si fantastické čísla 93,58% a 2.13 z devíti zápasů.
V obraně taky souhlas. Bouillon pořád kvalitní, ale sem tam to není ono a měl by letos skončit. Ještě pořád je na vrcholu a u milovaných Habs, neb po sezoně místo mít nebude. Markova jsem hodně kritizoval a jakoby mě slyšel a nedělá tolik hrubek jako na začátku sezony. Hraje dobře a třeba proti Ducks byl i lepší než Subban a podle toho taky vypadal jejich TOI. Takže bych si s jeho koncem v NHL určitě nebyl tak jistý. Otázkou je, zda bude takovou úroveň udržet po celý rok, neřku-li v PO, čímž si jistý nejsem. Každopádně já jsem pro jeho konec v MTL tak či onak. Subban-Beaulieu, Gorges-Diaz-Jemelin-Tinordi pro příští rok :slintac:
Co se týká hráčů jako je Moen či White, tak tleskám. Travis je jako znovuzrozený a tu pomalou lemru z loňka ze sebe dostal. White svou hru posunul o několik levelů výše a je to opravdu velice kvalitní 4th liner, který na ledě při každém shiftu nechá duší :klobuk: Blunden se taky o hodně zlepšil a zatím spokojenost, hitovat právě začal mnohem víc než dříve. Uvidíme co dál.
Po návratu zraněných se bojím o Bournivala, neb Maxe tu máme za chvíli zpět a půjde asi zpět k nýmandovi a Bourky tím pádem k Plekymu. Do toho Prusty zpět, no uvidíme.
Dnes San Jose, Carey v bráně, tak pojďmě :groupwave: Když jsme dokázali krásně přehrát Ducks, tak máme i na ně.
:) Zápas s Ducks nám vyšel i když v prostřední třetině tedy nic moc.Ale k vašemu hodnocení.Souhlasim jak analyzujete.Mladí kluci Gallagher,Eller Galchnuyk bezva na sebe vzali roli tahounů a čísla 11,27 a 81 stále sviští po ledu.Ellera to začalo bavit a hraje konečně naco má.Oproti loňsku výrazný posun a opravdu mě potěšil.Jen tak dál.
Golmani bez připomínek.Price vynikající,přestal dělat neskutečné chyby s hokejkou co nás loni stály góly a najednou je z něj top golman.Tleskám :taptap: .Budaj je víc než dobrá dvojka.
:thumbsup: Forma Plekance po nevýrazném začátku postupně stoupá.Ten gól teď proti Hillerovi tedy výstavní.Tomáš je opravdu spolu s Pricem a Subbanem naše star.O tom žádná.Obrana je letos celkem solidní.Zázrak to sice není,ale jde to.
Nejvýraznější postavou Subban a kupodivu šel nahoru Markov a Diaz.Rotující mladí Beaulieu a Tinordi přinesli do obrany oživení a chyby jim nelze vyčítat.Na ně mají ještě právo,koneckonců nedostávají tolik času na ledě jako elitní obránci Markov nebo Subban.
Pokud jste zmínili chyby,tak ty se dělají v obraně,tak v útočném pásmu.Takže nelze všechno házet jen na obranu.Chyby dělají i staří mazáci jako Gorges,Markov nebo i Subban včetně útočníků.Stačí si pustit video.Snad jen Diaz a Bouillon se chyb dopouští míň.
Krom mizerného Desharnnaise hrál před zranění hůř i Pacciorety.Alespoň co jsem viděl,tak se mi moc nelíbil.Určitě hraje s menším zanícením než loni a také se tolk neprosazuje.A Briere?
Tedy do svého zranění odvárek.Někdy jsem měl pocit,že ani nehraje.Je úplně z formy a v létě na jednom kanadském webu mu přitom proklamovali 15 gólů a 40 bodů za sezonu.Toho se podle mě nedočkáme a to jsem tajně doufal,že by to mohlo být konečně produktivní křídlo.To Cammalleri nebo Cole byli rozhodně lepší.Podle mě jeho angažování byla letní minela.Tím nechci shazovat GM a už vůbec ne trenéra Therriena.Ti odvádí skvělou práci a konečně má zelenou koncepce doplňování z vlastních řad,které jsem řadu let fandil ,ale až za téhle dvojice je konečně obezřetně uplatňovana.Ano,tímto stylem máme do budoucna možnost vybudovat opravdu hodně silné mužstvo,které může dosáhnout těch nejvyšších cílů až ty nejvyšší.
:taptap: Tleskám a nemůžu se dočkat.
Jinak co se týká White a Moena tak nemám námitek.Zdá se ,že White se trochu zklidnil a nenechá se konečně vylučovat.Když mu to vydrží super.Nakonec mě ani nemrzí ten poněkud nešťastný pád na hubu Parrose v Torontu.Dokonce se obávám,že až se vrátí tak vystrnadí Bournivala ze sestavy a to nechci.S Plekancem a Giontou si prima sedli a je pro mě velké příjemné překvapení.Ani jsem nevěděl,že máme tak solidního útočníka na farmě.
Když jsme u kapitána Gionty.Mohl by být o hodně produktivnější.To platí i pro Bourque.Do šancí nebo na pas před bránu si dokáží najet,ale s proměňováním je to mizerie.
Přesilovky.Celkem solidně je bráníme,ale co se týká proměňování - proměnlivo.S Anahaimem to bylo trochu lepší,ale v některých předešlých zápasech jsme nevymysleli téměž nic.Tady to musíme určitě zlepšit.
Zatím se to jeví slibmě,tak to nezakřikněme :wink2:
guillaume píše:Zachary Fucale /QMJHL- Halifax Mooseheads/ 14z - 10W/4L - 2,47 - 90,3
90.3% ? Bust
Tady to bude zajimavejsi..
cepi píše: :slap:
K tomu jen tohle:
takove hlouposti si davaj do sveho topicu ke crybaby :slap:
Klasika, upískne se něco pro Montreal, je z toho všeobecné pohoršení. Upískne se pro nás, je to v pořádku. A pro druhý případ nemusím vůbec chodit daleko (zápas se San Jose, uznal to i fantomas). Ale je zbytečné tady něco psát, kdo to chce vidět, tak to vidí. Pro ostatní omezence budeme ten protlačovaný Montreal, ale to mi je celkem jedno :fucker2:
Parda píše:Klasika, upískne se něco pro Montreal.........
Kazdopadne ocenuji ze priznas alespon tohle, tedy ze se nekdy neco pro Montreal upiskne. Posun vpred :thumbsup: I kdyz tady uz asi neslo jinak..
Nevím, proč bych to nemohl přiznat? Sudí jsou taky jenom lidi a dělají chyby. Sem tam to pomůže jednomu týmu, sem tam druhému. Možná budeš v šoku, ale být to na mě, tak asi neuznám náš druhý gól ze včera. Přišlo mi, že to Chucky kopnul, ale v Torontu to viděli jinak a já to beru :wink2:
Ten gol byl dalsi vec, o ktere jsem premyslel jestli ji tu budu tahat nebo ne.. Momentalne jsou v techhle situacich hodne osemetny pravidla a nekdy je to opravdu na hrane. Nekdy mam dokonce pocit ze tem trendum v posuzovani kopani puku vubec nerozumim, tenhle gol bych cekal ze uznanej nebude. Kazdopadne se vubec nedivim uz beztak dost frustrovanym fandum NYR ze byli z toho vseho na prasky.

Na druhou stranu, kdyz uz je rec o "typical Montreal", tak by se to melo tykat predevsim zeber na lede. Pochybuju ze "svy lidi" by jste meli mit zrovna v Torontu.
5196 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: dunim
2024 PRAHA