Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

ja som vcera pocas zapasu zaspal jak som bol unaveny, a na pensylvanske derby teda nic moc narozdiel od predoslych zapasaov (a neriesim ze sme prehrali) ale zaujima ma jedna vec....preco nedochytal fleury? Stal sa zazrak a je zraneny? :D
:slap: Fleury nedochytal, lebo odchytal polku zápasu, na druhú polku zápasu šiel snehuliak. Čo je aj dosť logické, keď šlo o :ho*no:
Tak bitva začne ve středu :!:

Středa, 11. duben 2012 19:30 ET Consol Energy Center
Pátek, 13. duben, 2012 19:30 ET Consol Energy Center
Neděle, 15. duben, 2012 15:00 ET Wells Fargo Center
Středa, 18. duben, 2012 19:30 ET Wells Fargo Center
*Pátek, 20. duben, 2012 19:30 ET Consol Energy Center
*Neděle, 22. duben, 2012 neurčeno Wells Fargo Center
*Úterý, 24. duben, 2012 neurčeno Consol Energy Center
to bude řežba s PIT :frajer2: snad LETCI zahraji tvrdy a ostry hokej bo PIT jjsou pro me jako Barcelona :wave:

LET GO LFYERS
Barcelona?
To by pak byli ale nejlepší tým světa čtvrtým rokem po sobě :slap:
:rofl: Na tohle tvrzení tady budeš sám Rono, tak to raději nebudem hrotit. :D
Obrázek

:giggle: dobre oni.
dejf píše::rofl: Na tohle tvrzení tady budeš sám Rono, tak to raději nebudem hrotit. :D
Tak mi uveď kdo v posledních čtyřech letech vyhrál dvakrát ligu mistrů, třikrát svoji ligu, dvakrát MS klubů a další trofeje :dup:
Není momentálně lepšího týmu ve fotbale ;)
Rono tady není o čem mluvit ;) Hold Realisti realitu nevidí :D:D
Briére s Grosmannem na tréninku a game 1 by měli oba hrát. Takže to tak dramatickej handicap nakonec nebude. Kubina trénoval ve 4.defenzivním páru spolu se Shelleym. Takže už funguje jako 7.bek a zatím je všude možně hodnocen jako propadák. Když už ho(zdá se) vytlačili Lilja s Burbónem :scare:
Source?

Jinak to bych se divil :hmm: Mě spíš přijde, že má dost dobrou rozehrávku a věří si, podle mě v defenzivě pořád platnější jak nějaký Burbon or Lilja :ja_neviem:

EDIT: Tak už jsem to našel...

Simmonds netrénoval s Brierem a Schennem proč??! Přitom jim to poslední zápasy šlo :slap: Voráček měl zůstat ve třetí, kde to dokáže potáhnout i sám :hmm:
No takze MAB hral v case ked sme nanho najviac nadavali (preco asi?) s otrasom mozgu a nepriznal to.
http://www.philly.com/philly/sports/fly ... ments.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Riskoval teda dost :slap:

Ja skapem. :hufi:
Zajímal mě ten rekord v počtu bodů v jedné sérii, protože jsem si myslel, že Barber to spíš udělal v polovině 70. let než v roce 1980. Tak jsem tak hledal a našel jsem tuhle stránku http://www.flyershistory.net/" onclick="window.open(this.href);return false;
Jsou tam zapsány statistiky všech zápasů od roku 1967, rekordy ve všech statistikách osobní i týmové, ceny, odkazy na nejnovější články o týmu, kdo má dnes narozeniny (ze současného týmu i z historie), atd. Ty statistiky jsou až brutální (třeba se tam dozvíte, že Gordie Howe hattrick v playoff udělalo jen 8 hráčů, z toho Holmgren 2x :D )
No prostě teď už budem ti nejvíc největší odborníci na Flyers. :ciga:
dejf píše:Gordie Howe hattrick v playoff udělalo jen 8 hráčů, z toho Holmgren 2x :D )
Technicky ho Claude udelal taky 2x, ale z nejakeho duvodu mu za tohle fighting nedali.
Giroux nemá rekord. Tim Kerr udělal 15 bodů v jedné sérii.
Teď jsem si to přečetl v článku a podíval se i na statistiky na těch stránkách.

17-Apr-89 Flyers 3 @ Pittsburgh Penguins 4 1 0 1 3 -2
19-Apr-89 Flyers 4 @ Pittsburgh Penguins 2 3 0 3 6 0
21-Apr-89 Pittsburgh Penguins 4 @ Flyers 3 0 2 2 2 1
23-Apr-89 Pittsburgh Penguins 1 @ Flyers 4 2 0 2 6 0
25-Apr-89 Flyers 7 @ Pittsburgh Penguins 10 2 2 4 2 1
27-Apr-89 Pittsburgh Penguins 2 @ Flyers 6 2 0 2 4 1
29-Apr-89 Flyers 4 @ Pittsburgh Penguins 1 0 1 1 2 0

Frajer proste. :frajer2: Čo si budeme hovoriť, závidím. Nemohol Clarke povedať iné meno? :nervy2: :giggle:
:thumbsup: číslo 7 a 1 skoro také isté. Ale nedá mi pri tej 10 ten 2. komentátor Washingtonu rozpráva ako ret... , nechápem čo tam ešte robí.
Ve Philadelphii v této sezóně vylétla hvězda Claudea Girouxe. Ještě před pár lety o něm přitom málokdo věděl. Před novináři nedávno s úsměvem vzpomínal historku, jak seděl před třemi lety u holiče a ten se ho ptal, čím se živí. „Jsem hokejista,“ opáčil mladík. „Hraješ nějakou juniorskou ligu?“ „Uf, ne, hraju za Flyers.“ Kadeřník se zastyděl. „Promiň, nevěděl jsem.“

Neuvěřitelné, kam to za ty roky dotáhl.:) (zdroj nhl.cz)
Roo byl vždy extrémně šikovný, ale tohle nečekal ani ten největší optimista. To se mnohem více sázelo na JVR, ten měl k tomu všechny předpoklady...
Bryzgalov also had an opinion on sending monkeys into space.
"The problem with monkeys," Bryzgalov said, "is they push the wrong buttons."

Co to máme za člověka v tý bráně. :scare:
Dejf: To se Lavička takhle radoval po Briereově rozhodující brance v 1. matchi ?? Doprdele, takhle emotivně měl sejmout ty krasobruslaře v game 2 !!!!
dejf píše:Bryzgalov also had an opinion on sending monkeys into space.
"The problem with monkeys," Bryzgalov said, "is they push the wrong buttons."

Co to máme za člověka v tý bráně. :scare:
Obrázek

Náhodou... veď má pravdu. :hmm: :giggle:
Philly píše:Dejf: To se Lavička takhle radoval po Briereově rozhodující brance v 1. matchi ?? Doprdele, takhle emotivně měl sejmout ty krasobruslaře v game 2 !!!!
jj, je to po tom gólu.
Dám to sem, jinde by to nemělo cenu. Někteří nemaj na to, aby to pochopili a ti ostatní by si to stejně nepřiznali.
http://www.philly.com/philly/columnists ... erred.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Nejzajímavější je ta pasáž, jak ten idiot schválně rezdělil zákroky Neala do dvou samostatných incidentů, ale u Girouxa argumentoval celým střídáním.
12475 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO