Newark, NJ – The Devils will wear memorial patches on their sweaters in memory of Karel Rachunek and Alexander Vasyunov, who were among those who lost their lives in last month’s tragic plane crash involving Lokomotiv Yaroslavl. The patches will be worn during Saturday’s season-opening game, as well as the first road match of the season. The announcement was made by Devils’ CEO/President/General Manager Lou Lamoriello.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
NEW JERSEY DEVILS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
@ 
Sat 10/8
7PM ET
LIVE ON MSG (HD), CSN-PH (HD)

streams - http://forum.wiziwig.eu/forums/29-NHL-Icehockey
Crime scene:

Devils projected lineup:
Captain Obvious (C) - Prophet Elijah (A) - Chinchilla
Kovalclutch (A) - Coffeemaker - Coconut tree
Musketeer - Handsome - Clarktard
Mr.Hatty - Windmills - Lars
Cougar bait - Lars` son
Tally - Pain
San Salvador - TGV
Fatso
Deer
Flyers projected lineup:
Banana - Gay Pirate (A) - Foreczech
Ranger fan - Lemieux - Mick Jagger
Fartsmell - Heavy feet - Calder
Rivaldo - Nanobot - Needle
35+ contract (C) - Careless
Mess - Kimono (A)
Co-burned - Texas Ranger
Mr.Helium
#2 forever
Devils are coming off: Long vacation.
Flyers are coming off: 2-1 victory in Boston`s TD Garden.

May the Force be with you. Let`s get a win! LGD!

*24 hour approach
**GDT will be updated if needed
-------------------------------------------------------------------------------
Podľa tradície sa víťazný Game Day Thread "dedí" a kedže som robil na posledný zápas sezóny (výhra nad Bostonom), robím aj ten úvodný. Spoločne dúfajme, že začneme presne tam, kde sme skončili. Dúfam, že sa páči aj vám.
LGD!
ned 09. říj 2011 09:20
Vstup do sezóny sme mali dobrý, pokračujeme v nastolenom duchu minulej sezóny. S výsledkom som spokojný, mohlo to byť aj horšie, trebárs 0:5. Potešujúci fakt je, že sme sa nezmohli ani na gól. Len tak ďalej, v budúcej sezóne - možno skorej - sa môžeme opäť tešiť na nového trénera a kapitána!
musime si priznat, ze zapas to byl desivej. az na Larssona a Martyho tam nebylo jedine pozitivum. pokud nastoupi do druheho zapasu s takovym "odhodlanim" vazne bych se bal ze tenhle tym je spise jako devils 2010 nez 2011.Protoze Philthy sehrala jen o jedinej zapas vic a nerikejte mi, ze to je tolik videt. Panikarit ale zacnu az po deseti zapasech, pokud nebudeme na 0.500 ve win.Getzo5 píše:Niet nič nad unáhlené závery po jednom zápase proti zohratejšiemu tímu, ktorý už mal jeden zápas v nohách a po dni voľna bol odpočinutý.
Jinak Clarcson na 1.PP
ten se vic valel na lede nez ze by byl pred branou. fayne byl hroznej, pokud se to bude opakovat - Stralman welcome on board. Palm? mam/mel jsem k nemu hodne duvery po lonske sezone, ale takhle to opravdu nejde. Henrique je x krat lepsi nacentru nez na kridle. nechapu proc po preseason, kde se buduje chemie mezi JJ a Kovym se po uzdraveni zubruse, ktery je pro zmenu lepsi na kridle se vse rozbije. Palm dolu, Teddy nahoru a Henry na centra. vyhra zarucena Však tak je to aj správne, o to ide. Begbeee to ani len nepozeral celé a v noci, mne nemusíš vykladať aké to bolo bolestivé sa na to pozerať. Ja som si Flyers takmer ani nevšímal, len našu nemohúcnosť a chyby. Aj napriek tomu prvé čo sem ráno prídem, nedám sem proroctvo o konci sveta.megaton píše:musime si priznat, ze zapas to byl desivej. az na Larssona a Martyho tam nebylo jedine pozitivum. pokud nastoupi do druheho zapasu s takovym "odhodlanim" vazne bych se bal ze tenhle tym je spise jako devils 2010 nez 2011.Protoze Philthy sehrala jen o jedinej zapas vic a nerikejte mi, ze to je tolik videt. Panikarit ale zacnu az po deseti zapasech, pokud nebudeme na 0.500 ve win.
Jinak Clarcson na 1.PPten se vic valel na lede nez ze by byl pred branou. fayne byl hroznej, pokud se to bude opakovat - Stralman welcome on board. Palm? mam/mel jsem k nemu hodne duvery po lonske sezone, ale takhle to opravdu nejde. Henrique je x krat lepsi nacentru nez na kridle. nechapu proc po preseason, kde se buduje chemie mezi JJ a Kovym se po uzdraveni zubruse, ktery je pro zmenu lepsi na kridle se vse rozbije. Palm dolu, Teddy nahoru a Henry na centra. vyhra zarucena
So zmenami súhlasím až na pár vecí...Tallinder je rizikový a to on dokáže spraviť aj z Faynea. Ten robil chyby najmä na PP, takže by som ho na čas stiahol a vytiahol Greenea. Podobne Volchenkov-Salvador je des, sa nevedia dostať z vlastného pásma. Celkovo proste tie páry
A Mills si zarobil na prešetrenie videom, aby z toho nebolo skoré
Inak príjemne ma prekvapila PK. PP na druhej strane des. Proti nahoď-dokorčuľuj nemám počas 5na5 sebemenší problém, ale pri PP ponúkať puky Coburnovi, to teda fakt ne.
ned 09. říj 2011 12:54
Samozrejme, že preháňam o tom niet pochýb, svojmu mužstvu aj fandím, ale naše názory sa Getzo rozišli už počas offseason.
Podľa mňa bola naša offseason hrozná a jediný pozitívny bod je draft Larssona, čo má jednak súvis s tým ako otrasne sme hrali prvú polku sezony a so šťastím.
Ty každý jeden krok obhajuješ a snažíš sa nájsť jeho vysvetlenie - inými slovami pletieš z hovna bič. No ja na nejaké kroky vysvetlenie nemám, skôr ich považujem za nepochopiteľné a naša nečinnosť v niektorých smeroch ma unavuje.
Že panika..
No ja nepanikárim, len som si cez sarkazmus vylial svoju zlosť. Ako som povedal, prednedávnom, mužstvo je plné otáznikov a zatiaľ nemám dôvod myslieť si opak. V našom mužstve začína proste páchnuť už veľmi veľa vecí a reči o zohratosti to nezachránia. Minulú sezónu sme sami videli, že ani veľký záber na konci sezónu nezachránil a náš vstup do sezóny je bohužiaľ aj teraz tragikomický.
Myslím, že to tu spomínal megaton, ale súhlasím s jeho názorom, že ak túto sezónu nepostúpime do PO a nepodarí sa podpísať Pariseho, je čas na zmenu GM.
Podľa mňa bola naša offseason hrozná a jediný pozitívny bod je draft Larssona, čo má jednak súvis s tým ako otrasne sme hrali prvú polku sezony a so šťastím.
Ty každý jeden krok obhajuješ a snažíš sa nájsť jeho vysvetlenie - inými slovami pletieš z hovna bič. No ja na nejaké kroky vysvetlenie nemám, skôr ich považujem za nepochopiteľné a naša nečinnosť v niektorých smeroch ma unavuje.
Že panika..
Myslím, že to tu spomínal megaton, ale súhlasím s jeho názorom, že ak túto sezónu nepostúpime do PO a nepodarí sa podpísať Pariseho, je čas na zmenu GM.
Ak to nazývaš obhajobou, tak na to nazeráš len z jednej strany, pretože ja aj kritizujem a to dosť. A že sa snažím každú vec nejak vysvetliť a podporiť argumentom v tvojom podaní znie akoby som robil niečo zlé. To je na smiech.
Že sa naše názory rozišli v offseason? Kritizoval si nečinnosť na trhu miesto toho aby si povedal, koho za koho, čo sa dá reálne vymeniť, podpísať a za koľko. Tak to je jasné, že sa naše názory rozchádzajú. Pindať vie každý, použiť rozum a aspoň čosi konštruktívne vymyslieť nie. A nemysli si, že mnoho vecí neunavuje aj mňa...
Ako som povedal už predtým, nedá sa s tým nesúhlasiť (otázniky, koniec koncov to vidí hádam každý, písalo sa to často)...so what? Ty považuješ jeden zápas sa za dostatočnú vzorku pre označenie "vstup do sezóny" a jej hodnotenie? Tak to ti gratulujem, ani pubertálni fans Pittsburghu a Toronta také čosi nedokážu vypotiť. Toto je jedna z vecí, ktorá pre zmenu unavuje mňa.
A tu znova nemôžem nesúhlasiť, nakoľko v tom prípade by sa jednalo o major fail. Tam je potom znova otázka kto a čo s tým.
Že sa naše názory rozišli v offseason? Kritizoval si nečinnosť na trhu miesto toho aby si povedal, koho za koho, čo sa dá reálne vymeniť, podpísať a za koľko. Tak to je jasné, že sa naše názory rozchádzajú. Pindať vie každý, použiť rozum a aspoň čosi konštruktívne vymyslieť nie. A nemysli si, že mnoho vecí neunavuje aj mňa...
Ako som povedal už predtým, nedá sa s tým nesúhlasiť (otázniky, koniec koncov to vidí hádam každý, písalo sa to často)...so what? Ty považuješ jeden zápas sa za dostatočnú vzorku pre označenie "vstup do sezóny" a jej hodnotenie? Tak to ti gratulujem, ani pubertálni fans Pittsburghu a Toronta také čosi nedokážu vypotiť. Toto je jedna z vecí, ktorá pre zmenu unavuje mňa.
A tu znova nemôžem nesúhlasiť, nakoľko v tom prípade by sa jednalo o major fail. Tam je potom znova otázka kto a čo s tým.
Máme za sebou opravdu nevydařený vstup do sezony. Teddy ve 4 formaci, Palmieri ve 2
Jediné možné vysvětlení vidím v tom že chce DeBoer rozložit sílu do všech formací jinak to nechápu. Palmieri, Fayne, Sykora
. Nebýt Martyho tak dostaneme tak 6. Co se týče Clarksona megatone tak si naopak myslím že odehral povedený zápas. Já bych mu tu šanci v 1PP dal. Minulou sezonu tam nějaký gol nebo nahravku udělal a kromě Zubruse mě pořádně nikdo nenapadá kdo by mohl jít před bránu. Taky souhlasím že by měli spolu hrát JJ a Kovy kteří spolu hráli pre season zápasy. Zkrátka musíme uznat že Philly byla lepší. Zítra se jde na Canes
ned 09. říj 2011 13:27
Samozreje, že nie.Getzo5 píše:Ak to nazývaš obhajobou, tak na to nazeráš len z jednej strany, pretože ja aj kritizujem a to dosť. A že sa snažím každú vec nejak vysvetliť a podporiť argumentom v tvojom podaní znie akoby som robil niečo zlé. To je na smiech.
Ok, tak kroky, ktoré sa mi nepáčia: že odišiel White, obranu máme neskúsenú aj bez toho. Nulová aktivita na podpísanie nejaké centra ako záchrannej brzdy. Za to máme nadupanú 4. lajnu. Absolútne ignorovanie brankárskej otázky, keď to, že Marty starne vidí aj slepý, považujem za major fail ja. Podpis na sezónu s Parisom je naozaj horkosladký úsmev.
Tak to tak nevyjadruj. Prvý komentár je ešte ako tak pochopiteľný ale v druhom, už po vysvetlení použiť "tragikomický úvod" je mimo. Sezóna sa poriadne ani nezačala.begbeee píše:Samozreje, že nie.
Ok, tak kroky, ktoré sa mi nepáčia: že odišiel White, obranu máme neskúsenú aj bez toho. Nulová aktivita na podpísanie nejaké centra ako záchrannej brzdy. Za to máme nadupanú 4. lajnu. Absolútne ignorovanie brankárskej otázky, keď to, že Marty starne vidí aj slepý, považujem za major fail ja. Podpis na sezónu s Parisom je naozaj horkosladký úsmev.
Že odišiel White sa čakať nedalo, ale mohlo. V DeBoerovom "Sutter" systéme by už príliš nestíhal, smerom dopredu bol nula a v zostave už bol Volchenkov, nehovoriac o tom, že sa vrátil Salvador (z čoho u mňa nadšenie nie je, už v 09 som ho s Oduyom mal chuť vystreliť na Mars) a očividne sa znižovali výdavky na tím (Rolston, White, nepodpis nikoho lepšieho od Boultona) To proste treba rešpektovať. Čo sa týka centra, Eliáš tam už odohral veľmi slušný minulý ročník. Sedí mu to viac než na krídle, pre ktoré už potrebnú rýchlosť aby nestratil dych na konci sezóny už nemá. Josefson už šancu dostal a do NHL patrí, podobne je na tom teraz Henrique, ktorému taktiež už AHL nemá čo dať. Ak by si aj jedného z nich použil do štvrtej lajny, čo je vcelku škoda (tak ako včera Tedenby, ktorý ale hneď ukázal, že tam nepatrí a coach mu dal dôveru), vždy by bol priestor na podpísanie nanájvyš tretieho centra. Za top6 centra by sme jednak slušne preplatili, v druhom rade žiaden taký voľný nebol. Zajacov návrat známy nie je, ale raz to príde a čo potom? Takže šancu dostali mladí. Znova nič komplikované predsa. 4tá lajna bola dlhodobo slabina a celá zostava mäkká. To sa zmenilo k lepšiemu, prečo je to teda negatívny argument pre zvyšok? Ignorovanie brankárskej otázky. To by sme si mohli rozmeniť na drobné. Už v marci som tvrdil, že by bolo vhodnejšie miesto Hedberga podpísať nádejnú dvojku. V NHL je ich hneď niekoľko, problém je ale cena. Žiaden GM, náš nevynímajúc, nechce púšťať mladých hráčov, ktorí ešte majú šancu dokázať toho veľa, špeciálne preto, že pracujú pod dozorom ľudí z organizácie a plnia ich pokyny. DNES už môžme hovoriť o tom, že prebytočný je Corrente, po sezóne tak možno budeme môcť hovoriť o Gelinasovi, Burlonovi či Taorminovi. To DNES ale nevieme. Ďalším faktorom pre cenu je trh. Po tom čo demen* Sherman ku*evsky preplatil Varlatova, zapýta si Gillis i Lombardi za jedného z dvojice Schneider/Bernier dosť a nečakaj, že na to hocikto skočí. Organizácia si ešte stále vydržiava Frazeeho, vlani sa draftovali a počas sezóny výborne chytali obaja juniori (Clérmont i Wedgewood) a podpísal sa mladý undrafted UFA Kinkaid, ktorý v pre-season vyzeral ako 2nd coming of Jesus. Nehovorím, že je to ideálne riešenie, dostatočné riešenie, časovo primerané riešenie, ale pohyb tam je. Uvidíme čo na konci sezóny. Zatiaľ so spokojnosťou môžem povedať, že Marty chytá dobre, vyzerá byť pripravený. Takže celkom tvoje slová nechápem. Čosi ako "už nie je najmladší a zlepšovať sa nebude, skôr naopak" by som ešte chápal...
A čo sa týka Pariseho, vnútorná finančná situácia v klube nebola zázemím pre dlhodobý podpis. Jeho vlaňajšie zranenia tomu taktiež nepomohlo. 1 ročný kontrakt nie je ideálny, ale rozhodne (zatiaľ) nemôže byť považovaný za niečo vyslovene negatívne, či chybu ak zvážime všetky faktory. Na hodnotenie je priskoro. A z pohľadu fanúšika na hodnotenie nie je nikdy neskoro. Čo sa má stať, to sa stane, povieme si potom. Nebudem klamať, ja som v tomto prípade mierny optimista (samozrejme za podmienok, že si zas nedoserieme sezónu v jej prvej polovici).
Budem sa možno opakovať, ospravedlňujem sa, ale to, čo si napísal nie je odpoveďou na moju kritiku. To si len konkretizoval svoje výčitky voči tímu. Ja som žiadal o konštruktívny príspevok, nie o deštruktívny príspevok. Čo konkrétne (mená, platy) by si robil ty na zlepšenie stavu, ktorý ti nevyhovuje. To ostatne bola aj pointa tej mojej prvotnej reakcie...
Ak tak neurobíš teraz, skús aspoň do budúcna...
Hosi mam opravdu silny pocit ze je cas na zmenu gm.Dneska se pasivni zpusobem dynastie nerodi.
Lou uz je bohuzel prilis stary a prilis zkostnateli , nerikam aby to udelal jako Holmgren vymenit pulku tymu ale uz druhou sezonu je potreba nadejna dvojka a nejaky dobry center + kvalitni obrance playmaker.
Lou uz je bohuzel prilis stary a prilis zkostnateli , nerikam aby to udelal jako Holmgren vymenit pulku tymu ale uz druhou sezonu je potreba nadejna dvojka a nejaky dobry center + kvalitni obrance playmaker.
Súhlasím.Anger píše:Hosi mam opravdu silny pocit ze je cas na zmenu gm.Dneska se pasivni zpusobem dynastie nerodi.
Akurát to nie je zas tak jednoduché ako sa to povie, ale to vieš určite aj sám. Nie je problém povedať "prečo sme za Lilesa neobetovali 2nd my, ale Burke" "prečo sme netrejdli za Turrisa" atď. Človek musí rátať aj s tým čo má, čo chce do budúcna ponechať a hlavne ako je na tom s finančnými prostriedkami. A to, je bohužiaľ momentálne u nás neisté.
ned 09. říj 2011 14:44
Presne tak. Čo z toho sa rieši? Teraz povieš, že nech navrhnem kroky. Ale ja za to nie som platený, na to tam je niekto iný. S prižmúreným okom Josefson a Larsson. Ale s centrami Zajac+Josefson sa na pohár neútočí a mať ako najlepšie PMD ak nie už asi aj obrancu nováčika je na pováženie. Ignorovanie brankárskej otázky je už obohraná pesnička.Anger píše:uz druhou sezonu je potreba nadejna dvojka a nejaky dobry center + kvalitni obrance playmaker.
A čo by sa malo robiť? No trebárs aj zatriasť teamom. Vsadilo sa na Kovaľčuka tak sa s tým naučme žiť = ak Parise nemá záujem ostať (mediálne kecy neriešim) tak ho poslať čím skôr niekam. Trebárs sa pokúsiť o trejd s Nashvillom. Brankárov schopných robiť v lige jedničku je viac než 30, t.j. nejakého mladšieho uchmatnúť by nemal byť problém. O Halákovi som hovoril už dlho, ale už to nie je teraz reálne. Vokoun podpísal za čo? Rask tiež nebude chcieť večne zohrievať lavičku Thomasovi.. Možností je dosť. Takisto českých nádejí je dosť - Neuvirth, Pavelec. Čo sa týka centra, taktiež... Niektoré teamy ich majú prebytok. Prečo nemeniť s Coloradom napr? Eliáš pasuje na stred? To je z núdze cnosť, to nie je riešenie starú páku prerábať na centra.
Getzo tváriš sa že možnosti nie sú ale to nie je pravda. Problém je, že u nás sa akosi nerobí nič.
//: Prepáč robí sa. Podpísali sme Sýkoru.
Ani ja za to nie som platený a snažím sa s niečim prísť...begbeee píše:Presne tak. Čo z toho sa rieši? Teraz povieš, že nech navrhnem kroky. Ale ja za to nie som platený, na to tam je niekto iný. S prižmúreným okom Josefson a Larsson. Ale s centrami Zajac+Josefson sa na pohár neútočí a mať ako najlepšie PMD ak nie už asi aj obrancu nováčika je na pováženie. Ignorovanie brankárskej otázky je už obohraná pesnička.
A čo by sa malo robiť? No trebárs aj zatriasť teamom. Vsadilo sa na Kovaľčuka tak sa s tým naučme žiť = ak Parise nemá záujem ostať (mediálne kecy neriešim) tak ho poslať čím skôr niekam. Trebárs sa pokúsiť o trejd s Nashvillom. Brankárov schopných robiť v lige jedničku je viac než 30, t.j. nejakého mladšieho uchmatnúť by nemal byť problém. O Halákovi som hovoril už dlho, ale už to nie je teraz reálne. Vokoun podpísal za čo? Rask tiež nebude chcieť večne zohrievať lavičku Thomasovi.. Možností je dosť. Takisto českých nádejí je dosť - Neuvirth, Pavelec. Čo sa týka centra, taktiež... Niektoré teamy ich majú prebytok. Prečo nemeniť s Coloradom napr? Eliáš pasuje na stred? To je z núdze cnosť, to nie je riešenie starú páku prerábať na centra.
Getzo tváriš sa že možnosti nie sú ale to nie je pravda. Problém je, že u nás sa akosi nerobí nič.
//: Prepáč robí sa. Podpísali sme Sýkoru.
Že s centrami Zajac-Josefson sa na
S Parisem súhlas (aj s partnerom na trejd), ale to my nevieme, takže to stále zostáva vo výsostne teoretickej rovine. Je ich 30 ale koľko z nich si tú rolu naozaj plní? Očakávať Rinneho je trúfalé, to sa neboj, odo mňa to nečakaj, ale predsa, ak už sa o niečo človek pokúša, musí to stáť za to. Vokoun je "starý". Rask vyzerá byť vcelku v pohode so svojou situáciou, u Thomasa je otázne, dokedy bude tak dobrý. Ja osobne čakám, že tak dlho ako Roloson asi nie, ale aspoň dva roky ešte potiahne. To nie je zas toľko, aby to Rask nevydržal a on dostane šancí dosť. Ďalšia vec je cena, za Raska si Bruins zažiadajú dosť. Ale dostať ho, to by bola vec, to teda hej. Neuvirth/Pavelec ditto. Avšak Pavelec nemá dôvod nepodpísať ako RFA/myslieť na odchod. Nič nie je nemožné ale predsa. Neuvirth má silnú pozíciu aj pri Vokounovi, to skôr by som čakal odchod od Holtbyho. Podobný prípad je Eddie Lack. To sú však všetko ešte nepreverené mená. Za to nikto nechce riskovať stratu lukratívnejšieho prospekta, to dúfam vieš aj ty sám. Claim na niekoho ako Khudobin nie je riešením, nemáš ho kde umiestniť.
Máš na mysli Šťastného či O`Reilleyho? A áno, Eliáš tam pasuje i keď je pravda, že prirodzený center to nikdy nebude. Aj napriek biednej sezóne tam odohral dobré minúty, hral výborne aj za nároďák. Ak je niečo z núdze cnosť, tak je to Zubrus na C. A je to pekne hlúpa z núdze cnosť kedže RW je na tom ešte horšie.
Ja sa tvárim, že možnosti nie sú? WTF?
A so Sýkorom na mňa nechoď. Jednak som ho nechcel a v druhom rade si to zaslúžil. Snáď nikto neverí, že to dlhodobo zvládne, možno ani krátkodobo. Ale prišiel, videl, zvíťazil, takže sa s tým musíme zmieriť a podľa možností mu fandiť.
P.S.: Keď sme ešte pri tom Kovalchukovi, znieš akoby si chcel nevedomky použiť to klišé "postavme teda okolo neho tím". Pýtam sa teda - ako konkrétne si to predstavuješ? Ak to bola poznámka len na vyváženie vety o Pariseho možnom odchode, tak beriem späť.
Já vím, ale Roloson není tolik opotřebovaný a platí u něj, čím starší, tím lepší. Myslím, že by ještě 2-3 sezony mohl klidně vydržet. Pokud mu teda nebudeme dávat zápřah 70 zápasů v ZK za sezonu. Nějaký trejd bych zatím neřešil. Za ty 2-3 sezony by měl začít na pozici dvojky jeden z dvojice Tokarski/Janus.Getzo5 píše:kisin píše:Rovnako? Pro nás je obrovský úspěch, že máme konečně golmana, který si drží úspěšnost nad 90%ty dobre vieš ako som to myslel...
Marty mal s tímom výpadok vďaka suckovaniu a zraneniam (to je problém, áno) ale taktiež opotrebovaný nevyzerá. Neviem neviem či ti Roloson vydrží ešte dve sezóny, ja o tom pochybujem. U nás je tá transition doba menšia, resp. akútnejšia, ale situácia je v čomsi podobná a na to som narážal. Ale tak chápeme sa.kisin píše:Já vím, ale Roloson není tolik opotřebovaný a platí u něj, čím starší, tím lepší. Myslím, že by ještě 2-3 sezony mohl klidně vydržet. Pokud mu teda nebudeme dávat zápřah 70 zápasů v ZK za sezonu. Nějaký trejd bych zatím neřešil. Za ty 2-3 sezony by měl začít na pozici dvojky jeden z dvojice Tokarski/Janus.
Klííííd!
Vy jste podlehli te iluzi, ze jsme prekopali cely tym, a nemame nadeji na PO?
Pravda je, ze ta obrana je porad ta jedna z nejlepsich obran a diky vypoklonkovani "partymen" pribylo do tymu neco, co jsem nevidel roky. A to nasazeni od 1 do 60 minuty.
Je 15 tymu (+/-), kteri prohraji svuj 1. zapas. A sance jste meli, ne ze ne.
Jo mimochodem, mame golmana s nejlepsi bilanci za posledni 2 roky v NHL..
Nechte to usadit a pak mudrujte.
Pravda je, ze ta obrana je porad ta jedna z nejlepsich obran a diky vypoklonkovani "partymen" pribylo do tymu neco, co jsem nevidel roky. A to nasazeni od 1 do 60 minuty.
Přesně tak, je to úplně jiná Philla a musím říct, že jsem naprosto nadšený, tak jak jsem často nadával i po vyhraném zápase na hru Flyers, tak teďka si opravdu nemůžu stěžovat, jestli tohle nadšení a zápal vydží, tak bude trade Cartera a Richardse pro Phillu spása!! A ten klid v brance, to je opravdu pro fans Philly naprosto nový pocit...AndyF píše:Klííííd!
4:2 s car.. s vykonom spokojnost az na rozharanu druhu tretinu a par jedincov.. za dnes ma zubrus u mna absolutorium
co ten chlap vybojoval a potom co predviedol v oslabovke 5 na 3 co bol snad klucovy moment zapasu.. palmieri tam nema co robit momentalne..strasne ma sral..ma sice 2a ale to by stacilo zacitovat martina z minulej sezony ze preco
(ztharkova by som tam videl radsej) boulton uplne ze nic a mills bude skor ci neskor nahradeny pelleym..(millsa uz na oslabenie prosim nie). elias s parisem sa mi velmi pacili, sykora to co som cakal,nic moc s nimi. larsson si zahral slusnu porciu(som zvedavy na ice time).
v podstate sme boli lepsi ako car a to o dost..mali sancu lebo sme im ju sami dali. prvy gol haluz a zle postaveni palmieri s henriquem( neviem ktory z nich kvoli tomu druhemu stal zle) aj ked tam sme si o ten gol koledovali(stara znama, nevyhodime jasny puk ani za svet, aj ked mame x moznosti-vsakze boulton). druhy zbytocna strata, zly tallinder a este horsi hedberg.to vobec nemal byt gol.. car sa ukazala aki su hajzlici a rozhodcovia im to casto tolerovali(asi 3 hokejky v ksichte nasich hracov a pichnutie) zakerak pitkanen ako obvykle a dorazilo ma vylucenie eliasa, za vraj faul na warda..ale to nie je podstatne,vyhrali sme, lebo sme boli ovela lepsi a to tesi
v podstate sme boli lepsi ako car a to o dost..mali sancu lebo sme im ju sami dali. prvy gol haluz a zle postaveni palmieri s henriquem( neviem ktory z nich kvoli tomu druhemu stal zle) aj ked tam sme si o ten gol koledovali(stara znama, nevyhodime jasny puk ani za svet, aj ked mame x moznosti-vsakze boulton). druhy zbytocna strata, zly tallinder a este horsi hedberg.to vobec nemal byt gol.. car sa ukazala aki su hajzlici a rozhodcovia im to casto tolerovali(asi 3 hokejky v ksichte nasich hracov a pichnutie) zakerak pitkanen ako obvykle a dorazilo ma vylucenie eliasa, za vraj faul na warda..ale to nie je podstatne,vyhrali sme, lebo sme boli ovela lepsi a to tesi
Nemám co dodat k dunimově shrnutí. Snad jen že ten 2 goly byl jasný asi minutu předtím než padnul. Nepochopím Boultona, jeho lajna je na ledě asi přes minutu a půl pod tlakem, všichni jsou zatavení ale on místo aby to vyhodil do středního pásma nebo aspon na ice tak 3 krat to nahraje bekovi na modrou
Jsem z toho klučiny u vytržení. Jak může mít takový hráč jednocestnou smlouvu to fakt nechápu :ja_neviem: Co se týče Millse nad tím bych dunime nelámal hůl. Měl tam včera i dobré momenty. Každopádně jsem ze včerejším výkonem spokojen
PS: o Larssonovi se nemá cenu bavit :klobuk_dole:
PS: o Larssonovi se nemá cenu bavit :klobuk_dole:
http://hokej.sport.cz/clanek/192308-eli ... il-by.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Pěkný článek
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF