Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Savard sa vyjadril k spekulaciam o prestupe:

"Trocha ma to zranuje, pretoze som prisiel do Bostonu a pomahal znova budovat tim. Odkedy som tu, snazil som sa usilovne pracovat s mladymi hracmi a byt jadrom muzstva. Mojim cielom bolo zotrvat tu do konca kariery. Pocuvat cele leto o vymene ma znepokojovalo viac ako cokolvek ine. Momentalne je to tak, ze som stale medvedom. Ale je to narocne."
Trent Whitfield si poskodil achilovku. Pravdepodobne bude mimo celu sezonu.
BruinsFan píše:Lučič - Savard - Horton
Wheeler - Krejči - Ryder (vlani im to nešlo, ale snád sa to zmení...)
Sturm - Bregeron - Seguin (ak bude hrať v NHL, ak nie, tak Recchi)
Paille - Campbell - Thornton

Chára - Seiderberg
Stuart - Hunwick
Ference - Boychuk

Rask
Thomas
Rydera by som vymenil, lebo sme tri milióny nad platovým stropom :x :x :x .
Ryder je asi nevymenitleny
Tak spomína sa výmena Savvy - Kaberle. Centrov máme habadej, i ked Savvy je Savvy :-( presne typ hráča ako kabelka nám chýba...) nemuselo byť zlé. I ked i teraz sme v riti so stropom...
Že sa spomína? :D Ja som tu s ňou trolloval snáď ešte v júni :frajer2:
BruinsFan píše:Tak spomína sa výmena Savvy - Kaberle...
kde si to zachytil naposledy Pato? najnovsie som sa o tom nedocital nikde, ci to myslis ten nekonecny Kabelkovy trade este pocas leta? :) inak najväcsi bolehlav z toho musia mat obaja hraci, Savvy detto, ako tu spomenul jeho nazor skorpi...nic prijemneho :-( ja to zatial riesit nebudem, ocakavam ze sa z Rydera stane farmarik a do novej sezony vstupujeme so sympatickym kadrom a viac ako sympatickymi ambiciami :wink:
Getzo5 píše:Že sa spomína? :D Ja som tu s ňou trolloval snáď ešte v júni :frajer2:

Áno, ale teraz sa spomína opäť. Ani neviem,kde som to videl. Asi predvčerom som o tom počul, ale asi z toho nič nebude. Samozrejme, že celé leto je plné špekulácií, ja som to spomenul najmä kvôli tomu, že tento trejd by mohol pomôcť obom. Teda pokiaľ by bol Savvy zdravý. Nám by sa presne Kaberle hodil, len škoda, že máme problémy so stropom a musíme niečo podniknúť, aby to bolo OK. Výmena? Poslanie Thomasa do Fínska? ( :D )
Az do dnes sa na nete sirili sumy o Savvy-ho vymene ale myslim si ze GM si konecne uvedomil ze musi situaciu upokojit a dnes povedal: "Ja ocakavem ze Marc bude Bruin pocas sezon v jeho zmluve"

Sturm je do novembra na listine zranenych takze jeho plat sa nebude pocitat a dovtedy sa bud Ryder definitivne odpise na farmu alebo po zlepsenych vykonoch ho vymenime do ineho timu.... ja by som si nebol az taky isty ze Seguin (s jeho vysokym cap hit) bude nutne hrat za nas pocas sezony... takze nemyslim si ze vymena Savard-a je nutna... ja som presvedceny ze by to bola osudova chyba a GM by to velmi olutoval pocas sezony a potom aj po nej ked by s Bruins nepredlzil kontrakt Zdeno...
DOPLNOK: V dalsom rozhovore piatok GM povedal: "Povedali sme Marc-ovi ze sa ho nechystame vymenit a ze je sucastou nasej organizacie... Marc je Boston Bruin, a je elitny ofenzivny hrac a sme stastny ze ho mame v nasom time."

Inak po zraneni Whitfield-a sa nam podarilo podpisat dalsieho skuseneho utocnika do rezervy: Wyatt Smith, odohral 211 zapasov NHL za Phoenix, Nashville, Islanders, Minnesota, a Colorado. Minulu sezonu bol na farme Penguins a hral za Wilkes-Barre/Scranton kde odohral 76 zapasov s bilanciou 13 golov a 35 asistencii.
Ak to tu už je, tak sa vopred ospravedlňujem, ale dostalo sa to ku mne až dnes a stojí to za zhliadnutie :D

Reklamy sú už staršie (ročné), ale treba uznať, že čo sa commercials týka, Bruins vedú :thumbsup:

Obrázek :lol:

A táto je výstižná pre každú sezónu :) Som zvedavý čo nám ten váš macko prinesie tento rok.

:D spoty s macom su skratka super.

Brian McGrattan je u nas na skuske. Trocha tvrdosti do zostavy. :good:
jj zname to videjka :) to s Habs :cool:
Skorpion píše:Brian McGrattan je u nas na skuske. Trocha tvrdosti do zostavy. :good:
tak to ma byt BIG BAD BRUINS :twisted: uvidime ci presvedci, ak ano :box: :box: ak nie Thornton, ci Looch to :box: isti :frajer2:
cepi píše:jj zname to videjka :) to s Habs :cool:
Skorpion píše:Brian McGrattan je u nas na skuske. Trocha tvrdosti do zostavy. :good:
tak to ma byt BIG BAD BRUINS :twisted: uvidime ci presvedci, ak ano :box: :box: ak nie Thornton, ci Looch to :box: isti :frajer2:

No, to je jasné. Budeme tvrdí, nepríjemní, vyhráme proste SC :good: :D McGrattan môže byť OK. I takých hráčov treba. :good:
uz po prvom pripravnom zapase bude vsetko jasne panove :frajer2:
Mladíci Bruins vyhrali nad Islanders 5-2.
http://www.nesn.com/2010/09/bruins-live ... -game.html

Dnes o 7pm EST odveta.
Tak v odvete 2-1 Bruins po predĺžení.
BOSTON -- After a summer full of trade rumours, there was always a chance Marc Savard wouldn't be on the ice for the Boston Bruins at the start of training camp.

Turns out he won't be, though not for the reason anybody expected.

Bruins general manager Peter Chiarelli said Friday that Savard has been suffering for a couple weeks from post-concussion syndrome. The star centre was in Boston while the team was taking physicals, but couldn't work out and will not address the media.

Chiarelli would not reveal the exact nature of the symptoms.

http://tsn.ca/nhl/story/?id=334099
Weiwuer píše:
BOSTON -- After a summer full of trade rumours, there was always a chance Marc Savard wouldn't be on the ice for the Boston Bruins at the start of training camp.

Turns out he won't be, though not for the reason anybody expected.

Bruins general manager Peter Chiarelli said Friday that Savard has been suffering for a couple weeks from post-concussion syndrome. The star centre was in Boston while the team was taking physicals, but couldn't work out and will not address the media.

Chiarelli would not reveal the exact nature of the symptoms.

http://tsn.ca/nhl/story/?id=334099
Je to velmi neprijemna sprava... neostava nam nic ine len verit ze sa rychlo da dokopy a zacne trenovat a snad nam nebude chybat prilis dlho z uvodu sezony.

Moj osobny odhad (tip) je ze Savvy vynecha minimalne uvodne zapasy v Prahe... a sukromne zelanie je aby na zapas s Devils 16. oktobra boli uz vsetci hraci v plnej sile a zdravi lebo sa na nich idem pozriet :)
Ou, ou ou, stop, stop...kdeže to ideš 16teho? :super: Za koľko, ako, s kým, niečo podrobnejšie by nebolo?

Btw. Ako sa vlastne z toho vystrábil Booth? Ako sa zdá Kariya preto vynechá celú, Savard podobne ešte nejakou ujmou trpí. Hádam sa podobné prípady už opakovať nebudú, dúfam. To neprospieva hokeju ako takému :?

EDIT: Už vidím profil. Bez urážky...you lucky bastard... :D To sa niekto má, akurát špatná osoba na špatnom mieste. Výmenný pobyt študenta, alebo tam žiješ...?
ObrázekObrázek
ObrázekObrázek
ObrázekObrázek
Patrice Bergeron
Obrázek
Tyler Seguin
ObrázekObrázekObrázek
Tyler Seguin - Milan Lucic
Obrázek
Nathan Horton,Nathan Horton - David Krejci
ObrázekObrázek
Tim ma zajimavy betony :)
leo píše:Tim ma zajimavy betony :)
To áno, ale páčiť sa mi nepáčia. Navyše som netušil, že prechádza od Baueru k Rbk. Pôvodne bol tvárou, som teda zvedavý, kto ho nahradí... :)
Getzo5 píše:
leo píše:Tim ma zajimavy betony :)
To áno, ale páčiť sa mi nepáčia. Navyše som netušil, že prechádza od Baueru k Rbk. Pôvodne bol tvárou, som teda zvedavý, kto ho nahradí... :)
Me se taky nelibi :D Ja myslim ze King Henrik bohate postaci :)
McG v bostone si myslim ze velmi dobra posila do stvrteho utoku a celkovo na zastrasenie spoluhracov. Skoda ze mi zas odchadza oblubeny hrac.
7927 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA