Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Tak dneska to vidim takhle nějak :D Smith podal celkem slušný výkon, Walker rozhodně nejlepší obráncem zápasu :thumbsup:

Obrázek

Obrázek
Mno, bod není tak špatný, ale ta hra mimo 5 na 5 stála asi pěkně za houby! Ze 4 oslabení ubránit jenom jedno a ze 7 přesilovek dát taky jenom jeden gól, to je vizitka teda! A to ještě 3/4 oslabení jenom podle zápisu, ten první gól byl prakticky taky z přesilovky, takže jsme neubránili ANI JEDNO oslabení. To nás stálo zápas, 5na5 tam žádné extrémní šance nebyly, ani na střely to nebylo tak strašné....korunované vyloučením v OT a konec no.
Ale pozitivum je, že jsme ze stavu 3:0 vyrovnali na 3:3....o to větší škoda si to takhle prohrát :-(
Nelíbí se mi ty naše silně nekonzistentní výsledky, vyhráli jsme někdy víc jak 2x po sobě? To je takové hraní podle počasí...
PS: Stammer krásně, Márty po tom jeho lopu taky :good:
PPS: jo jinak samozřejmě jsme už "nejlepší" v počtu proher v celé NHL (Isles mají stejně, ale o 2 zápasy víc)...
Tož já jsem spokojen,toužený bod jsme získali,ale jak píše Mountain,škoda že nám nefungovali speciální formace.Klidně jsme mohli letět domů i se 2 body.Nevadí ... chyba že se nechal Meloun v prodloužení vyloučit ( 11 sekund po úvodním buly,no není to idiot ? utkání aspon mohlo dojít do nájezdů,kde bychom měli furt větší šanci než v oslabení 4 na 3 ...

Ono ani to prodloužení být nemuselo,kdyby Szczechura proměnil tu superčanci,která byla v highlights ... no,co se dá dělat.Smitty taky nějak 2x nepodržel,alespon jeden z těch inkasovaných golů mohl mít ... to je to,na co jsem narážel,on prostě nemá ještě takovou formu,aby odchytal 2 super zápasy po sobě.Ach jo,Tocchete ... proti slabé CAR bude chytat Niitty beztak ...
Gol Stamkose byl naprosto fantastický! Vaau =)
neis píše:Gol Stamkose byl naprosto fantastický! Vaau =)
... to už je u Stamkose celkem klasika

Márty zápas zhodnotil celkem přesně :

"Down 3-0 on the road and you get a point, that's pretty good," St. Louis said.
mountain píše:Nelíbí se mi ty naše silně nekonzistentní výsledky, vyhráli jsme někdy víc jak 2x po sobě? To je takové hraní podle počasí...
Myslím,že nevyhráli.Na druhou stranu jsme bodovali již 7x v řadě ( 4 výhry a 3 prohry po ot/sn ) a nebýt té chyby rozhodčích v utkání s LA,výher by bylo 5.Tohle není úplně špatná série.Je ale třeba zapracovat na hřr v prodloužení/nájezdech,tedy nic nového pro nás.A taky musíme zlepšit oslabení i přesilovku ... sakra to kouzla Oatese nějak vyprchalo,zezačátku to vypadalo nadějně,ted' máme pp spíš průměrnou či dokonce podprůměrnou.Ach jo.Konečně se probudil (alespon částečně) Halpern,vypadá to že i Vinny se začíná dostávat do tempa.Zlepšit se taky musí 4.lajna,přeci jenom i Konopka by měl nějaký ten bodík udělat ... zatím má 0 nepletu-li se.Veilleux taky slabota ... no je co zlepšovat :? ale jsme na slušné 7.pozici,snad nám to vydrží co nejdéle ...
neis píše:Gol Stamkose byl naprosto fantastický! Vaau =)

:poklona: opravdu skvělý gol

Jsem spokojený...ten bod s Ducks je dobrý...zvláště tleskám ze ten obrat :good:
kisin píše:Konečně se probudil (alespon částečně) Halpern
dneska skoroval podruhé v sezoně...

Obrázek
kisin píše:Smitty taky nějak 2x nepodržel,alespon jeden z těch inkasovaných golů mohl mít ...
Obrázek
Obrázek Obrázek

jinak viděli jste ten hit Artyukhina na svého bývalého spoluhráče :?: :evil:

se sedmým místem jsem celkem spokojený, ale ještě se pořád můžem zlepšovta...stačilo by sem tam vyhrát to prodloužení...příští dva zápasy s divizníma rivalama...chtělo by to vyhrát...Go Bolts :!:
V 1.chvili jsem myslel ze utrhnu Boyntnovi hlavu za vlastenca, no nakonec se z toho vyklubal pekny gol. Stejne si ale myslim, kdyby Nick rychleji uvazoval a mel sviznejsi ruce tak mohl puk odpalit pred lezicim Stamkosem... Co uz, ted s tim nenadelame nic a ve finale se nic tak strasneho nestalo. Mame 2 body a ten 1 jsme darovali klubu z vychodu :)
KUA NEEE, UŽ ŽÁDNÝ PROHRY PO PROdLOUŽENÍ :!: :!: :!: Radši prohrát 0:50 než pořád prohrávat po prodloužení jak šašci :evil: Njn, měl chytat Niitty... 0:3 sme prohrávali, štěstí že hoši vyrovnali. Na střely taky celkem vyrovnaný, za to sem aspon rád. Jinak Stamkos, skvělej gol, fakt borec :good:
Proti Carolině chci dva body, jinak se pěkně na*eru :D LET'S GO BOLTS :!:
Selly já si spíš myslím, že body jsme vám darovali my tím, že jsme neubránili ani jedno ze 4 oslabení :) Je to škoda, před zápasem bych bod bral, ale takhle....no nic, jeden bod lepší než žádný. Pozitivum je, že bodově na tom nejsme úplně špatně a ten tým má pořád prostor pro zlepšení. Určitě to může být ještě lepší, až se probudí naplno Vinny+Tangs a obrana se vyléčí a pořádně sehraje (tj. nebude dělat tolik chyb jak doposud), můžem být hodně nebezpeční.
Jinak Smitty na první dva góly neměl nárok, ten třetí vypadal lacině, ale když ta střela jde z blízka nad beton a pod vyrážečku, tak tam se to špatně chytá. Navíc ještě musel počítat s přihrávkou, protože to byl nájezd 2 na 1. Ten poslední vypadal, že se dal chytit. Žádná super bomba to nebyla...jestli neviděl...? Každopádně proti Canes očekávám Niittyho.
Ale začíná mi dělat radost Norfolk, po vlažném začátku - 7-2-1 posledních 10 zápasů, hodně to tam drží gólmani.
Btw, Malone je druhym nejlepším hráčem Tampy (13+8), má o jeden gol mín než Stammer :thumbsup: V bodování +/- je ale v Tampě nejlepší +8 :good: Stammer a Malone zatim táhnou tým, a myslim, že by měli hrát spolu, protože mi přijdou jako Leci a Marty před pár lety, kdy vedle sebe tvořili jeden z nejlepších dvojic NHL :) Jinak se mě zdá, že Leci už se začiná nejspíš probouzet a Tanguay taky :D Jediný co mě asi nejvíc štve, že zbytečně ztrácíme body po prodloužení a nájezdech... když vezmu, že bysme vyhráli polovinu prodloužení, tak sme mohli být v konferenci na 4 místě :) ale protože jak dementi všechno projedem po pro¨dloužení, musíme bojovat o udržení v postupový osmičce.
mountain píše: Jinak Smitty na první dva góly neměl nárok, ten třetí vypadal lacině, ale když ta střela jde z blízka nad beton a pod vyrážečku, tak tam se to špatně chytá. Navíc ještě musel počítat s přihrávkou, protože to byl nájezd 2 na 1. Ten poslední vypadal, že se dal chytit. Žádná super bomba to nebyla...jestli neviděl...? Každopádně proti Canes očekávám Niittyho.
Tak já samozřejmě netvrdím,že za nějaký gol mohl.Ale asi tentokrát nepřidal takový ten zákrok navíc,kterým by tým udržel ve hře.Proti Coyotes chytl 2 jisté goly.Dnes prostě měl chytat Niitty.Chyba Toccheta.
leci píše:dneska skoroval podruhé v sezoně...
Víc snad po něm chtít ani nejde.Na to jak tragický měl začátek se celkem zvednul.V posledních 8 zápasech si připsal 5 bodů.Ale stejně,po sezoně bych ho nechal jít.Šel hodně dolů.Snad jedině,kdyby podepsal na rok za nějakých 700 tisíc a smířil se s pozicí 4.centra ...
leci píše:jinak viděli jste ten hit Artyukhina na svého bývalého spoluhráče :?: :evil:
To nás měl šetřit nebo co ? :D Arty hrál svoji hru.Ale opět nezklamal,zase tam měl jeden dvouminutový trest.Klasika.Ten chlap je nepoučitelnej ... ještě že už je pryč.

Safo,jak to že jsme prohráli když nehrál Ohlund ? Předpokládám že pro mne máš nějaké jasné a logické vysvětlení :wink:
Mountaine skoda ze jsi si neprecetl muj mini prispevek v topicu Ducks, tam jsem dal jasne najevo ze jste mohli klidne zvitezit. Ta formulace u vas byla mozna malinko nestastna, ale mysleno to bylo tak jak jsem to myslel :D Kazdopadne ted cekam kdy si k nam prijede Carolina pro 2 body :cool:
Takže, dnes se objeví v brance opět Smith: Tocchet said Smith will likely start today, with Niittymaki playing Sunday.

Lundin a Smaby byli povoláni z Norfolku: Defenseman Mike Lundin was called up from AHL Norfolk for tonight's game with the Hurricanes. No immediate word on if he will play or who might be coming out of the lineup. http://www.tampabay.com/blogs/lightning ... ahl-norfolk

Lajny budou stejný jako poslení dva zápasy. Ohlund asi nenastoupí. Proti Carolině je povinnost vyhrát, z dnešního večera chci jenom dva body. Tak snad Smith zachytá. Akorát mě furt štvě, proč hraje Tanguay v lajně se Stamkosem, když stejnak sbírá body skoro jenom vedle Leciho, stejně tak jako Malone vedle Stammera. Njn, ve Phoenixu se zadařilo Lecimu a Tanguayovi a Tocchet hned musí nechávat stejný lajny :thumbsdown:

Btw, Tanguay má dnes 30. narozeniny :oslava: Tak doufám, že to chlapec pořádně oslaví... třeba hattrickem :D

Bolts find winning formula :arrow: http://www.nhl.com/ice/news.htm?id=506860
Stamkos s Malonom tvoria momentalne najlepsi utok Lightning. Tampa ma momentalne slusnych 23 bodov z 19 zapasov. Ak by zapli aj Lecavalier a St.Louis (ktori sice akotak skoruju ale aj inkasuju goly), dva vyhravajuce utoky by uz znamenali dobry tim. Draft este len 19rocneho stamkosa sa zacina vyplacat.
St.Louis hraje celkem dobře, spíš Tanguay by mohl hrát líp. Od něho čekám víc gólů než ty 4 zatím.
Ale líbí se mi (heh, ano, mě se něco líbí :D ) na nás jedna věc, že ten tým evidentně nehraje na limitu a bodově na tom nejsme nejhůř. Vinny a Tangs mají prostor pro zlepšení a celá obrana taky (dělají víc chyb, než by se mi líbilo, naštěstí to gólmani - většinou Niitty - zachrání). Plus už by se konečně mohly ustálit útoky, hlavně první dva. Malone by měl hrát se Stamkosem a Vinny s Tanguayem. Marty ten může hrát kdekoliv. Šestého top6 bohužel nemáme, a je víceméně jedno, kdo tam z bottom six zaplní místo.
Dneska jakýkoliv jiný výsledek než 2 body po 60 minutách bude neúspěch. Toto jsou přesně zápasy, ve kterých si NEMŮŽEME dovolit ztrácet body (divizní, a ještě řekněme dost hratelné, protože Canes se nedaří, plus nebude hrát Staal a Ward). Stejně tak s Atlantou zítra.
ku*va drát, je tohle možný?! :eek2: S podělanou Carolinou prohrát 1:3, tohle je fakt k posrání :evil: Vidíš Tocchete, ser furt k sobě Tanguaye a Stamkose a oba si připíšou +/- -2 :bitka3: Smith nic moc teda, ale ono je to celkem jedno, když útok plnej hvězd nasází neuvěřitelnej 1 gol :scare: Že já se na to vubec díval, zas další posranej večer :thumbsdown:
zbytečná ztráta bodů :thumbsdown: Carolina je momentálně soupeř, který se musí porážet :-( zápas s Atlantou je tak teď povinost vyhrát :!:

Obrázek Obrázek
Obrázek
Přesně tak, ztracené 2 body a 2 darované diviznímu soupeři. Nedalo se to ani poslouchat, natož se na to dívat. První třetina Canes aktivnější a náš ušmudlaný gól. Druhá už na celé čáře stála za houby. 5 střel za třetinu, ještě když v té třetině byly 2 PP. Ubohost to byla. Soupeř nás přestřílel už kolik, 10 zápasů v řadě? 9 určitě.
Pain má pravdu s tím útokem, vůbec jim to spolu nejde (Marty,Stammer,Tangs). Nechápu tu logiku - Stamkos hraje výborně s Malonem, Vinny s Tangsem už to taky začínalo nějak vypadat (+mohl vypomoct Marty kdyžtak) - tak to dáme od sebe, přece nebudu nechávat spolu hráče, kterým se daří....
Pak ty naše góly co dostáváme to je všecko jak přes kopírák. Obrana dělá pořád stejné chyby. Každou chvíli je tam přečíslení, nehlídaný hráč co dá gól atd., plus když se útok zmůže na pár střel a jeden gól....
Štve mě to, protože je čvrt sezony pryč a místo toho, aby se to začalo lepšit, sehrávat a dávat celkově dohromady, tak je to furt stejně neuspořádané, nevyrovanné a slabé jak na začátku sezony. Pořád čekám na to zlepšení, které by mělo přijít a furt nic. Po 20 zápasech už je víc než na čase.
Dva body sou nenávratně v čudu. Naprosto zbytečně ztracený :thumbsdown: V obraně nám chybí důraz, udělat pořádek před brankou... hodil by se nám obránce typu Chára :D Co mě možná víc mrzí, že sme slabý Carolině dokázali dát jenom jeden gol :| Je sice pěkný, že sme nad postupovou čarou, ale 23 bodů maj další 3 týmy. A jak sem řikal, stačila by polovina výher po prodloužení, dnešní výhra a mohli sme mít 3-4 místo v konferenci :roll:
Nvm, jestli postiha Lawton zkouší Tocchetovo umění, zda dokáže postavit top6 s 5 hráči :ja_neviem: Každopádně nám to křídlo do prvních dvou útoků chybí. Njn, s Prospalem by to bylo o něco snažší, Leci si s nim rozměl... Další zápas proti Atlantě, po včerejšku se nebudu divit když prohrajem. Však to je náš účel, dávat divizním soupeřům body zadarmo :thumbsup:
V podstatě zde bylo již vše napsáno a se vším musím souhlasit :) V 1.třetině jsme ještě jakž takž drželi s Canes krok,od 2.třetiny to byla fakt BÍDA :!: Sice jsme odehráli letos dost podobných zápasů,ale troufám si tvrdit,že ten včerejší byl jednoznačně nejhorší.Obrana nefungovala - Krajíček s Fosterem jsou zralí na healthy scratch ! To co předvedli bylo jedním slovem utopie.A nerozumím tomu,proč hrají spolu v jednom páru,když jsou jasně nejhorší beci ... nejlepším bekem včera Walker,a to jak do obrany tak do útoku.Smutné ... u toho 3.golu sice zaváhal,když ho LaRose jasně přebruslil,ale tak to u Walkera asi moc nepřekvapí.V útoku byl nejlepší Downie,Konopka!!! a místy Vinny.Stammer,Malone,Márty tentokrát tragédie ... ovšem nejvíc jsem se nakurvoval u Veilleuxe a Tanguaye.Veilleux je hráč na nic,který není schopen nic vymyslet,na oslabení není schopen vyhodit a akorát sbírá mínusové body ... ten 1.gol byl jasně jeho :evil: nechápu,co ještě dělá v áčku :!: takovej loooser,OMG !!! Walz ho fakt musí držet v týmu zuby nechty,mimochodem,ten tip se ti opravdu povedl,Walzi ! Zlatej Hall :-( Craig podával o 100 % lepší výkony jak tenhle sráč z Minnesoty,přešto to byl Craig,který byl poslaný dolů.Tak kde to jsme ? Tanguay dělál neuvěřitelné kiksy v našem obranném pásmu,místy mi přišlo,že hraje za Carolinu ... a v útoku akorát kazil.Přesilovka stála tradičně za prd,zase jsme to hráli na jednoho beka v obou formacích ( 1.Foster - 2.Mezz ) a opět jsme zkoušli naši tradiční akci z křídla na Stammera,kterou měli jaksi hráči Canes přečtenou.Oates se zdá být naprosto k ničemu,od jednoho z nejlepších nahrávačů všech dob jsem čekal teda mnohem víc.Ten gol byl celkem haluzovej.Foster přišel s vizitkou výborného hráče na PP s parádní střelou.Jo,střelu sice má,ale k čemu nám to je,když většina jeho pokusů jde vedle nebo do hráče :?: Celej ten Tocchetův systém stojí za prd,je to všechno na náhodu,celé to složení lajn je na náhodu ... jak píše mountain,klobouk :lol:

Dokud budou hrát hráči,kteří hrát prostě nemají,tak nevím nevím.Miller na waiver jít mohl,tak proč tam nemůže jít slavnej Veilleux :?: IMHO Miller odváděl na oslabení daleko lepší práci.Ovšem neměl imunitu jak Veilleux,smůla ...

Osobně bych vykopl z týmu Veilleuxe,Krajíčka,Fostera,Toccheta,Oatese a Walze :lol:

Naopak hrát by měl Craig a určitě Lundin,který doposud hrál v Norfolku výborně.Tak snad aspon dostane šanci :!: dneska máme Atlantu,pokud budeme hrát tak jak dnes,tak tam nemusíme ani jezdit .....
Tak pozor, dnes Tocchet z klobouku vytáhl Downieho. Tudíž lajny budou vypadat takhle. A do prdele proč Malone nehraje se Stamkosem? Od tý doby co je buzíček Tocchet oddělil, Malone nedal ani jeden gol a Stamkos jenom jeden :evil: V brance se obejví Niitty.

Downie - Stamkos - St.Louis
Malone - Lecavalier - Tanguay
Wright - Halpern - Szczechura
Fedoruk - Konopka - Veilleux

Hedman - Meszaros
Foster - Krajicek
Walker - Hale

Kua drát, na tohle mám ale fakt těžký nervy, když si Stamkos rozumí s Malonem a ten blb hokeje neznalý je od sebe oddělí :doh: A pak at se diví že se jim najednou nedaří. S Downiem souhlasim, ale proč v těch lajnách nevymění St.Louise za Malona? Je to v řiti tohleto...
Stamkosova lajna to prehrala. Som ho tu vcera vychvaloval. A Carolina nie je slaby tim, iba momentalne hraju zle.
Jako je zajímavé,že Tocchet vyzkoušel snad už všechny varianty kromě této :

Tanguay - Lecavalier - St.Louis
Malone - Stamkos - Downie

Stamkos hrál s Downiem loni a celkem jim to šlo.Plus Malone k nim,to by mohlo klapat.Vinny je s Martym sehraný + Tangs k nim,proč ne :?: Uvidíme,zda klobouk poskytne i toto složení lajn :cool:

Dnes je pozitivní,že chytá Niitty,který má proti ATL bilanci 13-0-0 myslím.I tak to ale vidím spíše na prohru :thumbsdown: údajně má hrát Lundin,takže jsme zvědavej,jak se předvede :)
Pesimisti zatraceni stredoevropsky. Kdyz prohrajem tak jsou tu popsany dve stranky nadavkama, kdyz vyhrajem nad ATL tak ani carka. Je to tu posledni dobou takovy jednotvarny... :oops: :cry:
To bude tím, že jsme prohráli o víkendu a vyhráli v noci na pondělí. Taky ta obrana si i podle rádia a výsledku hlavně ve 3.třetině moc pochvaly nezaslouží. Ale neboj, útok samozřejmě pochválím.
Takže výhra, ale v prodloužení. Přestože jsme ještě 10 minut před koncem vedli o dvě branky, ale to se během dvou minut rychle změnilo....
Útok už hrál dneska dobře, konečně jsme měli víc střel jak soupeř, dali 4 góly, paráda. Niitty podle rádia taky několikrát zachránil. Na tsn jsou ukázané ty dvě branky v závěru, obě po hrubých chybách v obraně. Velká škoda jak nejsme schopní udržet dvou brankový náskok 10 minut.
Ale 2 body samozřejmě dobré, hlavně to chce na ten výkon navázat a né odehrát takto relativně dobře jeden zápas, a pak 2-3 další nic.
9523 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: dunim
2024 PRAHA