http://hamiltonbulldogs.com/pressbox/ne ... cle_id=449" onclick="window.open(this.href);return false;
Takže útočníci Mike Blunden, Martin St. Pierre, Christian Thomas, Nick Tarnasky a Patrick Holland spolu s obránci Magnus Nygren, Darren Dietz a Greg Pateryn do AHL.K nim se po dnešku přiřadil Nathan Beaulieu a útočník Gabriel Dumont.
Všechny spekulace o Thomasovi nebo Beaullieu padly,do základu se od začátku sezony nedostanou.Snad později a umocňují můj stresuplný dojem pouhého průměru z loňska.A to si dovolím tvrdit,že loni nám díky dobrému začátku vyšla sezóna nad naše očekávání slušně.Naše opravdové kvality se pak deinitivně projevily v PO,kde to logicky nedopadlo.
Zbývá do AHL odložit Jarreda Tinordi a máme obranu téměř shodnou jako loni.Tedy až na posilu Douglase Murray od kterého si dost slibuji a který tak nějak bude suplovat zraněného Jemelina.
Pokud jde o útočníky,tak až na Briera,který byl v přípravě totálně jalový,také žádný nový sniper na světě.To mě roky s.... a můžu se jen dohadovat jestli se tu někdy oběví.Závidim tučňákům Crosbyho nebo Tampě Stamkose.To tu určitě moc chybí.
Obraz hry se nemění a nevyrovnané výsledky v přípravě, něco do příštích pátků naznačují.Poslední vítězství nad změněnou Ottawou dává jistou naději,že snad i se silnějšímy týmy múžeme hrát vyrovnanou partii..
Ocenil bych návrat kapitána Gionty do sestavy,Parros ani v přípravě nehrál.Koneckonců od něj nic zásadního nemůžeme čekat,krom pěstí.
Po dlouhé letní přestávce musím konstatovat,že letošní tým mě nepřesvědčuje k dosažení větších cílů a SC je úplně v nedohlednu.Mám dojem,že se nikdy nedočkám.
Naco se těším,jestli mladí Gallagher,Eller,Galchenyuk pojedou zase tak bezvadně jako loni.To by bylo fain.
A závěrem.Budeme rádi když uhrajeme PO, maximálně první kolo.Pro Montreal je to,ale málo..