A to by jeste radi podepsali SeguinaPainKiller píše:2,187,771 nad platovym stropem
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
BOSTON BRUINS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Me by spis zajimalo jak to poskladajPainKiller píše:Seguin bude mít určitě cap hit 3,75 mil. i s bonusama... já bych toho Thomase dal snad na waiverleo píše:A to by jeste radi podepsali Seguina
stř 04. srp 2010 01:35
Presne ako u nas Toews a Kane s bonusmi a teraz sme 4 mil v P**I !!Skorpion píše:Seguin podpisal zmluvu na 3 roky. Mala by byt v podobnej vyske ako cislo 1 tohtorocneho draftu, t.j. 3,75 miliona rocne vratane bonusov. Bruins by mali oficialne oznamit uzatvorenie kontraktu koncom tyzdna.
Hodím sem môj pohľad na náš káder
BRÁNA
- jednotkou by mal byť Rask, no i vlani sme to isté hovorili o Thomasovi, ktorý mal byť jasnou jednotkou. Uvidíme, každopádne výhoda je to, že brankári sú obaja dobrí. Nedarí sa jednému, zastúpi ho druhý...
OBRANA
- defenzívnych bekov máme (Chára, Seidenberg, Stuart), no chýba kvalitný rozohrávač.
- verím, že sa uchytí Hunwick, ktorý vlani nehral tak ako som od neho čakal.
- obrana nevyzerá zle, no chýba viac ofenzívy, myšlienky...
ÚTOK
- Seguin a Horton ho môžu len posilňiť
- Wheeler, Lučič a Ryder už horšie ako vlani hrať ani nemôžu, takže to je OKS
- dôležité bude opäť zdravie, ak budú naši centri zdraví, budeme vyhrávať, ak nie, nastanú problémy ako vlani, kde sme najmä v útoku zaostali za očakávaniami...
TAKTO BY SOM TO ROZLOŽIL...
Lučič - Savard - Horton
Wheeler - Krejči - Ryder (vlani im to nešlo, ale snád sa to zmení...)
Sturm - Bregeron - Seguin (ak bude hrať v NHL, ak nie, tak Recchi)
Paille - Campbell - Thornton
Chára - Seiderberg
Stuart - Hunwick
Ference - Boychuk
Rask
Thomas
BRÁNA
- jednotkou by mal byť Rask, no i vlani sme to isté hovorili o Thomasovi, ktorý mal byť jasnou jednotkou. Uvidíme, každopádne výhoda je to, že brankári sú obaja dobrí. Nedarí sa jednému, zastúpi ho druhý...
OBRANA
- defenzívnych bekov máme (Chára, Seidenberg, Stuart), no chýba kvalitný rozohrávač.
- verím, že sa uchytí Hunwick, ktorý vlani nehral tak ako som od neho čakal.
- obrana nevyzerá zle, no chýba viac ofenzívy, myšlienky...
ÚTOK
- Seguin a Horton ho môžu len posilňiť
- Wheeler, Lučič a Ryder už horšie ako vlani hrať ani nemôžu, takže to je OKS
- dôležité bude opäť zdravie, ak budú naši centri zdraví, budeme vyhrávať, ak nie, nastanú problémy ako vlani, kde sme najmä v útoku zaostali za očakávaniami...
TAKTO BY SOM TO ROZLOŽIL...
Lučič - Savard - Horton
Chára - Seiderberg
Stuart - Hunwick
Ference - Boychuk
Rask
Thomas
Len doplnim ze Marco Sturm je mimo minimalne do novembra. A najnovsia informacia je ze ani Savard nemusi byt uplne isty... NHL obnovila vysetrovanie jeho kontraktu, ktory podobne ako Kovalchuckov ma na konci "bonusove" roky s minimalnou mzdou ktora robi cely kontrakt prijatelny z pohladu platoveho priemeru.
Savvy-ho mam rad a urcite by nam velmi chybal keby sme ho vymenili resp. keby jeho contract zrusila NHL... stale sa akoby zabudalo ze Krejci mal zavazne zranenie zapastia a jeho forma moze minimalne do decembra byt kolisava, a Seguin je mlady neskuseny hrac takze s nim by som na poziciu centra vobec nepocital... minimalne nie v 1. sezone.
Uvod zacne Sturm na LTIR takze to by malo stacit dostat sa pod platovy strop a potom pripustam 2 alternativy: bud sa Ryder v uvode sezony chyti a podari sa nam ho vymenit spolu s niekym mladym, resp. draftom, alebo Ryder poputuje na farmu.... v poslednych sezonach sme mali viac ako dost zraneni takze rad by som sa mylil ale nasa situacia pod platovym stropom sa moze vyriesit "sama" aj nejakym hlupym zranenim...
Co sa tyka brankarov... Ak by sme vymenili Thomas-a, tak k Tuuk-ovi potrebujeme skuseneho brankara ktory bude schopny spickovych vykonov v minimalne 30 zapasoch pocas sezony.
Savvy-ho mam rad a urcite by nam velmi chybal keby sme ho vymenili resp. keby jeho contract zrusila NHL... stale sa akoby zabudalo ze Krejci mal zavazne zranenie zapastia a jeho forma moze minimalne do decembra byt kolisava, a Seguin je mlady neskuseny hrac takze s nim by som na poziciu centra vobec nepocital... minimalne nie v 1. sezone.
Uvod zacne Sturm na LTIR takze to by malo stacit dostat sa pod platovy strop a potom pripustam 2 alternativy: bud sa Ryder v uvode sezony chyti a podari sa nam ho vymenit spolu s niekym mladym, resp. draftom, alebo Ryder poputuje na farmu.... v poslednych sezonach sme mali viac ako dost zraneni takze rad by som sa mylil ale nasa situacia pod platovym stropom sa moze vyriesit "sama" aj nejakym hlupym zranenim...
Co sa tyka brankarov... Ak by sme vymenili Thomas-a, tak k Tuuk-ovi potrebujeme skuseneho brankara ktory bude schopny spickovych vykonov v minimalne 30 zapasoch pocas sezony.
Počkaj...ty chceš fakticky dať Bergerona až ako tretieho centra? Prečo?BruinsFan píše:Hodím sem môj pohľad na náš káder![]()
Lučič - Savard - Horton
Getzo5 píše:Počkaj...ty chceš fakticky dať Bergerona až ako tretieho centra? Prečo?BruinsFan píše:Hodím sem môj pohľad na náš káder![]()
Lučič - Savard - Horton
U nás bol na papieri väčšino až ako tretí center. Teda pokiaľ neboli Savard s Krejčím zranení. Ono i tak ice time tých centrov je približne rovnaký. Je to len na papiere. Väčšinou bol jeden z trojice Bergeron - Savard - Krejči i tak zranený, takže sa to menilo, ale pokiaľ boli všetci zdraví, Bergeron hral v treťej lajne + hral oslabenia a samozrejme presilovky, väčšinou na modrej.
Viem...ach to ich zdravie...BruinsFan píše:Getzo5 píše:Počkaj...ty chceš fakticky dať Bergerona až ako tretieho centra? Prečo?BruinsFan píše:Hodím sem môj pohľad na náš káder![]()
Lučič - Savard - Horton
U nás bol na papieri väčšino až ako tretí center. Teda pokiaľ neboli Savard s Krejčím zranení. Ono i tak ice time tých centrov je približne rovnaký. Je to len na papiere. Väčšinou bol jeden z trojice Bergeron - Savard - Krejči i tak zranený, takže sa to menilo, ale pokiaľ boli všetci zdraví, Bergeron hral v treťej lajne + hral oslabenia a samozrejme presilovky, väčšinou na modrej.
úte 17. srp 2010 21:10

Nemohol som sa prestať smiať...
stř 18. srp 2010 09:15
Veď hej, jedna z najkrajších story ever.....ale ten obrázok.. proste je tak skvelý
Tak ten obrázek mě vážně rozesmál!
No každopádně, moment kdy Joe Sakic přibruslil k Bourqemu, aby mu předal Stanley Cup a tím tak porušil tradici, kdy ho jako první zvedá kapitán, to byl jeden z nejsilnějších okamžikú v historii NHL! Bourque musel prožívat neuvěřitelné pocity! Zasloužil si to, už jen za tu věrnost Bruins!
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé