Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

O Savardovi jsou to podle mě jen spekulace, jelikož v Bostonu určitě nejsou blázni. Kontrakt má nádherně vychytaný, aby obcházel platový strop a podle mě, je společně s Chárou symbol Bostonu...Pokud je zdravý tak je to naprosto TOP player a to všechno za 4 mil ? Néé to musí být jen vymyšlené spokulace...
neis píše:O Savardovi jsou to podle mě jen spekulace, jelikož v Bostonu určitě nejsou blázni. Kontrakt má nádherně vychytaný, aby obcházel platový strop a podle mě, je společně s Chárou symbol Bostonu...Pokud je zdravý tak je to naprosto TOP player a to všechno za 4 mil ? Néé to musí být jen vymyšlené spokulace...
Bruins to budou mit ale tezke.Savard,Krejci,Bergeron,Seguin = vsichni super centri.
Skorpion píše:Zatial som s krokmi GM spokojny. Recchi :thumbsup: , Seguin :thumbsup:
zabudol si skorpi na Hortona :wink:
leo píše:
neis píše:O Savardovi jsou to podle mě jen spekulace, jelikož v Bostonu určitě nejsou blázni. Kontrakt má nádherně vychytaný, aby obcházel platový strop a podle mě, je společně s Chárou symbol Bostonu...Pokud je zdravý tak je to naprosto TOP player a to všechno za 4 mil ? Néé to musí být jen vymyšlené spokulace...
Bruins to budou mit ale tezke.Savard,Krejci,Bergeron,Seguin = vsichni super centri.
tak je neisi....ikona klubu nieco v style Big Joe...sam Savvy vyhlasil, ze chce zostat v Bostone az do konca svojej kariery...je to hrac, v ktorom bije to prave medvedie srdce :moj: nie ako tomu bolo v pripade Kessela :beee: a ten jeho cap hit je uplne smiesny....ale ako spomina leo, ten pretlak kvalitnych centrov je extremny, skôr ci neskôr dôjde k nejakej C vymene, ale uprimne, ak uz, radsej by som obetoval Bergyho ako Savvyho....

inak Dany Sabourin mieri ku Caps, takze s Timmym to zrejme nebude tetkom take horuce...
Generálny manažér "medveďov" Peter Chiarelli má v pláne ešte podpísať zmluvy s trojicou obmedzených voľných hráčov útočníkmi Gregom Campbellom a Blakom Wheelerom, ako aj obrancom Markom Stuartom. Možné je aj predĺženie zmlúv s dvoma voľnými hráčmi útočníkmi Miroslavom Šatanom a Stevom Beginom, ktorých agentov už Chiarelli kontaktoval a chce s nimi rokovať ešte o niektorých bodoch
Savyho nie :stop:
Savyho by sme meniť nemali. Nielen, že to je náš najlepší ofenzívny hráč, ale i autorita u našich mladých hráčov. Bergerona by som tiež nemenil. Pred rokom, ked sa jednalo o Phila Kessela som navrhoval práve Bergyho na výmenu, čím by sme získali priestor pre podpis Phila. Ale ten chcel odísť, takže náš GM stratil nádej na jeho zotrvanie. Savy a Bergy sú naši najlepší hráči v ofenzíve. Nevidím najmenší dôvod nato, aby sme ich menili.

V našom tíme mi chýba už len jedna zložka. A to je ofenzívny, dobre korčuľujúci a rozohrávajúci bek. Niečo ako Višňa, Kaberle, Rafalski... systém obrany je dobrý, ofenzíva skvelá (ved sme posilnili o Seguina, Hortona a hráči ako Wheeler, Ryder... už horšie ako vlani hrať nemôžu...) a brankári taktiež svetová trieda. Nebojím sa o dalšiu sezónu a celkovo o Bruins ako takých. Ešte doplňiť súpisku o jedného, dvoch hráčov (teda najmä toho jedného beka) a bude to OK. Len ešte dúfam, že Chiarreli ozaj nerokuje so Žerdevom a Frolovom. Lebo ma porazí... :thumbsdown:
Ja som nesmierne zvedavý aký impact bude mať na vašu defenzívu odchod Ramsaya. Nutno povedať, že kde bol, tak tam sa výrazne zlepšila defenzíva tímu. Nie som veľký podporovateľ teórii, že tréner až toľko zohráva, ale v prípade Ramsaya ma výsledky v tomto utvrdzujú. Budem na vás veľmi zvedavý :).
Žeby som mal predsalen s tým Savardom pravdu? Podľa šumov, zdá sa áno. Ja to chápem. Byť GM (i keď neviem ako by som sa tváril ako fanúšik Bruins) mať v tíme Bergerona, Krejčího a Seguina, tak jeho udržanie pre mňa prioritou nie je, obzvlášť ak uvážim, čo zaň môžem dostať. :wink: Ale chápem, že vám by sa s pravým medveďom lúčilo len ťažko. Pokiaľ mám pridať ešte osobný názor, tak ja si nemyslím, že tým z herného pohľadu stratíte. Podľa mňa to už nikdy nebude ako pred tým Cookovým zákrokom z jeho strany, nuž kiež by som sa mýlil, ale tak to vidím.
ja sa velmi nebojim ze by sa tym Cookovym zakrokom nieco zmenilo. Snad mam pravdu
Janci_83 píše:ja sa velmi nebojim ze by sa tym Cookovym zakrokom nieco zmenilo. Snad mam pravdu
Nemyslím žiadne konkrétne poškodenie mozgu či iné fyziologické následky. Je to proste udalosť, (spoločne i s rekonvalescenciou) ktorá môže byť pre športovca zlomová. To nespraví jeden winner v OT. Samozrejme, budem rád ak sa mýlim, to ukáže až čas.
ja to chapem, ale verim ze sa mu bude rovnako darit. Je vsak mozne ze sa z toho bude spametavat niaky ten rocik :(
GM Bruins Peter Chiarelli má před sebou téměř nesplnitelný úkol, podepsat dvojku letošního draftu Tylera Seguina a Blakea Wheelera, který jde 27. července k arbitráži. Proč nesplnitelný :idea:

K dnešnímu dni např. server http://www.capgeek.com uvádí, že Bruins mají pod platovým stropem částku 12.229 $. Jiné servery uvádějí odlišné částky (až milión $), ale ne tak, aby to hrálo roli v rozhodování Chiarelliho.

Tyler Seguin byl vybrán jako celková dvojka draftu roku 2010. Jistě si tento post zaslouží, v OHL za poslední dva roky nasbíral ve 124 zápasech 173 bodů (69+104). Jelikož první volící Oilers neustále váhali mezi Hallem a Seguinem, lze předpokládat, že kvality a tím pádem i finanční nároky obou budou podobné. Taylor Hall podepsal s Edmontonem tříletou smlouvu na ročních 3.750.000 $ (900.000 $ plat, 2.850.000 $ výkonnostní bonusy a 90.000 $ za podpis). Lze tedy předpokládat, že podobnou smlouvu by měl dostat také Seguin. Výsledek? Bostonu chybí bez bonusů 900.000 $ k podpisu.

Blake Wheeler pátý muž draftu roku 2004, kterému Phoenix nedal šanci a podepsal v roce 2008 s Bruins jako volný hráč, bral v minulých dvou sezónách základní plat 875.000 $ a bonusy ve výši 1.850.000 $, resp. 2.050.000 $. Ve 163 utkáních si připsal 83 bodů za 39 branek a 44 asistencí. Lze tak předpokládat, že Wheelerovi bude arbitráží nastaven plat mezi 2,5 až 3 milióny za sezónu. Z toho vyplývá, že Bostonu bude chybět k podpisu dalších cca 2.500.000 $.

Objevují se spekulace, že by mohl být nabídnut k výměně brankář Tim Thomas, jenomže kdo bude chtít šestatřicetiletého veterána, který poslední sezóně fungoval jako dvojka a bude brát 6.000.000 $, 5.000.000 $ a poslední rok smlouvy 3.000.000 $? Pravděpodobně nikdo... I tak by musel Thomas souhlasit, má klauzuli o nevyměnitelnosti.

Další možností je výměna Marca Savarda. Čerstvě třiatřicetiletý hráč má smlouvu ještě na sedm let, přičemž následující dvě sezóny bude brát 7.000.000 $, poté 6.500.000 $, 5.000.000 $, 1.500.000 $ a poslední dva roky, kdy již patrně nebude aktivní, 525.000 $. Tento trejd ale generální manažer popírá jako neplodný pro tým, neboť Savardův přínos je nezměrný. Savrd má také NMC klauzuli.

Nejpravděpodobnější variantou zůstává ta, že Michael Ryder se popakuje i se svým čtyřmiliónovým platem na farmu, a tak se vytvoří prostor pod platovým stropem. Ryder má poslední rok smlouvy na 4.000.000 $, poté bude volným hráčem bez omezení. (nhlpro.cz)

Thomas, to by slo, ale volni a ti kvalitnejsi brankari uz boli de facto rozobrati a ten Timmyho plat to je predsa len prisilne prestupove kaficko / Savvy musi zostat / Ryder, zrejme jedina schodna cesta..uvidime..
:doh: fakt tazke. Mne sa Ryder v prvej sezone za Boston velmi pozdaval a to iste aj Blake. Najlepsie by bolo asi zbavit sa Thomas, ale to pochybujem a aj to by mi bolo luto :D Podla toho co som videl tak asi robi dobru atmosferu v tyme.
Ryder prec, nie je o com.
nejake to Zee info :)

[li]po skonceni sezony sa kotulal na juh Floridy, oddychnut, vypnut, kde pobudol mesiac, sezona bola vratane olympiady narocna, tak sa uz nevedel dockat letnych "radovanok"[/li]
[li]zvysenu pozornost venuje samotnemu startu do sezony, ktoru chce s timom odstartovat podstatne uspesnejsie, ako tomu bolu v predch. sezone[/li]
[li]kvituje doterajsie zmeny, citi ze tim je lepsi, kvalitnejsi a to je podla neho velmi pozitivne znamenie[/li]
[li]vyzdvihuje prichod Hortonna, od ktoreho si nielen samotny Zee slubuje zvysenu strelecku produktivitu timu, potesil ho podpis Seindeberga, spoluhraca z 1 obrannej lajny, ktory zapadol do timu nielen na lade, ale aj v kabine, no a samozrejme, tesi sa na spolupracu s vychadzajucou hviezdou nielen Bruins, Seguinom[/li]
[li]po dohode s lekarom sa Zee rozhodol, ze operacny zakrok prsta nebude absolvovat, nakolko realne hrozilo riziko, ze by po operacii stratil "grip" ohybnost na spodnej strane prsta, preto si radsej zvykne na to, ze prst zostane malicko vychyleny, "nakrivo"[/li]
[li]na adresu fanusikov, ktori si opät nachadzaju cestu do hladiska a s prichodom Seguina tomu nebude inak dodava "fanusikovia su na ceste spät, je to skvele, milujem hrat za Boston, je to velke mesto a fanusikovia su uzasni"[/li]

tak Zdenko tesime na novu sezonu :wink:
cepi ako to vidis s wheelerom?
podla mna nemate vela sanci ho udrzat... co by tak mohol byt hodny pri trejde?
petrik píše:cepi ako to vidis s wheelerom?
podla mna nemate vela sanci ho udrzat... co by tak mohol byt hodny pri trejde?
:arrow: Bruins Arbitration Hearing With Blake Wheeler May Result in $2.15 Million Cap Hit

to by bol prijatelny cap :yes: Wheelera by som si urcite ponechal, ak by to malo byt trebars za cenu pripadneho Ryderovho farmacenia, nie je o com
Wheeler riesi arbitraz 27.8., cize dnes :wink:
27.8. je o mesiac
zatim je okolo neho podivuhodne ticho :ja_neviem: moznost pripadnej vymeny? :ja_neviem: v hre je vraj stale Kabelka, spomina sa Guerin :ja_neviem:
Arbitraz prisudila Wheelerovi 2,2 miliona dolarov na rok. Mame 48 hodin aby sme ho podpisali. Plat je ocakavany, snad s tym Chia pocital a ma pripravene riesenie.
Wheeler medvedom na dalsi rok :good:
cize teraz sme prekrocili platovy strop. Ci?
Janci_83 píše:cize teraz sme prekrocili platovy strop. Ci?
2,187,771 nad platovym stropem :? Co sem tak četl, tak se snažíte vyměnit Rydera nebo/a Thomase.
7927 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Esem
2002 GOTEBORG