Čekal jsem, kdo mě na to první upozorní, no dobrá tedy. Tak já mám doma taky ještě starý probrečený dres z '99Getzo5 píše:"Normálne" zostávajú? ŠkodaThe Rev píše:Doufám. Máme "normální" dresy, které teda vznikly se změnou loga, pak ty 70s a s tímhle se podle mě vytasíme hned s Rangers, jako vždy to s nima doma projedem, a už půjdou akorát do prodeje![]()
Okrem toho B na ramenách sa mi na ňom nepáči snáď nič, starý čierny som ako dieťa miloval. Ja ako vyznávač klasiky najradšej by som vám nechal len 70s, tie mi k vám pasujú. A ak už domáci, tak ten klasický akurát so svetlejšou modrou, ten ste mali myslím tak dva-tri roky dozadu.
Počuj a nechceš prestať písať hrubým písmom? Trochu nezvyk. Budeš zvýrazňovať slová tým, že ich nezvýrazníš?
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
BUFFALO SABRES
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Ať už to dopadne s Yots jakkoliv... Hamilton v NHL stoprocentně neuvidíš.... Počítat s nima jistě, se dá jenom pro tuto sezónu.... bude záležet, jestli dokážem najít vhodného majitele (do 31.12. tohoto roku)... pokud ne a doopravdy dojde na stěhování, bude to buď do Toronta, či Winnipegu (možná Queebek, ale ten podle mě nemá moc šancí) .... určitě né do Hamiltonu!The Rev píše:No jo, já moc na eurofotbalu nepřispívám, ale občas nahlédnu na commenty. Btw. neví někdo, jak dlouho můžeme napevno počítat s Coyotes v NHL? Já tam Hamilton nechcu
jnk. je to drobátko OT...
Ok, dobře noWanic píše:Ať už to dopadne s Yots jakkoliv... Hamilton v NHL stoprocentně neuvidíš.... Počítat s nima jistě, se dá jenom pro tuto sezónu.... bude záležet, jestli dokážem najít vhodného majitele (do 31.12. tohoto roku)... pokud ne a doopravdy dojde na stěhování, bude to buď do Toronta, či Winnipegu (možná Queebek, ale ten podle mě nemá moc šancí) .... určitě né do Hamiltonu!The Rev píše:No jo, já moc na eurofotbalu nepřispívám, ale občas nahlédnu na commenty. Btw. neví někdo, jak dlouho můžeme napevno počítat s Coyotes v NHL? Já tam Hamilton nechcu
jnk. je to drobátko OT...
Tak jsme v prvním pre-season porazili (jako vždy) Toronto 3-1
. Góly Sekera, Ennis, Niedermayer - Kuljomin. Kassian hrál skvěle a důrazně si řekl o NHL, fakt se mi moc líbil, škoda, že udělal tu blbost, díky které s ním Sabs prozatím rozvázali kontrakt. Enroth vystřídal na poslední třetinu Millera a připsal si 15 zákroků. Už trošku lepší než jeho první zápas v NHL. Zanedlouho nás bude čekat 5 zápasů v jediném týdnu, což je vážně chuťovka. Howgh.
Dobře. Snaží se hodně rozehrávat akce, to se asi od něj bude očekávat v nadcházející sezóně. (Lindy bude chtít imho od beků hlavně nahazování a jenom to by nebylo úplně skvělé řešení, vezmeme-li v úvahu naše spíš techničtější hráče). Vzhledem k tomu, že Ruff řekl, že chce hrát na čtyři obranné dvojice beků, nedokážu si představit, co by se muselo stát, aby Andrej nehrál. Loni promarodil první měsíc, který nám vyšel báječně, takže to měl složitější, snad už se to letos nebude opakovat. Poslední věc, co mi u nás vadí, je absence klasického bitkaře. Peters u nás odvedl mnoho kvalitních služeb, jak to bylo u vás, už nevím. Zatáhnout za to umí "Los Buffalos" Kaleta s Kennedym. Samozřejmě se snaží jít i příkladem kapitán Rivet, ale je to zoufale málo. Proto to občas musí žehlit sám Miller aneb jeho rána Stajanovi lapačkou je nejlepší moment z loňských derbyGetzo5 píše:Ako hral okrem gólu Andrej Sekera?Verím, že v zostave bude i naďalej, aj keď viem, akých súperov má.
No u nás už veru tak nápomocný nebol, no hlavne hokejovo. Na to nehokejové sme predsalen mali Clarkson a Leblonda prv, pobyť sa bol schopný aj Salvador. Tak tento rok si holt vystačíte asi aj bez toho. Úprimne povedané, aj keď sa údajne vracajú pästiari do módy i keď v malom, v trištvrtine zápasov sú zväčša zbytoční. Stačí, ak sú na ľade správne charaktery i keď nie klasickí bitkári a už sa o to postarajú.
Pravda, ale kdybychom si teď dovolili to, co proti Senators v playoff 2007, tak by to vyznělo hodně trapně, kdybychom to sami vyvolali a pak dostali přes držkuGetzo5 píše:No u nás už veru tak nápomocný nebol, no hlavne hokejovo. Na to nehokejové sme predsalen mali Clarkson a Leblonda prv, pobyť sa bol schopný aj Salvador. Tak tento rok si holt vystačíte asi aj bez toho. Úprimne povedané, aj keď sa údajne vracajú pästiari do módy i keď v malom, v trištvrtine zápasov sú zväčša zbytoční. Stačí, ak sú na ľade správne charaktery i keď nie klasickí bitkári a už sa o to postarajú.
Ale ono pořád lepší Lalime než ten zázrak Enroth. Uznávám, že jsem ho viděl chytat jen třikrát, ale to je ještě horší než "Páťa", který když je rozchytanější, tak už se to celkem dá. Nechápu, co se stalo s Bironem. Lindy říkal, že se dvojka bude řešit, načež se Biron přiznal, že fakticky pořád bydlí v Buffalu a ...nic. Radši se soustředíme na nějakýho Kubinu či Colaiacova, abychom nakonec podepsali Leopolda
Taky Kotalík, žádnej extra hráč to není, ale měli jsme problémy s přesilovkama, konkrétně pak se snipery od modrý, dále jsme loni prohrávali jedny nájezdy za druhými, a když je tu takovýhle hráč, tak se podepisujou hráči na farmu. Ale nakonec se posepsal ještě jeden solidní bek a Rob, takže na to, že to vymýšlel Darcy, to není úplně špatný. Měli bychom být silnější než loni, jenže loni většinu zápasů hasil sám Miller, letos už se musí trošku ukázat samotná síla kádru, jinak to bude tak 8.místo a budeme rádi. A já už jsem tak rozmazlenej z toho, že jsme loni ovládli divizi, nechce se mi zvykat na něco jinýho a zase lámat v noci židle při úniku 3 na Millera v prodloužení
Pozerám zápas s TML a proste to musím zopakovať znova! Tie klasické dresy sú proste nádherné a Buffalo by už nikdy nemalo znova experimentovať so slimákmi na hrudi a divokými farbami ako zo sady pasteliek mojej malej sesternice. Ten tretí je zvláštny, ale ok, lebo je tretí. Tie regular sú perfektné a k Sabres sa proste hodia ako nič iné
No jo, tyhle mám asi nejradši. (i když spíš ty domácí), aspoň to jasně ukazuje, proč že jsme Sabres. Já jsem změnu loga kvitoval i z jiných věcí než vzhledových, celkově tmavě modré dresy se žlutými pruhy se mi líbily, hned první sezónu v těchto dresech jsme vyhráli Presidents' Trophy. Navíc se aspoň zrušili ty příšerné červené 3rd dresy a nahradily se těmito. Teď k zápasu, viděl jsem jen poslední třetinu, protože jsem víc nestíhal, ale moc mě chlapci kromě Gerba nepotěšili. Btw. uznávám, že teď další změna loga vedla k úplně nejlepšímu, tohle je velká klasika. Tak ještě 4 zápasy a jede se do Ottawy, kde asi pojedeme jen na výlet, protože tam ty naše výkony jsou doslova strašidelné, ale pak máme 4 domácí zápasy.Getzo5 píše:Pozerám zápas s TML a proste to musím zopakovať znova! Tie klasické dresy sú proste nádherné a Buffalo by už nikdy nemalo znova experimentovať so slimákmi na hrudi a divokými farbami ako zo sady pasteliek mojej malej sesternice. Ten tretí je zvláštny, ale ok, lebo je tretí. Tie regular sú perfektné a k Sabres sa proste hodia ako nič iné
Čomu sa inak budem fakt čudovať, lebo u nás...no o tom potom.The Rev píše:Výhra v Ottawě 2-1? Ty jo, tak hlavně aby tam chlapci vyhráli první zápas NHL. Rob Niedermayer bude asi hodně platná posila i co se kanadského bodování týče.
Ok, snad si nevezme příklad z Vaneka.Getzo5 píše:Ja ho ale nepreceňujem. Dávam mu jednoznačnú šancu na prvý tím v celej sezóne, na to, zdá sa, má. Nič viac.The Rev píše:Vypadá to z jeho strany solidně, ale ještě nepřeceňovat. Jinak teda klasická výhra v Montrealu a na to, že byl v bráně Enroth, to nebylo zas tak strašný.
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Esem
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Esem