Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

SLOVENSKO

Diskuze o reprezentačních týmech a turnajích.

kajo píše:Preco by mal Charu a Sekeru odrovnavat hned v prvom zapase 30mi minutami, ked nam vlastne o nic neslo (realne tu skupinu vyhrat sa nedalo)? Treba posetrit sily na zapas v boji o stvrtfinale...

Tam neverim, ze bude tocit motakov Jurcinu ci Vydareneho. Inak Baranka nebol az taky marny...
Jenomze skore hraje v tomhle systemu turnaje celkem dulezitou roli (pri serazovani teamu na "osmifinale", muze tam byt dost 3-bodovych a pak se to hodne projevi). Takze souper na osmifinale muze byt prave kvuli tomuhle vybuchu tezsi.. nemluve o celkovem dojmu na ZOH, ktery se bude taky urcite hodnotit. Klise o tom, ze zatim o nic nejde je podle me ptakovina, budovani si prijatelne pozice pro dalsi prubeh turnaje je dost zasadni.

Navic Chara v pohode odehraje kdyz uz ne 30 min tak alespon 25 bez toho aby se to na nem nejak projevilo.. Navic je to proste olympiada, mozna uplne posledni repre akce pro nektere hrace, takze o setreni by vubec nemela byt rec. Back-to-back taky nemate a dalsi zapas jsou Slovinci. Jako kdyby mi nekdo rekl, ze Chara odehraje 18 minut (a Mesz 14), tak mu verit nebudu ani nahodou :neviem:
:wave:

alebo zbaviť občianstva Surového, Nepodareného, Starostu, Marcela a tak :panika:
halo zas netreba vsetko zvalovat pomaly na jedineho hraca, ci obrancu, vieme o kom je rec
v celom tom kontexte pri inkasovanych goloch prepadavala prakticky cela lajna
tolko priestoru, kolko dostavali amici pri tych ich golovkach z prvej, neskutocne
môzeme byt radi, ze amici v poslednej tretine zjavne zvolnili tempo a boli k nam milosrdni, ak by pokracovali v tempe z uvodnych 2.tretin, 10tka no problem
ale pri pohlade na ich utocni silu, kazde jedno meno vzbudzovalo iny respect, darmo, toto je OH turnaj, nie nejake MS, kde si amici chodia uzivat, dovolenkovat

nase pozitivum? horsie uz hrat nemôzeme, Vujtek prekope lajny (vynutana zmena Olvecky namiesto Marcinka), Panika treba vytiahnut hore, taka 2.lajna by mohla byt spravnou volbou, predpokladam, ze zmena nastane aj v obrannych 2jiciach, najmä tej 3tej a suhlasim, ze nasi D tahuni musia dostavat daleko vyssi toi
na dnesnu prehru treba zabudnut, aj tak je to vsetko o tom utornajsom zapase, samozrejme, treba naplno bodovat proti slovincom, aby sme sa vyhli 4.priecke v zakl.skupine, to by bolo dost neprijemne a treba pocitat s tym, ze slovinci budu neprijemni, na nas si budu rozhodne verit
http://oh.idnes.cz/hokej-slovensko-olym ... -hokej_cig :klobuk:
Doufám, že i ti/ty největší zastánci KHL si toho všimli.
Rono píše:http://oh.idnes.cz/hokej-slovensko-olym ... -hokej_cig :klobuk:
Doufám, že i ti/ty největší zastánci KHL si toho všimli.
No to dost blbo prirovnal, pretoze v drese USA hrali hviazdy NHL ako Sutter, Kessel ci Kane a v drese Slovenska nehrali nielenze hviezdy KHL, ale niektorych tazko nazvat priemernymi. Ved hracov Slovana ako Bartovic alebo Miklik by vzali timy ako Vitjaz, Spartak ako maximum, dokonca ani Jugra, Avtomobilist by ich nebral, Hossa moze hrat len v Rige, inde prepadne, Surovy, Olvecky a Radivojevic su v KHL len kvoli tomu, ze su timy ako Slovan, alebo Minsk, inak by tam nehrali.

Plus pri vsetkej ucte, ale dvaja najvacsi komici nehraju v KHL... hovorim o Vydarenom a najma Jurcinovi, jeden hra v ceskej lige a druhy vo finskej.
Čakalo sa na Višňu, nepustili ho. Švarný aj Ďaloga sú typovo omnoho bližšie k Višňovi ako Jurčina ale ich posadili do lietadla. Nehodia sa im do koncepcie. Zaujímavé.

Šatan a Podhradský sedia kvôli nejakým nezhodám doma pred telkou. Dvaja vyššie spomínaní už tiež. My sme z tých, ktorí si to môžu dovoliť. Pozerať sa na Jurčinu je ako za trest.

No. Nechcem viac do toho kecať. Palicu lámať nebudem. Horšie sa už nedá tak verím, že odteraz tí chalani budú makať čo im sily stačia.
Stastny neumí slovensky? Rozhovor pro ČT dával v angličtině :neviem:
Parda píše:Stastny neumí slovensky? Rozhovor pro ČT dával v angličtině :neviem:
Umí, ale mýli sa a hanbí sa preto. Brat je odvážnejší respektíve je mu jedno, že hovorí ako Ibi Maiga.
Tak Marcinko roztrhnuty zadny krizovy vaz :( toto je uz neskutocna smola....ach snad uz ziadne dalsie zranenia nebudu.

Mna by hrozne zajimala situacia okolo Podhradskeho...co sa vlastne stalo???

Vujtek ma s tou KHL pravdu, ja osobne KHL neuznavam...len opicenie sa po NHL, a tuzba vytiahnut nad NHL....ja tu ligu proste nemusim...
Cathy píše:Tak Marcinko roztrhnuty zadny krizovy vaz :( toto je uz neskutocna smola....ach snad uz ziadne dalsie zranenia nebudu.

Vujtek ma s tou KHL pravdu, ja osobne KHL neuznavam...len opicenie sa po NHL, a tuzba vytiahnut nad NHL....ja tu ligu proste nemusim...
Ake opicenie sa po NHL? Proste je snaha v Europe vytvorit silnu ligu, to je nieco zle? Alebo NHL je podla teba svata krava, ktorej maju ostatne ligy sluzit ako farmy?
mt-svk píše:
Cathy píše:Tak Marcinko roztrhnuty zadny krizovy vaz :( toto je uz neskutocna smola....ach snad uz ziadne dalsie zranenia nebudu.

Ake opicenie sa po NHL? Proste je snaha v Europe vytvorit silnu ligu, to je nieco zle? Alebo NHL je podla teba svata krava, ktorej maju ostatne ligy sluzit ako farmy?
v Europe? :-D Mne to stale pripada ako ruska liga nutne rozsirena a o niekolko europskych timov, pretoze bez nich by KHL nemala znacku. Skutocnu europsku ligu si predstavujem inak.
mt-svk píše:

ake opicenie? :D robis si srandu? draft zapas hviezd dve konferencie..vymyslela KHL daco svoje? akurat sa snazi amatersky okopirovat NHL
Getzo5 píše:
Parda píše:Stastny neumí slovensky? Rozhovor pro ČT dával v angličtině :neviem:
Umí, ale mýli sa a hanbí sa preto. Brat je odvážnejší respektíve je mu jedno, že hovorí ako Ibi Maiga.
Aha dík :good:
Anty píše:
mt-svk píše:

ake opicenie? :D robis si srandu? draft zapas hviezd dve konferencie..vymyslela KHL daco svoje? akurat sa snazi amatersky okopirovat NHL
Co sa tyka dvoch konferencii, nerusia to len kvoli tomu, ze od buducej sezony budu timy hrat viac vo svojich konfach, a preco, staci sa zbeznym pohladom pozriet na mapu Ruska, hoci im kalendar IIHF a blbe napady FHR a Biljaledtinova iba nicia kalendar, preto su vynuteni hrat kazdy s kazdym, to v NHL nemaju )mimochodom, toto je cesta ako znicit NHL, poslat im tam tretjaka a cele vedenie FHR :frajer2: ). No a co sa tyka Zapasu hviezd, maju ho aj ine ligy a iba uplny idiot neprevezme nieco, co funguje. Alebo ty asi vymyslas nieco nove a neriadis sa tym, co funguje. :lol2:
Ukrajina teraz dava ukrajinske obcianstvo Rusom a po dvoch rokoch v Donbasse mozu hrat za Ukrajinu aj na medzinarodnom fore. Bielorusko dalo pas Geffovi Plattovi. Preco by sme my nemohli pozvat mladych Kanadanov alebo Rusov do Slovanu a dat im obcianstvo, po dvoch rokoch by za nas mohli hrat. Aha teraz Sigalet, urcite by bol lepsi ako dvojicka Jurcina-Vydareny, mimochodom, keby mal obcianstvo, moze uz hrat, v slovenskom time hra treti rok.
A to chces at za narodak hraji cizinci? To ja bych teda radsi hral divizi 2, nez aby v mojem narodaku hral rusk, kanadan... (samo sou pripady kdy se to da pochopit - treba kdyz perfektne umi jazyk, bydli tu od mala atd...)
pitak píše:A to chces at za narodak hraji cizinci? To ja bych teda radsi hral divizi 2, nez aby v mojem narodaku hral rusk, kanadan... (samo sou pripady kdy se to da pochopit - treba kdyz perfektne umi jazyk, bydli tu od mala atd...)
Ked sa pozries, ako sa v narodaku "biju" niektori Slovaci, je ti uplne jedno, ci hraju cudzinci alebo nie, dokonca ti by sa viacej snazili.
http://sport.sme.sk/c/7103208/proti-slo ... dacke.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Atlantik, priznaj sa, že ty máš nejaké kontakty na Vůjtka :hmm:
ta zostava vyzera ovela lepsie :good: obrana snad na nase moznosti idealna
mt-svk píše:Ukrajina teraz dava ukrajinske obcianstvo Rusom a po dvoch rokoch v Donbasse mozu hrat za Ukrajinu aj na medzinarodnom fore. Bielorusko dalo pas Geffovi Plattovi. Preco by sme my nemohli pozvat mladych Kanadanov alebo Rusov do Slovanu a dat im obcianstvo, po dvoch rokoch by za nas mohli hrat. Aha teraz Sigalet, urcite by bol lepsi ako dvojicka Jurcina-Vydareny, mimochodom, keby mal obcianstvo, moze uz hrat, v slovenskom time hra treti rok.
Lebo mladí Kanaďania ti do Európy neprídu. Viacerí naturalizovaní Kanaďania (Domenichelli, Dallman) majú po 30ke, keď dostali občianstvo druhej krajiny, a nemyslím si, že by práve toto bola dobrá cesta, aby sme brali hráčov okolo 30ky z ostatných reprzentácií. Predsa len, stále sme v hokeji ďalej ako takí Bielorusi, Kazachovia či Ukrajinci.

Ohľadom tých Rusov hrajúcich za Ukrajinu, to by som nedával za príklad, keďže viaceré bývalé krajiny ZSSR majú počtom obyvateľov veľmi silnú ruskú menšinu (až dokonca ani nemožno hovoriť o menšine), a tak tí fluktuácia hráčov v reprezentačných dreosch týchto krajín je vysoká (viď. príklad, že azda jediný rodák z kazašského Usť-Kamenogorsku, ktorý reprezentuje Kazachstan je Antropov – na rozdiel od takého Nabokova, Perežogina či Chudobina :dudo: )
tak nas gol bol dokonca z ofsajdu :giggle:
Obrázek
Druhy utok super, do prveho by som miesto Zaborskeho dala Panika... ale zase ked ma kto na neho robit a papierovo proti slabym superom, to hrat vie, plus formacie budu viac vyrovnane. Co je neprijemne, Jurcina ma sancu vobec nastupit, viac by ma potesilo, keby bol na tribune. Atlantik, ty mas kontakty, nemohol by si ozvucit? :-D
tak uz mi je to jasne :hmm:
„Chceli sme hrať prvý zápas na osem obrancov aj kvôli aklimatizácii hráčov z Ameriky. Ale v sobotu nás čaká iný súper, nebude na nás taký tlak. Šiesti obrancovia to zvládnu.“

ta obrana vyzera lepsie. Marincin - Sekera budu dominovat :cinka:
Záborský v prvom útoku? Tak to bude zaujímavé. Mne sa ten prvý útok celkom páčil tak, ako bol. Ale zmena nám asi prospeje. Hlavne v tej obrane.
ThrashersFan píše:http://sport.sme.sk/c/7103208/proti-slo ... dacke.html

Atlantik, priznaj sa, že ty máš nejaké kontakty na Vůjtka :hmm:
:giggle: Alespon neco mi vyslo.. Bylo to ovsem tak evidentni, ze se tim chlubit ani nebudu. Vujtek zas takovy debil neni, vzdycky vedel aplikovat accountabilitu, jen ta sestava a koncept na prvni zapas mu proste totalne ulitnul.
1038 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO