Zatiaľ som síce s výkonmi Columbusu relatívne spokojná, ale... . Strelecky funguje iba prvý útok Nash-Peca-Žerdev. Obstojné výkony podáva útok Chimera-Malhotra-Boll. Zvyšné útoky sklamali.
K hráčom. Sklamali ma Brule, Fjodorov, Výborný a Fritsche

. . Brule by sa mal psychicky pozviechať. nemyslím si, že mu pomôže preradenie do Syracúz. Je to mladý a perspektívny hráč s výborným dôrazom (v minulej sezóne mal 80 hitov v 78 zápasoch, pri jeho vtedajšých parametroch 178cm/82kg) a útočným potenciálom (mimochodom, býva prirovnávaný k Bobbymu Clarkovi), podľa mňa by mal pocítiť väčšiu dôveru trénera a hrať viac, ako 7-13 minút za zápas v útoku s lepšími hráčmi, ako je Novotný. Potrebuje streliť gól. Fritsche je obdobná situácia, ale predsa je o trošku starší a skúsenejší. Novotný je preceňovaný. Hrá neúmerné množstvo času vzhľadom k predvedeným výkonom. osobne sa mi zdá, že je protežovaný. Fritsche je obdobná situácia ako Brule, len s tým rozdielom, že je trošku skúsenejší a nie tak dobrý hráč. Fjodorov. Sergeja mám veľmi rada, ale za tie výkony čo predvádza by som ho nechala sedieť na tribúne

. Zbytočne zaberá miesto. Niečo podobné je David Výborný, i keď u neho je zlá forma výsledok zranenia. Okrem toho sa zdá, že sa začína zlepšovať. Príjemne ma prekvapili Klesla, Hejda, Boll, Glencross a Žerdev

. Klesla s Hejdom sú opory obranných radov, Hejda má na svojom konte dokonca najviac bodyčekov. Boll a Glencross hrajú fyzicky výborne, dokážu vybojovať puky pri mantineli. Nikolaj je pre mňa príjemný šok. Hrá výborne, dokonca aj v rohoch, dokáźe dať hit, perfektne tvorí hru, výborne korčuľuje. Len sa strelecky presadiť. Leclaire. Pascal strieda vynikajúce výkony s priemernými. Viď minulý zápas.
Celkove. Družstvo hrá zodpovednejšie v obrane, fyzickejšie, dokáže si vytvoriť viac šancí. Len ich treba vedieť premeniť.
Môj návrh útokov:
Žerdev-Peca-Nash
Výborný-Brule-Modin
Fritsche-Malhotra-Chimera
Boll-Novotný-Glencross
Klesla, Hainsey
Foote, Hejda
Tollefsen, Russell
Leclaire
Sedieť by som nechala Sergeja Fjodorova. Osobne by som ho chcela vymeniť, trebárs aj zadarmo

.