Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Peter Budaj

Hráči National Hockey League a všetko okolo nich.

Alex píše:Dnes chyta Theodor!!!!! :? :( .ALe nevadi.Aspon dnes budem vediet komu mam drzat jednoznacne palce.REd Wings COL dnes roznesie....citim to,takze je lepsie,ak to opat schyta Theo!!!!!!Jose uz nechytal mesiac :):):):):):):)
Dnes budem mat dĂ´vod po prvy krat drzat Detroitu :D :D :D :D

no tak dufam Ĺľe colorado dostane poriadne vela golov aspon tak 3:6 pre detroit

nehovorim to sice rad, ale som presvedceny o tom, ze Theo po dnesnom vykone v Detroite sa do branky lavin postavi aj v dalsom, resp. dalsich stretnutiach..
Buddymu nezostava nici neho, ako cakat na dalsiu prilezitost (hadam pride coskoro), i ked Theo je momentalne urcite maximalne namotivovany, vyhecovany..

Nebral by som to tak tragicky.Theo sice naozaj zachytal vyborne,ale proti DET si brankari moc statistiky nekazia.Vela striel a mala uspesnost strelby DET...Mozno proti NSH bude chytat Theo,ale z jedneho zapasu by som nerobil vedu.....

samozrejme ze nie, ale pre Thea znamena(l) tento vykon urcite vela a som zvedavy, ako si bude pocinat proti predatorom....
hadam si Buddy neuzije dlhsiu pauzu, aj ked svoju sancu bude Theo po dlhodobejsom vypadku drzat zubami, nechtami..

Buddy svoj posledny zapas dost pokazil svojim vykonom a samozrejme v time musi byt aj nejaka ta rivalita

Teo chytal urcite dobre a zasluzi si chytat, Peto bude musiet zatial na sebe tvrdo makat ...ale v jeho otazke do brany som urcite optimista

ja si myslim ze Peto si teraz nezachyta takych 5zapasov lebo Theo zachytal skvele .hoc dufam ze proti NAs o tak do sere ze ho nedaju do brany nikdy ale no dnes fakt dobre zachytal aj jemu musime niekedy povedat ze je cool

Medik,tak z tych 5tich zapasov nebude nic.Dnes by mal proti NSH chytat PETO!!!!!Som presvedceny,ze opat skvele zachyta,aj ked to bude velmi tazke.

Slovenský brankár Peter Budaj potreboval na oddych iba jeden zápas a opäť sa postaví do brány Avalanche. V utorkovom stretnutí bude súperom Colorada Nashville

Zdroj: Budaj.slovaknhl.sk

Vyborne colorado urcite vyhra!!!!Buddy dotoho.

Jasna odpoved kto dnes nastupi v brane je TU

Dnesny zapas je velmi dolezity ak ho zvladne tak je to jasne a uz ho nic neohrozi, mam tusak na Shoutout :modlenie:

GO BUDY GO

no dneska sa rozhodne kto bude v brane dalsich 5 -10 zapasov
hoci som dal na NAS ale ja sa :modlenie: aby nedostal ziaden gol :protest: a povie theovi :slovakia: :butt: dnes to vidim dobre take dva banany mu tam spadnu z 38 striel a bude :wins:

Nechapem sice Qve rozhodnutie ...

ale som taky statstny, ze som na teba vsadil PETO ...:cool:
takze dnes si pobozkaj konstrukciu branky a chytaaaaj

Go AVS Go. Go Buddy Go. Go moj tiket go. :lol:

tak Theo musi byt tetkom asi fest frustrovany :x a (asi) nechape..
ak by bola moznost vsadit si v stavkovej, ci sa po zapase s Wings v branke AVS predstavi v dalsom zapase Theo ci Buddy, pukol by som na celej ciare..Theo bol u mna proti predatotom jasnou 1tkou..
fakt, velmi zaujimavy tah Qveho, pre nas bez debatky potesitelny :wink: dufam, ze Peter nesklame trenerovu pre dnesny zapas necakanu dĂ´veru..

Queneville je do Budaja zamilovany. Budaj je vcelku pod tlakom fanusikov. Bude musiet dokazat ze si to miesto v branke zasluzi dobrym vykonom, ked kazdy cakal ze za vykon proti Detroitu tam pojde Thodore. Inak bude vela kritiky hlavne na trenera ale aj na Budaja.

to bez debatky, ten tlak na Buddyho bude dnes urcite o stipku väcsi ako tomu bolo doposial..predatori, hrajuci v tejto sezone vo vybornej forme, budu pre nho idealnou prilezitostou dokazat preco dnes v noci prave on..

:modlenie:

Super je len taky silny za akeho ho povazujeme ...

AVS si poradilo s "kacermi" aj s "kridlami", takze pani ...
OPTIMIZMUS !!!

Pod PETO ukaz, ze mas na to ...GO GO GO

Peter si pripisal dalsie vitazstvo!!!!COL vyhralo 4:3.Peto podal opat spolahlivy vykon,chytal vyborne.Za prve dva goly nemohol,ale treti bol uplne zbytocny.V poslednej minute Wolski zbytocne kluckoval stratil puk a lahky nahodeny puk skoncil v branke :( .V poslednej tretine pomohla Petovi aj 2x tycka.Islo na neho 37 striel.....co je 91,9 %uspesnost.Buddy bol vyhlaseny za druhu hviezdu zapasu!!!!

medik911 píše:...dva banany mu tam spadnu z 38 striel a bude :wins:
takze mu spadli 3 z 37 striel ale myslim si ze spolahlivy vykon, kedze COL vyhralo a porazili aktualne najlepsi tim celej NHL. Nepochybujem o tom ze v dalsom zapase opat nastupi Peto, ak ano pozicia jednotky je v jeho pripade jasna. :ejha:

pri takýchto výkonoch Petra Budaja by sa malo COLORADO dostať do Playoff a tam aj niečo uhrať. Peťo GO!GO!GO!

Videl som zapas a vysiel mi aj tiket - dal som COL, MIN, BUF
...okrem toho ze som nevyspaty, mozem byt len spokojny

3ti gol co dostal PETO bol jednoznacne o strate koncentracie
vsetci si mysleli ze Wolski ten puk uz vyhodi
nikto tu strelu necakal ...

Komentatori z kanala VERSUS povedali doslovne:
" ...za posledny gol Budaj nemohol"
" ...v otazke brankarskej jednotky, je to jasne vitaztvo pre Budaja"

Okrem toho rozoberali rozdiel medzi nim a Theom a poznamenali:
"...Budaj je flexibilny, konzistentny a jeho %zakrokov rastie"

Som statstny, ze AVS vyhralo a my mozeme byt na PETA pravom hrdi

O niečo viac o výkone slovenského brankára povedal tréner Nashvillu Barry Trotz: „Urobil niekoľko skvelých zákrokov. Dali sme tri góly, no mohli sme dať sedem. Budaj bol skutočne dobrý.“

„Peter bol dôvodom, že sme tento zápas zvládli,“ povedal Quenneville, ktorý vyjadril spokojnosť nad výkonom Buddyho a pripomenul, že urobil tri dôležité zákroky, vďaka ktorým Colorado v zápase „prežilo“.
tak neviem či sby si naozaj po týchto slovách nemal radšej Theodor hadat nový klub

OpenFire píše:
takze mu spadli 3 z 37 striel ale myslim si ze spolahlivy vykon, kedze COL vyhralo a porazili aktualne najlepsi tim celej NHL. Nepochybujem o tom ze v dalsom zapase opat nastupi Peto, ak ano pozicia jednotky je v jeho pripade jasna. :ejha:
no ale skoro som to uhadol. ale zachytal skvele:D no je to super brankar a dokazal ze mu patri 1 v time

medik911 píše:
OpenFire píše:
no ale skoro som to uhadol. ale zachytal skvele:D no je to super brankar a dokazal ze mu patri 1 v time
Ten typ ti skoro vazne vysiel, ved Budaj inkasoval treti gol v case 59:20 pri powerplay supera. :oops:

ale ved to nebol tip to bola vizia len som nechcel byt presny tak som dal o jednu strelu viac a o jeden gol menej aby som nebol na vela 8)
993 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2007 ANAHEIM DUCKS