Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HOCKEY KENT

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

do faka zas to drbem jak minuly zaciatok sezony :bitka3: :bitka3: :bitka3:
sorry chlapi, hadam zaberem uz
No dnešný zápas nám moc nevyšiel, nepodarilo sa ubrániť kanoniera ich tímu Chestera, ktorý v zápase strelecky exceloval a pričinil sa hlavnou mierou, o výhru súperovho tímu.Neostáva len súperovi zagratulovať. :thumbsup: Boli to hneď na úvod ťažké zápasy proti favoritom turnaja, v ktorých sa prejavili skúsenosti našich súperov, z tohto turnaja.No netreba vešať hlavu, zatiaľ sa síce moc nedarí, ale verím,že to ešte otočíme a pobijeme sa o čo najlepší výsledok pre tím Hockey Kent.Dnes hráme proti pavúčikom zo Spiders, ktorým tiež vstup do turnaja moc nevyšiel a tak to bude napínavá bitva o prvú výhru na turnaji pre oba tímy.Verím,že máme vyrovnaný skúsený káder, ktorému sa z dôležitosti tohto zápasu nerozklepú kolená a postaráme sa o 1 výhru nášho tímu na tomto turnaji.Tak hlavu hore chalani, treba bojovať a potešiť našich fanúšikov dobrým výkonom i výsledkom. :frajer2:

Hockey Kent :Fire Birds 14:18

body nášho tímu:

Alex -8 bodov
švolco - 6 bodov
Dean -4 body
kajo 2 body

body súperovho tímu :

Chester-10 bodov
Matejko -8 bodov
janik - 7 bodov
canesman -6 bodov
No chalani vďaka skvelej streleckej forme švolca, ktorého sme dobre doplňali aj my jeho kolegovia v tíme, sme zaznamenali 2 výhry po sebe, čím sme si napravili trochu pošramotenú povesť z tohto turnaja a ukázali konkurencii,že aj keď nás tento turnaj nezastihol v optimálnej pohode a dobrej forme, netreba nás podceňovať a silu a kvalitu má aj náš tím. :thumbsup: No už nás čakajú len 2 zápasy proti nováčikovi KTL Golden Knights, ktorý podávajú na tomto turnaji skvelé výkony a majú nakročené možno aj k zisku trofeje z tohto turnaja a zápas o umiestnenie.Nech to už dopadne akokoľvek ,verím,že na rozjazd pred ostrým štartom KTL to bol dobrý test formy, aby sme vedeli na čom treba pred štartom KTL zapracovať ,aby sa obidva tímy Kent i Drexel mohli úspešne pobiť ,o čo najlepšie umiestnenie v novej sezóne KTL. :wink:

Hockey Kent: Blue Angels -16:6

body nášho tímu :

švolco-8 bodov
Dean - 8 bodov
Alex - 4 body
kajo - 4 body

body súperovho tímu :

excelent - 4 body
arek - 2 body
norvic - 2 body -
Skorpion - 2 body
No v poslednom zápase základnej časti turnaja, sa nám podarilo ustrážiť až 3 súperových hráčov(kantera,Mischelita a PainKillera,)ktorý strelecky vyšli naprázdno a tak strelecká explózia DIDIho im nebola nič platná a po výhrach nad Blue Fleyers,Blue Angels sme si pripísali 3 skalp tentoraz Golden Knights. :thumbsup: Skvelý strelecký výkon podal opäť švolco a dobre mu sekundoval kajo. :thumbsup: Skvelý výkon chalani :thumbsup: Teraz ešte zbýva odohrať posledný duel turnaja, zápas o konečné umiestnenie,potom žúrka v miestnom bare Angelika na rozlúčku s turnajom :oslava: :pivo2: a návrat na naše štadióny a posledné prípravy pred štartom novej sezóny KTL. :wink: Tak si tie posledné oddychové dni poriadne užite, počas sezóny KTL bude treba šlapať od začiatku a zbierať cenné bodíky na zabezpečenie si účasti v play off ,tam už moc času odpočinok nebude. :thumbsup:

Hockey Kent:Golden Knights-20:12

body nášho tímu:

švolco -12 bodov
kajo -8 bodov
Dean - 6 bodov
Alex - 2 body

body súperovho tímu :

DIDI -12 bodov
kanter - 0 bodov
Mischelito - 0 bodov
PainKiller - 0 bodov
Tak nakoniec sme skončili na 5 mieste po základnej časti turnaja ,s rovnakým bodovým ziskom ako Mighty Bulls, ale kedže sme s nimi prehrali vzájomný súboj ,do boja o medaile išli oni. :-( No čo už taký je šport.Ale myslím,že po tom ako nám úvod turnaja nevyšiel a poprehrávali sme čo sa dalo, tak sme to nakoniec pekne vylepšili záverečným finišom a predstihli sme aj favorizovaných Fire Birds, čo je cenný skalp. :thumbsup: Tak nič chlapi, čaká nás duel o 5 miesto s konferenčným rivalom Blue Fleyers ,tak sa skoncentrujme na posledný duel tohto turnaja a pokúsme sa tú 5 priečku získať. :thumbsup: :box:
my sme po firebirds najviac doplatili na ten zapasovy system, inak by sme boli treti, len o bod za army men, par bodov za FB a daleko pred ostatnymi, myslim ze to ukazuje nasu dobru formu pred zaciatkom ktl :good: :box:
Takže nakoniec sme skončili na neoficiálnom 5 mieste, ked sme porazili Blue Fleyers po predlžení.Myslím,že môžme byť s našou účastou na turnaji spokojný ,potvrdili sme našu silu ,ked po úvodnom pomalom štarte , sme turnaj zakončili velmi dobrým záverom ligy, ktorý nás vyniesol na celkom pekné 5 miesto, keď nám účasť v súboji o bronz tesne unikla.Streleckým lídrom našeho tímu bol švolco, ktorý strieľal veľmi cenné góly, ktoré nás vyniesli na 5 miesto.Klobúk dole švolco pred tvojou streleckou formou ,prajem ti nech si ju udržíš aj do sezóny KTL. :good: A my 3 sme mu podávali tiež celkom slušné výkony, ktoré dodávajú našim tímom na sebavedomí potrebnom pred novou sezónou.No tak nadišiel čas oficiálnej rozlúčky , tak rád som si s vami zatipoval v jednom tíme,ste skvelý chalani, tipéri a kolegovia a prajem vám všetko dobré do novej sezóny, nech sa darí,postúpite do play off a tam uhráte čo možno najlepší výsledok. :good:

Hockey Kent:Blue Fleyers-22(32) -22(28)

body nášho tímu:

Dean -12 bodov
švolco -10 bodov
Alex - 6 bodov
kajo 4 body

body súperovho tímu:

gogo 12 bodov
Baffy - 10 bodov
Martin FC -6 bodov
mtv-sk -netipovala
tak sme to piate miesto udrzali :clap:
tak sa teda majte kajo aj milos, vela šťastia v DD :good:

a nech uz je sezona :good:
švolco píše:tak sa teda majte kajo aj milos, vela šťastia v DD :good:
Vdaka, napodobne. Uz som ti pisal, ze to konferencne finale vam velmi prajem :D
Chlapci,tak zajtra ideme na to.Zelam vam vsetkym vela uspesnych a stastnych tipov.Aby ste boli uspesni individualne,ale tiez timovo....Takze GL!!!!! :good:
švolco klobúk dolu, podávaš skvelé výkony v tomto kole, patríš prakticky k najlepším borcom v individuálke v tomto kole(spolu s Dadom, ktorému to tiež ide parádne, :yes: ktorý prežíva zrejme najlepší štart do sezóny v KTL :good: ) a spolu s kolegami tvoríte veľmi dobrý tím,vzájomne sa dobre doplnaťe spolu s Alexom a ThrashersFanom ,ktorým to tiež ide veľmi dobre a idete cieľavedomo za ziskom prvých bodov, do celkového hodnotenia KTL. :good: :thumbsup: Potvrdzuješ to čo som si o tebe vždy myslel,že si jeden špičkový tipér, veľmi cenný pre tím za ktorý tipuješ. :thumbsup:Alex sa ako GM dobre zhostil svojej úlohy,je dobrým vodcom svôjho tímu,štart vám vyšiel veľmi dobre (i keď by vás mohol viac burcovať, rovnako ako vy by ste mohli viac žiť tímovým životom, trochu mi tu chýba život,komunikácia medzi vami :wink: )a verím,že túto káru dotiahnete čo najďalej a účasť v play off si vybojujete. :good: Robíte mi chalani radosť,držím palce nech sa darí nadalej a robíte dobré meno Hockey Kentu. :frajer2:
Dean,dakujem za pekne slova.Aj ja som spokojny zatial s nasimi vykonmi,aj ked ja ako GM bysom mal potiahnut viac..Co sa tyka toho burcovania,tak niekedy som rad,ze to stihnem natipovat,ale pokusim sa to co najskor zmenit.Opakujem som spokojny zatial so vsetkymi a verim,ze sa budeme zlepsovat.Lebo priestor na zlepsovanie tu je.Tak pome na to!!!!
diky milosi, no akurat sme to dnes mierne pokafrali, alex a TF to zachranili, tak snad to dozenieme :clap:
Dado & TF parada :clap: :clap: :clap:
vcera by sme boli spokojni s akymkolvek bodovym ziskom, dnes bojujeme o tretie miesto, pricom stvrte by sme uz pustit nemali :good: ekny bodovy zisk bude na zaciatok rocnika :frajer2: :oslava:
Klobúk dolu chalani.Dado a ThrashersFan dnes ste podali priam mistrovský výkon. :good: :oslava: Podávali ste skvelé výkony aj ako tím a dobre ste sa doplnali.Raz zabral švolco,inokedy Dado a TF či naopak a Alex vás dobre doplnal zo zadných pozicii. :good: Mám z vás radosť a gratulujem vám k peknému umiestneniu v 1 kole a zisku prvých bodov do celkového hodnotenia. :clap: :clap:

Kedže som ten tím dal dokopy tak trochu aj ja ,som rád,že som mal dobrý nos pri výbere tvojich kolegov do tímu švolco, :) :smile03: ktorý si jediný ostal v tíme, ktorý som založil a som rád,že sa tomuto tímu tak skvelo darí a pracujete na zisku dobrej povesti Hockey Kentu. :good: Som na vás hrdý chalani, nech sa darí aj v dalších kolách čo najlepšie. :oslava: :good:
Chlapci som na vas hrdy!!!!!Klobuk dolu pre TF a Dadom,ako trafili tu sobotu.Hned nas to katapultovalo na 3 miesto!!!!Fakt mam radost zo vsetkych.Zda sa,ze mame buducnost a este ked ja sa zlepsim,tak to moze byt este lepsie.
Este raz velka vdaka chalani za super vykony.A do 2 kola mame na com stavat.....

Dean,dakujem za slova chvali a podpory.Ale aj ty budes clenom HK min. kym tu budem.Pomohol si mi na zaciatku a podporujes nas aj nadalej.Dufam,ze ti budeme robit radost aj nadalej.Je to len ciastkovy uspech,ale je to uspech!!!!Dufam,ze aj Draci budu uspesni...Drzim palce!!!!
Chalani dnes ste podali veľmi pekný výkon a dosiahli cennú výhru, nad skúsenými mazákmi z Fire Birds. :clap: Veľmi pekne zabojovali hlavne Alex a ThrashersFan a napriek tomu,že švolco pre zranenie musel tento zápas vynechať, ste nakoniec o 1 bod vyhrali.Len tak dalej chalani. :good:
Konečne vydarený deň. Zatiaľ som v 2. kole tímu vôbec nepomohol (za čo sa aj ospravedlňujem) a aj keď sa mi zadarilo, tak len zrovna v dňoch, keď sme nehrali.
Hosi,vsetko je,ok.Raz sa dari a raz nie...Minule kolo ste to potiahli fantasticky.Teraz sa treba sustredit na zaverecne zapasy 2 kola...Zatial som spokojny,ale mozme ist aj vyssie.Tak pome na to!!!! :good:
No chalani tak dnes je na rade derby zápas našich týmov. :clap: :clap: Na tento zápas som sa dopredu tešil,verím,že si ho poriadne užijeme a po ňom pri dobrom vínku zaspomíname na staré dobré časy a pekne sa zabavíme. :wink:
Ešte raz som to skontroloval kvôli tebe a nič. Bud som slepý alebo si proste na štvrtok zabudol.
Ohlund píše:Ešte raz som to skontroloval kvôli tebe a nič. Bud som slepý alebo si proste na štvrtok zabudol.
zabudol si natipovať včerajie zápasy Dado,alebo si to omylom neodoslal,ja som to ráno 3 x kontroloval a nikde tvoje tipy neboli.Boli tam tipy zo stredy,na piatok a sobotu ale včerajšie nikde.
Klidně je možné, že odeslal, ale zmizely... I to už se tu několikrát stalo...
Proto si vždycky dělám screen svých tipů, kdyby náhodou...
skoda toho, chalani este 2 dni mame, tak zamakajme nech sa udrzime na nasom fleku, pripadne to este vylepsime... inak dado a TF su bez zmluvy, dufam ze sa tu objavi alex, nech sa to doriesi
tak nakoniec velmi dobre 5. miesto, 10 vyhier 10 prehier, alex nas ako spravny vodca toto kolo poriadne potiahol :clap:
1198 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES