Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

STRONG CROCODILES

Zdar,hale proč sme se nepřihlásili do Elite trophy? Neni to škoda? :(
androj píše:Zdar,hale proč sme se nepřihlásili do Elite trophy? Neni to škoda? :(
na co netreba take veci uz netreba predcasne ukazat nasu silu timu nasu silu timu pocitia superi uz na ostro NHL :wink: a aj som na to nejak zabudol a nemal som ani o to zaujem, ale vsak ste sa mohli ozvat, ze chcete ist do toho potom by sme to poriesili, ale uz je pozde dufam, ze nava :roll:
Aj to je pravda,zbytečně nebudem ukazovat naše zbraně :D Mě to zas tak nevadí,já bych dycky tipnul na tejden dopředu a to nemá cenu,na začátku se výkony týmů hodně mění :wink:
Zdravim aligtory! No co ,tento rok hadam zaberete, lebo naposledy to nebolo bohvie co .Sice pochybujem ze sa vam ujdu popredne mieste ale sak hadam aspon to predposledne miesto udrzite.A x-men na tych baneroch som sa smial skoro hodinu ale sak nie kazdy moze byt taky dobry ako nas GM BARKKI(dufam zze mi uz konecne prepises to meno na oranzovo).A dobre ste spravili ze ste nesli hrat pohar bolo by to pre vas len zbytocne trapenie .
:lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: ta im davas DOTOHO IVANKO DOTOHOOOOO :lol3: :lol3:
Ivan píše:Zdravim aligtory! No co ,tento rok hadam zaberete, lebo naposledy to nebolo bohvie co .Sice pochybujem ze sa vam ujdu popredne mieste ale sak hadam aspon to predposledne miesto udrzite.A x-men na tych baneroch som sa smial skoro hodinu ale sak nie kazdy moze byt taky dobry ako nas GM BARKKI(dufam zze mi uz konecne prepises to meno na oranzovo).A dobre ste spravili ze ste nesli hrat pohar bolo by to pre vas len zbytocne trapenie .
:lol3: :lol3: :D :D :cool: :cool: :lol2:
dobre chlapi tak už je náš tím prihlásený do nového ročníka NHL zmluvy sú nasledovné : ja GM Cibula1210 má zmluvu na 3. kolá androj ty máš zmluvu na 2. kolá a palkovk má zmluvu na 2. kolá tak dúfam, že može byť :wink: takže už onedlho typijeme zas vo veľkom štýle krokodíly :clap: včera bol u mňa doma aj palkovk a vravel, že do play-off by nemal byť problém, že sa nedostaneme takže všetko je v poho a treba si užiť túto sezonu ideme sa zabávať a jedno z druhým, ale ideme aj zabojovať o dobré výsledky a umiestnenie :frajer2:
inak kde je stanik ze sa nikde neobjavuje vies onom daco?
Stanko je ok všetko je v pohode tak, ako ja ani on moc času nemá sem chodiť do našej témy a on už ani toľko času nemá, ako ja a však bola pauza a tak jedno z druhým my zo Stankom máme aj iné veci, ako sem chodiť a trapošiť tu písaním už vopred, ako začala sezóna, ako nejaké individua tu Stanko a ja máme teraz iné maniačenie podávanie na ostro však Stanko? :roll:
Ivan píše:Zdravim aligtory! No co ,tento rok hadam zaberete, lebo naposledy to nebolo bohvie co .Sice pochybujem ze sa vam ujdu popredne mieste ale sak hadam aspon to predposledne miesto udrzite.A x-men na tych baneroch som sa smial skoro hodinu ale sak nie kazdy moze byt taky dobry ako nas GM BARKKI(dufam zze mi uz konecne prepises to meno na oranzovo).A dobre ste spravili ze ste nesli hrat pohar bolo by to pre vas len zbytocne trapenie .
Ty seš hodně trapnej viď? My budeme stabilně tipovat a uvidíš,že skončíme nad váma...želva nikdy neporazí aligátora,však uvidíš sám! :wink: :D
androj píše:
Ty seš hodně trapnej viď? My budeme stabilně tipovat a uvidíš,že skončíme nad váma...želva nikdy neporazí aligátora,však uvidíš sám! :wink: :D
zase len keci a skutky nikde vzdy vipisujete budeme pred vami no a kedy ste skoncily pred nami?? hm?? nikdy a to nikdy plati aj do buducej sezony lebo turtles su najlepsi :clap: :clap:
chandler001 píše:
androj píše:
zase len keci a skutky nikde vzdy vipisujete budeme pred vami no a kedy ste skoncily pred nami?? hm?? nikdy a to nikdy plati aj do buducej sezony lebo turtles su najlepsi :clap: :clap:
no hej turtles sú najlepší aj preto skončili v elite trophy na 2. mieste :lol2: keď ste najlepší, ako sa tak chválite tak ste mali byť 1 :lol2: takéto reči chválenkárske si nechaj pre seba, alebo ho rozprávaj takým, ako ty čo majú iq štruku čo ti to zhltnú aj s navijákom :thumbsdown: už som musel zareagovať na tieto vaše reči, lebo už to vaše chválenie to je strašné niečo, ako vy čo by ste boli kings a ostatný nič a popri tom ste vy najväčšie nuly dovi dopo
ale nevrav najvacsie nuly?? no a kto bol v play off??? no ak sa dobre pamatam tak vy ste tam neboli a ste tu boli este o 1 kolo viac ako my no a kto bol prvy v zapadnej konferencii?? no vy ste to tiez neboli no a kto zostal na dne zapadnej konferencie v poslednom kole a nepostupil do play off?? no my sme toneboli a myslim si ze druhe miesto je dobre no a firebirds boli jasne lepsi prizname si to ale vy ste sa ani nezmohli na to aby ste sa tam prihlasily no a ked sme nuly tak co potom su take spiders alebo hocikto co skoncil pod nami v elite trophy sak druhe miesto je super no a boli sme vo finale takze neviem co viac mozeme chciet asi tak dovi dopo aj tebe
dobre, ale ja tu aspoň nebásnim, že ste tu najlepší a podobné kraviny áno však ja viem, že náš tím nebol v play-off a že tipoval a kolo viac...tak spiders aj, keď skončili v elite trophy na poslednom mieste sú od váš lepší aj normálnejší, ako vy a čo je teba do toho tak sme neboli v prihlásený v trophy načo však tak si radšej tipuj svoje a ťahaj dade nemám náladu túto sezónu na teba ani váš tím :beee: a vravím ti teda píšem tie omáčky, že ste najlepší a taksi nechaj na inokedy a ropzrávaj to píš tým čo ti to uviera a čo bude mať trpezlivosť na teba, lebo ja na teba nemám a hlavne na tie tvoje drísty a aj iných drísty
kliiidek chalani zbytocne natahovacky tu riesite spory o steblo travy
taketo zabo mysie vojny vo vasom pripade korytnaco aligatorie vojny su blbosti nenatahujte sa a skocte radsej na pifko hmm??
ma zmysel hadat sa na ko*otinach kto je aky lepsi?? myslim ze nie... vela zdaru obom timom a caffte a uz klud lebo si vas najdem a potom budete vidiet svet v modrom :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
maros píše:kliiidek chalani zbytocne natahovacky tu riesite spory o steblo travy
taketo zabo mysie vojny vo vasom pripade korytnaco aligatorie vojny su blbosti nenatahujte sa a skocte radsej na pifko hmm??
ma zmysel hadat sa na k***t kto je aky lepsi?? myslim ze nie... vela zdaru obom timom a caffte a uz klud lebo si vas najdem a potom budete vidiet svet v modrom :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
:clap: :pivo3: :pivo2: :good: :frajer2: :wink:
tu je palkovk banner :) Obrázek a aj vy chlapi si zmente bannery máte ich na 27 strane posnažte sa, aby ste to stihli do soboty večera :wink:
nic proti ale ten co ma tedka androj je krajsii:D:D
Aha ako vidim nekery zase provokuju , chlpci , kkty ako vi ma nemozu urazit a poviem vam , je mi jedno ci budete nad nami alebo pod nami :) mi s Ixom vieme svoje :) a nam to satci ....je tak IXO ?? :) ...Tak podme na to ......Ixo nechaj mi si svoje povieme osobne ako vzdy :D:D D a chlapci nech ut traposia ::D GO SC GO ......Len nevem keho povzbudzujem :D:D: i seba abo Krokodilov :D
no to je jedno, ktorý je krajší, ako raz cibi povedal je jedno, aky budem mať banner, alebo, len strong corocodile ma mašich tipov výkon to nezmení, ale bol by osm rád, keby si zmeníte bannery somsa zanižil chlapi niečo vymesleť neni top nič akože tie bannry, ale je to z tímu práca GM takže tak no a ideme sa zabatz tuto sezonu tipobvat tak podme na to zajtra sa este ozvem, lebo teraz som opity som akurat z disko dorazil tak si to vie str predstavut dne ssom pil karpatsku horku :D
:frajer2: no do chlapi tak dnes už večer sa nám NHL rozbieha a rozbehnú sa aj naše výkony v tipovaní :cool: tipujeme chalani vo veľkom štíle :P ideme sa zábavať a užiť si túto sezónu od žačiatku a nenecháme si ju nikým pokaziť a ideme si svoje :frajer2: ešte raz privítam našu novú posilu palkovk :clap: je mi česť byť s tebou v jednom tíme a teraz to rozbalíme naše magické výkony :wink: takže chlapi ja, želám totmu tímu veľa štaštia a úspechov do novej sezóny a dobrý začiatok do sezóny teda ideme krokodily na to :box: :cinka: :frajer2:
Cibula1210 píše:Aha ako vidim nekery zase provokuju , chlpci , kkty ako vi ma nemozu urazit a poviem vam , je mi jedno ci budete nad nami alebo pod nami :) mi s Ixom vieme svoje :) a nam to satci ....je tak IXO ?? :) ...Tak podme na to ......Ixo nechaj mi si svoje povieme osobne ako vzdy :D:D D a chlapci nech ut traposia ::D GO SC GO ......Len nevem keho povzbudzujem :D:D: i seba abo Krokodilov :D

ostri hosan ten cibi akurat ze ja neprovokujem len hovorim ze ste si mohli nechat starsie banneri lebo podla mna su krajsie

nechcel som ta urazit ani nic inee a tu ofenzivu si zacal ty takze cakam ospravedlnenie inac prejdem do ofenzivy aj ja :wink:
ako mylsim tak stanik to myslel na tiperov PT ze :)
podľa mňa tiež maros to nepatrilo tebe ty si pohodák tak to nebolo isto tebe aspoň ja si tak myslím spýtam sa a poviem ti no :frajer2: patrilo to isto Ivanovi a chandler001 a možno aj tebe medík, lebo aj ty sa do toho zapojil tím príspevkom s tymi smilami ja sa ti ospravedlnujem, ako GM tímu za Stanka ak to aj tebe patrilo teda, ale snaď nie, ale tak hádam všetko je ok no nie? dáme nejaké pivečko a bude to ok :roll:
ze heineken:-)
2122 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS