Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BLUE FLYERS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

Vy ste nenormálni :shock:
izi a tak k rekordu maju este daleko :D
Joe S. píše:izi a tak k rekordu maju este daleko :D
Ale toľko bodov. To sa mi môže len snívať. Ale uvidíme, ako zahrajú s nami, so žralokmi a s inými tímami, s ktorými nehrali. Je dosť možné, že zatiaľ im sadol súper. :yes: Ale aj tak sú to parádne výkony.
chalani dnes vam dufam tu seriu zrusime :good:
Badhede,tak jsi to ještě stihl upravit a díky Tvým a Evčiným tipům,jsme tu 11ku pokořili.... :poklona2: :clap:

Dnes duel se vzteklými čivavami :smile03: ,tak snad se ještě zadaří.... :cinka: :cinka: :cinka:
no dnes najskor seriu predlzite, kedze štekajuce prachovky su na tom fest biedne, ale potom dalsie dni uz bude problem s udrzanim serie, mozno sa Vrabce vyhecuju a zdolaju vas
Baffy píše:Badhede,tak jsi to ještě stihl upravit a díky Tvým a Evčiným tipům,jsme tu 11ku pokořili.... :poklona2: :clap:

Dnes duel se vzteklými čivavami :smile03: ,tak snad se ještě zadaří.... :cinka: :cinka: :cinka:
no keby si ma nebol upozornil tak tak by sme nevyhrali takze ty na tom mas velky podiel
Joe S. píše:no dnes najskor seriu predlzite, kedze štekajuce prachovky su na tom fest biedne, ale potom dalsie dni uz bude problem s udrzanim serie, mozno sa Vrabce vyhecuju a zdolaju vas
toto je KTL tu moze vyhrat aj hc polomka nad bostonom pozor na to :frajer2: :frajer2:
maro píše:
Joe S. píše:no dnes najskor seriu predlzite, kedze štekajuce prachovky su na tom fest biedne, ale potom dalsie dni uz bude problem s udrzanim serie, mozno sa Vrabce vyhecuju a zdolaju vas
toto je KTL tu moze vyhrat aj hc polomka nad bostonom pozor na to :frajer2: :frajer2:
tak to je pravda raz sa dari raz ne
Dalsia vyhra.ako to vlasne ja 11 a dnesna noc sa mi velmi nepaci hra sa malo zapasou nevyzera to najlepsie no uvidime
mate 12zapasovu seriu, dnes vas cakaju vrabce a zajtra MY :box: :oslava:
a aky je doterajsi rekord?
ja viem kedy prehrate ked budete hrat s nami o par dni :biglol: :good:
arek píše:a aky je doterajsi rekord?
14-zapasovy vitazny streak red devils z pred roka
tak nic prehrali sme ale to nevadi rekard nemame ale aspon prvenstvo ziskajme
Badhed píše:tak nic prehrali sme ale to nevadi rekard nemame ale aspon prvenstvo ziskajme

Přesně tak Badhede,12ka je krásné číslo,bohužel tuto sérii nám jako vždy ukončili stylově naši kati-vrabčáci...
To můžeme porážet kohokoli,ale narazíme na Falcons a je šmytec.....hlavně ať je (pokud se vůbec dostanem)
nechytnem v play-off,to už by bylo na mě asi moc.... :smile03: :D

No nic,jedeme dál,je třeba zabrat a vrátit se rychle na vítěznou vlnu a to nejlépe hned dnes proti
nepříjemně šlapajícím drakům na čele s legendou a lídrem tipovačky Deanem...... :cinka: :cinka: :cinka:
Baffy píše: No nic,jedeme dál,je třeba zabrat a vrátit se rychle na vítěznou vlnu a to nejlépe hned dnes proti
nepříjemně šlapajícím drakům na čele s legendou a lídrem tipovačky Deanem...... :cinka: :cinka: :cinka:
ako neprijemne slapajuci draci? :D
no ale stalo sa, o com sa tu pisalo pred par dnami, ze nakoniec to vrabce uhraju, ale tak 12 vyhier v rade? :poklona2: :poklona2: :poklona2:
Baffy píše:bohužel tuto sérii nám jako vždy ukončili stylově naši kati-vrabčáci...
To můžeme porážet kohokoli,ale narazíme na Falcons a je šmytec.....hlavně ať je (pokud se vůbec dostanem)
nechytnem v play-off,to už by bylo na mě asi moc.... :smile03: :D

No nic,jedeme dál,je třeba zabrat a vrátit se rychle na vítěznou vlnu a to nejlépe hned dnes proti
tak tak Baffy vrabčáci sa vedia špeciálne proti tomuto tímu vyhecovať a ukončiť nádeje na úspech takmer v každom vzájomnom zápase.Pripomína mi to syndróm našich hokejistov ktorý mali proti vašim reprezentantom. :-( Pamätám si to akoby to bolo včera ked nám pred 2 rokmi ked som bol členom tvôjho tímu ukončili sny o semifinále KTL ,ked sme mali 2 možnosti na ukončenie serie a viedli 3:2 na zápasy a aj tak dokázali sériu otočiť a uštedrili nám bolestivé ko v poslednom zápase. :cry: No vrabčáci sú veľmi silný zohratý tím a každé sebamenšie zaváhanie súpera , vedia tvrdo potrestať. :respect:

No to bola minulost,dnes je pred nami dnešný duel.S vami som si vždy dobre rozumel, cítim k vášmu tímu veľké sympatie a máme dá sa povedať nadštandartné vzťahy v KTL i mimo nej a na tieto derby zápasy sa vždy veľmi teším a dnes je to tu.Verím,že to bude napínavý vzrušujúci derby zápas , v ktorom sa fanúšikovia oboch tímov dobre zabavia a napriek prehre ktorú vám uštedríme :box: :wink: po dueli všetci spolu zájdeme na after párty do miestnej chýrnej krčmičky Katka a zabavíme sa a zaspomíname na staré dobré časy a poriadne to roztočíme spoločnou ožieračkou.:D :oslava:
vyborne vdufam ze tymto vytazstvom opet nadbehneme vytaznu snuru
a ja nemam rad macky teda ice cat bo je tam medik a vzdy budeme tuna rivali
tak pokial sa nemylim straci nam uz len bod a prvenstvo je nase
nie bod, zajtra laskavo na 3 body hrajte :wawe: :wawe:
kedze hrate s druhym v tabulke a nam by sa vasa vyhra moc hodila
Joe S. píše:nie bod, zajtra laskavo na 3 body hrajte :wawe: :wawe:
kedze hrate s druhym v tabulke a nam by sa vasa vyhra moc hodila
Budeme sa snazit ale nic neslubujem mame pred sebou tazkeho supera.
tak nic vsetko sa rozhodne v poslednom kolo aspon to bude zaujimave
tak toto bolo velmi tesne ale vytaztvo je nase hura hura sme prvy dokazali sme to
:oslava: :oslava: :oslava: :oslava: :oslava: :oslava: :oslava: :oslava: :oslava: :oslava: :oslava: :oslava: :oslava: :oslava: :oslava: :oslava: :oslava: :oslava: :oslava: :oslava: :oslava: :oslava: :oslava: :oslava: :oslava: :oslava: :oslava: :oslava: :oslava: :oslava: :oslava: :oslava: :oslava: :oslava: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :biglol: :biglol: :biglol: :biglol: :biglol: :biglol: :biglol: :biglol: :biglol: :biglol: :biglol: :biglol: :biglol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
asi mi sibe ale tesim sa :D
Tak musím pochválit celý tým,jak výborně fungoval a makal.....krása,tak nějak by to mohlo být častěji. :good:
V závěru kola jsme sice ze své spanilé jízdy trochu polevili,ale tohle veledůležité vítězství,už jsme si vzít nenechali!
Hlavně si dnes pěkně oddechnout,nabrat sílu a zrelaxovat,no a zítra znovu v plné formě pokračujeme.... :cinka:
968 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING