Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TORONTO MAPLE LEAFS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

nj Toskala prostě nemá na to dělat jedničku už jsem to tu myslím jednou psal a je to fakt jedna z nejhorších, ne-li nejhorší jednička v NHL
hehe Boston prehral :bac: .Brankár paráda čisté konto sa ráta navyše veľa skvelých zákrokov a navyše vyzeral celý zápas isto.A čo sa týka Boychuka tak to je chudák poriadny hentak dať lakeť pred seba a napáliť do nič tušiaceho hráča.Ozaj nech sa už uvedomia niektorý hráči čo hento robia :thumbsdown:
michal225 píše:Boychuka tak to je chudák poriadny hentak dať lakeť pred seba a napáliť do nič tušiaceho hráča.Ozaj nech sa už uvedomia niektorý hráči čo hento robia :thumbsdown:
cisty hit Michal :frajer2:
Boychuk je sice podstatne vyssi, ale ziaden umysel v tom nebol, to ani nahodou :yes:

<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/_O82ExbzS40&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/_O82ExbzS40&hl=cs_CZ&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>[/youtube]
[quote="cepi"..[/quote]
ale bolo to škaredé to sa musí nehať :lol:
má tu niekto aj rád Toronto?či je tu niekto ským sa oplatí tu diskutovať lebo iba double posty či ako sa to píše tu budem mať.Ale no tak k dnešnému zápasu neni čo dodať aspoň štvereček keď už nie celá čokoláda aj to sa ráta :good:
Ja mám rád Toronto :) .
Já mám Toronto taky rád! Patří k mým oblíbeným týmům! Já vůbec držím palce kanadským klubům, kterých je v NHL tak proklatě málo! Dnešní vítěztví Leafs nad Pens mě velice potěšilo!
Aj mňa potešila. Cení sa to o to viac, že v bráne bol Toskala a 1. hvizeda Stempniak :good: .
Já Toronto nemám rád :D a Komisarek je u mě nejhorší bek ligy :) :D
Komisarek sa pekne zadrhol. Pripadá mi ako keby mu sláva stúpla do hlavy :D .
máme striedavé výkony ale čo už narobime musíme sa už len vyhrávať nič iné nám nezostáva :frajer2:
"Jsem naštvaný. Posledních deset zápasů hrál špatně. Mohl bych poukázat i na další hráče, ale on je z nich nejlepší, což samo o sobě stačí.“ Ron Wilson kárá Phila Kessela

a je to tu :) aj ked s litkami to slo dole vodou aj bez Kessela...
Co furt všichni mají stím Komisarkem ? Dokonce i Roenick ho vychvaloval, nehraje v NHL náhodou ještě nějaký jiný Komisarek ?:D
Nechápu co se děje v Torontu, nejbohatší klub, elitní fanoušci, vysoké drafty, ale pořád ani náznak obratu k lepšímu. Opravdu by mě zajímalo kde je zakopaný pes. Očividně Toronto potřebuje, komletní hráčskou přestavbu a vyházet trenéry i vedení a zkusit to od nuly. Člověk by řekl, že za ty roky na chvostu museli nahrabat skvělé mladíky a nic. V tomhle mi připomínají Atlantu nebo Isles, tam jdou alespoň nějaké názaky vidět. Pens, Chicago, WSH postavili na draftech celý svůj tým a teďka dominují NHL. Letos se kním přidalo i LA, kterým sice přestavba trvala hodně dlouho, ale letos májí šanci na PO a hrají parádní hokej. V čem je tada Toronto jiné, proč tam nic nefunguje ? Vysvětlí mi to nějaký fans Toronta?
neis píše:Co furt všichni mají stím Komisarkem ? Dokonce i Roenick ho vychvaloval, nehraje v NHL náhodou ještě nějaký jiný Komisarek ?:D
Nechápu co se děje v Torontu, nejbohatší klub, elitní fanoušci, vysoké drafty, ale pořád ani náznak obratu k lepšímu. Opravdu by mě zajímalo kde je zakopaný pes. Očividně Toronto potřebuje, komletní hráčskou přestavbu a vyházet trenéry i vedení a zkusit to od nuly. Člověk by řekl, že za ty roky na chvostu museli nahrabat skvělé mladíky a nic. V tomhle mi připomínají Atlantu nebo Isles, tam jdou alespoň nějaké názaky vidět. Pens, Chicago, WSH postavili na draftech celý svůj tým a teďka dominují NHL. Letos se kním přidalo i LA, kterým sice přestavba trvala hodně dlouho, ale letos májí šanci na PO a hrají parádní hokej. V čem je tada Toronto jiné, proč tam nic nefunguje ? Vysvětlí mi to nějaký fans Toronta?
čo ti k tomu môžem povedať vedenie nahovno a hráči mi pripadajú ako keby ich to nebaví no neviem :eek2:
neis: mi chceš snad říct že Komisarek je nějaký dobrý bek?? :lol: pro mě jeden z nejslabších beků v cele lize
TORONTO-PITTSBURGH 1:4
Obrázek
Obrázek
Obrázek
ďalší náter teraz od tučniakov to snaď takto nebude stále hráči nech si vstúpia do svedomia aby play off nebolo hneď preč :bac:
Martin #27 píše:neis: mi chceš snad říct že Komisarek je nějaký dobrý bek?? :lol: pro mě jeden z nejslabších beků v cele lize
Myslel jsem to opačně, než jsi to pochopil ;) To by mě ani nenapadlo, jak dokáže každý človek jinak myslet ;) Mě se taky právě nelibí...
aha špatně jsem to pochopil asi promin
cepi píše:"Jsem naštvaný. Posledních deset zápasů hrál špatně. Mohl bych poukázat i na další hráče, ale on je z nich nejlepší, což samo o sobě stačí.“ Ron Wilson kárá Phila Kessela

a je to tu :) aj ked s litkami to slo dole vodou aj bez Kessela...
HAHA... Kessel si myslel ze v Toronte sa k nemu bude Ron Wilson spravat ako v rukavickach.... ak bude hrat takto dalej tak sa moze ocitnut na tribune tak ako to s nim spravil Julien.
Dnes oznámil Curtis Joseph ukončenie aktívnej hokejovej kariéry.

Cujo bol jeden z mojich najobľúbenejších gólmanov, keďže za môjho mládi pôsobil v obľúbenom Detroite ale aj Phoenixe. Výraznejšie úspechy nedosiahol o tom hovoria aj kluby, až na ten Detroit. Mal som ho rád, neviem, či nemám aj jeho podpis na kartičke :D. Mohol si sem dať aj lepšie video. Nezabudnem na jeho zákrok, kedy sa z rohu od mantinelu vrátil do bránky a na bránkovej čiare hokejkou vychytal strelca (ale aj ten to blbo strelil) :D
Adieu CuJo, byl jsi hodně dobrý, ale věk nezastavíš, v NHL jsi zanechal hodně výraznou stopu :good: :good: !!!!
teraz sem zhrniem posledné tri zápasy,nemal som čas cez týžden tak to sprvím teraz :)
Toronto-Carolina 2:4
Obrázek
Obrázek
Obrázek
tak prehrať doma s Carolinou je veľké sklamanie je to tým ktorý sa dá poraziť a my sme to nezvádli škoda mohli to byť dôležité body :yes:
Toronto-Philadelphia 4:0
Obrázek
Obrázek
Som si zakričal KONEČNE :biglol: ,bol som šťastný že po prehre s Carolinou sa všetko obracia k lepšiemu a budeme už konečne tým ktorý môže poraziť hoci koho :yes:
Washington-Toronto 6:1
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
tak a je to tu poriadna nádielka otras :eek2: :thumbsdown: .Nemyslel som si že po výhre na Philou dostaneme takýto náklad :bitka3: no čo poviem debakel je to hanba ale aj poučenie že vyhrať jeden zápas nič neznamená treba sa snažiť vyhrávať stále :frajer2:
Michal, to si hadam nemyslel vazne, ze toronto po vyhre nad Phil. sa stane tymom, ktory moze porazit kazdeho? Nahodou ste vyhrali, to sa moze stat ale myslim si, ze tymy ako NJ, Chi, SJ by ste asi ani nahodou neporazili. A Was vam ukazal ako ste na tom naozaj...
Orr je kybel hovien..ten crosscheck co spravil na Greena ked ho trafil na krk bolo riadne ubohe..a uz vobec nechapem rozhodcov, ked vyslovene ochranuju takych sracov..Orr trafi Greena na krk, cim ho mohol vyradit na riadne dlho a dostane za to 2 min + bitku a Morrisonn co sa ide pomstit dostane 2+5+10..odkedy sa dava za bitku 2 a 10 mn. trest? Ale ani sa necudujem, lebo rozhodcovia piskali jak banda vidieckych mongolov..vobec nas nechranili pred zakernou hrou Tor, navyse ked sa len trochu dalo, sli sme do 4roch. Sa cudujem, ze nikto od nas nezobral hokejku a neskratil Kessela, alebo Blaka o hlavu..
1293 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2019 ST LOUIS BLUES