Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
TORONTO MAPLE LEAFS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
hehe Boston prehral
.Brankár paráda čisté konto sa ráta navyše veľa skvelých zákrokov a navyše vyzeral celý zápas isto.A čo sa týka Boychuka tak to je chudák poriadny hentak dať lakeť pred seba a napáliť do nič tušiaceho hráča.Ozaj nech sa už uvedomia niektorý hráči čo hento robia
cisty hit Michal :frajer2:michal225 píše:Boychuka tak to je chudák poriadny hentak dať lakeť pred seba a napáliť do nič tušiaceho hráča.Ozaj nech sa už uvedomia niektorý hráči čo hento robia
Boychuk je sice podstatne vyssi, ale ziaden umysel v tom nebol, to ani nahodou
<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/_O82ExbzS40&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/_O82ExbzS40&hl=cs_CZ&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>[/youtube]
Co furt všichni mají stím Komisarkem ? Dokonce i Roenick ho vychvaloval, nehraje v NHL náhodou ještě nějaký jiný Komisarek ?:D
Nechápu co se děje v Torontu, nejbohatší klub, elitní fanoušci, vysoké drafty, ale pořád ani náznak obratu k lepšímu. Opravdu by mě zajímalo kde je zakopaný pes. Očividně Toronto potřebuje, komletní hráčskou přestavbu a vyházet trenéry i vedení a zkusit to od nuly. Člověk by řekl, že za ty roky na chvostu museli nahrabat skvělé mladíky a nic. V tomhle mi připomínají Atlantu nebo Isles, tam jdou alespoň nějaké názaky vidět. Pens, Chicago, WSH postavili na draftech celý svůj tým a teďka dominují NHL. Letos se kním přidalo i LA, kterým sice přestavba trvala hodně dlouho, ale letos májí šanci na PO a hrají parádní hokej. V čem je tada Toronto jiné, proč tam nic nefunguje ? Vysvětlí mi to nějaký fans Toronta?
Nechápu co se děje v Torontu, nejbohatší klub, elitní fanoušci, vysoké drafty, ale pořád ani náznak obratu k lepšímu. Opravdu by mě zajímalo kde je zakopaný pes. Očividně Toronto potřebuje, komletní hráčskou přestavbu a vyházet trenéry i vedení a zkusit to od nuly. Člověk by řekl, že za ty roky na chvostu museli nahrabat skvělé mladíky a nic. V tomhle mi připomínají Atlantu nebo Isles, tam jdou alespoň nějaké názaky vidět. Pens, Chicago, WSH postavili na draftech celý svůj tým a teďka dominují NHL. Letos se kním přidalo i LA, kterým sice přestavba trvala hodně dlouho, ale letos májí šanci na PO a hrají parádní hokej. V čem je tada Toronto jiné, proč tam nic nefunguje ? Vysvětlí mi to nějaký fans Toronta?
čo ti k tomu môžem povedať vedenie nahovno a hráči mi pripadajú ako keby ich to nebaví no neviemneis píše:Co furt všichni mají stím Komisarkem ? Dokonce i Roenick ho vychvaloval, nehraje v NHL náhodou ještě nějaký jiný Komisarek ?:D
HAHA... Kessel si myslel ze v Toronte sa k nemu bude Ron Wilson spravat ako v rukavickach.... ak bude hrat takto dalej tak sa moze ocitnut na tribune tak ako to s nim spravil Julien.cepi píše:"Jsem naštvaný. Posledních deset zápasů hrál špatně. Mohl bych poukázat i na další hráče, ale on je z nich nejlepší, což samo o sobě stačí.“ Ron Wilson kárá Phila Kessela
a je to tuaj ked s litkami to slo dole vodou aj bez Kessela...
Cujo bol jeden z mojich najobľúbenejších gólmanov, keďže za môjho mládi pôsobil v obľúbenom Detroite ale aj Phoenixe. Výraznejšie úspechy nedosiahol o tom hovoria aj kluby, až na ten Detroit. Mal som ho rád, neviem, či nemám aj jeho podpis na kartičke
. Mohol si sem dať aj lepšie video. Nezabudnem na jeho zákrok, kedy sa z rohu od mantinelu vrátil do bránky a na bránkovej čiare hokejkou vychytal strelca (ale aj ten to blbo strelil)
teraz sem zhrniem posledné tri zápasy,nemal som čas cez týžden tak to sprvím teraz
Toronto-Carolina 2:4

tak prehrať doma s Carolinou je veľké sklamanie je to tým ktorý sa dá poraziť a my sme to nezvádli škoda mohli to byť dôležité body
Toronto-Philadelphia 4:0

Som si zakričal KONEČNE :biglol: ,bol som šťastný že po prehre s Carolinou sa všetko obracia k lepšiemu a budeme už konečne tým ktorý môže poraziť hoci koho
Washington-Toronto 6:1

tak a je to tu poriadna nádielka otras
.Nemyslel som si že po výhre na Philou dostaneme takýto náklad
no čo poviem debakel je to hanba ale aj poučenie že vyhrať jeden zápas nič neznamená treba sa snažiť vyhrávať stále :frajer2:
Toronto-Carolina 2:4

tak prehrať doma s Carolinou je veľké sklamanie je to tým ktorý sa dá poraziť a my sme to nezvádli škoda mohli to byť dôležité body
Toronto-Philadelphia 4:0

Som si zakričal KONEČNE :biglol: ,bol som šťastný že po prehre s Carolinou sa všetko obracia k lepšiemu a budeme už konečne tým ktorý môže poraziť hoci koho
Washington-Toronto 6:1

tak a je to tu poriadna nádielka otras
Orr je kybel hovien..ten crosscheck co spravil na Greena ked ho trafil na krk bolo riadne ubohe..a uz vobec nechapem rozhodcov, ked vyslovene ochranuju takych sracov..Orr trafi Greena na krk, cim ho mohol vyradit na riadne dlho a dostane za to 2 min + bitku a Morrisonn co sa ide pomstit dostane 2+5+10..odkedy sa dava za bitku 2 a 10 mn. trest? Ale ani sa necudujem, lebo rozhodcovia piskali jak banda vidieckych mongolov..vobec nas nechranili pred zakernou hrou Tor, navyse ked sa len trochu dalo, sli sme do 4roch. Sa cudujem, ze nikto od nas nezobral hokejku a neskratil Kessela, alebo Blaka o hlavu..
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF