Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

LOS ANGELES KINGS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Zeiler dostal za svůj zákrok na Foota 3 zápasovou suspendaci.

No tak v Calgary to byl pořádný výprask (6-2) :( V noci mi stávkoval net, takže jsem toho moc neviděl, respektive zkoušel jsem se dívat tak do poloviny zápasu. Z toho co jsem viděl, byli Kings naprosto mimo mísu, působili hodně zmateným a ztraceným dojmem. Ersberg byl po 4 gólech střídaný Labsem, i ten dostal svůj díl.

Dnes s Oilers se nic moc jiného nejspíš nedá očekávat, přeci jen je to opět druhý zápas po sobě a únava po porážce bude ještě větší než za jiných okolností.
Pozrel som highlights (nikdy neviem jak sa to píše presne :roll: ) a buď sme mi hrali zle alebo Calgary hralo fakt dobre. Najmä Cammi sa snažil, to mohol byť aj hattrick.
Ten prvý Bourqueho gól :roll:. Bourque si povedal dám gól a naši aj s Ersbergom si asi povedali, že ho nechajú nech ho dá.
Keď už nič iné aspoň Frolov a Kopitar dali gól a snáď začnú zaberať poriadne.
Dnes zápas v Edmontone, veľa od toho nečakám. Ale mohli by sme skúsiť bodík ukradnúť.
Tak podle dnešních ohlasů Kings ukázali svůj nejhorší výkon v této sezóně. To nemá ani smysl nijak hodnotit, protože to byl prostě kolektivní a týmový kolaps...

Původně jsem nechtěl, ale budu vstávat i na Edmonton, snad mi nebude net stávkovat...

V brance bude LaBarbera, to nemá nic společného s Ersbergovo výkonem, kouč Murray to tak měl v plánu už dopředu. První dvě lajny zůstanou beze změny, ve třetí bude na centru Armstrong a na křídlech Calder a Handzuš, do čtvrté se k Ivanansovi přesune Simmonds a s nimi místo Boylea nastoupí ke svému teprve šestému letošnímu startu Richardson, který, a to je třeba v tomto případě vždy dokola připomínat, přišel do Kings z Colorada výměnou za 2. kolo v draftu (nad čímž zatím každý jen nechápavě kroutí hlavou)!
Útoky vypadaly ve skutečnosti jinak:
Calder - Kopitar - Brown
O´Sullivan - Armstrong - Möller
Frolov - Stoll - Handzuš
Ivanans - Richardson - Simmonds

Z obrany konečně vypadl neustále a snad nejvíce chybující Gauthier.
Záměr kouče Murraye byl už podle sestavení útoků jasný, defenziva na prvním místě a to se dařilo celý zápas perfektně. Kings se soustředili čím dál více spíše na protiútoky, snažili se hrát jednoduše, držet puk, hodně střelby přicházelo od obránců, všechny 4 útoky byly vyvážené jak defenzivně tak i ofenzivně. Nicméně oba góly přišly ve chvíli, kdy na ledě byli současně Kopitar s O´Sullivanem. První při hře 4 na 4, druhý když Kopitar nastoupil asi jen na jedno jediné střídání místo Armstronga. Může to být určité vodítko pro kouče Murraye, delší dobu už se spekuluje o tom, že by Kopitarovi prospělo odtržení od Browna.
Kings dovolili Oilers jen jeden gól a v brance byl přitom LaBarbera :o Dívat se na Labse v brance je chvílemi frustrující, chvílemi úsměvné, někdy jen člověk nechápavě vrtí hlavou. Téměř při každém jakkoliv obtížném zákroku se ocitne částečně mimo branku, většinu puků jen vyrazí někam před sebe, ale dílem se štěstím, dílem díky práci obránců a dílem i díky svému umění vytahoval puk ze své branky jen jednou. Ale vychytal vítězství, takže pochvala míří i k němu :cool: Ale doufám, že příště už bude chytat zase Ersberg, vidět Labse jednou za 10 zápasů stačí bohatě :)
:doh: :lol3: Ten Labsov zákrok pred koncom. On sa tam zvalil mimo bránku a ležal tam, netušil kde je puk ale nejakým zázrakom mu zabránil v ceste do bránky. Tomu sa hovorí Great Save. :hufi:
tak Handzuš skóroval, prial som mu to, dúfam, že dnes zostanú body v meste anjelov...
dnes vám fandím tak do toho!!
je to 2:1 tak vyrovnat hoši vyrovnat! :D

GO KINGS GO! :D

BLACKHOWADS FŮŮJ!!! :D
este by mohol anča kopitarova dat ale dva goly.
.:Mike:. píše:dnes vám fandím tak do toho!!
je to 2:1 tak vyrovnat hoši vyrovnat! :D

GO KINGS GO! :D

BLACKHOWADS FŮŮJ!!! :D
takže nakonec výhra 5:2, pěkný obrat :clap:

gratuluji králové :smile03:
Jak Toews sám po zápase přiznal, Hawks Krále podcenili, mysleli, že to pro ně bude lehký zápas, nicméně uznal, že Kings nejsou tím týmem, který zná z minulé sezóny :)
Handzuš má v zápase 2 asistence, první gól byl zpětně přiznán Stollovi. Michal se nicméně opět prosazuje i vpředu, stačilo, že k sobě dostal někoho ofenzivně talentovanějšího než je Ivanans a Simmonds a bodíky hned přibývají, především s Frolovem asi nějaká chemie existuje, už se jim spolu dařilo hned na začátku sezóny.
Góly dnes dali i notoričtí nestřelci a spalovači jako Armstrong a Calder. Kopitar se opět ve spojení s Brownem a Calderem vůbec neprosadil, už je potřeba dvojici Brown - Kopitar roztrhnout a Anžeho nechat hrát s O´Sullivanem a třeba i s Möllerem. Na druhou stranu je tato sestava podruhé za sebou vítězná, takže těžko čekat nějaké velké změny.
Ersberg nevypadal u obou gólů Hawks naprosto jistě a bez viny, ale v dalším průběhu Kings opět podržel a ukázal několik skvělých zákroků :good:
Už sa prestávať báť pozrieť výsledky tak ako v minulej sezóne. :)
Armstrong ma potešil, že dal gól konečne. Nemyslím, že on je až taký spalovač ako Calder.
Calder aj keď občas hrá dobre keď sa ocitne sám pred brankárom, a to sa stáva často, zahodí aj to čo by asi premenil aj Ivanans. :doh:
Lukas33 píše:Už sa prestávať báť pozrieť výsledky tak ako v minulej sezóne. :)
:lol3: Prestávať báť.
Brian Boyle byl poslán na farmu do Manchesteru, žádný pohyb opačným směrem nebyl oznámen...
Obránce Denis Gauthier si při zablokování střely poranil pravou nohu a dnes na tréninku nebruslil...
Zítra bude chytat LaBarbera, kouč Murray i vzhledem k nabytému kalendáři zamýšlí oba brankáře střídat pravidelně...
Po Frolovově gólu v první minutě se Kings rozhodli hrát na údržbu a na breaky s úmyslem šetřit síly na další zápas u Kojotů, což jim ovšem hrubě nevyšlo. Zápas se nepovedl O´Donnellovi, nejprve podrazil protihráče, když se snažil napravit vlastní turnover, ke konci přesilovky šel zbytečně ven za další podražení Brown a Leafs těch 13 vteřin dvojnásobné přesilovky využili. O´Donnell pak provedl další turnover za vlastní brankou a Leafs tak proměnili i následnou přesilovku 5-4. Kings se potom konečně snažili i v útočném pásmu, vypracovali si i nějaké šance, výsledkem byl ale jen třetí gól do prázdné branky.

:good: LaBarbera odehrál vynikající zápas, narozdíl od předchozího vítězného zápasu s Oilers působil i hodně klidným dojmem, škoda, že mu to spoluhráči pokazili.

Útok Frolov - Stoll - Handzuš je nejlepší řada, co momentálně Kings mají.

:thumbsdown: Kings hrají bez první lajny. Řada Calder - Kopitar - Brown je prostě dlouhodobě nefunkční, spolupráce nefunguje, všichni tři se vesměs snaží prosadit individuálně. I přesto si dokáží v zápase několik šancí připravit, ale opět Kopitar netrefil prázdnou branku a tentokrát se to samé stalo i Brownovi. Calder v první lajně je špatný vtip...

Z přesilovek Kings opravdu bolí oči.

Edit: Pokud vedení Kings vůbec aspoň trochu pomýšlí na možnost hrát letos o play-off, je nutné přivést do týmu křídlo, schopné hrát v top 2 útocích...
Nic ve zlém, ale play off je pro vás letos nedosažitelné!
Já si to myslím taky, proto jsem to napsal tak, jak jsem to napsal. Kings už v play-off chybí hodně dlouho, takže nedokážu posoudit, kolik jim do play-off contendera skutečně chybí. Nechci současné Kings přeceňovat, ale hlavní předpoklad, tedy obranná hra je po 1/4 sezóny většinou perfektní, Kings jsou na 8. místě v obdržených gólech (2,65 g/z), na 1. místě ( :!: ) v počtu střel proti (24,9) a na 12. místě ve hře v oslabení (82,9). A to defenzivu v lednu vyztuží ještě Jack Johnson na úkor jednoho se slabších obránců Gauthier, Harrold, Preissing. Tohle mi tedy přijde jako hodně povzbuzující.

Problém je naopak v konzistenci celkových výkonů (mládí) a v ofenzivě (slabé přesilovky, málo gólů, absence top útočníků). Takže si myslím, že by i příchod jednoho jediného zkušeného top útočníka posunul Kings mnohem výš. Ale netvrdím, že by to stačilo na play-off...

Nicméně bych rád věděl, co si o tom myslí vedení. Pokud by někoho do týmu přivedli, je to pro mě signál, že cítí šanci a že se pokusí. Pokud ne, je jasné, že tato sezóna je od samého začátku odepsaná a spíše přípravná či zkušební.
No vida, tak včera se tu zamýšlím nad tím, zda mohou být Kings konkurenceschopní a zda mi mohli letos bojovat o play-off a úplně jsem zapomněl, že začíná pro Kings ten nejčernější měsíc prosinec :( A také ho Králové začali hned dvěma porážkami za sebou, včera prohráli s Kojoty 2-4. Zápas jsem neviděl, nemám k tomu co říct.

Horší zpráva ale je, že Frolov se pravděpodobně zranil, respektive od 4. minuty poslední třetiny už do hry nezasáhl. Zatím neznám podrobnosti...
Frolov zraněný není, byl za trest stažen ze hry, kouč mu vyčítá podíl na vyrovnávacím gólu Phoenixu. Včerejší trénink absolvoval v červeném rozlišovacím dresu, který označuje 4. lajnu, dokonce na pozici 12/13. útočníka s Zeilerem. Po tréninku měl ještě dlouhý pohovor s koučem Murrayem za zavřenými dveřmi.

Zdá se, že to nebyl jediný meeting za zavřenými dveřmi, jeden už absolvoval celý tým po porážce ve Phoenixu.

Gauthier se tréninků účastní, ale kulhá a zatím není jasné, kdy bude v pořádku. Zranění si z tréninku odnesl Richardson, když ho některý spoluhráč zasáhl do nohy svou bruslí, Richardson to zjistil až později a musel na šití.

Murray je spokojený s hrou Caldera, podle něj hraje podobně jako před 4 lety ve Flyers. Ale i přesto není spokojený s fungováním celé první řady, takže se dá očekávat nějaká změna, byť nemusí přijít hned v pátek.
Sydney, na LGK chodíš len po informácie alebo aj prispievaš do fóra? Lebo ja robím iba to prvé. :)
Mám tam všehovšudy asi tak 15 příspěvků a to ještě jen z léta :) Jen to tam čtu, na psaní v ang už mi nezbývá energie a síla.
Side,jak jsi psal o tom Calderovi,tak 4roky dozadu,hrál ještě za Jestřáby a to podával celkem slušné výkony. Pak ale,když přešel k Letcům,už z něj byl totální tragéd a jeden z nejslabších článků týmu,byl na ledě snad u všech gólů co Philly dostala,takže to asi Murray nemyslel vážně. Když potom konečně vypadnul,chtěl jsem se radovat,bohužel velmi rychle mě to přešlo,protože si ho vzali Wings a on po pár zápasech,kdy si vzpomněl na své výkony z Chicaga,zase začal hrát tu svou tužku a propadal se sestavou až někde do 4lajny a níž.....;-)(na víc si myslím,že už stejně ani nemá). Takže,když zavítal ke Králům,hodně jsem si oddechl,že jsem se konečně této noční můry zbavil. Tak si ho tam pěkně užívejte. :frajer2:
Baffy: Taky netuším, co se Murrayovi na něm tolik líbí :( Respektive co se mu na něm líbí tak, že ho dává neustále do první lajny. Má dobré chvíle v přesilovkách, protože je těžko odstavitelný z pozice před brankářem, ale vzhledem k neefektivitě dosavadních přesilovek je to hodně málo.
A mal by aj proti Olejárom nastúpiť v 1. lajne.
Calder, Kopitar, Brown
Handzus, Moller, Armstrong
O’Sullivan, Frolov, Simmonds
Ivanans, Stoll, Zeiler/Richardson
:hmm: Sú zoradení podľa pozície na ktorej budú hrať? Prečo by mal byť Frolov center. Alebo prečo Moller center na krídlach s Handzušom a Armstrongom. :eek2: Dúfam, že bude hrať richardson a nie Zeiler. A tiež neviem prečo nezloží 1. lajnu Sulli(alebo Frolov)-Kopitra-Brown.
Vlastne, ja by som všetky formácie poskladal inak. A asi by som aj poslal niekoho na farmu - Zeiler alebo Simmonds a skúsil niekoho iného.
Obrana:
Harrold, Doughty
Quincy,Greene
Gauthier, Preissing
Gauthier sa vracia. Zachráň sa kto môžeš. :roll:
Harrold zaujímavo putuje zostavou. Najskôr farma, potom LW v 4 útoku. Teraz obranca v 1. def. páre.
Inak, ja som si myslel, že Hickey sa v tejto sezóne objaví v prvom týme.

V bránke by sa mal objaviť Ersberg. :thumbsup: Zápas sa chystám pozerať takže som rád, ak by tam bol LolBarbera bol by som celý zápas v strese. :D
Co je s O´Donnellem? :o Že by trest za poslední dva nevydařené zápasy? No, v obraně hned celá trojice Gauthier, Preissing a Harrold, to bude asi docela zajímavé :) Jinak Harrold je v prvním týmu od začátku, pokud vím, na farmě letos vůbec nebyl, ale je fakt, že funguje jako taková holka pro všechno, zaskočí, kde je zrovna potřeba, jako loni Dallman.

Docela se těším na spolupráci Frolova s O´Sullivanem, jako centra bych spíše tipoval Sullyho, který ho v minulosti hrál, ale je pravda, že Frolov se svou hrou i postavou na centra docela hodí, uvidíme. Möller je původně centr, stejně jako Zeus a Army, takže kdo ví, jak se poskládají :)

Mám v plánu i dnešní i zitřejší zápas, tak doufám, že mě hned ten první neotráví :wink:
2987 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO