od zmazany_uzivatel » pát 14. lis 2008 18:13
BLACKHAWKS 1 BOSTON BRUINS 2
Takze sa ospravedlnujem za neskory report ,ale domov som sa dostal az rano o 3

.
Zapas to bol fantasticky a hodny ORIGINAL SIX,tie zakroky brankarov..no proste orgazmus..Hralo sa v obrovskom tempe 65 minut,bol to zapas ako PO..Musim povedat,ze nam ta oslava neprospela,bolo to dost emotivne,hlavne tie kratke soty na kocke,vtedy si clovek uvedomi,aku obrovsku historiu ma nas klub,len jedna vec ma trosku prekvapila a to,ze mackovia neboli na lavicke pri oslavach a vtedy som si bol isty,ze sem prisli bojovat ako o zivot,co sa mi aj potvrdilo,nechceli sa rozptylovat..nic proti,aj ked som bol na zaciatku na nich nastvany.Arena napakovana ako som predpokladal,bolo tam aj par fans Bruins,ziadne problemy..

.Bolo skoro 23 000 ludi,presnejsie 22 922? tak nejak ,uz nepamatam ..WOW
K zapasu..WOW..Tak toto som este nevidel,ked takto vyzera zapas PO,klobuk dole,sance na oboch stranach,aj ked musim povedat,ze Bruins mali o trosku navrch,hrali sme par presiloviek v ktorych sme mali obrovske sance,ale Tim to pochytal,alebo BIG "Z" nam to prekazil,k nemu neskor..Boston trafil asi 4 zrdky a mohlo byt rozhodnute,po gole Toewsa som krical ako zmyslov zbaveny,nie len ja,uz som si myslel,ze ostane vysledok 1:0 pre Bruins,po tych zakrokoch a Charu na lade,sa zdalo dat gol nemozne..Zakroky brankarov zatajovali dych a hlavne Kchaby,bez neho nemame ani bod,musel toho jasne ukazat viac a tych tutoviek,prestal som to aj pocitat

...
Khabibulin a popradcan/spartus
Musim povedat,aj ked boli brankari fantasticky,jazycek na vahe bol Chara,co ten chlap robil..man..nase prver 2 lajny sa nedokazali strelecky presadit aj koli nemu,zabranil aj golu do prazdnej branky,ked mal Bolland puk na hokejke a Chara svojou silou zabranil vystreleniu,alebo ked stratil puk a dohonil nasho hraca a puk mu zase zobral,upozornujem,ze chara bol 2x vyssi ako nas hrac,proste som zasol nad jeho obratnostou,Chara bol ten,preco Bruins vyhrali,ked bol na lade,vedel som,ze si nasi ani nevystrelia,co sa aj viacmenej potvrdilo,Fantasticky hrac,podla mna v tomto case naj v NHL...bol som v soku,ako jeden hrac dokaze s tou jeho dlhou hokejkou kazit rozohravky a pritom dalsieho hraca cisto odstavit telom..

No po zapase sme sa zhodli,ze mozme byt radi aj za 1b,aj ked to nerad priznavam,tazko som sa s tym zmieroval a ani som nemal chut pisat report,ale Boston pojde hodne vysoko,bolo vidiet od zaciatku,ze su na nas pripraveny,korculovali s nami na plne obratky a verte mi,ze nasi mladnaci su poriadne rychly,ktory dokazu podrzat puk..,ale zas sklamali,ked sme dostali penalty,mladnacka neskusenost..No a v sn to bolo tiez 1:1,az ked Axellson dal gol,ale to uz som vedel,ze nas Kchaby je najhorsi brankar na sn,takze uz som to tak "nepreziva".Skoda no,ale vyhral lepsi..
Oslava:...Savard zozal najvatsi potlesk a je ambasadorom Hawks...
Gratulujem Cepi...mate vynikajuci team,prajem Vam sa dostat daleko..