Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

CHICAGO BLACKHAWKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Aha,dik za ozrejmenie....Toto som napr. nevedel...ale to nic nemeni na tom,ze dnes vyhrame :)
Ja ten zapas neuvidim ,celkom som zabudol,ze musim cestovat a vratim sa az v pondelok,zapas roka a ja ho neuvidim :cry: :bitka3: ...

No,nech vyhra lepsi,jedno aj druhe muzstvo ma svoju kvalitu a mlady Hawks dufam nepredaju svoju kozu lacno,vo vas prospech hovori skusenost,ale pre nas dravost a mladicka drzost :)

Potom tu napis prosim ta komentar...objektivny prosim :wink: dikes.
Jasne,dufam,ze stihnem cely prenos,lebo zajtra tiez skoro stavam...este,ze sa meni cas a mam hodinu k dobru :D
Alex píše:Uz teraz sa tesim na winter classic!!!
dresy pre Winter Classic
ObrázekObrázek
No tak to bude zapas....original six....
Inač ten gól Havláta v presilovej hre do brány Conclina bola iná paráda. :cool:
Blackhawks 5...........Dallas 2 :clap:

No bol to tazky zapas,mohol vyhrat aj Dallas,ale ufff,este ze tak..Konecne sa presadil aj Byfuglien,Ladd a potom nasi obranci Barker a Sopel.Barker hraje iba druhy zapas v tejto sezone a Sopel dnes blokoval skoro 2 velmi nebezpecne shots v presilovke Dallasu 5 na 3 a este pridal krasny gol bombou od modrej..No mozno povedat,ze sme vyhrali vdaka tretej lajne,ktora sa KONECNE dokazala presadit,hrali dobre aj predtym,okrem zapasu v MINN,ale padlo im to az potom,dufam,ze ich to nabudi a zajtra porazime tazkeho supera CLS Jackets...

Kua ten druhy gol OTTA v brejku mohol Khabi chytit....inac dobry vykon... :thumbsup:

LET'S GO BLACKHAWKS....
Hawks 4..Columbus 3
No po druhej tretine hodnotim nas vykon ako over tragicky,Cls tlacia a my nahaname puk ,len vdruhej tretine sme hrali v oslabeni polovicu tretiny,ale asi Columbus hraje este horsie,inac by uz davno vyhravali min o 3,4 goly,ten nas gol v presilovke 35 sekundovej,sme dali gol...kua neuveritelne,nehrame nic 2 tretiny a vyhravame,NEUVERITELNE....,este aj ten nas prvy gol bol odrazeny puk Sharpa,ktory netrafil ani branku a puk sa odrazil k nemu a len zavesil do skoro prazdnej,ale mame stastie,az to pisti..NEUVERITELNE.Pozitivum je iba to,ze dalsi gol dal nas obranca,Seabrook,Barker,Johnson,Sopel,Campbell a tiez Keith,vsetci uz maju gol.. :cool:
Tretia tretina hmm,ufff,dostali sme gol ,ked sme hrali presilovku a vtedy ma zalial studeny pot,ale nastastie za par sekund sme dali gol v nasej presilovke v ktorej sme aj inkasovali.Tretia lajna zase neexistovala..fak.Hraci Columbusu su aspon o hlavu vyssi ako nasi,takze je to s nimi stale tazke..No a v OT prisla presilovka Columbusu,lebo sme boli na lade viacery ako sa ma ,ja uz som koncil kua.. :bitka3: ,ale nic sa nastastie nestalo.Shootout for Blackhawks,Toews.... :lol2: vyhrali sme..ufff...skaredy zapas z nasej strany..hruza...

HUET a HAVLAT... :pivo3: :yes: fantasticky vykon,zachranil nas od jasnej prehry...takze mame Khabi a Huet...great...
Tomu sa hovorí šťastie.
No poviem ti,takyto vykon sme podali aj v poslednom zapase vonku ,proti Minnesote Wild,kde nas v podstate porazila ich prva lajna.Doma hrame naozaj dobre,ale von je to katastrofa.
Popradcan píše:Doma hrame naozaj dobre
presvedcte nas o tom 12.11. :frajer2:
:D Tak aj tento zapas s vami si vychutnam v arene a ked bude mat Chara,Savard,alebo Bergy puk,tak budem robit buuuuuuuu ,aj z dalsimi 22 000 hawks fans a Zdenko sa nebude moct sustredit naplno na hru a bude nam prihravat priamo na nase palice, s coho nasledne aj nespocetne krat skorujeme :yes: :-P
BLACKHAWKS 6..COLORADO 2

Co tu pisat,zase total domination a hlavne v tretej tretine..hmm,jedine co mi je luto,to je PETER BUDAJ.,tato vyhra bola naozaj lahka,takze ani nemusim davat report,neni o com...
skvely vykon muzstva najma v tretej tretine...V prvych dvoch este Budaj Avs drzal,ale asi sa to nedalo zastavit.Standin ovation bolo zasluzene!!!!!CHI sa stalo dostojnym superom DRW :good:
No tak to som rad :roll:
BLACKHAWKS 6 CALGARY FLAMES 1

Prva tretina:

Opatrna tretina,dali sme 2 goly,ALE MOHLO BYT UZ 4:0,Kipper zachranil gol spiskou korcule a Kane trafil spojnicu,v presilovke prvy dal Havlat a druhy od modrej bombou par sekund pred koncom,kedy uz zacali CAL hryzt a vypracovali si par nebezpecnych sanci,hlavne ich tretia lajna a tento nas druhy gol ich poslal zase do kolien,gol do satne...

Druha tretina:

WOW,tolko sanci,uz mohlo byt 6:0..neprehanam...Kipper zachranil min 2 a nastrelili sme 2 tycky...,ale ku koncu tretiny sme dostali blby gol,...Nadherna akcia Havlata a prekrasny gol Kanea ...

Tretia tretina:

:-P :D 2 goly hned na zaciatku behom 28 sekund musi porazit aj kona .... :oslava:

Kipprusof pochytal min 4/5 istych golov,inac by to bol masaker...
fuuha spartus, doma skutocne valite :roll: tak uz moc tesim na Vasho najblizsieho supera :frajer2: poprosim Ta potom, supnut sem Tvoje live dojmy zo stretnutia, ci si natrafil na nejakych bostonskych hooligan´s :D popripade ci Ti Zdeno ukazal :fucker: :D a ty chorche, ty si to tam skus hore nejako TV netovo nastelovat :smile03:
No ti poviem,ze u nas doma nikto nedokaze drzat s nami zatial krok,okrem Wings :-P ,kazda nasa sanca zavana golom,superi nestihaju ani rychlostne,hrame ako keby sme boli z vesmiru,nadherny hokej,nasi si zdravo veria..No v stredu to bude tiez tazke,este pred zapasom bude oslava,lebo cislo 3 budu davat pod strechu..
Popradcan píše:No ti poviem,ze u nas doma nikto nedokaze drzat s nami zatial krok,okrem Wings :-P ,kazda nasa sanca zavana golom,superi nestihaju ani rychlostne,hrame ako keby sme boli z vesmiru,nadherny hokej,nasi si zdravo veria..No v stredu to bude tiez tazke,este pred zapasom bude oslava,lebo cislo 3 budu davat pod strechu..
Tak co Popradčane,jak jsi to viděl,musel to být špičkový zápas,Medvědi hrají letos neskutečně dobře,pořád nemůžu uvěřit,
kde se to v nich bere? :ja_neviem: :ee: :12: :frajer2:
Vypadalo to,že Hawks,mohli nakonec za ten bodík být rádi,Boston je momentálně strašně nepříjemný soupeř!
Khabibulin byl famózní,to ostatně Timmy taky,gólmani museli být ozdobou zápasu,některé zákroky,byly z říše snů! :poklona: :good:
Napiš nějaké své postřehy k zápasu... :smile03:
hehe, si ma predbehol baffy :) ale opisal si to vsetko :thumbsup: tak ja som taky tak velmi zvedavy na Tvoje live postrehy Popradcan..arena musela praskat vo svikoch, uz len kvôli tomu uvodnemu ceremonialu..(pri nom, pri tej hudbe som si spomenul na chorcheho..) veru, veru, zatracovany Khabi chytil 2 dych a tie jeho zakroky stali za to :roll: najmä ten pocast OT bol :o :good: Timmy rozhodne nezaostaval a pocas ET vychytal nariadene trestne strielanie Sharpa tusim, cize sme si boli kvit :) a sn patrili uz len nam :ejha: tesime na domacu odvetu :frajer2:

skoda, ze sa toho vsetkeho nedozil chorche :(
BLACKHAWKS 1 BOSTON BRUINS 2

Takze sa ospravedlnujem za neskory report ,ale domov som sa dostal az rano o 3 :) .
Zapas to bol fantasticky a hodny ORIGINAL SIX,tie zakroky brankarov..no proste orgazmus..Hralo sa v obrovskom tempe 65 minut,bol to zapas ako PO..Musim povedat,ze nam ta oslava neprospela,bolo to dost emotivne,hlavne tie kratke soty na kocke,vtedy si clovek uvedomi,aku obrovsku historiu ma nas klub,len jedna vec ma trosku prekvapila a to,ze mackovia neboli na lavicke pri oslavach a vtedy som si bol isty,ze sem prisli bojovat ako o zivot,co sa mi aj potvrdilo,nechceli sa rozptylovat..nic proti,aj ked som bol na zaciatku na nich nastvany.Arena napakovana ako som predpokladal,bolo tam aj par fans Bruins,ziadne problemy.. :thumbsup: .Bolo skoro 23 000 ludi,presnejsie 22 922? tak nejak ,uz nepamatam ..WOW

K zapasu..WOW..Tak toto som este nevidel,ked takto vyzera zapas PO,klobuk dole,sance na oboch stranach,aj ked musim povedat,ze Bruins mali o trosku navrch,hrali sme par presiloviek v ktorych sme mali obrovske sance,ale Tim to pochytal,alebo BIG "Z" nam to prekazil,k nemu neskor..Boston trafil asi 4 zrdky a mohlo byt rozhodnute,po gole Toewsa som krical ako zmyslov zbaveny,nie len ja,uz som si myslel,ze ostane vysledok 1:0 pre Bruins,po tych zakrokoch a Charu na lade,sa zdalo dat gol nemozne..Zakroky brankarov zatajovali dych a hlavne Kchaby,bez neho nemame ani bod,musel toho jasne ukazat viac a tych tutoviek,prestal som to aj pocitat :shock: ...

Khabibulin a popradcan/spartus :D
Obrázek
Obrázek

Musim povedat,aj ked boli brankari fantasticky,jazycek na vahe bol Chara,co ten chlap robil..man..nase prver 2 lajny sa nedokazali strelecky presadit aj koli nemu,zabranil aj golu do prazdnej branky,ked mal Bolland puk na hokejke a Chara svojou silou zabranil vystreleniu,alebo ked stratil puk a dohonil nasho hraca a puk mu zase zobral,upozornujem,ze chara bol 2x vyssi ako nas hrac,proste som zasol nad jeho obratnostou,Chara bol ten,preco Bruins vyhrali,ked bol na lade,vedel som,ze si nasi ani nevystrelia,co sa aj viacmenej potvrdilo,Fantasticky hrac,podla mna v tomto case naj v NHL...bol som v soku,ako jeden hrac dokaze s tou jeho dlhou hokejkou kazit rozohravky a pritom dalsieho hraca cisto odstavit telom..
Obrázek
No po zapase sme sa zhodli,ze mozme byt radi aj za 1b,aj ked to nerad priznavam,tazko som sa s tym zmieroval a ani som nemal chut pisat report,ale Boston pojde hodne vysoko,bolo vidiet od zaciatku,ze su na nas pripraveny,korculovali s nami na plne obratky a verte mi,ze nasi mladnaci su poriadne rychly,ktory dokazu podrzat puk..,ale zas sklamali,ked sme dostali penalty,mladnacka neskusenost..No a v sn to bolo tiez 1:1,az ked Axellson dal gol,ale to uz som vedel,ze nas Kchaby je najhorsi brankar na sn,takze uz som to tak "nepreziva".Skoda no,ale vyhral lepsi.. :yes:
Oslava:...Savard zozal najvatsi potlesk a je ambasadorom Hawks... :clap:

Gratulujem Cepi...mate vynikajuci team,prajem Vam sa dostat daleko.. :good:
pozeral som video co dal Chara uder Fraserovi..neviem o co tam islo ale keby bola bitka skončil by asi ako Koči :?
inac pekny report :good:
No bolo to uplne zbytocne,Fraser nemal sancu...Chara to prehnal,ale respekt si okamzite vybudoval a bolo to aj vidiet na hre nasich...
Blackhawks 3 ST.Louis 4

Ohh man..again prehra v overtime.. :evil:
Slaby zaciatok z nasej strany a 3 goly v prvej tretine v nase brane,silne kafe aj na mna a ten treti,alebo druhy po chybe Havlata uff,niezeby sme nemali sance,ale nejak nas ten prvy gol,ktory sme dostali v oslabeni dostal do kolien/to bol zlomovy moment/ a potom nas to stalo kopec sil sa zase dotiahnut,vyrovnat.Druha lajna Havlat,Versteeg jalova,nic,chyby,ziadny napad.Velku sancu mal Toews,ked netrafil puk vo vzduchu do prazdnej,mohlo byt veselsie.Typicky zapas proti STL,alebo vyhravame a potom to poserieme,alebo dotiahneme a potom to aj tak prehrame,nechce sa mi pozerat do statistik,ale proti nim nevieme zahrat,resp.,vedia zahrat na nas..V prvej tretine bolo vela bitiek,skor nas to unavilo ako dostalo na kona,zla taktika...,bili sa nasi top obranci/Seabrook,Barker/ a potom nam chybali ku koncu sily/poniektorym/ :shock:
Este som zabudol,zase sme museli hrat v oslabeni v predlzeni,kua,to uz neni mozne,proti Bostonu nam to preslo,ale dnes sme na to doplatili... :bitka3:

No co,dalsi posraty zapas a stratene 2 body vratane Bruins doma,no good at all..
Dnes najlepsi vykon podala tretia lajna,Ladd,Bolland a Byfuglien... :thumbsup:
Obrázek

Hodnotenie Hawks C minus.
dik za dodatocny report :good: inak sme si z Teba na hokejisk utahovali, ze kde si sa stratil, niekto spominal, ze mas zaracha, iny, ze hladas toho kamarada co si mu cekoval listok a ja, ze si sa este zdrzal v hospudke a zapijas prehru :D

co dodat, tesia ma Tvoje slova, nerad vychadzam z hajlajtov, ktore byvaju casto skreslujuce, ale aj tie mi stacili na to, aby som si urobil aky taky obraz a svoj report som snad zhodnotil taky tak OK :) na jednom sa zhodli vsetci, bol to zapas oboch brankarov :yes: v kutiku duse som dufal v zisk 1 bodiku, 2 boli nad plan a preto potesili este viac

to s bluesmanmi som Vase zakopnutie prilis neocakaval, no aj napriek tomu, smekam, doma ste v zakladnej hracej dobe este nepukli :thumbsup:
2419 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES