Ja totiz nemam na GMovani cas.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
ARMY MEN
Barki prosim daj mi vediet na kolko kol by si predlzil zmluvu samozrejme ak by si chcel predlzit.A daj mi vediet nieco o tom novom tiperovi.Radsej cim skor aby som nemusel hladat noveho tipera.DIK
Tak to snad nie je mozne .vobec sa mi nedari a vydno to aj na tymu ved sme klesli na 6 miesto.Verim ze mame aj na viac A stale mame sancu na 4 priecko tak prosim zabojujte za tim.DIK
Tak to snad nie je mozne .vobec sa mi nedari a vydno to aj na tymu ved sme klesli na 6 miesto.Verim ze mame aj na viac A stale mame sancu na 4 priecko tak prosim zabojujte za tim.DIK
Max. sa da na 3 kola vsak? V tom pripade by som teda chcel predlzit na 3 tipovacie kola...Badhed píše:Barki prosim daj mi vediet na kolko kol by si predlzil zmluvu samozrejme ak by si chcel predlzit.A daj mi vediet nieco o tom novom tiperovi.Radsej cim skor aby som nemusel hladat noveho tipera.DIK
Tak to snad nie je mozne .vobec sa mi nedari a vydno to aj na tymu ved sme klesli na 6 miesto.Verim ze mame aj na viac A stale mame sancu na 4 priecko tak prosim zabojujte za tim.DIK![]()
![]()
Vporiadku Zmluvu ti predlzujem na tri roky.Teraz som trosku vahal lebo som chcel zobrat do timu pistu ale zoberiem podla vsetkeho ivana na rok a potom uvidime.Ak je to tvoj kolega tak mu daj prosim vediet ze staci ak napise suhlas so zmluvov na 1 rokok tu alebo mi posle SS.barrki píše:Max. sa da na 3 kola vsak? V tom pripade by som teda chcel predlzit na 3 tipovacie kola...Badhed píše:Barki prosim daj mi vediet na kolko kol by si predlzil zmluvu samozrejme ak by si chcel predlzit.A daj mi vediet nieco o tom novom tiperovi.Radsej cim skor aby som nemusel hladat noveho tipera.DIK
Tak to snad nie je mozne .vobec sa mi nedari a vydno to aj na tymu ved sme klesli na 6 miesto.Verim ze mame aj na viac A stale mame sancu na 4 priecko tak prosim zabojujte za tim.DIK![]()
![]()
.. No a o tom tiperovi... Má nick Ivan, ak chces, podpis s nim na 1 kolo na skusku, potom sa uvidi, ale myslim si ze on moze byt velmi dobrou posilou
A bol by teraz v tabulke este vyssie, ale jednu noc mal problem s internetom tak nenatipoval, a vtedy sa hralo tušim 11 zapasov
... Daj prosim potom vediet ako s tou zmluvou a s Ivanom. Dík
A teraz prejdime k timu.
nieco na tom pravdy bude, to bez debat, ale ak by si o NHL nemal ani len ponatia, sotva by si uspel dlhodobejsie :frajer2:androj píše:Uvědom si,ž tipování ať chceš nebo ne je O ŠTĚSTÍ !!! Tipuju i normálně a taky moc úspěšnej nejsem... Já nwim,al celá tipovačka je nýhoda tým z 1. místa může mýt enom notnou dávku štěstí !!!
Takze zostava na dalsie kolo:
Badhed 1 kolo
Barki 3 kola
Ivan 1 kolo
The Trashers 2 kola
Androj sory ale stebov nepocitam na dalsie kola.Viem velmi dobre ze tipovanie je o stasti ved som zivy dokaz 2 miesto minuleho kola a teraz sa topim na dne.
A Ivan vytam ta v time A zelam ti vela stastia do noveho kola.
Badhed 1 kolo
Barki 3 kola
Ivan 1 kolo
The Trashers 2 kola
Androj sory ale stebov nepocitam na dalsie kola.Viem velmi dobre ze tipovanie je o stasti ved som zivy dokaz 2 miesto minuleho kola a teraz sa topim na dne.
Ivan ani Badhed stale nemaju bannery, a kedze Trasher teraz podla vsetkeho nema vela casu, tak som sa rozhodol ze vytvorim nejake tie bannery.. Ak teda suhlasite, kludne si ich pridajte do podpisu

Nebol som si isty, ci chces cislo 6, ak nie tak povedz a zmenim

Nebol som si isty, ci chces cislo 6, ak nie tak povedz a zmenim
Kód: Vybrat vše
http://skelet.tym.sk/badhed.jpg
http://skelet.tym.sk/barrki.jpg
http://skelet.tym.sk/ivan.jpg
http://skelet.tym.sk/trasher.jpgNo tak musim říct,že to chápu moh si mi ale aspoň chvíli šanci dát a mimochodem ty si v týmu nejhorší ale si GM ok tak jo zatim...Badhed píše:Takze zostava na dalsie kolo:
No ano, ale v tomto kole sa nikomu z nas nedari...androj píše:No tak musim říct,že to chápu moh si mi ale aspoň chvíli šanci dát a mimochodem ty si v týmu nejhorší ale si GM ok tak jo zatim...Badhed píše:Takze zostava na dalsie kolo:
Dik Barrki za podporu a ze musime zabrat tak to mas pravdu ved stracame iba 7 bodov.Este stale mame sanu.A co som dal na baner zle ved pokial si pametam davasa /img/ ci Uz nie?.A takto sa mi tu paci konecne vsetci opet komunikuju.P.S: Skoro by som zabudol.Dik Barrky za tie bannery a ziskal si si u mna +.barrki píše:No ano, ale v tomto kole sa nikomu z nas nedari...androj píše:No tak musim říct,že to chápu moh si mi ale aspoň chvíli šanci dát a mimochodem ty si v týmu nejhorší ale si GM ok tak jo zatim...Badhed píše:Takze zostava na dalsie kolo:
A Ivan vytam ta v time A zelam ti vela stastia do noveho kola.... Musime este zabojovat, lebo toto kolo sa prepadame ako tim.... Nikto nemame komu co vycitat
Mimochodom, Ivan, celkom sa ti dari v ankete o najlepsieho novacika 2. kola
To sa mi asi len zda senator androj to co bolo myslite si ze dvaja utiahnu tim?

Mate stastie ze sme to s Barrkim zmakli.
Vydis Androj preco ta nechcem v time .Preto ze si nestabilni nie vzdy tipujes.A to ma na tebe stve.
Gou gou gou Army men.Musime si udrzat 4 miesto len tak dal.
Mate stastie ze sme to s Barrkim zmakli.
Vydis Androj preco ta nechcem v time .Preto ze si nestabilni nie vzdy tipujes.A to ma na tebe stve.
kukaj clovek nanho jak sa ujal tej funkcie hned rozkazuje chlape len tak dalej a nebudes mat nikoho v timeBadhed píše:To sa mi asi len zda senator androj to co bolo myslite si ze dvaja utiahnu tim?![]()
![]()
Mate stastie ze sme to s Barrkim zmakli.![]()
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé