Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ARMY MEN

Zdár tak sem už tady sry za dnešek du na to!!! :wink:
Tak od dalsiho kola bude sef AM Badhed, takze nabidky na smlouvy budou od nej :-)
Ja totiz nemam na GMovani cas. :-(
Njn už tě zajímá i něco jinýho než jenom hokejforum.com :lol2:
Barki prosim daj mi vediet na kolko kol by si predlzil zmluvu samozrejme ak by si chcel predlzit.A daj mi vediet nieco o tom novom tiperovi.Radsej cim skor aby som nemusel hladat noveho tipera.DIK

Tak to snad nie je mozne .vobec sa mi nedari a vydno to aj na tymu ved sme klesli na 6 miesto.Verim ze mame aj na viac A stale mame sancu na 4 priecko tak prosim zabojujte za tim.DIK :cool: :cool: :cool:
Badhed píše:Barki prosim daj mi vediet na kolko kol by si predlzil zmluvu samozrejme ak by si chcel predlzit.A daj mi vediet nieco o tom novom tiperovi.Radsej cim skor aby som nemusel hladat noveho tipera.DIK

Tak to snad nie je mozne .vobec sa mi nedari a vydno to aj na tymu ved sme klesli na 6 miesto.Verim ze mame aj na viac A stale mame sancu na 4 priecko tak prosim zabojujte za tim.DIK :cool: :cool: :cool:
Max. sa da na 3 kola vsak? V tom pripade by som teda chcel predlzit na 3 tipovacie kola... :thumbsup: .. No a o tom tiperovi... Má nick Ivan, ak chces, podpis s nim na 1 kolo na skusku, potom sa uvidi, ale myslim si ze on moze byt velmi dobrou posilou 8) A bol by teraz v tabulke este vyssie, ale jednu noc mal problem s internetom tak nenatipoval, a vtedy sa hralo tušim 11 zapasov :D ... Daj prosim potom vediet ako s tou zmluvou a s Ivanom. Dík
barrki píše:
Badhed píše:Barki prosim daj mi vediet na kolko kol by si predlzil zmluvu samozrejme ak by si chcel predlzit.A daj mi vediet nieco o tom novom tiperovi.Radsej cim skor aby som nemusel hladat noveho tipera.DIK

Max. sa da na 3 kola vsak? V tom pripade by som teda chcel predlzit na 3 tipovacie kola... :thumbsup: .. No a o tom tiperovi... Má nick Ivan, ak chces, podpis s nim na 1 kolo na skusku, potom sa uvidi, ale myslim si ze on moze byt velmi dobrou posilou 8) A bol by teraz v tabulke este vyssie, ale jednu noc mal problem s internetom tak nenatipoval, a vtedy sa hralo tušim 11 zapasov :D ... Daj prosim potom vediet ako s tou zmluvou a s Ivanom. Dík
Vporiadku Zmluvu ti predlzujem na tri roky.Teraz som trosku vahal lebo som chcel zobrat do timu pistu ale zoberiem podla vsetkeho ivana na rok a potom uvidime.Ak je to tvoj kolega tak mu daj prosim vediet ze staci ak napise suhlas so zmluvov na 1 rokok tu alebo mi posle SS.

A teraz prejdime k timu. :twisted: :twisted: :x :bitka3: TO JE NIECO STRASNE,POSLEDNE MIESTO :twisted: :twisted: :x :bitka3: .Tak to sa mi hadam este nikdy nestalo.Prosim zaberte a budem sa snazit aj ja len nech neskoncime posledni prinajhorsom aspon predposledny :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Zdravim badhed suhlasim z podpisom zmluvy
Uvědom si,ž tipování ať chceš nebo ne je O ŠTĚSTÍ !!! Tipuju i normálně a taky moc úspěšnej nejsem... Já nwim,al celá tipovačka je nýhoda tým z 1. místa může mýt enom notnou dávku štěstí !!!
androj píše:Uvědom si,ž tipování ať chceš nebo ne je O ŠTĚSTÍ !!! Tipuju i normálně a taky moc úspěšnej nejsem... Já nwim,al celá tipovačka je nýhoda tým z 1. místa může mýt enom notnou dávku štěstí !!!
nieco na tom pravdy bude, to bez debat, ale ak by si o NHL nemal ani len ponatia, sotva by si uspel dlhodobejsie :frajer2:
Takze zostava na dalsie kolo:

Badhed 1 kolo
Barki 3 kola
Ivan 1 kolo
The Trashers 2 kola

Androj sory ale stebov nepocitam na dalsie kola.Viem velmi dobre ze tipovanie je o stasti ved som zivy dokaz 2 miesto minuleho kola a teraz sa topim na dne.

A Ivan vytam ta v time A zelam ti vela stastia do noveho kola.
btw GM nema zmluvu limitovanu na kola :wink:
Ivan ani Badhed stale nemaju bannery, a kedze Trasher teraz podla vsetkeho nema vela casu, tak som sa rozhodol ze vytvorim nejake tie bannery.. Ak teda suhlasite, kludne si ich pridajte do podpisu :)
Obrázek
Nebol som si isty, ci chces cislo 6, ak nie tak povedz a zmenim :wink:

Kód: Vybrat vše

http://skelet.tym.sk/badhed.jpg
Obrázek

http://skelet.tym.sk/barrki.jpg
Obrázek

http://skelet.tym.sk/ivan.jpg
Obrázek

http://skelet.tym.sk/trasher.jpg
Badhed píše:Takze zostava na dalsie kolo:

Androj sory ale stebov nepocitam na dalsie kola.Viem velmi dobre ze tipovanie je o stasti ved som zivy dokaz 2 miesto minuleho kola a teraz sa topim na dne.

No tak musim říct,že to chápu moh si mi ale aspoň chvíli šanci dát a mimochodem ty si v týmu nejhorší ale si GM ok tak jo zatim...
androj píše:

No tak musim říct,že to chápu moh si mi ale aspoň chvíli šanci dát a mimochodem ty si v týmu nejhorší ale si GM ok tak jo zatim...
No ano, ale v tomto kole sa nikomu z nas nedari... :cry: ... Musime este zabojovat, lebo toto kolo sa prepadame ako tim.... Nikto nemame komu co vycitat
Joe S. píše:btw GM nema zmluvu limitovanu na kola :wink:

Ok tak prepac mam zmluvu na xxx kol.
barrki píše:
androj píše:

No ano, ale v tomto kole sa nikomu z nas nedari... :cry: ... Musime este zabojovat, lebo toto kolo sa prepadame ako tim.... Nikto nemame komu co vycitat
Dik Barrki za podporu a ze musime zabrat tak to mas pravdu ved stracame iba 7 bodov.Este stale mame sanu.A co som dal na baner zle ved pokial si pametam davasa /img/ ci Uz nie?.A takto sa mi tu paci konecne vsetci opet komunikuju.P.S: Skoro by som zabudol.Dik Barrky za tie bannery a ziskal si si u mna +. :D
Banner si musis dat takto :good:
[img]............................[/img]
Mimochodom, Ivan, celkom sa ti dari v ankete o najlepsieho novacika 2. kola :cool:
Joo, pozrite sa na to, dnes sme sa vyšvihli na 4. miesto :biglol: ....
Ak najbližšie dni nezaspíme na vavrínoch tak toto kolo ešte môže skončiť celkom slušne :yahoo:
Nieco uzastne. :cool: Kto by to bol povedal z posledneho miesta na 4 :shock:. Verim ze si ho ustrazime lebo aj mne sa konecne zacina darit. :D Len dufam ze som to teraz nezakrikol :) A ivan moj hlas mas isti :cool:
To sa mi asi len zda senator androj to co bolo myslite si ze dvaja utiahnu tim? :evil: :evil: :evil:
Mate stastie ze sme to s Barrkim zmakli. :D
Vydis Androj preco ta nechcem v time .Preto ze si nestabilni nie vzdy tipujes.A to ma na tebe stve.
Gou gou gou Army men.Musime si udrzat 4 miesto len tak dal.
Njn keby sa nam dvom dari minimalne tak ako dnes, tak by sme si dvaja aj vystacili :D
Ale Senator sa vzchopi, verime mu, a od dalsieho kola nas posilni Ivan, a na neho je spolah... :thumbsup:
Fagosi sa nam pekne vzchopili.A este aj nas idu prehanat no toto :D dobre praca :)
P.S.:Barrki daj si brec z podpisu doho Haseka s Gabim leso si to vybavime v skole rucne strucne :lol: :lol: :lol:
diki za pochvalu 8) ... A toho Haseka prec nedam, tes sa v skole, utorok pridem :eat:
Badhed píše:To sa mi asi len zda senator androj to co bolo myslite si ze dvaja utiahnu tim? :evil: :evil: :evil:
Mate stastie ze sme to s Barrkim zmakli. :D
Vydis Androj preco ta nechcem v time .Preto ze si nestabilni nie vzdy tipujes.A to ma na tebe stve.
Gou gou gou Army men.Musime si udrzat 4 miesto len tak dal.
kukaj clovek nanho jak sa ujal tej funkcie hned rozkazuje chlape len tak dalej a nebudes mat nikoho v time :-D ale ne dotoho packan mas na to ! a gou gou sa nepise gou gou ale gogog :wink:
880 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES