Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ANAHEIM DUCKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Tak sice výhra a 2 b doma, ale ten gól z 58. min., kterým Nas srovnal na 3:3 by mohl Any v konečném zůčtování ještě hodně mrzet, ten 1 b může na konci rozhodovat.
Selly ohledně toho Prongera tak se vážně nedomnívám že by v Any podepsal novou smlouvu, Any bude po sezóně hodně moc potřebovat posílit útok a podepsat Bea takže na Pro nezbydou prašule, takže dle mého názoru bude na 100% nejpozději před TRADE DEADLINE "odeslán" pryč za odpovídající vyrovnání......... !!!!
Pronger ma tusim kontrakt jeste na delsi sezonu takze z toho jsem vychazel. Ale to ze potrebujeme posilit utok s tim mas Philly secsakramentsky pravdu :yes:
Selly8 píše:Pronger ma tusim kontrakt jeste na delsi sezonu takze z toho jsem vychazel. Ale to ze potrebujeme posilit utok s tim mas Philly secsakramentsky pravdu :yes:
Nemali ste vymeniť Kunitza :razzi: :razzi: :razzi:
Musím povedať, že z krátkodobého hľadiska to vyšlo, ale z dlhodobého IMO sa to pre Pens nevyplatilo..
kanter píše:
Selly8 píše:Pronger ma tusim kontrakt jeste na delsi sezonu takze z toho jsem vychazel. Ale to ze potrebujeme posilit utok s tim mas Philly secsakramentsky pravdu :yes:
Nemali ste vymeniť Kunitza :razzi: :razzi: :razzi:
Ne ze bych od Tebe kantere cekal nejaky inteligentni prispevek, ale spamovat tu nemusis :frajer2: Od toho jsou vhodnejsi topicy, trebas picburku pingvins :lol2: Anebo si zaloz novy topic MOJE DRISTY a tam se muzes realizovat o 106 :wink: :)
Jinak ja jsem z te vymeny 2x nadseny nebyl, zatim Whitney nic moc, snad se v dalsi sezone probere a ukaze svuj pravy potencial :thumbsup:
Tak dalsi vydrena vyhra, tentokrat v najezdech. Vitezny gol vstrelil Bobby Ryan, ktery si Bryzgalova doslova vychutnal :good: Trefili se nasi predni strelci Miller s Nokelainenem :lol2: , u golu druheho jmenovaneho muselo rozhodovat video. Spis bych se priklonil na stranu ze gol nemel platit, ale sudi ho uznal, budiz :) Opet jsme ale nechali soupere vyrovnat 2 a pul minuty pred koncem. Ale hlavni vec je ze Play-off dream is still alive!!!
Dnes dulezite vitezstvi, dokonce jsme to po delsi dobe zvladli v 60-ti minutach :cool: Vysledek 6-2 mluvi za vse. ikdyz ve 2.tretine byli podle highlits kojoti mnohem nebezpecnejsi. Dali v ni oba sve goly a oba strelci Doan s Pruchou tam meli i dalsi sance a byli hodne videt :yes: Dnes bylo az nemozne jakou jsme meli uspesnost v presilovkach... 4 ze 4, parada... tam to tocila hlavne trojka Pronger, Scottie a Getzlaf, potesi i 0 v kolonce golu v oslabeni... Ted ztracime na preds 1 bod, prave ten jeden co jsme jim ve vzajemnem zapase darovali :bitka3:
Obrázek
:lol: :lol: :lol: :lol:
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Tak v zapase s Nahvillem opet dospel do prodlouzeni, resp. trestnych strileni a zase jsme dokazali vyvalcit ten 1 extra bodik diky Teemovu najezdu ve 4.serii :clap: Trefil se jako jediny z 8 hracu. V zakladni hraci dobe nas poslal do vedeni Miller, za Predsvyrovnaval ve 3.tretine Weber. Vyborne zachytal Jiggy (1/32), dobre si vedl take domaci Rinne (1/19). Timto jsme se dotahli bodove prave na Nashville a diky ostatnim vysledkum nase sance na play-off znovu o kousicek stouply :good: Ted to chce pravidelne bodovat at se tam nakonec protlacime... Sice by na nas cekal bud Detroit nebo San Jose, ale to ted neresim, hlavni je se do PO dostat :frajer2:
Tak poslední 4 zápasy Any získal 8 b, je důležité že v těchto klíčových zápasech sezóny dokáží získávat bodíky když již zápas dojde do prodl. či dokonce nájezdů........ :thumbsup: :thumbsup: . Nyní již v+řím že to Any dá, ale chce to procpat se místo Columbusu alespoň na to 6. místo, hrát na začátek s Flames či Vancy by bylo jistě příjemnější než-li s Det či SJ, i když právě tohoto týmu bych se vůbec nebál. Any nyní jdou 2 velmi důležité činnosti - kvalitní defenzíva a hlavně využívání PP - jen tak dále......... :yes: :yes: !!!!
Tak tak Philly, ale s tim 6.mistem nejak nepocitam, Kabati hrajou v posledni dobe vyborne. Dnes 2.zapas ve 2 dnech tentokrat na lede Colorada. Snas se Avs nezblazni a nezacnou hrat na plno, ale hlavne my to nesmime podcenit :dup: :yes:
To musela byt dnes sranda s tim Coloradem, ti se fakt nezaprou ze chteji prohravat :D Nasi hraci meli vzdycky habadej casu na strelu, skoda ze jsem videl jen highlits... No a prvni gol zapasu, to se Peto Budaju vyznamenal :lol: ... Takovy jednoduchy zapas uz nas v teto sezone asi neceka... hlavni jsou ale 2 body a avs jsou urcite taky happy ikdyz takovy debakl uz je na ne asi moc :yes:
"Káčeri" sú borci :) , dali 7 gólov z 29 striel :good: , najlepšie sa darilo Andrewovi Ebbetovi a Jamesovi Wisniewskimu, ktorí si pripísali zhodne po tri body :good: Ebbet odohral v tejto sezóne "iba" 40 zápasov, no za tú dobu stihol bodovať 28-krát, čo nie je zlé. "Káčeri" sa po vysokej výhre nad Coloradom posunuli na 7. miesto v Západnej konferencii, ktoré im v tejto chvíli zaručuje postup do PO, ale ten ešte zaručený nemajú, keďže do PO môže postúpiť aj Dallas (aktuálne na 12. mieste so 74 bodmi) práve na úkor Anaheimu. Fanúšikovia jednotlivých tímov v Západnej konferencií sa majú načo tešiť v posledných zápasoch :yes: .
Dnes velmi důležité 2 b ze zápasu proti outsiderovi, tyto bývají nejhorší. Alespoň částečně tak Any napravil předešlou domácí prohru s přímým konkurentem o PO Edm, který ovšem dnes také naštěstí ztratil. Ale co jistě nepotěší jsou 2 b pro Nas z Det........ !!!!
Selly, myslím si, že výmena Whitney - Kunitz je pre vás výhodná. Ryan má podpísnú dlhodobú zmluvu, pritom je to mladý obranca. Okrem toho nezabúdaj, že v tejto sezóne bol dlho zranený, čo na výkone nepridá. A na dôvažok sa dostal do výbornej formy Letang, takže jeho ice-time zákonite klesol. Podĺa môjho názoru to bude v budúcej sezóne z jeho strany iná káva.
Tak ja taky doufam ze se do toho dostane :yes: Hlavne zacne predsezonni pripravu s tymem a lepe se sehraje. Ja si nemyslim ze je to spatny hrac nebo tak neco, akorat me nakrklo to ze odesel Kunitz... V poslednim zapase s Avs ukazal cast sveho umeni, kdy paradni prihravkou vybidl ke skorovani Bobby Ryana a ten nezavahal a vstrelil vitezny gol zapasu. Z highlits mi prislo ze Laviny uz nebyly tak odevzdane jak v minulem zapase a nekolikrat musel Hiller vytahnout great save :thumbsup:
Co se tyka Detroitu tak me nasrali dvojnasob.... ne jen touhle prohrou, ale i tou s Isles, diky ktere jsem o petikilo lehci :bitka3: Asi to vypada ze se snazi podporovatnasi konkurenci, asi si nas nepreji do play-off :lol2:
Nesmírně, ale nesmírně důležité 2 b z Edm :good: :good: . Any si vzal zpět co před pár dny se stejným soupeřem ztratil, nyní již věřím že se Any do PO dostane a v současném laufu v jakém tento tým je může vyřadit opravdu koholiv......... :yes: :yes: !!!!
Tak ja jsem s body moc nepocital, olejari jsou snad nas nejmene oblibeny souper o to vic me vyhra potesila :yes: Konecne byl v zajemnem souboji lepsi nas brankar, vetsinou to totiz bylo naopak. Hiller dnes opet predvedl par famoznich zakroku :good: To ze nabirame formu pred play-off je super, ale jeste tam nejsme a ikdyz mame na 1.pohled celkem jednoduchy los nebude to prochazka ruzovym sadem. Treba s Dallasem doma jsme uz pekne dlouho nevyhrali, ale ted budeme muset :D
Selly8 píše:Tak ja taky doufam ze se do toho dostane :yes: Hlavne zacne predsezonni pripravu s tymem a lepe se sehraje. Ja si nemyslim ze je to spatny hrac nebo tak neco, akorat me nakrklo to ze odesel Kunitz... V poslednim zapase s Avs ukazal cast sveho umeni, kdy paradni prihravkou vybidl ke skorovani Bobby Ryana a ten nezavahal a vstrelil vitezny gol zapasu. Z highlits mi prislo ze Laviny uz nebyly tak odevzdane jak v minulem zapase a nekolikrat musel Hiller vytahnout great save :thumbsup:
Co se tyka Detroitu tak me nasrali dvojnasob.... ne jen touhle prohrou, ale i tou s Isles, diky ktere jsem o petikilo lehci :bitka3: Asi to vypada ze se snazi podporovatnasi konkurenci, asi si nas nepreji do play-off :lol2:
Ak ste chceli kvalitného obrancu, museli ste niečo obetovať. Mimochodom, urobili ste šikovné obchody, omladili ste obranu za jediný deň. A to kvalitnými hráčmi. :good:
Já myslím Selly že Dallásek snad nebude dělat problémy, již nám o nic nejde, ale o to více se na příští sezónu v podání Dallásku nesmírně těším, letošní - ta ani snad nebyla, to byl zlý sen, ze kterého se rychle probudíme, o to nemám nejmenší obavy............. :yes: :good: !!!!
Tomu ze jsme omladili obranu jsem urcite rad, vzdyt na zacatku sezony byl jejim benjaminkem 29-lety Montador :lol2: Whitney ma urcite sve kvality, ale vice se mi zatim libi Wisniewski :yes: Ani protihodnota nebyla tak vysoka, ikdyz Samiho jsem si nesmirne oblibil a od sveho prichodu k Ducks se neustale zlepsoval az to vyustilo ve ve vynikajici vykony v sezone 2006-07 a v zisk SC. Podle me uz ale takove vykony tezko zopakuje a navic by byl v lete UFA takze tezko rici zda by jsme ho podepsali. Budu mu i nadale fandit, navic si pripsal tusim prvni a hned vitezny gol v dresu jestrabu :thumbsup:
Co se tyka zapasu s Dallasem, jak uz jsi rikal Philly driv hrat proti tymum kterym uz o nic nejde je osidne, o cemz me uz hosi letos nekolikrat presvedcili :bitka3: Navic proti hvezdam nam to nejde, teda kdyz nepocitam ono pamatne play-off kdy jsme nejdrive ukoncili komplex z Detroitu a nasledne vyradili i Dallas.
Dnes jsem obzvlaste spokojeny, 2 body z horkeho ledu Canucks, navic pri vyborne forme domacich a k tomu bojujicich o vitezstvi v divizi :good: Mam takovy pocit ze tohle byl minimalne treti zapas v teto sezone ktery skoncil remizou a k tomu pekne divokou. Na toho Luonga nam to nejak ide, dnes si pekne goly podelili Selanne, Ryan a Perry. Co jsem videl z highlits tak to musel byt slusny match, 3 bitky z toho ta Parrose s Hordichukem nebyla k zahozeni :thumbsup: Akorat me sere ze ogari hrajou paradne az ted, kdy mi prenosy neslapou, zato pred nedavnem jsem si to musel poradne vytrpet :bitka3:
A prečo ti nejdu prenosy? Tento zápas dávali na adthe takže prenos bol kvalitný a hokej vynikajúci.
Škoda že sme nedokázali udržať 2 golové vedenie... Tento rok sme hrali s vami velmi vyrovnané zápasy, už si písal že tri skončili remízou.. a ten štvrtý sme vyhrali my o 1 gol..
Teraz nás čaká zápas v Edmontone ktorý sice bojuje o PO ale v poslednej dobe sa mu vôbec nedarí tak myslím že ich môžme dať.
Co k tomu dodat - Any nezadržitelně míří do PO a navíc nyní je v takovém laufu že se ho zcela jistě nikdo nepřeje........ :yes: :yes: !!!! Tuším že z posledních 10-ti zápasů 9 výher, za včerejší galapředstavení si zaslouží potlesk Getzlaf (0+4) a v poslední době také ve fantastické formě chytající Hiller....... :thumbsup: :thumbsup: !!!!
s tým možno iba súhlasiť, ANA je v takej forme, že ak im to vydrží, tak budú neskutočne nepríjemný aj v samotnom PO a súrer, ktorý ich vyfasuje bude mať čo robiť. Ja ich vidím v pohode na druhé kolo :yes:
2707 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS