ho*no prdel....jeste jsem to vcera psal kamosovi kdyz jsem to zrovna cetl on fandi taky dallasu....jestli je to pravda nvm ale cetl jsem to na 100%....od eklunda to nebyloENGLAND - The3LIONS píše:Tak se mi zdá kamaráde že si ze mě děláš docela prdel![]()
. Na nhlpro chodím také, a tam také nic není a hlavně když to není na TSN tak se to ani nemohlo stát
. Mě se to hned zdálo divné když to nebylo na oficiálních stránkách Dallásku. To od Tebe není hezké
![]()
!!!!
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
DALLAS STARS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
No tak to je ještě podivnější, že jsi to četl již včera a dneska to není nikde k nalezení - není to na nhl.cz, nhlpro.cz ani na zahraničních serverech včetně tsn.com a nhlnumbers.com, kde to v současnosti díky neustálým změnám aktualizují jak divý. No jsem zvědav jestli to najdu alespoň do začátku sezóny
. No ale kdyby bylo jak říkáš, tedy na 1 rok za 2,1 mil., tak u mě max. spokojenost a u vedení Dallásku jistě též !!!!
ja to ted taky nemuzu nikde najitENGLAND - The3LIONS píše:No tak to je ještě podivnější, že jsi to četl již včera a dneska to není nikde k nalezení - není to na nhl.cz, nhlpro.cz ani na zahraničních serverech včetně tsn.com a nhlnumbers.com, kde to v současnosti díky neustálým změnám aktualizují jak divý. No jsem zvědav jestli to najdu alespoň do začátku sezóny. No ale kdyby bylo jak říkáš, tedy na 1 rok za 2,1 mil., tak u mě max. spokojenost a u vedení Dallásku jistě též !!!!
Tak Leo si tady se mnou krapet zajokeoval, no nyní vážně. Vypadá to vypadá že vedení Dallásku buď již Zubieho nechce nebo se s ním nemůžeme dohodnout na nové smlouvě, protože dnes jsme podepsali Jeffa Wyowitku, dobrý podpis, potěšil mě a nyní kdyby se podepsal i Zubie, tak by těch beků bylo již nějak moc - no nevím. Jeffa si pamatuji ještě z Philly kdy tam hrál jako mladý ušák, no snad se mu v Dallásku bude dařit !!!! Sakra tak co bude s tím Zubiem - podepíše nepodepíše, to je děs !!!!
tak jsem na to narazil: »02.07.2009 Sergei Zubov zůstává v Dallasu. Se Stars prodloužil o jeden rok za 2,15 mil. dolarů. je to z NHLpro, ale zdá se mi to divné na našich stránkách na soupisce není a na yahoo taktéž ne. A myslím že Wyowitka bude pendlovat mezi farmou a hl. týmem jak Hutchinson. Takže jako náhradu za Zubova bych ho nebral, takže to bude záskok v případě zranění, což se dá u Zubova nejspíš bohužel očekávat.ENGLAND - The3LIONS píše:Tak Leo si tady se mnou krapet zajokeoval, no nyní vážně. Vypadá to vypadá že vedení Dallásku buď již Zubieho nechce nebo se s ním nemůžeme dohodnout na nové smlouvě, protože dnes jsme podepsali Jeffa Wyowitku, dobrý podpis, potěšil mě a nyní kdyby se podepsal i Zubie, tak by těch beků bylo již nějak moc - no nevím. Jeffa si pamatuji ještě z Philly kdy tam hrál jako mladý ušák, no snad se mu v Dallásku bude dařit !!!! Sakra tak co bude s tím Zubiem - podepíše nepodepíše, to je děs !!!!
Koukám fanda Dallásku, že by jsme tu byli už 2
?? Napiš sem občas. No zkusím ještě na tom nhlpro pohledat, ale to že by jsme podepsali Zubieho není absolutně nikde, ani na nhlnumbers. Co se týče Wyo tak ho určitě nepovažuji za případnou náhradu Zubieho, na to fakt nemá, ale je to bojovník a v případě potřeby na 1. tým rozhodně stačí. Naopak Hutchinsona bych se zbavil, vždyť máme v záloze mladého a již nyní solidně hrajícího Fistrice, na svoji šanci také čeká Višněvský !!!!
je to tady http://dal.nhlpro.cz/ v expresskách. Je tam i zajímavé vyjádření Turca o nespolehlivé dvojce
Škoda že nevyšel Gustavsson, jen aby se ivan té šance dočkal, už by ho mohli zapracovat, bylo by načase, právě příští rok končí smlouva hutchinsonovi toho bychom mohli jim právě nahradit. S Robidasem podepsat musíme a pak Niskanen s Grossmanem. No píští rok to bude zajímavé s podpisováním smluv
Hmm, ten Gustavsson mě také mrzí, čekal jsem že půjde do Dallásku, je tu pár Švédu, no holt to neklaplo
. Jo díky za ten přesný odkaz, ale dle mého názoru to je nějaký plk, až to bude ještě někde tak tomu uvěřím, nyní se domnívám že Zubie spíše bohužel odejde, uvidíme. Nyní bez něj na příští rok tedy obrana Skr, Dal, Gro, Rob, Nis, Hut, Wyo, Vis a snad se podepíše RFA Fistric. To si myslím je hodně slušné a je z čeho vybírat. Ale toho Zubieho bych fakt chtěl. Uvidíme jak útok, již nyní velice silná záležitost
. Takže ještě nějakou tu 2 do brány, zkusit Zubieho a jdeme na to
!!!!
Já jsem taky spokojen s týmem až na dvojku. Jinak tady je nějaká spekulace: Stars mají údajně zájem o Wade Reddena nebo o Michala Rozsívala a dá se očekávat, že Rangers pustí spíše prvně jmenovaného.I tak se ovšem zdá, že Rangers budou muset přihodit někoho z trojice Dubinsky – Callahan - Artem Anisimov, což je ostatně možná také důvodem, proč zatím k výměně nedošlo.
Prý jsme Satherovi dlužní za Averyho
Prý jsme Satherovi dlužní za Averyho
To Danchez - jo tak toto jsem na nhlpro četl, ale zapomněl jsi dopsat že Rangers by za tyto hráče chtělo Bradyho, což já neberu ani náhodou. Je pravda že ofenzivní bek Reddenových kvalit by se při nepodepsání Zubieho hodil, peníze neřeším protože pod stropem máme místa dost a já měl Wadea vždy hodně v oblibě. A takový Callahan by byl také kauf, ale jak říkám, rozhodně preferuji aby Brady zůstal
!!!!
Richardse měnit za nějaké 3 hovna do Rangers by nemělo žádnou logiku.Je to váš top centr,navíc Crawford se nechal slyšet,že na něj bude sázet.Je docela dost možné,že mu půjde ice-time ještě nahoru a bude hrát zhruba to,co v Tampě.Lonská sezona nebyla z jeho strany dvakrát vyvedená,příští rok si ale myslím,že zabere
rýsuje se velmi silná lajna Eriksson - Richards - Neal
Mno,kdo bude TOP centr příští rok,se teprve uvidí
každopádně já bych viděl vedle Ribse spíš Brendena a Steve Ottů , ten hrál loni famozně !
Lehtu bych šoupl do 3.linky s Modanem a Sutherbym 
Kurnik,nějak nám z té sestavy vypadnul Bruns
takže Sutherby bude hrát asi linku číslo 4.
Kurnik,nějak nám z té sestavy vypadnul Bruns
nějaký fanoušek si pohrál se vzhledem dresů http://img260.imageshack.us/img260/3136 ... eptsn1.png mi se celkem páčí :smile03:
No mě se tedy nepáčí vůbec, je to jak vyblité zelí
, jsem naprosto spokojen s našimi současnými dresy, dle mého názoru nejhezčí dresy, jak domácí tak venkovní v lize. Když jsme u toho tak parádní jsou ještě domácí černé Philly a červené domácí Flames.
Jinak co se týče Dallásku tak se ke mě dostávají jen skvělé zprávy, získali jsme skvělou, opakuji skvělou 2 Alexe Aulda, to je dovječka jak víno a brankářský post je tedy pořešen
. No a na 3 roky podepsal mladý, ale již nyní velice dobrý bek Mark Fistric, nebál bych se aby v následující sezóně nastupoval v zákl. 6 beků. Jestli budeme bez Zubieho tak obrana Skr, Dal, Gro, Rob, Nis a Fis by byla OK, krapet mladší, ale všichni již něco odehráli, zkrátka nebál bych se toho
!!!!
Jinak co se týče Dallásku tak se ke mě dostávají jen skvělé zprávy, získali jsme skvělou, opakuji skvělou 2 Alexe Aulda, to je dovječka jak víno a brankářský post je tedy pořešen
tak mě se tež naše moc líbí, v jednoduchosti je krása
. Jinak s Auldem jsem taky hodně spokojen. Ale větší radost by mi udělalo kdybychom získali mladšího a kvalitního gólmana, už tak tam máme mazáka tak proč by nemohl se od něj naučit mladší a s obranou i útokem jsem taky spokojen. Snad Zubov teda podepsal.
No mladé jsme měli Smithe, ale u toho bylo jasné že se dlouhodobě nespokojí s pozicí 2, na to byl až moc dobrý, loni tu byl Tobias Stephen, nechápu proč mu Tippy nedal trochu více příležitostí, bylo na něm vidět že mu fakt nevěří. Tak on ani Alex není nikterak starý, jemu 28 let, ale nejdůležitější je že může za Turcieho kdykoliv zaskočit, již má hodně zkušeností a hlavně chytat umí
. No jak to dopadne s tím Zubiem jsem fakt zvědav !!!!
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF