Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

1) přesně pane vedoucí
2) něco od powerforwarda má, ale spíše je takový univerzál
3) podobně to vidím i já, ale na druhou stranu je Shenn pořád velké zklamání, takže uvidíme příští rok. Ale doufám, že minimálně 3 centra bude Couts hrát už příští rok, ve 4 je ho škoda už nyní...
Dokud svet svetem stoji (cili do konce roku :giggle: ) bude 1. Claude, 2. Danny
bryzgalova snad budeme este milovat. vcera sa mi ten ale vykon dost lubil, velmi pekna kolektivna hra, ziadne kraviny v obrane az sa mi nechce verit, uz iba zase zacat strielat goly a je to dokonale, rangers treba dohnat
AndyF píše:1. Voracek je playmaker, ne strelec. Proste tolik nestrili
2. Neni powerforward
3. Couturier urcite nebude nikdy centr n.2, (leda bysme vyhodne vymenili Schenna), tim mene pristi sezonu.
1.2.Vory je prosím Playmaker ,tak to asi bavíme o jiném hráčí,takovy Playmaker považují Spezza :ja_neviem: ,Wory je koukám univerzalní čistič zřejmě :klobuk_dole:

3.Couturier jestli se divám dobře tak hraje Oslabení,a na nováčka není tak špatný a do budoucna vidím hodně realně na no .2 až Danny odejde do duchodu,Schenn se pomalu vyučuje na křídle kvůli přetlaku na centru. :cinka: :frajer2:
No tak Voracek je podle me takovej univerzal fakt dokaze slusne vystrelit , prihrat i rozdat nejaky ten hit ale neda se rict ze by se na neco specializoval.Jednoduse kdyz je potreba dokaze vsechno z toho co jsem vyjmenoval.

Ale v cem je nejsilejsi je pohyb a kontrola puku a ta energie z nej proste cisi , pripomina mi Oveckina v tom jak je silnej na puku.A je fakt ze jeho bodovej soucet je dost nizkej o proti omu jak hraje.Myslim ze muze byt 70 bodovej hrac a ten potencial tam je.Ted je dobre ze nema tolik bodu protoze nebude takovej problem podepsat ho za min na dyl.

Bryzgalov chyta formu a stava se jistestim a jistestim ale je to i zlepsenou obranou praci i kdyz prvni zapas s NJ ta obrana byla hrozna.

A Couturier ten potencial na druhyho centra podle me ma zalezi jak se bude dal vyvijet.Ovsem takovej Jordan Staal N.2 kdo by ho nebral.Navic ted maji novackovskou smlouvu Shenn,Read,Couturier coz se nam naranmne hodi a navic dalsi tri roky ji budou mit takze parada.Osobne nejmin verim Shennovi ale na druhou stranu me muze nejvic prekvapit protoze ma nejvetsi potencial ale to je ve hvezdach.

Celkove musime pochvalit uspechy naseho skautingu protoze i kdyz jsem Hatchera jako hrace nemusel a zvlast kdyz hral za nas tak jsem na nej byl alergickej ale delaj fakt vybornou praci ve vyberu mladiku.

Couturier,Read,Gustafson(ten ma na novacka obrance vyborny cisla),Wellwood a dalsi.Jednoduse myslim ze u budoucnost se tolik bat nemusime.

jeste dodatek k druhymu centrovi.Briere ma uz precijen 34 takze uz tak dlouho na nejvyssi urovni hrat nebude takze cekam casem ustup ze slavy ale kdybych se pletl budu rad.
Briere ma smlouvu jeste na nasledujici 3 roky a stehovat se rozhodne nebude.
Ale pořád bych přál aby HOLMIK přívedl TOP obrance do další sezon,protože Pronger u něho nevidím moc dboře a navíc už je starý,takovy WEBER :clap: ,ale problem je v CAPS hits :ja_neviem:
Jestli miris na me :) tak ja nerikal ho vymenit jen ze cekam ze uz nebude hrat na takovy urovni takze si zahraje kridilko a nebo 3 centra.Samozrejme pokud ho nekdo z newbasu predci herne.
TUKAN86 píše:Ale pořád bych přál aby HOLMIK přívedl TOP obrance do další sezon,protože Pronger u něho nevidím moc dboře a navíc už je starý,takovy WEBER :clap: ,ale problem je v CAPS hits :ja_neviem:
Za Webera (nebo jemu podobným) bychom museli dát "půlku týmu", takže pokud obránce tak jedině UFA Sutter, ale ten na trhu dostane řádně přeplaceno, takže nevím mno. Ale příjde mi to zatím ok krize bude, až skončí i Timmonen.
No tedka právě tlačí bota v obraně(mě se zdá moc starý),tak snad nez skonci Kimmo a Pronger ,tak by mohl ulovit někoho na draftu,letos je jich docela hodně :good: nebo UFA ale tam přeplacet a k tomu Holmík ani nemá prostor :frajer2:

Další zapas NYI-FLYERS :oslava: tady vidím na přestřelku a žrejmě o body se rozdělíme a vyhra FLYER v SO :klobuk_dole:
jak je to vlastne s tym kebyze pronger ohlasi koniec? jeho cap hit tam potom bude stale smrdet pokial oficialne nevyprsi zmluva? nejak som sa o toto nikdy nestaral
Podle me neohlasi tuhle urcite ne a pristi taky.Pak se uvidi.

Jde o to ze kdyz bude furt delat jako ze se chce vratit tak se smlouva nebude zapocitavat do stropu.
ok a teraz druha otazka. ked je mimo a jeho cap hit na tuto sezonu je odcitany, tak na tu dalsiu bude najprv platit a zase si ho musime zrusit alebo tam nebude automaticky? Ide mi totiz o to ci nam to moze robit trochu problem pri nejakom letnom podpisovani zmluv ze tam bude ten jeho cap hit zavadzat a ci sa da zrusit az jak zacne sezona
No je zapsany na listinu dlouhodobe zraneny,tudiz jeho CAP hits se nepocita do budgetu :klobuk_dole:
Ale co jsem cetl,tak není moc realny,aby se vratil,neco jako kdysi E.Lindros .Tak uvidíme jak to dlouho natahne ,než přijde den "D" :frajer2:
Finch182 píše:ok a teraz druha otazka. ked je mimo a jeho cap hit na tuto sezonu je odcitany, tak na tu dalsiu bude najprv platit a zase si ho musime zrusit alebo tam nebude automaticky? Ide mi totiz o to ci nam to moze robit trochu problem pri nejakom letnom podpisovani zmluv ze tam bude ten jeho cap hit zavadzat a ci sa da zrusit az jak zacne sezona
Je to jak rikas. Odecet LTIR plati jen do konce sezony. Pak se zase muze odecist na zacatku sezony dalsi (t.j. zacatek rijna). Nastesti plati behem leta 10% tolerance prekroceni stropu, coz se rovna prakticky vysce Pronegrova platu. A jelikoz Lappy uz se pocitat nebude, melo by to na preziti leta stacit. Vcetne pripadneho podpisu nahradniho beka. A pokud se vedeni rozhodne, ze se bude nahrazovat jen Grossmannnem a znovupodpisem Carlea, bude to jeste lehci. (ja osobne bych byl klidne pro).
aha, o tej tolerancii som netusilm takze vsetko ok. inak ale dufam ze grossmana podpisu, dobry bek, to skorej z carla mam strach aj ked uz je jeho hra v pohode
Uffff Bryzgy díky ,že nepřekonal rekord Briana Bouchera(můj oblibeny golaman) v neprůstřelností :clap: :cinka:
chyta vlastne bryz?:D nevymenili ho?:D pod tou maskou moze byt hocikto :D
Tak jsem přijel a řeknu to takhle, kluci splnili, co jsem očekával... S Devils jedna výhra, jedna prohra a výhra nad Isles :good:
K Bryzovi nemusím snad nic dodávat... :poklona:

Zápasy jsem bohužel neviděl, takže nemůžu nějak hodnotit. A podle statistik fakt hodnocení dělat nebudu. Takže kdyžtak až zítra po zápase s Bostonem :hfman:
ten boston proste nevieme zdolat :slap: ale bryz zase fajn, drzi mu to a to je dobre....len ten utok teraz... :D dnes pens, uz sa im mohla konecne stopnut ta ich seria
Tak dnes jeden z nejdůležitějších a nejlepších zápasů sezony!
Bohužel pro nás, hrajeme odpoledne, což v letošní sezoně je pro nás moc špatné, ale výmluva to není :nono: ... Pokud do dnešního zápasu nastoupí na 100% už od začátku, tak na výhru máme! Bryz ve formě :yes: , pokud podrží jak včera, nevidím důvod proč nevěřit ve výhru! :fan: Jen to chce makat od začátku hoši :flyer:

Bryze dělí jedna výhra od třicáté. Snad se mu to povede už dnes! :pray:
Co bych ještě vytkl ze včerejšího zápasu kromě nasazení, tak střelbu od modré, která včera moc chyběla... Snad se jich dnes dočkáme více :please:

Pak musíme ustrážit hlavně Crosbyho a Letanga... Bez těch dvou je i Malkin v <> :jn:

LET'S GO FLYERS! :fan: :flyer:
No najprv k Malkinovi :D : vsak hral bez Crosbyho v podstate celu sezonu a Letang tiez casto nehral a nezda sa mi, ze by bol nejako v <> bez nich. Skor naopak...bohuzial :?

No ja praveze tento zapas nepovazujem za velmi dolezity (hej je to derby a :blabla: ). Vyhra samozrejme potesi, ale v ramci akejsi svedskej taktiky by som nepohrdol ani prehrou. Radsej mat v prvom kole PO cats/caps/jets ako rags/pens :jn: Len to by sa museli aj devils trochu posnazit :bitka3:
ta znaš, ronove teórie :giggle:
Skor naopak? :lol: Malkin bez Letanga dal posledně jeden bod za tři zápasy, vrátil se Letang a hned zase září... :slap:
A predtym, ked Letang nehral bol Malkin v <> ? A ked Crosby nehral celu sezonu de facto, bol Malkin v <> ? Ale, skoda reci...
12477 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS