Buldoci si také pořídili obránce Drew Schiestela,což už je starší zpráva.
http://hamiltonbulldogs.com/pressbox/ne ... cle_id=426" onclick="window.open(this.href);return false;
Je okurková sezona a tento článek pojednává o realně hráčích použitelných pro NHL.
http://www.habseyesontheprize.com/2013/ ... epth-chart" onclick="window.open(this.href);return false;
Útočníci
levé křídlo -pravé křídlo
Max Pacioretty - Tomas Plekanec - Brian Gionta
Alex Galchenyuk - Lars Eller - Brendan Gallagher
Rene Bourque - David Desharnais - Danny Briere
Brandon Prust -Ryan White - Gabriel Dumont
Travis Moen - Michael Bournival - Louis Leblanc
Sven Andrighetto - Joonas Nattinen - Christian Thomas
Nick Tarnasky -Martin St. Pierre -Michael Blunden
Patrick Holland
Stefan Fournier
Steven Quailer
Obránci
levý obránce -pravý obránce
Andrei Markov - P.K. Subban
Josh Gorges - Raphael Diaz
Alexei Emelin - Magnus Nygren
Francis Bouillon - Greg Pateryn
Davis Drewiske - Morgan Ellis
Nathan Beaulieu - Darren Dietz
Jarred Tinordi - Dalton Thrower
Brankáři
Carey Price
Peter Budaj
Dustin Tokarski?
Robert Mayer
Peter Delmas
Michael Condon
Což jestli dobře počítám je 24 útočníků,14 obránců a 6 golmanů.Dohromady 44 hráčů.Mladí junioři,kteří budou nastupovat v mládežnických týmech a přinejmenším v úvodu sezony se s nimi do AHL potažmo NHL nepočítá nejsou uváděni.Z toho důvodu mi tam poněkud chybí vůdčí typ Mac Benneta a všestranný Brady Vail na které jsem četl na stánkách Canadiens samou chválu.Osobně si myslím,že na tyto autor článku poněkud pozapoměl a minimálně v AHL by se měli oběvit.Zvláště Bennet na to výkonnostně a věk určitě má.
Zapoměli na Parrose což sami přiznávají,to se stane.Stejně tam bude pouze na černou práci pár minut.
Out je Jemelin a Tokarski pravděpodobně nebude podepsán, jak tu bylo zmíněno.Dost mě to překvapuje,že nedokázal zaujmout.
Nemám ponětí kdo ještě další má nějaké zdravotní potíže a nestihne začátek sezony.
Poukazují na to že máme víc pravých křídel než levých a navrhují především na farmě,je z prava,na levou stranu přesunovat.No, s tim už si musí poradit trenéři farmy.
Ať tak,či onak,v každém případě,toto by měli být připravení hráči pro NHL a farmu buldoků v AHL.Co mě přijde zajímavé,že proti jiným sezónám se mění charakter naší farmy na výchovu vyloženě mladých hráčů draftovaných v posledních letech pro potřeby Canadiens.Vždyť nejstarší je a ještě k tomu přivandrovalý z jiného týmu Blunden 26 let a to je opravdu vyjímka.Jádro Hamiltonu budou tvořit především hráči mezi 20 a 23 lety.

Co je také zajímavé,že autor umístil nezávazně na mě Briera do třetí řady jako já,což samozřejmě tak být nemusí.Asi mu to taky líp nevycházelo.
Rozumně řečeno toto je pouze odhad,jak by to asi tak mohlo být a ovšem nakonec rozhodne trenér Therien,kterému mimo jiné někteří přes léto dost vyčítali,že loni málo využíval Galchenyuka a Gallaghera.A že jim nenaložil víc úkolů.
Já si to nemyslim.Neni potřeba začínající šikovné rozkoukávající se v NHL kluky přetěžovat,ale postpně je zatěžovat.Letos už se bude od nich požadovat určitě víc, a tak je to správné.
A poslední prosba.Kluci šetřete poněkud tou angličtinou.Jsem starší člověk u kterého byla prioritou ve škole ruština a do lroužku jsem chodil na němčinu.Něco později jsem se z angličtiny doučil,ale jako vy rozhodně anglicky neovládám a taky chápu,že některé výrazy a odkazy jinak než anglicky podat nelze.Díky za pochopení,jinak dobré info.