Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MONTREAL CANADIENS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

http://capgeek.com/canadiens/" onclick="window.open(this.href);return false;

Tady podle toho 21 hráčů a 5 mega pod stropem.
Nepodepsaný už jen White (RFA) a ten by se tam s tím Fistricem snad vešel.

Právě když Emelin bude na začátku sezóny ještě marod, tak:

Subban-Gorges
Markov-Tinordi
Bouillon-Diaz
Drewiske
a ten Fistric by byl značné vylepšení
Tak a je to potvrzené. Ano, další prcek, ale na druhou stranu za slušné peníze a Ryder, kterého on de facto nahrazuje, by si řekl o tu čtverku určitě taky a Danny v PO nepropadne a je celkově lepším hráčem, takže to je nakonec velice dobrý tah. Co musím ocenit u Dannyho je fakt, že nešel po prachách a ideálních podmínkách tak jako Vinny a uskromnil se. Chtěl si zahrát za tým, kterému celé dětství fandil a určitě to byl jeho sen. Bude doma, bude na něj velký tah, ale já věřím, že to zvládne.
Co dál? Arron Asham na waiveru, což bych bral všemi deseti. Fistrica samozřejmě taky, ale peněz už není na rozhazování (2,86 mega).
:-( No já nevím,nějak to nekoresonduje s tím co jsme očekávali.Mohutný powerforvard důsledný do rohů, clona před branku.Chlap schopný rozdat ránu,ale také jí přijmout.Zkrátka někoho kdo to vybojeje a zamete, před kým budou mít soupeři řádný respekt.Klidně i nějakýho strážce cti,aby si soupeři tolik nedovolovali a my neodcházeli z bitek otlučení, jako loni.Očekával jsem Clowe,Stalberg nebo něco tak,ale pokračujeme v trendu pidimužů.Subtilní hráč do sestavy i když nepopírám s čichem na góly a tvorbu hry.Když budou góly padat ,tak nás skeptiky raz dva umlčí.Ale aby padaly!!!
Přitom všichni víme,jak je hrát se subtilní sestavou ošidné v základní části a především v PO.Malí hráči mají problémy v boje muže proti muži u mantinelu a při srážce s větším hráčem jsou daleko více náchylní k vážnějším zranění a otřesům.Tím nechci říct,že jsou babi a neumí hrát hokej.To jistě neplatí.
Výkonnostně šel Briere určitě dolů a může jen vzpomínat na svá nejlepší léta v Buffalu,což se změnou prostředí může změnit..Uklidňuje mě pouze fakt,že je to na dva roky a pak se uvidí.Možná mu křivdim,možná mu to u nás půjde,co já vím.Ale zatim jsem celkem rozpačitý.
Rád slyšim,že k nám chtěl.Tak to opravdu vítám,to není vždy pravidlem.
Pravdou je,že byl považován druhým nejlepším křídlem na trhu a je považován za hvězdu,čímž si Bergevin určitě získal řadu fanoušků HABS.Ale nemohu se ubránit dojmu,že Bergevin se nechal strhnout po neúspěchu získat Lecavaliera s myšlenkou,,když budu chtít,já nato taky mám" a překotně angažoval hráče,kterého původně vůbec nechtěl.No nevim.Nechci mu sahat do svědomí,vše ukáže čas.Budu jen rád když za rok budu moci říct,že jsem se mýlil a Danny bude hvězdou, na kterou nedám dopustit .
Naše sestava Top6 čítá 4 malé hráče do metru sedmdesát pět - Desharnais,Gionta,Briere,Gallagher nakonec ani Plekanec není žádný obr.Tím jsme v NHL určitě ojedinělí.
Tak jen aby to klapalo.
Pokud jde o Ashama, tak ten indián tu už kdysi začínal,to si pamatuju.Těžko říct jestli by k nám znovu chtěl.Já bych spíš uvítal nějakého defenzívního centra se silným bully .
montreal » pát črc 05, 2013 5:37 pm píše::-( No já nevím,nějak to nekoresonduje s tím co jsme očekávali.Mohutný powerforvard důsledný do rohů, clona před branku.Chlap schopný rozdat ránu,ale také jí přijmout.Zkrátka někoho kdo to vybojeje a zamete, před kým budou mít soupeři řádný respekt.Klidně i nějakýho strážce cti,aby si soupeři tolik nedovolovali a my neodcházeli z bitek otlučení, jako loni.Očekával jsem Clowe,Stalberg nebo něco tak,ale pokračujeme v trendu pidimužů.Subtilní hráč do sestavy i když nepopírám s čichem na góly a tvorbu hry.Když budou góly padat ,tak nás skeptiky raz dva umlčí.Ale aby padaly!!!
Přitom všichni víme,jak je hrát se subtilní sestavou ošidné v základní části a především v PO.Malí hráči mají problémy v boje muže proti muži u mantinelu a při srážce s větším hráčem jsou daleko více náchylní k vážnějším zranění a otřesům.Tím nechci říct,že jsou babi a neumí hrát hokej.To jistě neplatí.
Výkonnostně šel Briere určitě dolů a může jen vzpomínat na svá nejlepší léta v Buffalu,což se změnou prostředí může změnit..Uklidňuje mě pouze fakt,že je to na dva roky a pak se uvidí.Možná mu křivdim,možná mu to u nás půjde,co já vím.Ale zatim jsem celkem rozpačitý.
Rád slyšim,že k nám chtěl.Tak to opravdu vítám,to není vždy pravidlem.
Pravdou je,že byl považován druhým nejlepším křídlem na trhu a je považován za hvězdu,čímž si Bergevin určitě získal řadu fanoušků HABS.Ale nemohu se ubránit dojmu,že Bergevin se nechal strhnout po neúspěchu získat Lecavaliera s myšlenkou,,když budu chtít,já nato taky mám" a překotně angažoval hráče,kterého původně vůbec nechtěl.No nevim.Nechci mu sahat do svědomí,vše ukáže čas.Budu jen rád když za rok budu moci říct,že jsem se mýlil a Danny bude hvězdou, na kterou nedám dopustit .
Naše sestava Top6 čítá 4 malé hráče do metru sedmdesát pět - Desharnais,Gionta,Briere,Gallagher nakonec ani Plekanec není žádný obr.Tím jsme v NHL určitě ojedinělí.
Tak jen aby to klapalo.
Pokud jde o Ashama, tak ten indián tu už kdysi začínal,to si pamatuju.Těžko říct jestli by k nám znovu chtěl.Já bych spíš uvítal nějakého defenzívního centra se silným bully .
V podstatě souhlasím. Máme fakt hodně pidi tým, takže musíme jen spoléhat na rychlost a tvořivost. Ashama jsem chtěl, aby to právě tvrdil ze čtvrté řady, ale teď se dívám, že má už 35 let, takže to je pasé. Parros je úlet, ale v bitkách pomůže.
:)V naší situaci se bitkař na černou práci hodí,aby ji nemuseli zastávat hráči na kterých nám záleží.Prust třeba.Navíc jsme za něj obětovali nepodstatného hráče AHL a vrátili Floridě její 7.kolo draftu.Tudíž byl skoro zadarmo.Přitom smyslplnou cenu pro nás má.Pokud by vůbec nehrál,také by se nic zásadního nestalo.
:-( Děsí mne jen, jak posilují rivalové,především medvědi,šavle,letci a listy.Bergevin by ještě něco měl zkusit,třeba nějakou smysluplnou výměnu.Obávám se,že s tím co zatím máme ,to nebude na posílené soupeře stačit.
MB pry vyhlasil ze prijima nabidky za DD :!:
Ze by predse ten Jagr?

Seasson 2013/2014

Montreal Canadiens:
Jaromir Jagr - Tomas Plekanec - Brian Gionta
Max Pacioretty - Alex Galchenyuk - Danny Briere
Rene Bourque - Lars Eller - Brendan Gallagher
Brandon Prust - Ryan White - Travis Moen
George Parros - Gabriel Dumont

Andrei Markov - Alexei Emelin
PK Subban - Francis Bouillon
Josh Gorges - Raphael Diaz
Devis Drewisky

Carey Price
Peter Budaj

Hamilton Bulldogs:
Martin St-Pierre - Louis Leblanc - Mike Blunden
Christian Thomas - Michael Bournival - Patrick Holland
Charles Hudon - Joonas Nattinen - Steve Quailer
Gabriel Desjardins - Brady Vail - Stefan Fournier
Nick Tarnasky - Sven Andrighetto - Stephen MaCaulay

Jarred Tinordi - Magnus Nygren
Nathan Beaulieu - Greg Pateryn
Morgan Ellis - Darren Dietz
Mac Bennett

Dustin Tokarski
Robert Mayer

Wheeling Nailers:
Mike Condon
Peter Delmas

Prospects:
Sebastian Collberg - Frolunda Indians /SWE/
Jérémy Grégoire - Baie-Comeau Drakkar /QMJHL/
Martin Reway - Gatineau Olympiques /QMJHL/
Connor Crisp - Erie Otters /OHL/
Tim Bozon - Kamloops Blazers /WHL/
Jacob de la Rose - Leksands IF /SWE/
Erik Nyström - Karlskrona HK /SWE II./
Artturi Lehkonen - KalPa Kupio /FIN/
Mike Cichy - Western Michigan University (NCAA)
Dustin Walsh - Dartmouth College (NCAA)
Mike McCarron - London Knights /OHL/
Mark MacMillan - University of North Dakota (NCAA)
Dalton Thrower - Vancouver Giants /WHL/
Josiah Didier - University of Denver (NCAA)
Colin Sullivan - Boston College Eagles (NCAA)
Zach Fucale - Halifax Mooseheads (QMJHL)
Montreal podepisal 4 hrače.

Nick Tarnasky

http://www.eliteprospects.com/player.php?player=8846" onclick="window.open(this.href);return false;

...bez komentara ...

Robert Mayer
http://www.eliteprospects.com/player.php?player=11840" onclick="window.open(this.href);return false;

Jednicka letosniho rocniku Bulldogs , mala namirene do svicarske ligy, MB se ale podarilo ho presvedcit a tak Robert bude hajit nase farby jeste dalsi dve roky.

Martin St. Pierre
http://www.eliteprospects.com/player.php?player=10668" onclick="window.open(this.href);return false;

Sikovne kridlo uz dlhe roky dosahuje v AHL slusne vykony, verime ze pomuze i nasi farme a bude prinosem pro nase mlade hrace.

Stefan Fournier
http://www.eliteprospects.com/player.php?player=37072" onclick="window.open(this.href);return false;

Mladej 21rocny utocnik podpisal s habs novacikovsku smlouvu. Jako kapitan Halifaxu jako prvni zvedl Memorial Cup. Doufame ze se mu tak bude darit i o level vis, v AHL.
:) Tak léto nám poklidně plyne a pravděpodobně se již nic zásadního v našem klubu neuděje.Co je zásadní,že k nám přišel Briere a odešel Ryder.Příchod Parrose považuju za okrajovou záležitost už proto,že ani velmi dobrý bitkař Laraque se o něm nezmínil nijak pochvalně a po herní stránce to není nijak zásadní hráč.Spíš kosmetická úprava jak posílit naše sebevědomí při vysokém počtu subtilních hráčů.
Bergevin bude počítat s postupným začleňováním mladých hráčů z farem a popravdě řečeno letošní léto nijak neoslnil.Více posílit jsme se měli,zvláště uvážíme-li,že kluby v našem okolí silně posilovali.Ottawa Ryan,Boston Iginla,Detroit Alfredsson,Toronto lepší golman + Clarkson a tak bych mohl pokračovat.Ač optimista ,vidím to nevalně a pravděpodobně příští ro neudržíme loňské pozice.jediná pochvala je za draft,kde jsme vybrali celkem slušné hráče z vyších pořadí.Tady Trimmins jako obvykle nezklamal.
Mrzí mě,že příchod Jarouška Jágra zůstal v rovině spekulací,pro mě posila by to byla.Ač věkem starý muž - pomohl by nám.Přehled o hře má,přihrávku taky a já věřim,že by sázel i góly.No, nestalo se,jedem dál.

Tak jak to vypadá pro příští sezonu

Max Pacioretty - David Deharnais - Brendan Gallagher
Rene Bourque - Tomáš Plekanec - Brian Gionta
Alex Galchenyuk - Lars Eller - Danny Briere
Travis Moen - Ryan White - Brandon Prust

George Parros ,Gabriel Dumont

Andrei Markov - Josh Gorges
PK Subban - Raphael Diaz
Francis Bouillon -Jarred Tinordi

Devis Drewisky,Nathan Beaulieu, Alexej Jemelin(injury ten asi hned tak nenastoupí)

Carey Price
Peter Budaj
Robert Mayer

Že by z toho šel strach se říct nedá,ale snad hoši překvapí.
Tým, kterej si dovolí Brierea ve 3. lajně, by se teda o PO bát rozhodně neměl. Jenže Danny určitě nešel k Habs hrát třetí lajnu... :nono2:
:) Asi máš pravdu.Ale já vycházim z toho,že první řada již spolu takhle hrála a je sehraná,druhá se taky stabilizovala.Neměl jsem kam dát blíž Briera.Jedině bych ho musel vyměnit za Gallaghera,ale to už tady loni na začátku sezony bylo a řada Alex Galchenyuk - Lars Eller-Gallagher dlouho nevydržela.Později s nimi hrál místo Gallaghera Prust a ne zrovna špatně.Postavení Prusta se mi také moc v mé sestavě nelíbí,ale nemám ho kam posunout.
Nadruhou stranu čiperný a šikovný Gallagher aby hrál na pár minut ve čtvté řadě úlohu b defensmena by byla degradace tohoto hráče.Těžko říct jak to doopravdy bude
Tak Habs podepsali dalsi smlouvy s 2 hracmi s Marcusem Hindsem a Drew Schiestelem..
Oba hraci by meli pendlovat mezi ECHL/AHL.

Tak kolik hracu mame momentálně pod smlouvou?

Jmeno, kontrakt do roku- po sezone po konci smlouvy hračův status,

Plekanec, Tomas » 2016/17 UFA
Gionta, Brian » 2014/15 UFA
Pacioretty, Max » 2019/2020 UFA
Briere, Danny » 2015/16 UFA
Desharnais, David » 2017/18 UFA
Bourque, Rene » 2016/17 UFA
Galchenyuk, Alex » 2015/16 RFA
Prust, Brandon » 2016/17 UFA
Moen, Travis » 2016/17 UFA
Eller, Lars » 2014/15 RFA
Parros, George » 2014/15 UFA
Gallagher, B. » 2015/16 RFA
White, Ryan » 2014/15 RFA
Markov, Andrei » 2014/15 UFA
Gorges, Josh » 2018/19 UFA
Subban, P.K. » 2014/15 RFA
Emelin, Alexei » 2014/15 UFA
Bouillon, Francis » 2014/15 UFA
Diaz, Raphael » 2014/15 UFA
Tinordi, Jarred » 2015/16 RFA
Drewiske, Davis » 2015/16 UFA
Price, Carey » 2018/19 UFA
Budaj, Peter » 201$/16 UFA

Non-Roster NHL Players
D Beaulieu, Nathan » 2015/16 RFA
F Leblanc, Louis » 2014/15 RFA
F McCarron, Michael » 2016/17 RFA
F Thomas, Christian » 2015/16 RFA
F Collberg, S. » 2016/17 RFA
F Nattinen, Joonas » 2014/15 RFA
D Ellis, Morgan » 2015/16 RFA
F Holland, Patrick » 2015/16 RFA
D Dietz, Darren » 2016/17 RFA
D Pateryn, Greg » 2014/15 RFA
F Quailer, Steve » 2014/15 RFA
F Bournival, M. » 2015/16 RFA
D Nygren, Magnus » 2015/16 RFA
G Condon, Mike » 2015/16 RFA
F Bozon, Tim » 2016/17 RFA
F Hudon, Charles » 2016/17 RFA
F Andrighetto, Sven » 2016/17 RFA
G Mayer, Robert » 2015/16 RFA
G Delmas, Peter » 2014/15 RFA
F Fournier, Stefan » 2016/17 RFA
F Dumont, Gabriel » 2015/16 RFA
F St. Pierre, M. » 2014/15 UFA
F Blunden, Mike » 2014/15 UFA
F Tarnasky, Nick » 2014/15 UFA
D Drew Schiestel 2014/15 UFA
F Stephen MaCaulay 2014/15 UFA
F Ben Duffy 2014/15 UFA
F Gabriel Desjardins 2015/16 UFA

G Tokarski, Dustin » zatim nepodpisal, moměntálně status RFA
Tak MB uz nepocita se sluzbama golmana Dustina Tokarskeho..
skoda v minule sezoně se v AHL jevil docela slusně..
Dogs tak zacnou s dvojici ostrilenyho MAyera a amerockeho talentu Condona.
Peter Delmas klasicky v ECHL.
Moje ocekavani od prospectů v sezone 2013/14?

D Beaulieu, Nathan kličova role v timu Hamiltonu , dosazeni 40-50b
F McCarron, Michael defens forvard nejvic v +/- timu
F Thomas, Christian lidr utoku Hamiltonu po St, pierrovi nejlepsi strelec,
F Collberg, S. prosazeni se ve frolunde do 1 utoku
D Ellis, Morgan » nejlepsi def. obrance hamiltonu
F Holland, Patrick » ve statistikach na poprednich mistech Hamiltnu
D Dietz, Darren » novackovsja sezona top 6 D,
F Bournival, M. » v Hamiltonu nejlepsi centr na vhazování,
D Nygren, Magnus » nejlepsi strelec z rad obrancu Bulldogs
G Condon, Mike » v uspesnosti nad 92 proc. zakroků Bulldogs
F Bozon, Tim » ve WHL prekonani 100b , 40G,
F Hudon, Charles » stabilní misto v Hamiltonu , 20-30b
F Andrighetto, Sven » top 6 Bulldogs 30-40b
G Mayer, Robert » 91,0- 91,5 proc uspesnist zakroků
F Fournier, Stefan » sbirat skusenosti v AHL 10-15 bodů
F Dumont, Gabriel » nejlepsi utocnik Hamiltonu 50-60b
F St. Pierre, M. » nejlepsi strelec Bulldogs 25-35G
F Blunden, Mike » 13 F habs
G Fucale - nad 93 proc.
F Jérémy Grégoire - QMJHL 50b
F Reway - 80b QMJHL,
F Crisp - 40b OHL, 100 TM
F Vail - pendlování OHL/Hamilton
D Thrower - WHL 50-60b
F De La Rose - Leksand 20b
F Lehkonen - SML 40-50b
Prospect team rankings

6. Montreal Canadiens Team Breakdown:

Strengths:
The Montreal Canadiens have seen solid improvement in their organizational prospect pool this year. The greatest strength of the prospect pool is on defense where Nathan Beaulieu and Jarred Tinordi lead a deep and diverse group. The Canadiens also have improved their depth and skill level up the middle with the additions of high-end talent, Alex Galchenyuk, and the big physical two-way center, Brady Vail. Past those two, there are numerous centers in the system with the skill level and hockey IQ to play either wing. The right wing position still has the most offensively-talented prospects of Montreal's minor league system.

Weaknesses:
The goaltender position is still the weakest of the organization's positions but the acquisition of Dustin Tokarski adds depth. There are only three pro goalie prospects in the system at this time. Left wing has been greatly improved with talented scorers like Tim Bozon and Charles Hudon but still lacks overall depth compared to the other positions. The Canadiens are still lacking the tough, gritty, and physically big forwards in its minor league group.

Top 5 Prospects: 1. Alex Galchenyuk, C; 2. Nathan Beaulieu, D; 3. Jarred Tinordi, D;
4. Brendan Gallagher, RW; 5. Danny Kristo, RW.

Lost to Graduation: Ryan White.
Lost to Trade: Aaron Palushaj (COL), Brendon Nash (FLA).
Added: Dustin Tokarski.

http://www.hockeysfuture.com/team-rankings/" onclick="window.open(this.href);return false;

Team Depth Chart of NHL Prospects

Strengths
+ Depth on defense

Weaknesses
- Gritty/Physical Forwards

http://www.hockeysfuture.com/teams/montreal_canadiens/" onclick="window.open(this.href);return false;
Top 5 Reasons the Montreal Canadiens Will Be Better in 2013-14

5. One Year Older and Wiser, but Still Young
4. Fewer Distractions
3. More Room to Make Plays
2. More Firepower for the Playoffs
1. More from Price

http://bleacherreport.com/articles/1722 ... -14-season" onclick="window.open(this.href);return false;

Power Ranking Montreal Canadiens' Top 6 Forwards

6. Daniel Briere
5. Alex Galchenyuk
4. Lars Eller
3. Brendan Gallagher
2. Max Pacioretty
1. Tomas Plekanec

http://bleacherreport.com/articles/1715 ... x-forwards" onclick="window.open(this.href);return false;

Montreal Canadiens 2013-14 NHL Schedule: Must-See Games, Predictions & More

http://bleacherreport.com/articles/1710 ... tions-more" onclick="window.open(this.href);return false;
Hamilton Bulldogs re-signed forward Stefan Chaput to a one-year two-way AHL/ECHL contract.
Hamilton Bulldogs signed forward Erik Nyström to a 25-game professional try out contract.
:) Buldoci si také pořídili obránce Drew Schiestela,což už je starší zpráva.
http://hamiltonbulldogs.com/pressbox/ne ... cle_id=426" onclick="window.open(this.href);return false;

Je okurková sezona a tento článek pojednává o realně hráčích použitelných pro NHL.
http://www.habseyesontheprize.com/2013/ ... epth-chart" onclick="window.open(this.href);return false;

Útočníci

levé křídlo -pravé křídlo

Max Pacioretty - Tomas Plekanec - Brian Gionta
Alex Galchenyuk - Lars Eller - Brendan Gallagher
Rene Bourque - David Desharnais - Danny Briere
Brandon Prust -Ryan White - Gabriel Dumont
Travis Moen - Michael Bournival - Louis Leblanc
Sven Andrighetto - Joonas Nattinen - Christian Thomas
Nick Tarnasky -Martin St. Pierre -Michael Blunden

Patrick Holland
Stefan Fournier
Steven Quailer

Obránci

levý obránce -pravý obránce

Andrei Markov - P.K. Subban
Josh Gorges - Raphael Diaz
Alexei Emelin - Magnus Nygren
Francis Bouillon - Greg Pateryn
Davis Drewiske - Morgan Ellis
Nathan Beaulieu - Darren Dietz
Jarred Tinordi - Dalton Thrower

Brankáři
Carey Price
Peter Budaj
Dustin Tokarski?
Robert Mayer
Peter Delmas
Michael Condon

Což jestli dobře počítám je 24 útočníků,14 obránců a 6 golmanů.Dohromady 44 hráčů.Mladí junioři,kteří budou nastupovat v mládežnických týmech a přinejmenším v úvodu sezony se s nimi do AHL potažmo NHL nepočítá nejsou uváděni.Z toho důvodu mi tam poněkud chybí vůdčí typ Mac Benneta a všestranný Brady Vail na které jsem četl na stánkách Canadiens samou chválu.Osobně si myslím,že na tyto autor článku poněkud pozapoměl a minimálně v AHL by se měli oběvit.Zvláště Bennet na to výkonnostně a věk určitě má.
Zapoměli na Parrose což sami přiznávají,to se stane.Stejně tam bude pouze na černou práci pár minut.
Out je Jemelin a Tokarski pravděpodobně nebude podepsán, jak tu bylo zmíněno.Dost mě to překvapuje,že nedokázal zaujmout.
Nemám ponětí kdo ještě další má nějaké zdravotní potíže a nestihne začátek sezony.
Poukazují na to že máme víc pravých křídel než levých a navrhují především na farmě,je z prava,na levou stranu přesunovat.No, s tim už si musí poradit trenéři farmy.
Ať tak,či onak,v každém případě,toto by měli být připravení hráči pro NHL a farmu buldoků v AHL.Co mě přijde zajímavé,že proti jiným sezónám se mění charakter naší farmy na výchovu vyloženě mladých hráčů draftovaných v posledních letech pro potřeby Canadiens.Vždyť nejstarší je a ještě k tomu přivandrovalý z jiného týmu Blunden 26 let a to je opravdu vyjímka.Jádro Hamiltonu budou tvořit především hráči mezi 20 a 23 lety.
:) Co je také zajímavé,že autor umístil nezávazně na mě Briera do třetí řady jako já,což samozřejmě tak být nemusí.Asi mu to taky líp nevycházelo. :D
Rozumně řečeno toto je pouze odhad,jak by to asi tak mohlo být a ovšem nakonec rozhodne trenér Therien,kterému mimo jiné někteří přes léto dost vyčítali,že loni málo využíval Galchenyuka a Gallaghera.A že jim nenaložil víc úkolů.
Já si to nemyslim.Neni potřeba začínající šikovné rozkoukávající se v NHL kluky přetěžovat,ale postpně je zatěžovat.Letos už se bude od nich požadovat určitě víc, a tak je to správné.

A poslední prosba.Kluci šetřete poněkud tou angličtinou.Jsem starší člověk u kterého byla prioritou ve škole ruština a do lroužku jsem chodil na němčinu.Něco později jsem se z angličtiny doučil,ale jako vy rozhodně anglicky neovládám a taky chápu,že některé výrazy a odkazy jinak než anglicky podat nelze.Díky za pochopení,jinak dobré info. :D
Na těhle stránkách jsou snad "největší" fandové habs

http://bleacherreport.com/articles/1726 ... -opponent/" onclick="window.open(this.href);return false;

že prý:

Montreal Canadiens' Biggest Advantage over Each Atlantic Division Opponent

: Ottawa lepší útok
: Florida lepší útok (Gomez)
: Buffalo lepší obrana
: Tampa celková síla mužstva
: Toronto manažment
: Detroit mládí
: Boston nenávist
Canadiens have reached an agreement in principle with free agent defenceman Douglas Murray on a one-year contract (2013-14)-1,5 mega

Tak jo, za 1,5 mega na rok výbornej podpis, ale stejně- Fistrik si řek u kačenek necelej 1 mega a jako náhrada za Emelina by se mi zdál lepší, brousí to daleko víc.
Jako jasně, zkušeností má DM daleko víc, ale tyhle hráče shání většina klubů na začátku dubna.
Jestli ta příprava na play off není zatím tak trochu předčasná. (Briere)
Pravda, Fistric by byl lepší, ale za 1,5 mega na rok to není žádné riziko. Navíc je to Švéd a ta kritika na jeho rychlost byla slyšet hodně, tak třeba na tom přes léto zapracuje. Jinak je pozičně dobrý a typ beka, který potřebujem. Navíc to máme v obraně teď teda luxusní.

Subban-Markov
Gorges-Diaz
Bouillon-Murray

+Jemelin až se uzdraví, na farmě čekající Beaulieu a Tinordi a do toho v záloze Drewiske. Smekám, Marcu :klobuk:

Hlavní tři posily tedy přinesly přesně to, co nám loni chybělo. Posily v pěstních a fyzických soubojích (Parros a Murray) a lídra do PO (Briere). Pokud budeme hrát zase ten rychlý hokej založený na dobré spolupráci, tak ta prťavost našich útočníků v top 6 ani vadit nebude.
Už aby to zase začlo! :yahoo:
:)Říká se, že obránců není nikdy dost a my jich máme na dvě mužstva a další čekají na farmách.V příípadě zranění to není na škodu,koneckonců Jemelin se jen tak nevrátí.
Opěvujete příchod Murraye,tak snad nás nezklame.Osobně jsem ho nesledoval,takže o něm nevím téměř nic. Jen mě zaráží,že píšete,že je pomalý.To při dnešní rychlé NHL není zrovna dobré. :? Jen aby stíhal.
Upřimně řečeno jsem letos toužil,aby se mezi šestici vyvolených dostali mladíci Tinordi a Beaulieu,oba se jevili loni slušně a mají nato, fanoušky a NHL zaujmout..Zřejmě ve vedení přehodnotili jejich letošní zařazení a ostanou rok dozrát na farmě ,což mě moc nenadchlo.Bojim se, aby zase neprováhali ten správný okamžik a hráči nám po čase nakonec nezmizeli někam ke konkurenci,kde budeme čumět jak to válí. V minulosti se nám to stalo několikrát.
Jak jsem si všiml,na některých příliš dlouhý pobyt v AHL zanechává spíš výkonnostní propad,než posílení jejich sebevědomí.Viz Leblanc,který se loni propadl do totálního podprůměru.Koneckonců celá farma v Hamiltonu proti minulosti hrála poddůstojnou roli.
Ještě poznámka.Golman Tokarski také na rok podepsal a zůstává v naší organizaci,což je zřejměi reakce na dva nešťastně podpisy smluv Mayera ve Švýcarsku a Kanadě o které se zřejmě povedou soudní spory.
Bergevin to sám říkal při příchodu Drewiskeho, že obránců není nikdy dost a má pravdu. Možná, že už jich je opravdu moc, ale volali jsme po urostlém defenzivním bekovi, tak ho máme. Je pomalejší, ale v páru s Bouillonem by to neměl být problém.
Malý útlum Tinordiho a Beaulieho na farmu mě taky trošku mrzí, ale v případě zranění určitě šanci dostanou spíš oni než Drewiske. Navíc po příští sezoně zamáváme Bouillonovi a Markovovi, takže budou hned další místa v obraně.
Zajímavý pokus o předpověď jak bude vypadat top6 habs v sezoně 17/18 podle Bleachrreport:

Hudon- Galchenyuk - Collberg
Pacioretty- Desharnais-Gallagher

a Plekanec?
Takovými nesmysly bych se opravdu nezajímal :giggle: A když už, tak Desharnais doufám tou dobou za nás hrát nebude.
Parda » čtv srp 29, 2013 10:01 pm píše:Takovými nesmysly bych se opravdu nezajímal :giggle: A když už, tak Desharnais doufám tou dobou za nás hrát nebude.
Já už jsem letos doufal, že DD nedostane takovou smlouvu, (4 roky-3,5 mega) a za co by ho asi teď kdo vyměnil?

Jinak zabývat se tímhle mi přijde lepší než tím, že kromě toho, že se nezbavili DD, přibrali ještě DB místo Lecavaliera, Murraye místo Fistrica a jestli se Price neprobere, tak za ty prachy.... Všichni musí povedenou sezónu nejmíň jako loni, jinak.......
Hlavně 2G, aby to aspoň zopákli.

A zatím konkurence?
Detroit + Alfredsson a Weis,
Boston + Eriksson a Iginla,
Ottawa + Ryan
Toronto + Clarkson a Bernier
Tampa + Filppula, Drouin
Carolina + Sekera, Khudobin

Aby se habs nepředháněli jen o picky se šavlema.
5196 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS