Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Sykora tym neudela, nevidim duvod proc by mel. Misto koho? Je tam jen proto, ze k odehrani pripravaku musis obleknout alespon 8 veteranu.
Getzo díky za report. Výhra v derby mě hodně těší, sice je to jenom pre season ale je to stále výhra nad Rags. Největší radost mi udělal Kinkaid :clap:
Dneska mám v plánu shlédnout odvetu v Prudential Center
Devils Lineup today :
Forwards: Ilya Kovalchuk-Jacob Josefson-Nick Palmieri, Mattias Tedenby-Adam Henrique-Petr Sykora; Rod Pelley-David Steckel-Vladimir Zharkov; Eric Boulton-Tim Sestito-Brad Mills.

Defensemen: Andy Greene, Anton Volchenkov, Matt Taormina, Bryce Salvador, Adam Larsson, Mark Fayne.

Goaltenders: Martin Brodeur, Keith Kinkaid.
Loss is irrelevant. Larsson is a teenage god. Jesus tapdancing Christ.
:lol2:

Zápas sme videli, hodnotiť netreba. Dosť veľa pozitív, ale došli sme si na vlastné chyby.

Salvador utrpel, mohol byť horší, ale urobil niekoľko blbín a v podstate bol aj pri GWG.

Josefson, Henrique, Mills, Fayne, Kovy, Tedenby, Zharkov, Pelley najlepší.

Steckel, Palmieri a Marty najhorší. :? Ale tak bol zranený, chce to čas, behom zápasu to už šlo.

Steckel :a_von: Mills/Pelley in :!:

A Sýkora dostane kontrakt...keby ho Atlantik videl hrať, nesmial by sa a ktovie, keď sa správne použije, nemusel by odísť vo februári...
Spomínate si, keď Larsson na combine povedal FUCK keď sa pomýlil v odpovedi? :D He did it again!
But Larsson knew he had to shake it off and forget about it.

Shit happens,” he said. “You need to learn something about it and don’t try to do the same next time.”
:lol2: Prosím Adam, nikdy sa nezmeň. lol

Louovi sa toto asi páčiť nebude, ale čo môže robiť. :giggle:
Larsson dnes dvě asistence. Co sem koukal, tak snad bodoval v každym zápase co hrál :hmm: Ten kluk je IMO totálně ready na NHL. Jak je na tom s defenzívou? V pre-yeason se mu sice bodově daří, ale čekám od něj cca 25+ bodů.
Zápas jsme si rozebrali v chatu takže není co dodávat. Co se týče Steckela tak z toho jsem byl znechucený snad nejvíc. :hroza: Jinak getzo jestli nám zápas prohrály vlastní chyby to nevím. Spíš ty goly byly Martyho ( 4tý gol, možná mohl mít gol Stepana, těžko soudit) nebo to byl smolný gol ( odraz od Larssonovy brusle ). Já ten zápas hodnotím pozitivně. Co se týče Larssona Painkillere tak je NHL ready ( připouštím že jsem pochyboval jestli může ihned naskočit do NHL ale tedka můžu s klidem na duši říct že je NHL ready), co se týče jeho defenzivní činnosti tam je vše v pořádku. Těží ze svého skvělého bruslení, hraje s rozvahou, zbytečně se nezbavuje puků, fakt si počíná jak zkušený mazák a ne jako 18ti letý holub :yes:
Proč tak toho Sykoru nechcete? Podle mě má u Vás úplně jinou motivaci než v Hlupuins a taky je to jedna z posledních šancí jak si ještě zahrát NHL, takže ze sebe vydá vše, podle mě není co ztratit....

Adam :frajer2: Dnes ďalší zápas, naživo cez stránku Isles. Som zvedavý na Correnteho, Gelinasa a Urboma. Adamovi verím, nemám strach.

:arrow: http://video.islanders.nhl.com/videocen ... L|NYI|home
PainKiller píše:Larsson dnes dvě asistence. Co sem koukal, tak snad bodoval v každym zápase co hrál :hmm: Ten kluk je IMO totálně ready na NHL. Jak je na tom s defenzívou? V pre-yeason se mu sice bodově daří, ale čekám od něj cca 25+ bodů.
Jeho ofenzíva bola "otázna", nie defenzíva. Spraví tak, jednu, dve menšie chyby za zápas. (neskutočné) Ale je to stále len pre-season (i keď teda ten včerajší zápas vôbec tak nevyzeral) Chváli ho každý, Kovalchukom počínajúc, Parisem pokračujúc, trénerom a nami končiac.

Len tak ďalej. Teraz už ostáva jediná vec - keď bude toľko hrať, koľko vydrží...
neis píše:Proč tak toho Sykoru nechcete? Podle mě má u Vás úplně jinou motivaci než v Hlupuins a taky je to jedna z posledních šancí jak si ještě zahrát NHL, takže ze sebe vydá vše, podle mě není co ztratit....
Ja súhlasím, motivácia bude/je o inom. Ja sa "bojím" akurát zranení/kondičnej pripravenosti, ale pravda, prečo ten odpor? Tak sa pošle na farmu a hotovo...

:thumbsup:
As the veteran, Sykora appeared to be doing a lot of talking with his young linemates.

“I just try to remind sometimes – tonight it was Teddy or whoever is out there – off the faceoff, where you’re going to go, just what to look for, if you have a lefty defenseman or a righty defenseman where the puck is going to go in our zone,” Sykora said. “Because sometimes I need a reminder too. When I’m older now I kind of look for those things and when I was younger I was all over the place too. It’s just those little reminders to be kind of on the same page. We know what’s going to happen if we win the faceoff or if we lose the faceoff, so it’s easier for us to go offense. If we do the right things, we always go offense and we want to play offense.”
Hej a kde je doomsdayer TF? :D

In a stunning development, New Jersey Devils co-owner Ray Chambers has agreed to pay $25 million to unload his 47 percent stake in the team :arrow: tak ako som písal jemu odpoveď, NYPost vie kulové a jednalo sa o odpredaj podielu medzi akcionármi, nie o... bankrot :lol2:
TGfireandice Tom Gulitti
Devs send 14 to Albany:Clermont, Burlon, Gelinas, Kelly, Sova, Young, Berube, Hoeffel, Nagy, Perkovich, Sislo, Stoesz, Whitney, D Zajac
3 minutes ago
Urbom dnes nehrá, ale očividne je vo vákuu, zaujímavé. :hmm:
Dnes by měl proti Isles nastoupit do brány Moooose. Co říkate na jeho novou masku?? mě se líbila víc ta z předešlé sezony
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Aj mne, najmä preto, že ten stripe cez bradu až po temeno je desný. Inak ale nápad ok.
A je to doma.

http://devils.nhl.com/club/news.htm?id= ... L|NJD|home" onclick="window.open(this.href);return false;
Forwards:
Zach Parise-Patrik Elias-Petr Sykora;
Ilya Kovalchuk-Jacob Josefson-Nick Palmieri;
Mattias Tedenby-Adam Henrique-David Clarkson;
Eric Boulton-David Steckel-Rod Pelley

Defensemen:
Andy Greene-Adam Larsson;
Anton Volchenkov-Anton Stralman;
Henrik Tallinder-Mark Fayne;
Mark Fraser,

Goaltenders: Martin Brodeur, Johan Hedberg.

DeBoer said the players in the first practice group were “close” to what could be his opening night roster, but there are still some decisions to be made.

Misto Sykory Zubrus a v utoku je hotovo. podle me.
v obrane jde uz jen o jedno az dve mista. Misto Stralmana prijde El Salvador a jeste se zabojuje o Fayneho misto.
One player still in camp who DeBoer essentially admitted has no chance of making the team is rookie defenseman Alex Urbom.

tak treba za rok.
megaton píše:One player still in camp who DeBoer essentially admitted has no chance of making the team is rookie defenseman Alex Urbom.

tak treba za rok.
Prečo až za rok? :eek2:
preco az za rok?(ak vobec niekedy) to si vie odvodit snad kazdy.. na 3 volne fleky je az x obrancov. larsson ma jeden, fraser kvoli zmluve zrejme tiez aspon zo zaciatku podla mna a na ten ostavajuci sa tlaci najpravdepodobnejsie fayne ak to psychicky zvladne..a to su tam dalsi 3 skusenejsi v rade(leacha neratam) ako urbom.preto az o rok-realne to je nas 11ty obranca.. ja som to cakal ze sa do timu nedostane(aj ked som veril v correnteho). skor co zamrzi, ze nedostal vobec sancu(narozdiel od stralmana).. mne to naznacuje ze v kempe proste nebol dost dobry v porovnani s ostatnymi a to vyrazne ked si ani nezahral.co nikto otvorene nepovie ze bol priserny,skor si precitame vyjadrenie ze je talentovany,raz bude hrat nhl a keci ake predviedol deboer, ktore mi nedavaju zmysel:
There’s a group of four or five guys that we felt legitimately were battling for those spots – five, six, seven – and wanted to give all of those guys a real opportunity. So, I like what I see. He’s got huge potential. I think he’s going to play in the NHL one day. But we didn’t want anyone to walk out of camp and say, ‘I didn’t get an opportunity to earn that spot.

este by som sa vyjadril k sykorovi..suhlasim s chalanmi co pisu ze je to len otazka casu kedy ho tato vykonnost prejde.. skor ci neskor bude este horsi ako u tucniakov a co si pamatam to bola hroza..mne stacil do teraz na lade rolston, nepotrebujem sa na sykorovi rozculovat. ak sa nepresadi na centra,co ukazal ze sa nepresadi a na kridlo je zbytocny(ak minimum a dvojcestny kontrakt, tak by som ho bral na uvod)..stale si myslim ze potrebujeme jedno silne ale zaroven kvalitne prave kridlo (chcelo by to nieco lepsie ako bernier) a urgentne jedneho skuseneho centra.sezonu by som zacal s tym co mame a podpisom jedneho kridla(sykora,bernier).. a po uvode by sa ukazalo ci treba centra. co predpokladam bude a cez vymenu by bolo vhodne dotiahnut niekoho typu belanger co vie branit a v ofenzive nie je drevo. trebars za urboma aneb palmieriho(stale tvrdim ze nema na to u nas.)ale to uz som dost odbocil z reality do ako by som si to predstavoval :D
neprijemne ma neprekvapil steckel ako to tak citam.. a ako vyzera zharkov?
Pretože existuje niečo ako call-up? :eek2:

Zharkov vyzerá ako Zharkov. V tom čo robí exkluzívny. Každý sa čuduje prečo o ňom DeBoer príliš nehovorí ako o istej súčiastke tímu. :ja_neviem:
realnou sanci udelat tym jako sesty bek uz nema. to ze loni udelal tym z kempu mu nepomohlo. Pred nim maji podle me sanci v tomto poradi, Fayne, Taormina, Corrente. a podle toho jak DeB mluvi o Stralmanovi, nedivil bych se kdyby i on byl podepsanej. Myslim ze bude lepsi kdyz dostane top minuty v AHL nez pozici HS v NHL. Asi narazis na to ze v prubehu sezony muze dostat sanci prosadit se a ja to nevylucuju, injury bug urcite kabinu navstivi, ale jak rikam, prednost asi dostanou jini. Ale stejne tak muze call up dostat kdokoliv. Gelinas, Burlon atd
Hmmm, starik v noci caroval.. :hmm:
AndyF píše:Hmmm, starik v noci caroval.. :hmm:
jj, Jarousek to porad umi. snad mu po pujde dobre i dal, jen bych prosil ne proti nam :D
megaton píše:
jj, Jarousek to porad umi. snad mu po pujde dobre i dal, jen bych prosil ne proti nam :D
Myslel jsem jinyho starika :lol2:
AndyF píše:
megaton píše:
Myslel jsem jinyho starika :lol2:
No Marty to ma v sobe taky. Nejlespi golman vsech dob, nebo nejlepsi evropan vsech dob. kdo se v tom ma vyznat :D

Co me ale spis zajima:
We played a good hockey game. If you’re asking me would I rather win 5-0 and play poorly, no, I’d rather lose 2-1 and play like we did tonight.
Zadnej div ze s takovou filosofii Florida nehrala PO posledni 3 +7 let. Nezlobte se na me, ale tohle jsou kecy ala Jmac.
Marty je opět ve formě, protože si zase umí parádně postavit tyčky :D No jsem na něj letos zvědavý, ale určitě bude patřit mezi kvalitní golmany, chytat se ani věkem nezapomína ;)
megaton píše:Co me ale spis zajima:
We played a good hockey game. If you’re asking me would I rather win 5-0 and play poorly, no, I’d rather lose 2-1 and play like we did tonight.
Zadnej div ze s takovou filosofii Florida nehrala PO posledni 3 +7 let. Nezlobte se na me, ale tohle jsou kecy ala Jmac.
Ale možno to priláka divákov :sarcasm:
:yes:

Obrázek

megaton píše:jj, Jarousek to porad umi. snad mu po pujde dobre i dal, jen bych prosil ne proti nam :D
Jaroušek včera nečaroval.

Tú výhru im prakticky zabezpečil Simmonds a Giroux.
megaton píše:Co me ale spis zajima:
Lol, to predsa nie je žiadna filozofia (tá je v každom športe vždy víťazná), je to len konštatácia veci. Videl si ten zápas?

36 minút sme boli jasne pozične i defenzívne lepším tímom. Potom sa hra mierne vyrovnala ale aj tak sme v takmer všetkých aspektoch mali navrch. Jediné, v čom bola Philly lepšia bolo vytváranie si čistých šancí prečísleniach po našich individuálnych chybách (menovite: Larsson+Josefson, Stralman a Steckel). Z toho vyplynuli tie tyče. My sme zas boli lepší v pohybe a Kovy 2x na brankára 2x glove side nad betón ešte aj v pre-season :nervy2:

Flyers si výhru za efektivitu zaslúžili, ale treba jasne povedať, že výkon to bol od nás dobrý a to sme kvôli posledným rezom v zostave postavili totálne zvrátený druhý pár (Stralman-Salvador) na ktorý bolo ťažko sa pozerať, dve štvrté lajny a v špeciálnych tímoch sme skúšali veci ako Stralman či Parise na PK alebo Mills na PP (či na ľade v poslednej minúte ako extra attacker :hroza:)

Nehovoriac o tom, že instigator minor na Millsa, kde síce provokoval on, ale rukavice zhodili obaja naraz (Rinaldo) bol zo strany pruhovaných trapas. Flyers boli nebezpeční (z už uvedených dôvodov) najmä na PP. Okrem toho, ako som uviedol vyššie, si 5na5 (pozične) nič nevypracovali.

Hráči zápasu/pozitíva:

Marty chytal skvelo.
Fayne bol najstabilnejší článok, pozične super, nahrávky super, strely mu prechádzali. Bol som veľmi spokojný a myslím, že si zaistil miesto.
Veilleux - snaha sa cení. Dal gól, vyhral bitku, neuhol pred Prongerom, také veci si tréneri cenia. U neho tú šancu ale nevidím.

Ostatní priemer. Nikto nezaujal.

Negatíva:

Palmieri je total mimo, zavadzia, spomaľuje Kovyho, streľba nula a fyzický prejav ešte stále nie je optimálny. Byť to na mne, pošlem ho dole nakoľko mimo top6 nie je o nič lepší než hráči, ktorí tam patria (v jeho štádiu vývoja) a v top6 je momentálne dokonca kontraproduktívny. To neznamená, že počas roka sa nevráti, ale ak za toto vlani schytal Henrique, mal by aj on.

Stralman :ahoj: TG písal, že jeden z našich naj bekov. Skoro sme sa smiechom po*****. :lol2:

Salvador - je nemastný neslaný, fyzicky to už nie je tak ako kedysi. Možno bottom pair, lebo na PK sa bez Whitea určite zíde, ale to je tak všetko. Jeho pasy sú žalostné.

Mills - snažil sa, to mu nemožno uprieť, Rinalda fajne zmastil ale dostať tri sprosté penalty (čas/spôsob) (pravda, jedna z toho vymyslená) mu určite na kredite nepridá.

Takto by teda vyzerala moja zostava (plus mínus autobus):

Parise-Elias-Tedenby
Kovalchuk-Josefson-Zubrus
Sykora/Bernier-Henrique-Clarkson
Boulton/Janssen-Steckel-Zharkov
Pelley

Volchenkov-Greene
Tallinder-Larsson
Salvador/Corrente-Fayne
Fraser

Brodeur
Hedberg

Už ma poznáte a viete, ktorých hráčov mám radšej, ktorých naopak. Nemusím hádam nikomu vysvetľovať že napr. Sýkora je len dočasné riešenie, Bernier ak spraví tím (aj keď je pomalýýýý) tak je použiteľný pri zraneniach ako v štvrtej, tak v tretej lajne, že Corrente len ak zahrá dobre, že Fraser je lock #7, že obaja bitkári budú hrať maximálne tak proti Rangers, že Zharkova na PK potrebujeme, že Steckel hrá kulové, ale aspoň vyhráva vhadzovania atď atď.

Názor na Palmieriho som už vysvetlil hore.
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: dunim
2022 COLORADO AVALANCHE