Pěkný článeček
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
PHILADELPHIA FLYERS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Philla lídrem mezi nováčky
http://www.flyers.mzf.cz/?p=2489" onclick="window.open(this.href);return false;
Anger píše:Tak urcite musime drzet tym a ne po prvnim neuspechu vsechno pomlouvat i kdyz uprimne rikam ze kdyz vidim zapas kde bojujou ale nevyhrajou rikam si v poho ale kdyz je zapas a vidim ze se tam flakaj bez spetky energie to me vysostne prudi.
Verim ze Bryz bude v pohode vsak se zlepsuje na zacatku byl uplne cednik ale casem se kousek po kousku zlepsuje
Nechci se hajit ale ja mu fakt veril
no ja sa priznam ze som v neho dufal do konca roka 2011 a od noveho roku som to bral ako najvacsiu tragediu a myslel ze je to tazko v prdeli
ja v poho priznam ze som mu neveril a za tie jeho vykony jak som na neho nadaval tak to musim vyvazit a teraz sa mu 
a ze ste v neho verili .....
nechce sa mi verit ze ste z neho neboli na prasky
to by som bral akurat od vecneho optimistu rona
no ale je to jedno, hlavne ze chyta dobre a ze chytil formu pred play off
a ze ste v neho verili .....
No je otázkou, jestli jste mu "věřili" nebo zkrátka jen doufali a modlili se za to že se chytne, protože Vám, resp. nám s jeho smlouvou nic nejiného nezbývaloAndyF píše:Zvlastni, vsichni jsme mu verili. Tak to byl jen Philly, co ne???
Jo, jinak uznávám, poslední matche mu max. vyšli, ze 4 má 3 shutouty, :klobuk_dole: před ním za tyto výkony, ale stále a stejně jako Dejf o pár řádků nade mnou - nevěřím mu, ale kdyby podobně zachytal v PO, pak svůj názor změním, nejsem přeci debil (snad
Něco na tom bude, ale já si spíše celou dobu říkám, že přeci nemohl zapomenout chytat. Popravdě jsem ho nikdy nemusel a jeho podpis nebyl zrovna příjemný, protože je to Rusák a ten jeho tvrdý styl se mi nelibí, na druhou stranu Holmy musel něco udělat, ale pořád si myslím, že měl vzít Vokouna....
Bryz pomalu jde za rekordem NHL v počtu minut bez golu, ale včera měl opravdu lehkou práci
Z koho jsem byl však včera nadšený byl opět Voráček! Jeho podepsat na hodně dlouho ! Očividně do týmu i dobře zapadl, podle po zápasových reakcí.Nechápu jak může mít tak málo bodů, je vidět ze všech nejvíce, když neberu v potaz Hartnella, který chodí neustále na trestnou jen za křivý úsměv
Hrajeme hodně dobře dozadu, až se fakt divím, že se divám na tu samou Phillu z první poloviny sezony ! Naopak útok mi příjde takový jalový, jelikož oporám se moc nedaří, ale mladíci hrají dobře, takže aspoň tak
No Flyers už pomalu šteluje formu na PO
:frajer2: .Proč Vory má málo golů,hraje myslím 3 lajnu občas 2 ale to jen zřídka,ale jeho čas ještě přijde(hold hodně power forwardu v tymu HArtnell,Simmonds,Vory).Co mě těší je,že PHI má hodně talentu do útoku
Takový COuturier,budoucí ne-li další sezona Centr no.2. :klobuk_dole:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé