Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

bryz sokuje, v noci sa mi snivalo ze famozne zachyta a nielen tento zapas ale aj dalsie. A rano si najdem 5-0, nech mu to uz vydrzi az do leta a stvrta vyhra v rade :clap:
http://www.nhlpro.cz/clanek/21565-phila ... pri-draftu" onclick="window.open(this.href);return false;

Pěkný článeček ;)
Philla lídrem mezi nováčky :arrow: http://www.flyers.mzf.cz/?p=2489" onclick="window.open(this.href);return false; :thumbsup:
Niekto sa tu zahral na Datsyuka :)
Nádhera :yes:
Posledni zapasy chyta Bryzgalov jako blazen coz mi dela jedine dobre :)

Posledni zapas vyhral on sam prakticky s Girouxem.

Ja mu taky veril :) a Hartnella jsem taky nevymenoval po deseti zapasech :)
Já mu jako snad jako jediný z nás fans tady věřil, i proto jsem rád, jak mu to teďka lape!!!! :clap: Na druhou stranu nezdá se vám, že jeho styl je naprosto unikátně divný ?:D:D
Zvlastni, vsichni jsme mu verili :-O . Tak to byl jen Philly, co ne??? :jn:
Anger píše:Tak urcite musime drzet tym a ne po prvnim neuspechu vsechno pomlouvat i kdyz uprimne rikam ze kdyz vidim zapas kde bojujou ale nevyhrajou rikam si v poho ale kdyz je zapas a vidim ze se tam flakaj bez spetky energie to me vysostne prudi.

Verim ze Bryz bude v pohode vsak se zlepsuje na zacatku byl uplne cednik ale casem se kousek po kousku zlepsuje :)

Nechci se hajit ale ja mu fakt veril :)
no ja sa priznam ze som v neho dufal do konca roka 2011 a od noveho roku som to bral ako najvacsiu tragediu a myslel ze je to tazko v prdeli :D ja v poho priznam ze som mu neveril a za tie jeho vykony jak som na neho nadaval tak to musim vyvazit a teraz sa mu :poklona:

a ze ste v neho verili ..... :D nechce sa mi verit ze ste z neho neboli na prasky :D to by som bral akurat od vecneho optimistu rona :D no ale je to jedno, hlavne ze chyta dobre a ze chytil formu pred play off :hfman:
Já mu nevěřil a dokud takhle nebude chytat v playoff, tak mu ani věřit nebudu.
ked uz zacal chytat dobre bryz tak utok dostal kramy :D az na girouxa
AndyF píše:Zvlastni, vsichni jsme mu verili :-O . Tak to byl jen Philly, co ne??? :jn:
No je otázkou, jestli jste mu "věřili" nebo zkrátka jen doufali a modlili se za to že se chytne, protože Vám, resp. nám s jeho smlouvou nic nejiného nezbývalo :jn: :jn: ??

Jo, jinak uznávám, poslední matche mu max. vyšli, ze 4 má 3 shutouty, :klobuk_dole: před ním za tyto výkony, ale stále a stejně jako Dejf o pár řádků nade mnou - nevěřím mu, ale kdyby podobně zachytal v PO, pak svůj názor změním, nejsem přeci debil (snad :jn: ) !!!!
Něco na tom bude, ale já si spíše celou dobu říkám, že přeci nemohl zapomenout chytat. Popravdě jsem ho nikdy nemusel a jeho podpis nebyl zrovna příjemný, protože je to Rusák a ten jeho tvrdý styl se mi nelibí, na druhou stranu Holmy musel něco udělat, ale pořád si myslím, že měl vzít Vokouna....
Zdravím všechny fanoušci FLYERS :wink: :good: :clap: :klobuk_dole:
vitaj :good: kolko nas je vlastne?:D nie je nas najviac?:D
Obrázek
:clap: :clap: dobra fotečka,koukám nás je hodně :wave: :cinka:
AndyF píše:Obrázek
To je fotka z nedělního odjezdu Flyers z Jersey ???
Martin #27 píše:To je fotka z nedělního odjezdu Flyers z Jersey ???
však dneska PHI-NJD :frajer2: :cinka: tip 4:2 (Giroux,Simmond,Vory,Hatnel-Kovy,Parise) :klobuk_dole:

// vitaj na fore. A. :)
TUKAN86 píše:však dneska PHI-NJD :frajer2: :cinka: tip 4:2 (Giroux,Simmond,Vory,Hatnel-Kovy,Parise) :klobuk_dole
Takový vtipálek nám na foru chyběl
Jinak vítej chlape :)
:klobuk_dole:

jaky vtipalek ,jsem fanda PHILA(od roku 1999) a ty zase NJD .Letos vidím,že doplujemem dal v PO než vy :good: :jupi:
Jen do nich, tygre!
Bryz pomalu jde za rekordem NHL v počtu minut bez golu, ale včera měl opravdu lehkou práci :cinka: Z koho jsem byl však včera nadšený byl opět Voráček! Jeho podepsat na hodně dlouho ! Očividně do týmu i dobře zapadl, podle po zápasových reakcí.Nechápu jak může mít tak málo bodů, je vidět ze všech nejvíce, když neberu v potaz Hartnella, který chodí neustále na trestnou jen za křivý úsměv :D Hrajeme hodně dobře dozadu, až se fakt divím, že se divám na tu samou Phillu z první poloviny sezony ! Naopak útok mi příjde takový jalový, jelikož oporám se moc nedaří, ale mladíci hrají dobře, takže aspoň tak ;)
No Flyers už pomalu šteluje formu na PO :cinka: :frajer2: .Proč Vory má málo golů,hraje myslím 3 lajnu občas 2 ale to jen zřídka,ale jeho čas ještě přijde(hold hodně power forwardu v tymu HArtnell,Simmonds,Vory).Co mě těší je,že PHI má hodně talentu do útoku :clap: Takový COuturier,budoucí ne-li další sezona Centr no.2. :klobuk_dole: :good:
1. Voracek je playmaker, ne strelec. Proste tolik nestrili
2. Neni powerforward
3. Couturier urcite nebude nikdy centr n.2, (leda bysme vyhodne vymenili Schenna), tim mene pristi sezonu.
12477 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS