Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
TAMPA BAY LIGHTNING
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Szczechura nejspíš nahradí Konopku. Jinak mě fakt zajímá co je s tim Rangerem, už je to 17 dní, co si vzal "volno"
Dnes se v brance objeví opět Niittymaki
Co mě ale docela štve, že vedle Stamkose bude zase hrát Veilleux
a Malone s Vinnym... každej ví, že Malone patří ke Stammerovi a Veilleux nanejvýš do 3 lajny
Jinak doufám že si z Minnesoty odvezem 2 body.
Neni, ale bodově je na tom stejně, jako Drew Miller, co včera odešel. Takže si myslim, že by Konopku mohl nahradit, a lajna: Fedoruk - Szczechura - Craig, by nemusela být vubec špatnáleci píše:proč KonopkuJe zraněný
![]()
Jo,už to budou cca 2 týdny ... podivné je,že s Tocchetem komunikuje údajně jen pomocí SMSmountain píše:Hm, tak žádný Ranger, ale PaulSZ .... už se mi to přestává líbit, jak je dlouho pryč, 2 týdny? Nepamatuju za poslední dobu takovový případ v NHL.
Szczechura měl v Norfolku slušnou formou,za 14 utkání si připsal 14 bodů (6+8) , doufám tedy , že zvedne naši doposud neproduktivní checking line .... a opravdu žeru jeho obranou nru.Ovšem netuším,kam ho chce Tocchet začlenit do sestavy.Konopku bych ve 4.lajně ponechal,potřebujeme někoho na buly
Dnes Minnesota,to bude hodně těžkej zápas ... nepřekvapilo by mne,kdybychom padli.Ale snad využijeme kouzla St.Pete Times Fora a zvítězíme
Tak první výhra v nájezdech (2/0). Celkově bych to zhrnul jakou zatím celou sezonu - bodově to není špatné, ale ta hra je slabá. Nechat se doma od defenzivní Minnesoty přestřílet 22/34 není dobré. Ikdyž v highlightech tam tolik šancí neměli, dva góly po chybách beků a ten z PP, to bylo super trefené a dalo se s tím málo co dělat.
Ale je na tom dobré to, že ikdyž nehrajem nijak úžasně, tak ty body jsou plus u několika hráčů je tam prostor pro zlepšení, protože hrajou pod své možnosti (Vinny, Tangs, Mezs ...).
Kredit Malonovi, ten vyrovnávací gól byl úžasný, ta chladnokrevnost+šikovnost, 9/10 hráčů by to zbrkle napralo to do gólmana
Teď Kings, tam nějak nepočítám s bodama, hrajou dobře, udržet domácí neporazitelnost v základní hrací době by bylo fajn.
Ale je na tom dobré to, že ikdyž nehrajem nijak úžasně, tak ty body jsou plus u několika hráčů je tam prostor pro zlepšení, protože hrajou pod své možnosti (Vinny, Tangs, Mezs ...).
Kredit Malonovi, ten vyrovnávací gól byl úžasný, ta chladnokrevnost+šikovnost, 9/10 hráčů by to zbrkle napralo to do gólmana
Teď Kings, tam nějak nepočítám s bodama, hrajou dobře, udržet domácí neporazitelnost v základní hrací době by bylo fajn.
UNBELIEVABLE
VYHRÁLI SME NA NÁJEZDY
Už bylo načase. Je ale fakt, že těch střel šlo na branku moc, přece jenom Wild sou defenzivní a prohrávali sme 1:3. Goly zase Stamkos (1+1) a Malone (1+1) + Downie... k tomu Stamkos bodoval v oslabení, je prostě jasný, že Stamkos a Malone musí hrát spolu
Hlavně at už Tocchet vykopne z top6 Veilleuxe
Jinak doufám, že naše vítězství na nájezdy nezůstane zapomenuto a budem vyhrávat dál
Ted ještě vykoupnout z top6 Veilleuxe, získat Frolova a je po problémech
Nvm proč Tocchet ještě nevyzkoušel kombinaci:
Tanguay- Lecavalier - St.Louis
Malone - Stamkos - Wright
Jinak doufám, že naše vítězství na nájezdy nezůstane zapomenuto a budem vyhrávat dál
Tanguay- Lecavalier - St.Louis
Tak dnes jsem z body moc nepočítal,proto jsem příjemně překvapen ... opět se ukázalo,že doma jsme schopni porazit prakticky kohokoliv,i když hrajeme špatně
škoda,že to tak neplatí i venku ...
Wild nás sice přestříleli,ale těžko říct,jaký byl obraz hry.Dle Highlights jsme měli celkem dost šancí,hlavně Halpern s Vinnym,to byly tutovky
naopak Nitty nás dnes moc nepodržel ... sice ty goly na jeho hlavu nejdou,ale alespon jeden chytit mohl.Ale i tak asi standartní výkon
u 1.golu si udělal Sheppard z Hedmana dobrý den ... stane se,pořád je to jen 18letej kluk.Co se mi ovšem nelíbilo byl Nolanův gol,tam byl Hale hodně nedůraznej
pořád nemá místo jisté,takových chyb by se měl vyvarovat.Ale Nolan to udělal parádně,o tom žádná ... je mi celkem líto Smaba,který je neustále healthy scratch.Doufám,že v příštím zápase dostane konečně šanci ... Halemu protentokrát tribuna neuškodí.
Doufal jsem,že by se proti svým bejvalým mohl vytáhnout Veilleux ... zas nic.Zase nás táhl Malone se Stammerem ... poslední dobou ani Márty nezáří,na svém kontě má pouze o gol víc jak Vinny ... Vinny dnes ale rozhodl
Craig dnes nehrál,tomu moc nerozumím,ten odehrál proti Habs dobrý zápas ... příště bude sedět Fedoruk nebo Veilleux.Doufám
Ted' máme Kings,pokud odehrajeme podobný zápas jak dnes,moc šancí na úspěch mít nebudeme ...
snad hoši podají lepší výkon a opět zvítězíme ...
Jinak dnešní body jsou obvzlášt' cenné,vyrovnali jsme 15 sekund před koncem + výhra na nájezdy ... to je opravdu neuvěřitelné
Wild nás sice přestříleli,ale těžko říct,jaký byl obraz hry.Dle Highlights jsme měli celkem dost šancí,hlavně Halpern s Vinnym,to byly tutovky
Doufal jsem,že by se proti svým bejvalým mohl vytáhnout Veilleux ... zas nic.Zase nás táhl Malone se Stammerem ... poslední dobou ani Márty nezáří,na svém kontě má pouze o gol víc jak Vinny ... Vinny dnes ale rozhodl
Ted' máme Kings,pokud odehrajeme podobný zápas jak dnes,moc šancí na úspěch mít nebudeme ...
Jinak dnešní body jsou obvzlášt' cenné,vyrovnali jsme 15 sekund před koncem + výhra na nájezdy ... to je opravdu neuvěřitelné
... nojo no, holt maji spatny pasy (myslim cestovni, nikoliv prihravky). Kdyby radsi vymenili Ohlunda.PainKiller píše:Tampa se snaží vyměnit Meszarose a Krajíčkahttp://thefourthperiod.com/news/tbl091108.html a http://hfboards.com/showthread.php?t=701604
... at si z nej udelal co si z nej udelal kdyby si Ohlund hlidal svyho chlapa tak by to zvladli. Bud by mel cas videt a pokrejt prihravku a nebo by chlapovi nedovolil zakoncit. Takhle se utrh jak japonska hokejistka a divocak zustal uplne sam s brankou dokoran. Ja toho na Ohlunda nejak zacinam mit alergii.kisin píše:u 1.golu si udělal Sheppard z Hedmana dobrý den ... stane se,pořád je to jen 18letej kluk.
Tak teda nevím,co bychom získali výměnou našeho nejlepšího a nejzkušenějšího beka ... občas má sice problémy s nevyrovnanými výkony,ale přechod do jiné divize,do jiného týmu po X letech někde znát být musí ... chce to čas.S Hedmanem ještě tak dokonale sehraní nejsou ...safa píše:... nojo no, holt maji spatny pasy (myslim cestovni, nikoliv prihravky). Kdyby radsi vymenili Ohlunda.
No podle mého to nebyla Ohlundova chyba.Sheppard mohl střílet i přímo,Ohlund musel vyjet ze své pozice ... Pouliota měl pohlídat spíše Halpern,kterému se dozadu dvakrát nechtělosafa píše: ... at si z nej udelal co si z nej udelal kdyby si Ohlund hlidal svyho chlapa tak by to zvladli. Bud by mel cas videt a pokrejt prihravku a nebo by chlapovi nedovolil zakoncit. Takhle se utrh jak japonska hokejistka a divocak zustal uplne sam s brankou dokoran.
Všiml jsem si ... každý má alergii na někoho jinéhosafa píše:Ja toho na Ohlunda nejak zacinam mit alergii.
Jasne ze moh srilet primo, prave na to byl golman pripravenej, Nitty byl na miste. Kdyby si Ohlund drzel svyho chlapa tak at Shep klidne strilel, Nitty ho videl celou dobu a mel by to. Ohlund je nezodpovednej pi*us kterej to proste zkurvil. NEJlepsi bek ? Jo, podle vyplatni pasky jo, ale zlaty voci, nevidel jsem od nej nic za co by si zaslouzil byt jen polovicku svyho platu. A nerikej mi, ze za to, ze dela takovyhle trapny skolacky chyby, muze prechod do jiny divize, to je vazne smesny. Nevim co hral v Canucks (nesledoval jsem je) ale v TB me teda zatim neokouzlil.
Na další zápas sou nově složený lajny... jak jinak než na ho*no. Kua Malone má hrát se Stamkosem
Tanguay - Stamkos - St.Louis
Malone - Lecavalier - Szczechura
Wright - Halpern - Downie
Fedoruk - Konopka - Veilleux
Kdybych měl tu možnost, složit lajny já sám, vypadalo by to takhle:
Tanguay - Lecavalier - St.Louis
Fedoruk - Halpern - Downie
Veilleux - Konopka - Szczechura
A když bych mohl experimentovat, zkusil bych Halperna na křídlo k Tanguayovi, vedle sebe hráli celkem slušně:
Tanguay - Lecavalier - Halpern
Malone - Stamkos - St.Louis
Wright - Szczechura - Downie
Kdybych měl tu možnost, složit lajny já sám, vypadalo by to takhle:
Fedoruk - Halpern - Downie
Veilleux - Konopka - Szczechura
A když bych mohl experimentovat, zkusil bych Halperna na křídlo k Tanguayovi, vedle sebe hráli celkem slušně:
Tanguay - Lecavalier - Halpern
Malone - Stamkos - St.Louis
Wright - Szczechura - Downie
Nitty sice připravený byl,ale kdyby to Sheppard trefil dobře,byl bez šance.Právě proto si myslím,že Ohlund udělal dobře,když vyjel ze své pozice.Jenomže Sheppard to udělal chytře ... Pouilotovi měl zabránit v zakončení Halpern,bohužel se tak ale nestalo.safa píše:Jasne ze moh srilet primo, prave na to byl golman pripravenej, Nitty byl na miste. Kdyby si Ohlund drzel svyho chlapa tak at Shep klidne strilel, Nitty ho videl celou dobu a mel by to. Ohlund je nezodpovednej pi*us kterej to proste zkurvil. NEJlepsi bek ? Jo, podle vyplatni pasky jo, ale zlaty voci, nevidel jsem od nej nic za co by si zaslouzil byt jen polovicku svyho platu. A nerikej mi, ze za to, ze dela takovyhle trapny skolacky chyby, muze prechod do jiny divize, to je vazne smesny. Nevim co hral v Canucks (nesledoval jsem je) ale v TB me teda zatim neokouzlil.
No největší plat bere Mezz ( respektive má největší cap hit ) a ten taky zrovna nezáří
Trapný školácký chyby ? Vybavuji si jen jednu,proti Buffalu ... podle mně je Ohlund ten typ beka,kterého jsme přesně potřebovali.On je jedním z důvodů,proč hrajeme zatím celkem slušně ... on a Walker naši obranu pozvedli z úrovně AHL do NHL.
Taky nesmíš zapomenout na to,že obrana je z dobrých 70% komplet nová ... a to není úplně jednoduché.Občas je nesehranost ještě znát ... u všech.Ale lepší se to
Zcela jednoznačně je Ohlund našim nejlepším bekem od dob Boylera a Filipa Kuby,proto tedy doufám,že tě v nejbližší době přesvědčí ...
Mně se to složení celkem líbí.Stamkos s Malonem spolu šlapou,ale když je Lecavalier stále mimo,potřebujeme jej dostat do hry ... Stamkos se může k Malonovi kdykoliv vrátit.Malone snad probere Vinnyho ze zimního spánku ... a Szczechura se mi tam taky líbí,aspon bude ta lajna dobře bránit.Složení 3.lajny dobré,ve 4.lajně bude hrát místo Fedoruka CraigPainKiller píše:Na další zápas sou nově složený lajny... jak jinak než na ho*no. Kua Malone má hrát se Stamkosem![]()
No zase proč od sebe trhat dva hráče, když se jim spolu daříkisin píše:Mně se to složení celkem líbí.Stamkos s Malonem spolu šlapou,ale když je Lecavalier stále mimo,potřebujeme jej dostat do hry ... Stamkos se může k Malonovi kdykoliv vrátit.Malone snad probere Vinnyho ze zimního spánku ... a Szczechura se mi tam taky líbí,aspon bude ta lajna dobře bránit.Složení 3.lajny dobré,ve 4.lajně bude hrát místo Fedoruka Craigpodle mně dobrá sestava,snad bude vítězná ... v bráně ( doufám ) dnes Smitty a v obraně Smaby
Poslední možností, jak Lecavaliera probudit, je přesunout ho na křídlo ke Stamkosovi a Malonovi, takže lajna by vypadala takhle: Malone - Stamkos - Lecavalier, s tím, že by druhá lajna vypadala takhle: Tanguay - Wright - St.Louis. Fakt nechápu, jak hráč, jako Lecavalier senedokáže skoro vubec prosadit.
Mě to vadí taky, že se v top6 střídá pokaždé někdo jiný. Jenže to je chyba Lawtona (pro změnu, ale k Tocchetovi se dostanu), tomu jaksi uniklo, že v top6 má být 6 dobrých útočníků, a né 5, jak máme my. Šest prostě znamená šest, nevím, co je na tom nepochopitelného....bohužel jak jsme se tady o tom před sezonou "dohádali", tak jsem měl pravdu, že nikdo z bottom6+Downie na top6 nemá
Pak mi vadí, že před každým zápasem se ta sestava úplně překope. Kdyby se vyměnili dvě křídla, ale to se vždycky celé promíchá. Tocchet to musí tahat z klobouku tu sestavu, jinak nevím. Jediné, co zůstává pohromadě je Fedoruk+Konopka, možná ještě Halpern+Wright....pak nevím, proč Craig - který proti Habs hrál hodně slušně, hodně bojoval a dával do toho prostě všechno - sedí. A tragický Veilleux hraje dál....asi má štěstí na ten klobouk.
Jinak k tomu momentu co tu rozebíráte, mrknul jsem se na to párkrát a - jo, Hedman ho neměl nechat přes sebe přejít, to je určitě chyba, ale Ohlund na tom má minimálně stejný podíl - schválně si to pusťte, Ohlund se na toho najíždějícího hráče ani jednou nepodívá, on vůbec neví, že mu tam někdo najíždí, celou dobu se dívá na hráče s pukem. Taky po tom gólů málem třískl hokejkou do mantilenu, ale na poslední chvíli se zarazil. Já bych to viděl jako chybu obranné dvojice jako celku, stejně jak proti Buffalu ta situace (buly na Ohlunda, ten na Hedmna, na kterého už byl vyjetý hráč a sebral mu to), akorát mě štve, že všude čtu, jak to zkazil jenom Hedman. Jo, dělá chyby, ale na to, kolik hraje minut a jak je starý, hraje super. Ale o Ohlundovi se nikdy nemluví, přitom i on dělá chyby.
Pak mi vadí, že před každým zápasem se ta sestava úplně překope. Kdyby se vyměnili dvě křídla, ale to se vždycky celé promíchá. Tocchet to musí tahat z klobouku tu sestavu, jinak nevím. Jediné, co zůstává pohromadě je Fedoruk+Konopka, možná ještě Halpern+Wright....pak nevím, proč Craig - který proti Habs hrál hodně slušně, hodně bojoval a dával do toho prostě všechno - sedí. A tragický Veilleux hraje dál....asi má štěstí na ten klobouk.
Jinak k tomu momentu co tu rozebíráte, mrknul jsem se na to párkrát a - jo, Hedman ho neměl nechat přes sebe přejít, to je určitě chyba, ale Ohlund na tom má minimálně stejný podíl - schválně si to pusťte, Ohlund se na toho najíždějícího hráče ani jednou nepodívá, on vůbec neví, že mu tam někdo najíždí, celou dobu se dívá na hráče s pukem. Taky po tom gólů málem třískl hokejkou do mantilenu, ale na poslední chvíli se zarazil. Já bych to viděl jako chybu obranné dvojice jako celku, stejně jak proti Buffalu ta situace (buly na Ohlunda, ten na Hedmna, na kterého už byl vyjetý hráč a sebral mu to), akorát mě štve, že všude čtu, jak to zkazil jenom Hedman. Jo, dělá chyby, ale na to, kolik hraje minut a jak je starý, hraje super. Ale o Ohlundovi se nikdy nemluví, přitom i on dělá chyby.
Před sezonou taky nikdo nemohl vědět,že bude Vinny tak tragický ... Stammer dokáže bodovat s každým kdykoliv a kdekoliv,Vinnymu se nedaří ani s Mártym,ani s Tangsem,ani s Downiem,prostě s nikým ...mountain píše:Mě to vadí taky, že se v top6 střídá pokaždé někdo jiný. Jenže to je chyba Lawtona (pro změnu, ale k Tocchetovi se dostanu), tomu jaksi uniklo, že v top6 má být 6 dobrých útočníků, a né 5, jak máme my. Šest prostě znamená šest, nevím, co je na tom nepochopitelného....bohužel jak jsme se tady o tom před sezonou "dohádali", tak jsem měl pravdu, že nikdo z bottom6+Downie na top6 nemá![]()
Já tu golovou situaci vidím teda jinak,Ohlund udělal to co udělat měl.A o hráči,kterého měl za sebou určitě věděl.Toho měl ubránit Halpern,který jen pasivně čekal,jak celá situace dopadne ... no nic,už to nebudeme řešit.Dneska snad bude obrana fungovat lépe
... presne tak jsem to videl ja. Kdeze daleko byl Halpern aby branil strelce ? Hedman delal co moh, holt ne vzdycky se povede ubranit sikovnyho utocnika. Ano, moh Shepp vystrelit, moh dat gol a taky nemusel - nemusel se trefit (Hedman ho minimalne zbrzdil a rozhodil) a moh to pripravenej Nitty chytit. Ovsem to ze Ohlund nechal svyho chlapa zcela nepokrytyho, soustredenyho a pripravenyho pred prazdnou brankou je podle meho neodpustitelna a jasne jeho chyba. Pak uz to neby o tom ze ten chlap moh dat gol ale o tom ze musel dat gol (nikym neatakovan, pripraven, soustreden a pred prazdnou brankou). Naprosto jasna chyba hvezdneho Ohlunda.mountain píše:Jinak k tomu momentu co tu rozebíráte, mrknul jsem se na to párkrát a - jo, Hedman ho neměl nechat přes sebe přejít, to je určitě chyba, ale Ohlund na tom má minimálně stejný podíl - schválně si to pusťte, Ohlund se na toho najíždějícího hráče ani jednou nepodívá, on vůbec neví, že mu tam někdo najíždí, celou dobu se dívá na hráče s pukem. Taky po tom gólů málem třískl hokejkou do mantilenu, ale na poslední chvíli se zarazil. Já bych to viděl jako chybu obranné dvojice jako celku, stejně jak proti Buffalu ta situace (buly na Ohlunda, ten na Hedmna, na kterého už byl vyjetý hráč a sebral mu to), akorát mě štve, že všude čtu, jak to zkazil jenom Hedman. Jo, dělá chyby, ale na to, kolik hraje minut a jak je starý, hraje super. Ale o Ohlundovi se nikdy nemluví, přitom i on dělá chyby.
Jasne, ma nejvyssi Icetime, ale to prece neznamena. Vinny$4 ma taky ctvrtej nejvyssi icetime z tymu... a zatim nehraje ani za desetinu svyho platu. Bohuzel ale velmi casto to cislo 5 vidavam u obdrzenych branek pripadne pro mne infarktovych situaci (ktery nastesti casto resi Nitty). A co je horsi ze to pak casto vypada ze chyboval Hedman. No, je to proste pi*us.
... spravne, hlavne Ohlund ! Chudaka Hedmana v tom obvykle sproste necha!mountain píše:Ale o Ohlundovi se nikdy nemluví, přitom i on dělá chyby.
... mmno po tom co mu vzali drice Prospala se to dalo cekat. Ja teda Lawtona docela uznavam (nikdo neni neomylnej), ale za tenhle tah bych mu zprerazel ruce. No ale je mi jasny ze za to muze zase spatnej cestovni pas a z nej plynouci volani fanousku.Před sezonou taky nikdo nemohl vědět,že bude Vinny tak tragický
At za ten gol mohl Hedman, Ohlund nebo Halpern, už s tim nic neuděláme... i u Nolanovo golu, zklamala obrana, byly na něj dva. Stačilo se do něj pořádně opřít a na branku by možná ani nevystřelil. Btw, Dallas nabízí k výměně Brunnstroma, loni udělal v 55 zápasech 17+12
Myslim, že by se nám celkem hodil. Takže, co udělat výměnu: Brunnstrom + Petersen <-> Meszaros
Malone - Stamkos - Brunnstrom
Fedoruk - Konopka - Petersen
Malone - Stamkos - Brunnstrom
Fedoruk - Konopka - Petersen
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: dunim
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: dunim