Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
NEW JERSEY DEVILS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Kedy naposledy takto Lou hovoril o depth hráčovi?“Coming into last year’s training camp, to me the top young prospect was Henrique and he didn’t have a good camp,” Lamoriello said. “He admits it. He knows it. He went down and this is where character and personality play such a role in a young guy. He didn’t brood about it. This is a kid that just came from being the most valuable player in the Memorial Cup, two Memorial Cup championships back to back (with Windsor), his linemate (Edmonton’s Taylor Hall) was overall No. 1 (pick in 2010) and he comes into camp and didn’t have a good camp. He goes to the minors and just gets better and better and better. He scores 25 goals after (a slow) start. You have a young kid score 25 goals. We brought him in the last game of the year (vs. Boston) and he played like he was there for the whole year.
“In fact, we had Josefson at wing with him in the minors,” Lamoriello said. “Henrique was back at center. He’s one of those of players who is a little bit like (Josefson)., He can play all three forward positions. He can play the off side. He’s got hockey sense.”
2011-2012 training camp roster
1. JOHAN HEDBERG, G
30. MARTIN BRODEUR, G
31. JEFF FRAZEE, G
35. KEITH KINKAID, G
50. MAXIME CLERMONT, G
60. SCOTT WEDGEWOOD, G
2. MARK FRASER, D
6. ANDY GREENE, D
7. HENRIK TALLINDER, D
8. DAINIUS ZUBRUS, RW
9. ZACH PARISE, LW
10. ROD PELLEY, C
12. NICK PALMIERI, RW
15. DAVID STECKEL, C
16. JACOB JOSEFSON, C
17. ILYA KOVALCHUK, LW
18. VLADIMIR ZHARKOV, LW
19. TRAVIS ZAJAC, C
20. MATT TAORMINA, D
21. MATTIAS TEDENBY, RW
22. ERIC BOULTON, LW
23. DAVID CLARKSON,RW
24. BRYCE SALVADOR, D
25. CAM JANSSEN, RW
26. PATRIK ELIAS, C
28. ANTON VOLCHENKOV, D
29. PETER HARROLD, D
32. MATTHEW CORRENTE, D
33. JAY LEACH, D
34. MARK FAYNE, D
36. ALEXANDER URBOM, D
37. ERIC GELINAS, D
38. BRANDON BURLON, D
39. DAN KELLY, D
40. PETR SYKORA, C
41. HARRY YOUNG, D
42. ADAM LARSSON, D
43. JOE SOVA, D
44. REECE SCARLETT, D
45. ANTON STRALMAN, D
46. TIM SESTITO, C
47. STEPHEN GIONTA, C
48. BRAD MILLS, C
49. NATHAN PERKOVICH, RW
51. ADAM HENRIQUE, C
52. STEVE ZALEWSKI, C
53. STEPHANE VEILLEUX, LW
54. STEVE BERNIER, RW
55. MIKE HOEFFEL, LW
56. MIKE SISLO, RW
57. CHAD WISEMAN, LW
58. JOSEPH WHITNEY, RW
59. REID BOUCHER, RW
61. DARCY ZAJAC, C
62. J.T. BARNETT, LW
63. THOMAS NESBITT, RW
64. KORY NAGY, LW
65. MYLES STOESZ, LW
66. J.S. BERUBE, LW
68. MATT ANDERSON, RW
1. JOHAN HEDBERG, G
30. MARTIN BRODEUR, G
31. JEFF FRAZEE, G
35. KEITH KINKAID, G
50. MAXIME CLERMONT, G
60. SCOTT WEDGEWOOD, G
2. MARK FRASER, D
6. ANDY GREENE, D
7. HENRIK TALLINDER, D
8. DAINIUS ZUBRUS, RW
9. ZACH PARISE, LW
10. ROD PELLEY, C
12. NICK PALMIERI, RW
15. DAVID STECKEL, C
16. JACOB JOSEFSON, C
17. ILYA KOVALCHUK, LW
18. VLADIMIR ZHARKOV, LW
19. TRAVIS ZAJAC, C
20. MATT TAORMINA, D
21. MATTIAS TEDENBY, RW
22. ERIC BOULTON, LW
23. DAVID CLARKSON,RW
24. BRYCE SALVADOR, D
25. CAM JANSSEN, RW
26. PATRIK ELIAS, C
28. ANTON VOLCHENKOV, D
29. PETER HARROLD, D
32. MATTHEW CORRENTE, D
33. JAY LEACH, D
34. MARK FAYNE, D
36. ALEXANDER URBOM, D
37. ERIC GELINAS, D
38. BRANDON BURLON, D
39. DAN KELLY, D
40. PETR SYKORA, C
41. HARRY YOUNG, D
42. ADAM LARSSON, D
43. JOE SOVA, D
44. REECE SCARLETT, D
45. ANTON STRALMAN, D
46. TIM SESTITO, C
47. STEPHEN GIONTA, C
48. BRAD MILLS, C
49. NATHAN PERKOVICH, RW
51. ADAM HENRIQUE, C
52. STEVE ZALEWSKI, C
53. STEPHANE VEILLEUX, LW
54. STEVE BERNIER, RW
55. MIKE HOEFFEL, LW
56. MIKE SISLO, RW
57. CHAD WISEMAN, LW
58. JOSEPH WHITNEY, RW
59. REID BOUCHER, RW
61. DARCY ZAJAC, C
62. J.T. BARNETT, LW
63. THOMAS NESBITT, RW
64. KORY NAGY, LW
65. MYLES STOESZ, LW
66. J.S. BERUBE, LW
68. MATT ANDERSON, RW
stř 14. zář 2011 22:19
Stephen Gionta? Darcy Zajac?? Čo sme my nejaký rodinný podnik?
Na to si prišiel až teraz?begbeee píše:Stephen Gionta? Darcy Zajac?? Čo sme my nejaký rodinný podnik?
RE: megaton - všimni si, ktoré čísla zostali otvorené. Larssonova #5 a Henriqueho #14. Náhodička?
A tak je to správne!
TGfireandice Tom Gulitti
Just spoke with Devils RW Vladimir Zharkov, who is still pretty emotional about the death of his "best buddy" Alexander Vasyunov.
8 minutes ago
TGfireandice Tom Gulitti
Zharkov drove 3 1/2 hours from his home in Moscow to the memorial service in Yaroslavl last weekend.
7 minutes ago
TGfireandice Tom Gulitti
Zharkov: “It’s so tough for his parents and brothers. I tried to help them, but I couldn't."
3 minutes ago
I only was able to watch for long enough to take down who was on the ice. Then, i was kicked out by Lamoriello because the informal skates are not open to media.
Posted by Tom Gulitti on 09/15 at 01:18 PM

:ja_neviem: tomu vubec nerozumim.
Rookie Adam Henrique is getting a look centering a line with Mattias Tedenby and Nick Palmieri on his wings. That would be an interesting young line if it ended up being a combination that works together during exhibition games.
guillaume píše:Ste ted dolu, ale nedufajte, budete min. vo finale konference
Rookie Adam Henrique is getting a look centering a line with Mattias Tedenby and Nick Palmieri on his wings. That would be an interesting young line if it ended up being a combination that works together during exhibition games.
Joe S. píše:marovi ani vlastná mať nerozumie
He`s Bill Cosby!
Ale dosť už o ňom
edger_NJDevils Rich Chere
DeBoer said he would like to keep Patrik Elias and Zach Parise together, as well as Ilya Kovalchuk and Jacob Josefson.
46 seconds ago Favorite Retweet Reply
TGfireandice Tom Gulitti
DeBoer said all the NHL players will play in tomorrow morning's scrimmage, which is the only scrimmage scheduled in camp.
TGfireandice Tom Gulitti
DeBoer said the real competition among the young defensemen such as Larsson and other positions will be decided in the preseason games.
DeBoerClarkson sees his role as fairly simple.
“I have to just play,” he said. “I think we’re doing pretty good out there now just moving the puck. I’ve just got to get around the net, crash the net and create space, so that Kovy can make those plays and do those things. I’ve just got to keep playing my game: hard-nose hockey, finish my checks and always be around the net and get back to what I used to do.”
Tallinder on Larsson: “His first pass is solid. He’s just calm and patient with the puck. You’re not supposed to have that at a young age, not usually anyway.”
TGfireandice Tom Gulitti
Tallinder compared Larsson's on-ice demeanor to that of Buffalo's Tyler Myers -- the 2010 Calder winner.
2 minutes ago
Tallinder: “It’s the same kind of style: mature, patient with the puck and he’s calm. It was the same thing with Myers. Myers might have a little bit more aggressive going up ice, but that can come. We’ll see.”
Dnes prvá asistencia Kovymu na gól...a len tak medzi rečou, Sýkora hattrick.
Pôjdem spať a napíšem až poobede, ale DAWE, ty si už nepískneš. Sýkora hrá ako zmyslov zbavený! Fakt si myslím, že to dá.
Prečo 2-1? Veteráni nešli na plno, tryouts nepremieňali šance a (paradoxne) po tom, čo odišiel Lundqvist a nastúpil mladý Talbot, bolo to horšie. To decko chytalo ako blázon, mal tam tri fakt parádne semafory, ten na Sýkoru bol prakticky istý gól do prázdnej. Suma summarum, veľká spokojnosť, len treba pokračovať.
Individuálne spomeniem:
Larsson: božský. Presne taký ako v Skelleftey a na MSJ, tú hru sa nedá nežrať. Asistencia na Sýkorov gól, no čo vám poviem, čumel som. Niektorí mu vyčítajú chybu pri góle, ale tá vôbec nebola jeho. Tallinder sa mu na druhej strane neukazoval, bol zdvojený a zozadu od chrbta ho zrazili k zemi. A to mal ako pravák Sýkorovu piadimužík hokejku.
Za ten čas Tallinder nebol ani v rohu na pomoc, ani pred bránkou kde čakal Reese. A Sýkora robil toto:

lol
Sýkora: hral centra, to jeho výkon zráža a ja dúfam, že už sa tam neobjaví. Bully nevyhráva, v defenzíve toho veľa neodohraje. Ako krídlo by bol omnoho prospešnejší. Ale páči sa mi ako šiel priamo na bránu, mal šance, dobré strely a dal gól. Šanca preň tam predsalen je, pred campom som neveril, začínam.
Stralman je priemer, nič, čo by sme nemali. Nepotrebujeme, takže sayonara nakoľko jemu rozhodne ide o NHL contract, nie dvojcestný.
Bernier bol viditeľnejší v prvej a druhej tretine, v tretej sa vytratil z top6, takže logicky aj jeho hra išla dole, ale dalo sa.
Josefson paráda. Je silnejší, rýchlejší a ako pokojne reaguje pod tlakom, ako sa pohybuje s Kovym a ako zvláda defenzívu, jedna báseň. Ani tréner na to nemá slov. Top6 guaranteed.
Palmieri bol nulový. Začínam si myslieť, že by mal hrať buď top6, alebo byť trejdnutý, nakoľko s takýmito výkonmi je v podstate zbytočný aj v tretej lajne nech to beriem ako chcem.
Harrold
Koľko ten nastváral hlúpostí. Väčšinu z nich potom síce aj napravil, ale to proste na NHL nebude. Keď už aj Fraser hrá o dosť lepšie ako ty, niečo je špatně.
Boulton neviditeľný, Janssen bum-bang mi chýbalo
a Vellieux (nie žeby na to šancu mal haha) si už neškrtne po tom čo skočil na klasický Averyho trik ( to je taká pi*a).
............................................................................
Regulars hodnotiť príliš nebudem. Bolo vidno, že nešli naplno (okrem Zacha
). Ale Kovalchuk bol v defenzíve slušný.
...........................................................................
Brankári:
Kinkaid
Tie reči o tom, že je dobrý sa nezdajú byť nepravdivé. Fakt sebavedomý, pozične solídny a atleticky dobre pripravený. Navyše dobrý s hokejkou. Chválil ho snáď každý.
Frazee... ten si podľa mňa už neškrtne, career AHLer. To samozrejme nesúdim na základe jedného zápasu, ale ani včera ma nepresvedčil o opaku. Vôbec nie. Moc sa dostáva do uhlov mimo bránu a necháva jej značnú časť odkrytú. Nehýri istotou a to vo mne prirodzene žiadnu nevyvoláva.
Aj to mali po dvoch tretinách striel len 13 z toho nebezpečné dve. My kopu krásnych šancí. Je to pre-season a nechcem z toho robiť prehnané závery, ale systém je presne taký aký som opísal po sledovaní Floridy. Ba čo viac, vďaka typológii našich forwardov vyzerá ešte lepšie.The Devils outshot New York 42-21 in new coach Peter DeBoer's debut.
Prečo 2-1? Veteráni nešli na plno, tryouts nepremieňali šance a (paradoxne) po tom, čo odišiel Lundqvist a nastúpil mladý Talbot, bolo to horšie. To decko chytalo ako blázon, mal tam tri fakt parádne semafory, ten na Sýkoru bol prakticky istý gól do prázdnej. Suma summarum, veľká spokojnosť, len treba pokračovať.
Individuálne spomeniem:
Larsson: božský. Presne taký ako v Skelleftey a na MSJ, tú hru sa nedá nežrať. Asistencia na Sýkorov gól, no čo vám poviem, čumel som. Niektorí mu vyčítajú chybu pri góle, ale tá vôbec nebola jeho. Tallinder sa mu na druhej strane neukazoval, bol zdvojený a zozadu od chrbta ho zrazili k zemi. A to mal ako pravák Sýkorovu piadimužík hokejku.

lol
Sýkora: hral centra, to jeho výkon zráža a ja dúfam, že už sa tam neobjaví. Bully nevyhráva, v defenzíve toho veľa neodohraje. Ako krídlo by bol omnoho prospešnejší. Ale páči sa mi ako šiel priamo na bránu, mal šance, dobré strely a dal gól. Šanca preň tam predsalen je, pred campom som neveril, začínam.
Stralman je priemer, nič, čo by sme nemali. Nepotrebujeme, takže sayonara nakoľko jemu rozhodne ide o NHL contract, nie dvojcestný.
Bernier bol viditeľnejší v prvej a druhej tretine, v tretej sa vytratil z top6, takže logicky aj jeho hra išla dole, ale dalo sa.
Josefson paráda. Je silnejší, rýchlejší a ako pokojne reaguje pod tlakom, ako sa pohybuje s Kovym a ako zvláda defenzívu, jedna báseň. Ani tréner na to nemá slov. Top6 guaranteed.
Palmieri bol nulový. Začínam si myslieť, že by mal hrať buď top6, alebo byť trejdnutý, nakoľko s takýmito výkonmi je v podstate zbytočný aj v tretej lajne nech to beriem ako chcem.
Harrold
Boulton neviditeľný, Janssen bum-bang mi chýbalo
............................................................................
Regulars hodnotiť príliš nebudem. Bolo vidno, že nešli naplno (okrem Zacha
...........................................................................
Brankári:
Kinkaid
Frazee... ten si podľa mňa už neškrtne, career AHLer. To samozrejme nesúdim na základe jedného zápasu, ale ani včera ma nepresvedčil o opaku. Vôbec nie. Moc sa dostáva do uhlov mimo bránu a necháva jej značnú časť odkrytú. Nehýri istotou a to vo mne prirodzene žiadnu nevyvoláva.
No tak já mu to přeji a to opravdu z čistého srdce.Getzo5 píše:Sýkora hrá ako zmyslov zbavený! Fakt si myslím, že to dá.
Když mu to vyjde tak se mu klidně omluvím...když nevyjde budu šťastný, že jsem měl pravdu.
Aby som bol úprimný mám také flashbacky z 2000eho roku aj keď Arnott už v tíme nie je.
Ale ako som povedal predtým, ja tam príliš zmysel nevidím, aby šancu dostal, kedže hrať centra nemôže. V príprave dá gól hocikto, ale keby ich dával dosť aj v lige, kto by bol proti? Pokiaľ nebude totálne horieť v defenzíve, asi nikto.
Ako som povedal, ja tam vidím lepšie možnosti. ALE zatiaľ som vcelku príjemne prekvapený nakoľko po tvojom komentári som nečakal FAKT nič.
Ako som povedal, ja tam vidím lepšie možnosti. ALE zatiaľ som vcelku príjemne prekvapený nakoľko po tvojom komentári som nečakal FAKT nič.
Keby si videl jeho prístup, nemyslel by si to ironicky. To sa nedá porovnať.Atlantik píše:Jakozto fanda Pens mu budu uprimne drzet vsechny palce...
O Hykovi asi ještě bude hodně napsáno a po dlouhý době je to veliká naděje pro náš hokej a budoucnost repre !! Jdou na něj dobrý reference a už když odcházel do zámoří tak byl chválený. Má neuvěřitelné bruslící schopnosti. O něm ještě uslyšíme a Philla teď určtě bude čecháčkům dávat více prostoru. Od tohoto roku si na něj určitě posvítím. Je to zajímavý hráč do budoucna.AndyF píše:Jojo, Hyku prej uz planujou vedle Jagra..Dawe4 píše:A v přípravě už dalo gólů tolik hráčů...
Ještě k Sýkorovi - V Plzni také první zápasy měl vždycky výborné. Poté se postupně vytrácel. Ale jak říkám. Uvidíme a jsem zvědavý jaký další směr to nabere.
Zatim je mozne, ze ma Sykora jeste hodne sil a motivaci porvat se o to misto. Nema co ztratit a proto je jasne, ze dokaze ze sebe jeste neco nejak vymacknout. Ale pokud by to misto nejakou nahodou dostal, tak je na 99% jiste, ze by se behem cele sezony jen strasne trapil. Absolutne nema na to odehrat konzistentne normalni dlouhou sezonu. Ja taky vim co je zac, taky jsem nekolik x noci po zapasech Pens kvuli Sykorovi jen velmi velmi tezce zaspaval... A to hraval v lajne s Malkinem, v nejake checking line si ho neumim predstavit uz vubec. Za tu dobu se navic urcite nezlepsil, ale vzdyt zkuste tu srandu, kdyz uz nic tak partak je to celkem dobry...
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF