Hochu zlatej, ty ještě potřebuješ hodně času, ono to postupně přijde... Víc k tobě nemám, trocha sebereflexe by neuškodila, podívej se zpětně na některé tvoje výroky...Rono píše:Blbce ze sebe dělají tu akorát fanbase Habs..habs píše:A prosím tě, když už reaguješ, přečti si to nejdřív, ať ze sebe neděláš blbce - s Plekym neměl můj příspěvek vůbec nic společného.
A já to říkám už pár měsíců, od doby, co jste trošku aktivnější, nemám pochyb o tom, kdo je tu "nejhorší" fanbase..
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
MONTREAL CANADIENS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
"Kam vietor, tam plášť" to si celý ty.

A nesnaz sa mi nahovorit, ze za celym tym snazenim sa ma urazit nie je narazka na milacika Plekyho. Ale snaz sa dalej, zatial si neuspel..
až na Andyho mi ten zbytek přijde vždycky jako nejvíc ublíženej z celé NHL...
toto su ale uplne odlisne veci..a vies, ja ako slaboduchy to nemam ako pochopit, ako si to ty vlastne povodne myslelMyslel jsem to tak, že s ním se dá seriózně diskutovat a jeho příspěvky se rozhodně nedají nazvat slaboduchými
A nesnaz sa mi nahovorit, ze za celym tym snazenim sa ma urazit nie je narazka na milacika Plekyho. Ale snaz sa dalej, zatial si neuspel..
Že sis vstáhnul hodnocení většiny fandů Flyers jen na sebe, to je tvoje věc - já jen reagoval na ty neustálé nesmysly se vzrůstem našich hráčů a podobnými výlevy a nemám absolutně žádný zájem na tom tě urážet. A naposledy opakuju - v tom příspěvku, na který jsi reagoval, nebyla ani jediná zmínka o Plekym a jeho zákroku - už sis to konečně přečetl?kajo píše:"Kam vietor, tam plášť" to si celý ty.až na Andyho mi ten zbytek přijde vždycky jako nejvíc ublíženej z celé NHL...toto su ale uplne odlisne veci..a vies, ja ako slaboduchy to nemam ako pochopit, ako si to ty vlastne povodne myslelMyslel jsem to tak, že s ním se dá seriózně diskutovat a jeho příspěvky se rozhodně nedají nazvat slaboduchými
To není tím, není to jedním hráčem. Náš celý tým je soft celou sezonu s ním i bez něj. Tam jde o neomluvitelné kiksy v obraně od chlapů, kteří tohle nikdy nedělali (Gorges). My vždy na tým vlítli a skvělým pohybem hitování a fyzickou hru odrazili a to nám teď chybí. Z toho pramení frustrace a nízké sebevědomí jak hráčů v poli, tak brankářů. Nevím co s tím budeme dělat, protože tým o tomhle problému ví, ale zatím se nic neděje. Dnešní zápas s poměrně lehčím soupeřem dá další odpověď, ale i Tampa letos umí hodně kousat a jejich top 6 je vždy nebezpečná. Jsem neskutečně zklamaný a v této chvíli se na play off ani netěším, protože s takovou nás kdokoliv roznese. Nezbývá než doufat v obrat ještě ZČ nebo v to, že do PO nastoupí jiný tým.Atlantik píše:Jen bylo vyslyseno tve volani "Dejte nam soupere"... Stacilo i nase becko. Taktika je jasna, hitovat vas jak o dusi a tlacit se pred golmana. Bez Emelina je vase obrana sofffft.guillaume píše:momentalne sme najhorsi tim nhl
uz 3z oba brankari v akci
No vypada to, ze jste v naprosto stejny pozici, jako jsme byli my 2011.Parda píše:To není tím, není to jedním hráčem. Náš celý tým je soft celou sezonu s ním i bez něj. Tam jde o neomluvitelné kiksy v obraně od chlapů, kteří tohle nikdy nedělali (Gorges). My vždy na tým vlítli a skvělým pohybem hitování a fyzickou hru odrazili a to nám teď chybí. Z toho pramení frustrace a nízké sebevědomí jak hráčů v poli, tak brankářů. Nevím co s tím budeme dělat, protože tým o tomhle problému ví, ale zatím se nic neděje. Dnešní zápas s poměrně lehčím soupeřem dá další odpověď, ale i Tampa letos umí hodně kousat a jejich top 6 je vždy nebezpečná. Jsem neskutečně zklamaný a v této chvíli se na play off ani netěším, protože s takovou nás kdokoliv roznese. Nezbývá než doufat v obrat ještě ZČ nebo v to, že do PO nastoupí jiný tým.Atlantik píše:Jen bylo vyslyseno tve volani "Dejte nam soupere"... Stacilo i nase becko. Taktika je jasna, hitovat vas jak o dusi a tlacit se pred golmana. Bez Emelina je vase obrana sofffft.guillaume píše:momentalne sme najhorsi tim nhl
V sezone jsme to dost valcovali , nekdy kolem novyho roku jsme se honili s Canucks o prezidenta. Jenze to byly zapasy, ktery jsme vyhravali spis nahodou a stestim.
Ke konci sezony nam dochazel dech, meli jsme spoustu vypustenejch zapasu a tehdy se u Flyers debatovalo o tom, jak na PO zapnou a ze rok predtim Hawks taky chvili suckovali.
No a zbytek uz znate, jeste jsme s odrenyma usima presli pres masla, a pak dostali vejprask od Bruins
No tak trochu přeháňka s tím béčkem, ne? Ale jinak platí, že jsme momentálně v krizi a myslím, že nějaké hitování s tím nemá moc společného - Boston na nás hraje tvrději a přesto jsme ho většinou poráželi...Atlantik píše:Jen bylo vyslyseno tve volani "Dejte nam soupere"... Stacilo i nase becko. Taktika je jasna, hitovat vas jak o dusi a tlacit se pred golmana. Bez Emelina je vase obrana sofffft.guillaume píše:momentalne sme najhorsi tim nhl
Že bys takhle najednou obrátil...? Na našem webu jste všichni při trade deadline říkali, jak naše mužstvo nepotřebuje posílit a že je velmi kompaktní a má kvalitu na úspěch v PO. Já říkal, že na východě je několik týmů, které mají tým pro PO složený daleko lépe a málem jste mě ukamenovali...Parda píše:To není tím, není to jedním hráčem. Náš celý tým je soft celou sezonu s ním i bez něj. Tam jde o neomluvitelné kiksy v obraně od chlapů, kteří tohle nikdy nedělali (Gorges). My vždy na tým vlítli a skvělým pohybem hitování a fyzickou hru odrazili a to nám teď chybí. Z toho pramení frustrace a nízké sebevědomí jak hráčů v poli, tak brankářů. Nevím co s tím budeme dělat, protože tým o tomhle problému ví, ale zatím se nic neděje. Dnešní zápas s poměrně lehčím soupeřem dá další odpověď, ale i Tampa letos umí hodně kousat a jejich top 6 je vždy nebezpečná. Jsem neskutečně zklamaný a v této chvíli se na play off ani netěším, protože s takovou nás kdokoliv roznese. Nezbývá než doufat v obrat ještě ZČ nebo v to, že do PO nastoupí jiný tým.Atlantik píše:Jen bylo vyslyseno tve volani "Dejte nam soupere"... Stacilo i nase becko. Taktika je jasna, hitovat vas jak o dusi a tlacit se pred golmana. Bez Emelina je vase obrana sofffft.guillaume píše:momentalne sme najhorsi tim nhl
Ale my jsme letos opravdu hodně zápasů vyhráli právě tou kvalitou a o to je ten nynější pohled na naší hru tristnější...AndyF píše: No vypada to, ze jste v naprosto stejny pozici, jako jsme byli my 2011.
V sezone jsme to dost valcovali , nekdy kolem novyho roku jsme se honili s Canucks o prezidenta. Jenze to byly zapasy, ktery jsme vyhravali spis nahodou a stestim.
Ke konci sezony nam dochazel dech, meli jsme spoustu vypustenejch zapasu a tehdy se u Flyers debatovalo o tom, jak na PO zapnou a ze rok predtim Hawks taky chvili suckovali.
No a zbytek uz znate, jeste jsme s odrenyma usima presli pres masla, a pak dostali vejprask od Bruins
Ne, z čeho tak soudíš? Soft jsme, to každý ví, ale tohle není ten problém a v celé sezoně nebyl. Jsem zklamaný z naší hry, protože vím, že tenhle tým má na to udělat úspěch. Že nepotřebuje posílit si myslím pořád, respektive nějaký další velký a tvrdý bek by se nám hodil, zvlášť po zranění Jemelina. Dále se mi nelíbí Gio a jeho bych klidně měnil, ale to jsem říkal vždy. Tohle není v hráčích, že by to v sobě neměli. Je to v hlavě, prostě krize, deka. Samozřejmě, že jsem zklamaný, však to je logické, ale pořád týmu věřím. A náladu mám špatnou, kdo by neměl. Když se třikrát opakuje ta stejná písnička, už to není dobré a dnes s Bolts musí přijít obrat. Ostudu v play off nikdo nechce, to je jasné.
Vrací se Ryder, tak snad pomůže.
Vrací se Ryder, tak snad pomůže.
Trochu prehankahabs píše: No tak trochu přeháňka s tím béčkem, ne? Ale jinak platí, že jsme momentálně v krizi a myslím, že nějaké hitování s tím nemá moc společného - Boston na nás hraje tvrději a přesto jsme ho většinou poráželi....
Hoši dobré konspirační teorie
Kéž by to bylo tím.
Naše tragické první třetiny a především otřesná PK a obranná hra pokračuje dál. Včera jsme se chytli až v druhé a třetí třetině, ale opět školácké chyby. Neschopnost držet si chlapa, to se učí v přípravce! Price dělal co mohl, ale bez podpory beků nic nezmůže
S takovou nás Jets, kteří musí, a Leafs, kteří na nás umí, rozemelou
Naše tragické první třetiny a především otřesná PK a obranná hra pokračuje dál. Včera jsme se chytli až v druhé a třetí třetině, ale opět školácké chyby. Neschopnost držet si chlapa, to se učí v přípravce! Price dělal co mohl, ale bez podpory beků nic nezmůže
S takovou nás Jets, kteří musí, a Leafs, kteří na nás umí, rozemelou
:-(Nevim co se stalo,ale s takovou morálkou v PO nemůžeme nic pořádného odehrát.Od chvíle kdy postoupili do PO odešla vůle po vítězství a vůbec nevěřim,že mávnutím proutku otočíme o 180 stupňů.Obrana přestala být po zranění Jemelina důrazná,dělá chyby,snad jen s vyjímkou Price,který dělá co může. Ovšem také párkrát vyhořel,asi být pod takovým tlakem se pokaždé psychicky srovnat nedá.
Už to asi jde na nervy i Therrienovi,který povolal z farmy osmičku hráčů a zkusí některým z nich oživit naši hru.Je to s námi špatné pánové a tak nadějně to začalo.
Už to asi jde na nervy i Therrienovi,který povolal z farmy osmičku hráčů a zkusí některým z nich oživit naši hru.Je to s námi špatné pánové a tak nadějně to začalo.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé