Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Finch182 píše:Teraz uz len dufat aby sa oni ucili od grossmana a nie on od nich. Kde sa to vlastne s tou rozohravkou posralo? Jak zacala minula sezona tak tam mali prave rozohravku a prechod do utoku totalne super a jednoduchy. nechapem kde sa to mohlo posrat
To ti reknu naproste presne a jasne.
To slovo zacina na "P" a to p je velky...
Tak jistě, ale mě ani nepříjde, že bychom v zápase proti Jets neměli dobrý přechod. Když v zadu nic nevýmýšlili a prostě to šoupli dopředu kolem mantinelu, nebo nechali útočníka puk zavést, tak nebyl problém. Horší jak se tam snažili vymýšlet "geniální" nahrávky z kterých jsou pak turnovery jak vyšité, i když dneska to nebylo zase tak hrozné jako jiné zápasy... Mě příjde že krom zmiňovaného Prongse a Timonena neumí nikdo v pohodě a hlavě s přehledem rozehrát. Carle je schopný vymyslet parádní věci, ale vzápětí udělá klukovinu . Mezs je asi ženská, protože někdy hraje normálně celý zápas, jindy skvěle celý zápas a potom na něj příjdou krámy a je to katastrofa. :verysad: Coburn ten je celkově v útlumu. Opravdu to chce náhradu za Prongse, ale aktuálně krom Sutera, nikdo adekvátní není. Jestli nevyměníme letošní picky, tam musíme draftovat jenom obránce, protože Kimmo taky věčný nebude..
no nech uz je sezona jaka chce, zatial sme este aj tak piaty, tak do buducna to moze byt velmi svetle....to muzstvo je velmi mlade, podobne mlade muzstvo sme mali v 2006/7 kde sme mali snad iba 5 starsich hracov, z toho traja sa dlhodobo zranili a potom tam hrali 18 az 22 rocni hraci. Dalsiu sezonu sa toho v zostave tak moc nezmenilo a hrali sme konferencne finale. Som velmi zvedavy kde budu za dva roky Couturier, Scheen,Read a Voracek
Já si snad odpoledne pustím ještě jednou třetí třetinu a prodloužerní, abych se podíval, co to tam Pavelec s náma vyváděl. Psal jsem to už v noci a napíšu to i teď. Nám se prostě letos nestává, aby nám naši brankáři takhle vychytali zápas.
Jinak za rozehrávky zadovkou bych normálně usekával ruce. Co si tam někteří obránci dovolej, to je neuvěřitelný.
http://www.youtube.com/watch?v=Qp1JOn1nCgo" onclick="window.open(this.href);return false; :jn:

BTW: Nechcete zkusit jako brankářskou jedničku Schenna? :lol2:
Posledny dobry brankar u flyers bol snad cechmanek.
Chyba, Čeman byl ve Philly poslední skvělý brankář, poslední dobrý byl Esche a díky přechodu na silnější drogy chvíli také Leighton, jinak příchod tohoto malomocného Rusáka nám byl čert, tedy Holmy dlužen, amen !!!!
tak jsem jaks taks mrknul na dve tretiny a musim rict ze co se tyce ofenzivy mame sestavu abnormalne nadupanou k prasknuti.

Obrana byla spis prumer Kubine abnormalne pomalej ale ruce a hlavu porad ma a Grossman celkem dobry co jsem videl cistil to tam slusne.Plus obrana sem tam nakej kiks jako nahrani souperi primo do sanci ale doufam ze si to sedne.

Jvr pekna nahravka Simmondsovi na vyrovnavaci gol a Jarda s Brierem skvele rozhodli.

Ovsem nejlepsi hrac Pavelec ten co tam chytal jsem cumel.Sice ma prumer za zapas asi "jen" 90 procent ale co tam chytal za tutovky to jsem cumel , on jim opravdu dokaze temer sam vychytat body.

Byt Gm Tampy nebo Nj tak se po nem hodne koukam a snazim se ho ziskat z nej bude vyborna jednicka no nebo spis uz je.
nikdy nepochopim preco dve tretiny kariery zabil v cr ked to malo co bol v nhl tak chytal vyborne ale jeho bussiness. Esche....no neviem, taky priemer a posledne dve sezony u nas ani to.

Nakoniec nas spasi Jakub Kovář z Budejovic :ja_neviem:
Finch182 píše: Nakoniec nas spasi Jakub Kovář z Budejovic :ja_neviem:
Pocitej spis s Hovinenem..
Nejhorší na tom je, že Fans Philly se už smířili stím, že v bráně to u nás nikdy nebude růžové. My s naší hrou nepotřebujeme golmana, který sám udělá body, jako Henrik, kdysi Brouder, loni Miller nebo velmi často Fleury. My potřebujeme jen golmana, který nebude pouštět laciné goly a to stačí. Nám se ale nepoštěstí dlouhodoběji ani to... Bryz se ale zvedne, nebo bude vyměněn, to jsem si jistý! ;)
K Cechmankovi no je to fakt skoda ze vetsinu kariery prozil v Cechach ten mohl mit jmeno jako blazen , minimalne Vokoun spis lepsi.

Vsak u nas byl pokazde v zakladni casti fenomen uz jen 212 zapas a prumer 2,08 91.88 procent 25 nul.

Play off mel dve dost prumerny ale tezko hodnotit tehdejsi hru si fakt nepamatuju az na rok 03 kdy Cechmanek mel formu nas dostat do finale ale zase muzstvo pred nim hralo absolutne tragicky takze 4 zapasy 1 nula 7 obdrzenych golu prumer 93,58 a stejne jsme vypadli.
Anger píše:tehdejsi hru si fakt nepamatuju az na rok 03 kdy Cechmanek mel formu nas dostat do finale ale zase muzstvo pred nim hralo absolutne tragicky takze 4 zapasy 1 nula 7 obdrzenych golu prumer 93,58 a stejne jsme vypadli.
S Ottawou, tehdy jsem myslel, že mi praskne cévka, Čeman chytal jako Bůh a kluci v poli nebyli schopní dát gól, jo to bylo tenkrát hodně smutný, skoro jako to, co teď u nás předvádí ta malomocná žebrácká Bukvice !!!!
neis píše:Bryz se ale zvedne, nebo bude vyměněn, to jsem si jistý! ;)
ja sa bojim aj toho ze sa ho nepodari poslat prec...kto by ho chcel za tu zmluvu?

ved ma zarabat 10.000 6.500 8.000 6.000
a cap hit 5,6...

jedine ze columbus, oni su podobnej koniny schopní a este nam aj daju dobru nahradu.....

este sa uvidi ze co v play off, snad sa tam prebere aj ked tomu uz snad neveri ani on...

a jak funguje vykupenie zo zmluvy?
Chomy píše:S Ottawou, tehdy jsem myslel, že mi praskne cévka, Čeman chytal jako Bůh a kluci v poli nebyli schopní dát gól, jo to bylo tenkrát hodně smutný, skoro jako to, co teď u nás předvádí ta malomocná žebrácká Bukvice !!!!
To si pamatam....a dalsiu sezonu sme mali tu ultra mega zostavu a tam som myslel ze ma je*ne proti tampe z chabibulina
Tak jsem se nudil a podíval se, jak se daří našim draftům. U obránců je to těžké zjišťovat podle statistik, tak jsem se zaměřil jen na útočníky.
Jako nejzajímavější vypadá osmnáctiletý Nick Cousins (to je ten, jak jsme si při draftu dělali legraci z jeho postavy). V současnosti je 7. v bodování OHL s tím, že hráči nad ním jsou o rok nebo dva starší. Druhý nejproduktivnější hráč z jeho týmu má o 30 bodů míň.
Pro porovnání ze současného týmu hráli v OHL Simmonds a Wellwood a oba měli v osmnácti letech horší statistiky. Samozřejmě to nic neznamená, ale můžem se chlácholit, že je to taková vlaštovka. :)
Takže by se příští rok mohl ukázat už na farmě.
A sranda, že ten Cousins je taky získanej z Columbusu :giggle: To původně byl jejich pick :hmm:
tak carter vymeneny do LA za obrancu jacka johnsona a prvu volbu v drafte.....teraz sa pytam k comu im ten carter bol.... A gagne, richards a carter v jednom muzstve, moji byvali traja milacikovia....

a k nocnemu zapasu.... bryz toho docela dost pochytal ale uz ked poda tento ch*j nadpriemerny vykon tak superov brankar sa zblazni a nedaju gol utocnici, uz sa nad tym mozem akurat pousmiat a ist dalej. A druhy gol ..... coburn....ten chlapec by potreboval preplesk, kde je ten skvely obranca z play off 2010
Asi tak... Coburn :bitka3: ... Bryzgalov včera parádička, chytil tři totální gólovky :sok: :good: Jen tak dál :ciga:
No tak toto byl zápas... :doh: Když jsme prohrávali 3-0, myslel jsem, že půjdu spát, jako to udělal AndyF, ale řekl jsem si, že se dodívám... A udělal jsem dobře. Voras přesně včas prolomil to naše prokletí a pak už to šlo. Coburn se štěstím a Timonen srovnal. Tanguay pak sice opět dostla vedení na stranu domácích, ale pak se ukázal Nicklas Grossman :wub: Toto byl parádní kauf, hraje výborně v obraně a překvapivě i v ofenzivě... 4 zápasy, tři body :good: :poklona: LET'S GO FLYERS! :fan:
no minuly zapas iljovi vysiel a teraz uz bol zase v zabehnutych kolajach.....sice som pozeral iba highlitghts ale staci.....on sa uz tuto sezonu nespamäta....jedine dufat ze cez leto si uzije zase fajn dovolenku v turecku a potom to bude ok....
A co letos v PO? Tam bez golmana neuspějete! Což by byla škoda, protože máte tým, jež míří hodně vysoko.
Chicago taky nemělo golmana a stačilo to.
Finch182 píše:no minuly zapas iljovi vysiel a teraz uz bol zase v zabehnutych kolajach.....sice som pozeral iba highlitghts ale staci.....on sa uz tuto sezonu nespamäta....jedine dufat ze cez leto si uzije zase fajn dovolenku v turecku a potom to bude ok....
No sice zase pustil jeden hodně laciný gól... Ten první nevím no... Ale nájezdy včera, to byl mistr... Hlavně jak vychytal Tanguaye a Jokinena při SN :slintac:
Uprimne na zapas s Calgary jsem nevstal :) ale muzete mi vysvetlit tu uspesnost Bryze ? 21 strel 4 goly a 80 procent.

Ufff teda...
kisin píše:Chicago taky nemělo golmana a stačilo to.
Pořád jim Niemi chytal líp jak Bryzgalov :wink:
Nechceš hádám tvrdit, že Antti fucking Niemi je lepší jak Bryz :shock:
12475 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO