Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Nikde nenapísal, že chce slovenské alebo české stránky.
tak myslím, že to je snad pochopitelné :D
begbeee píše:Nikde nenapísal, že chce slovenské alebo české stránky.
Tak to si děláš prdel ne? Už vidím jak chce NJD fansite v arabštině třeba vole :-D
jinak bych se neptal
Flyers24.blog.cz píše:
Tak to si děláš prdel ne? Už vidím jak chce NJD fansite v arabštině třeba vole :-D
asi tak nějak :)
Flyers24.blog.cz píše:
Kto hovorí o arabštine. Veľa ľudí z fóra chodí najmä na stránky v angličtine. Osobne nerobím rozdiel medzi anglickou stránkou a stránkou v natívnom jazyku. Ovladám oba rovnako ako veľká skupina ľudí.
takze nic není (v CZ) ?....skoda
A čo čakáš?
CZ a SK fanstránky:
a) akurát kopírujú stránky z angličtiny v lepšom prípade s malým oneskorením
b) diskutujú tam 3 fanúšikovia o niečom čo čítali a diskutovali inde
však v poho ja se jen ptám
MYslíš to tak, že CZ, resp.SR stránky jsou zbytečné?
Ak myslíš fan stránky, tak áno.
:yes: presne tak.
Ako vyzerá menovanie nášho nového kapitána?

Lebo strácam presvedčenie, že za súčasných okolností by bolo vhodné menovať Pariseho kapitánom.

Kovaľčuk bude u nás zakopaný dlho a mohol by kapitánovať a priniesť stabilitu aj na tomto poste.

Ak sa Larsson vyvynie na nášho nového franchise defensmana, nevadilo by mi ho vymenovať o päť - šesť rokov.
IMO nijak, budeme rotovať Ačka kým sa Parise nepodpíše. Ak nie, dostane to Eliáš, ak zostane lol. :lol2: Who knows.

Hovoriť o Larssonovi s potenciálmom kapitána by som nerád, nakoľko ho ešte vôbec nepoznáme. Taký Henrique, pokiaĺ bude hrávať by bol materiál ako stvorený a nehovorím to len preto, že toho chlapca mám rád. Josefsona a Tedenbyho nemenej a nikdy by som to o nich nepovedal...
Určitě bych chtěl aby kapitánem byl Patty. Hraju u nás celou karieru, je to osobnost jak na ledě tak mimo něj, u hráčů má respekt a navíc umí vystupovat před novinářema. Nakonec dá C DeBoer Fraserovi po známosti a bude klid :D
Skôr Clarksonovi...a ty asi nebudeš proti. :lol2:
Getzo5 píše:Skôr Clarksonovi...a ty asi nebudeš proti. :lol2:
taaaaaaaak bral bych to :D
Tak Henrique a Larsson za nas dohromady odehrali jeden zapas a mluvit o nich jako o kapitanovi je prinejmensim predcasne. Ja doufam ze C dostane Zach. byl by to oboustranej vyraz duvery v budouci spolupraci.

Davat Kovymu C po jedne sezone, by podle me nebylo stastne, sice dokazal ze umi tym tahnout ale pokud nekomu davat ted C nekomu jinemu nez Zachovi mel by to byt Elias. Uz jednou kapitanem byl a z neznamych duvodu byl nahrazen. Patty byl vzdy verny a ukazkovy Devil a vzhledem k tomu, ze dost mozna za dva roky skonci s hokejem bylo by sympaticke aby skoncil s C na dresu a jeho rekordy v dresu Devils by mel pak prekonavat dalsi kapitan a sice Zach.

Proti tomu ale hraje jeho vyjadreni, ze kapitanem uz byt nechce a ze by to mel byt nekdo z mladsich. (ne Kovy)
zajimave

http://www.hockeyprospectus.com/article ... cleid=1034" onclick="window.open(this.href);return false;

if Adam Larsson and/or Alexander Urbom graduate to the NHL next season, this system will likely plummet to the bottom of the league. :verysad:

1. Larsson : Likely an average first pairing defenseman who at worst should at least become a below-average first pairing defenseman.
2. Merill: A below-average first pairing defender who easily projects to be a good top four defender.
3.Urbon: An average second pairing defender who safely projects as a below-average second pairing defender.
4. Henrique: A below-average second to above-average third line forward who safely projects as an average third line forward with good two-way contribution
5.Gelinas: He has below-average second pairing upside, but could end up an average third pairing defender if his development doesn't go as planned
6. Burlon: An above-average third pairing defender who safely projects to play in the league in some role.
7. Wohlberg: An average third line forward at best, and his projection varies all the way down to that of a replacement-level player
8. Helgeson: He's got the ceiling of an average third pairing defender, and there's a fair chance of his not becoming an NHL regular at all.
9. Hoeffel: He's got the ceiling of an average third pairing defender, and there's a fair chance of his not becoming an NHL regular at all
10. Boucher: A below-average second line forward in a perfect world, but there's a decent chance that he ends up as a career AHLer.

Scott Wedgewood has yet to have the big season save percentage-wise in the OHL, but there's a lot to like in terms of his athletic tools and his ability to make the tough saves
Skôr logické, než zaujímavé, nie? (viacmenej reagujem na ten smajl, neviem či som si to slovo a smajl dobre vyložil) Polovica z mlaďasov NHL hrala alebo už čoskoro hrať bude a medzitým ten zvyšok na to buď nemá (zatiaľ, možno vôbec ale to prirodzene ešte nevieme), alebo ešte ani nie je draftovaný. :D
Getzo5 píše:Skôr logické, než zaujímavé, nie? (viacmenej reagujem na ten smajl, neviem či som si to slovo a smajl dobre vyložil) Polovica z mlaďasov NHL hrala alebo už čoskoro hrať bude a medzitým ten zvyšok na to buď nemá (zatiaľ, možno vôbec ale to prirodzene ešte nevieme), alebo ešte ani nie je draftovaný. :D
ano ale :verysad: patri tomu, ze s odchodem nadeji do NHL bude farma jedna z nejhorsich.

co vy na tohle?
http://sports.yahoo.com/nhl/blog/puck_d ... hl-wp10206" onclick="window.open(this.href);return false;

nasel by se jeste prostor pro jednoho obrance? Mozna Stralman by vzhledem k poctu svedu nebyl spatnej. Pravak, PMD like, vzhledem k odchodu Noreau do Svajcu by mohl byt slusna alternativa. Otazka je zda by podepsal Two-way.

Osobne bych to videl tak, ze pokud se v kempu ukaze, ze nekdo z mladiku neni ready a Sal zustanen LTIR tak se jeste sezene jeden bek se zkusenostma. podobna situace jako kdyz se pred par lety podepsal R. Nieds az v kempu.
joo tak Stralmana mám rád ale jak jsem se již o něm kdysi déle zmínil (v topicu Columbusu tuším) podle mě to je evropský hráč nikoliv hráč pro NHL. Uvidíme jak to bude s naší obranou. Co ten Salvador?? je už ok ? typově je to dalo by se řici trochu rychlejší White, otázkou je v jaké formě se po té pauze vrátí. Před zraněním mi nevadil. Svoje si vzadu odehrál ale na druhou stranu taky uměl vyrobit pořádnou minelu.
PS: getzo tady je článek o te pověrčivosti Martyho http://www.rantsports.com/new-jersey-de ... -the-mb30/" onclick="window.open(this.href);return false;
A tady když budete mít čas jeden odkaz na článek o našich dresech http://prohockeytalk.nbcsports.com/2011 ... ey-devils/" onclick="window.open(this.href);return false;
devils podpisali clermonta.. takze chlapec zacne profi karieru.. lenze kde ked uz nemame trenton a bude az cislo 5? zeby teda hostovanie niekde a v pripade zranenia presun do albany :hmm:
dunim píše:devils podpisali clermonta.. takze chlapec zacne profi karieru.. lenze kde ked uz nemame trenton a bude az cislo 5? zeby teda hostovanie niekde a v pripade zranenia presun do albany :hmm:
kdybychom meli jeste Trenton tak by sel asi tam, takhle podle me pujde zpet do QJMHL a bude pripady call up za zranene.

Jinak kovy a zharky nenechavaji nic nahode :cinka:
http://www.hotice.ru/photo/11782/?SECTION_ID=" onclick="window.open(this.href);return false;

kez by se vzajemne nakazili svými přednostmi. Myslim to tak, ze Kovy by lepe branil a Sharky by dal vic nez dva goly :D
to ano, tak ale z juniorskeho tímu nemoze byt clermont povolavaný ked uz tam je odoslaný, ci? (ospravedlnujem sa za pripadnu nevedomost,toto nesledujem az tak, tieto vsetky pravidla a podobne). ale pokial viem ked raz posles hraca k juniorom tak na celu sezonu.. preto si myslim ze to pripadne hostovanie je najpravdepodobnejsie..ale mozem sa uplne mylit. kazdopadne 5teho golmana potrebujeme..z prvej stvorice golmanov pocas sezony niekto urcite vypadne a bude treba nahradu. ale tiez neviem ci z hostovania v echl alebo ahl moze byt povolavany(predpokladam ze ano, kedze sme si neudrzali trenton, alebo neurobili dohodu s inym timom).

megaton tie foto su :good:
snad zharkov zamaka.tuto sezonu to bolo pre mna sklamanie. dufal som ze urobi skok hore a on stagnoval ak nehral este nahodou aj horsie ako v 1 sezone.vtedy sa v lete venoval skole, teraz mu priprava s iljom len prospeje. tiez ho caka sezona bud alebo. bud zaslape a uhra to na 3 utok stabilne, alebo o rok khl.kedze o rok sa da ratat s henriquem a v 4tom utoku ma zmluvu a teda flek isty boulton :bitka3: velmi mu prajem. predstava dua henrique zharkov v 3 utoku devils na najblizsie roky ako si plnia defenzivne ulohy plus su schopní vymysliet daco dopredu je velmi lakava :slintac:
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2011 BOSTON BRUINS