Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Getzo: Psal jsi, že by stačilo aby si Anger semtam přečetl vaši diskusi a věděl by jak si na tom NJ stojí. Ale v tom případě by byl přesně na druhém polu názoru a pravda je spíše někde mezi. Někdy se mi totiž zdá, jako by jste podle vašich řečí mělí ten nejtaletntovanější tým v NHL. Přitom až na Tedenbyho a pro mě neznámeho Merilla u vás výraznějších nadějí není. Neříkám, že máte slabé mládí, ale rozhodně né silné.

Nesouhlasím, že nemáte výrazné jména, ale jsem zvědavý na rebuild týmu a celkové jeho tváře až završí kariéru Martin. Možná dokonce změníte i herní styl, protože bez Broudera asi nepůjde hrát dlouhodobě celé sezony na 1:0 nebo 2:1...

Taky nechápu nekonečné ody na Loua. Chápu, že je to modla NJ, ale je hrozně konzervativní a nějak se zapoměl přispůsobit nové NHL, vždyť NJ ani nepřejde přes první kolo PO, letos tam ani nebylo. Pořád slyším jaký je to genius, ale ho*no ho*no. NJ hraje hnus a výsledky žádné...S takových Sherem se nemůže srovnávat, ten momentálně nemá moc konkurenci... Holmy třeba dělá voloviny a to i šílené voloviny , ale aspoň něco dělá a nebojí se výrazněji šáhnout do kádru a toho já si cením... I když dovést náladového rusáka typu Kovy, chce asi dost odvahy, ale dlouhodobě mi přijde NJ prostě zastaralé a neflexibilní, jako by se zakopali před výlukou a nechtěli vylézt.

Následující roky budou podle mě naprosto zlomové a buď se vše podaří a NJ bude zase patřit mezi stabilní špičku NHL, nebo se zakope jako Dallas nebo St. Louis, kteří měli v minulosti taky silné postavení a kde jsou teďka...Věřím v to první, byla by škoda ztratit takového rivala ;)
Presne tak neis, vicemene souhlas. Shero to ma sice jednodussi, ale stejne... Lamoriello je zas nekdy zbytecne glorifikovan a nekdy mi az prijde, ze co udela, je okamzite povazovano za svate. Pritom mi prijde, ze je to cisty prumer mezi GM. Jednak ma problemy s podepsanim franchise playera. Ted Colin White, je to typicky predstavitel Devils hokeje, ja se tedy divim, ze takovy hrac je pro NJD nezadouci... Tohle je tedy prinejmensim hodne questionable rozhodnuti. Alespon co ja muzu rict, tak vzdycky se nam proti Whitemu hralo sakra tezko, dlouhodobe jeden z nespolehlivejsich defenzivnich beku v Atlanticke divizi. Klidne bych ho i bral do Penguins, ale to je vzhledem na nasi situaci totalne nerealne.
S tim co tady rikate, se da do jiste miry ztotoznit. Lou ma podle me jednu z poslednich sanci dokazat, ze tym ktery stavi, je schopny uspechu. Jednak ma uz svuj vek a jednak se nedostavuji uspechy v post lock-out ere. Pokud si zpetne projdete (me) prispevky tak zjistite, ze na mnoho veci mam podobny nazor jako vy (phily fans + atlantik). Nasi prospekti krome Larssona a snad Merilla nepatri do kategorie Elite. V obrane je vsak vedle dvou zminovanych i mnoho talentu v podobe Gelinase, Burlona, Urboma a snad Fayneho a snad Taorminy. Correnteho nepocitam, tam podle me patri mezi pate a seste beky. V utoku vedle vami zminovaneho Tedenbyho (kteremu ja osobne az tak neverim) je jeste Josefson. Ten ma podle me potencial podobny Zajacovi. Nezapominal bych ani na meho a G5 oblibence Henrique. Podle mnoha prognoz by z nej mohl byt hrac podobny bostonskemu Marchantovi. Nerad bych vynechal Palmieriho, ktery ale spise muze prekvapit na pravem kridle prvnich dvou formaci, nez naplnit ocekavani. Co se golmanu tyce, mate pravdu ze nahrada za Martyho neni v dohledu dvou mozna tri let, ale potencial tady je. Myslim ze o par stranek dal G5 zminuje nase prospekty mezi golmany. osoben bych to videl ze onu mezeru dvou let vyplni UFA (Vokoun) a nebo se na delsi dobu zaplni napr Rinnem.

Otazkou je co se ted deje ve vedeni, delsi dobu se spekuluje o neshodach mezi vlastniky a vzajemnych snahach vykoupit/prodat podil. Jak se financne dari majoritnimu vlastnikovi je otazkou a podle me je stav financi velkou pricinou Whita a Huntera na waiveru a jen jednolete smlouvy se Zachem. Pokud se tyto domnenky nevyvrati prichodem napriklad Greena z Wash a podpisem Pariseho v lednu, jsem hodne zvedavej jak tym bude vypadat v dobe kdy se Kovymu zacne vyplacet onech 11 mega.

Co se poslednich kroku tyce tak White na waiveru se mi ani trochu nelibi. Ve 33 letech ma stale dost energie a pri porovnani s tim jak rostou platy se ani ty tri mega nezdaji tolik. Taky se mi nelibi, ze do sezony bychom sli se trema prospektama obvzlaste pri pohledu na zdravi Salvadora a castou zranenost Volche. Nevim jestli v pripravnem kempu udelali tao, Larson a aspol takovy dojem, ale pokud nikdo neprijde pocitejme s tim, ze o PO se budeme prat
No jsem na to zvedavej jak si poradite s novou sezonou.Jinak nechci chvalit Pits ale Shero delal zatim nejlepsi obchody stavel tym tak jak si to ja predstavuju pekne od zadu.Kvalitni a sirokou obranu.Jinak se mu uz zadarila spousta skvelych podpisu jako napr. Comrie,Asham a tenhle rok treba Sullivan coz si myslim ze je opravdu dobra ryba za ten peniz a nebo Jason Wiliams tam je to trosku otaznik ale vsechny za skvelej peniz.

Akorat hosi nevim kde berete tu jistotu ze ziskate Rinneho? Spis bych vic veril ze pristi sezonu k vam vytrejdujem Bobrovskyho protoze ten bohuzel podpisem Bryzgalova ztratil dlouhodobe sanci na post jednicky, nebo pristi rok Vokoun ale otazka je zda by chtel podepsat.
Anger píše:Jinak se mu uz zadarila spousta skvelych podpisu jako napr. Comrie,Asham a tenhle rok treba Sullivan coz si myslim ze je opravdu dobra ryba za ten peniz a nebo Jason Wiliams tam je to trosku otaznik ale vsechny za skvelej peniz.
Ehm...co bylo na podpisu Comrieho skvělého? Z Williamse se stal farmář, může jen překvapit.
takhle pred sezonou se povazoval za skvelej kauf vzdycky si dokazal drzet celkem slusnou bodovou produkci a to ze mu sezona nevysla to uz je vec druha.Wiliams taky neni uplne odepsanej pokud se probere muze za minimum udelat celkem slusnej vysledek.

Tady jde o to ze ty hraci maji temer minimalni plat vetsinou na jednu sezonu takze gm muze jen vyhrat.
Anger píše:No jsem na to zvedavej jak si poradite s novou sezonou.Jinak nechci chvalit Pits ale Shero delal zatim nejlepsi obchody stavel tym tak jak si to ja predstavuju pekne od zadu.Kvalitni a sirokou obranu.Jinak se mu uz zadarila spousta skvelych podpisu jako napr. Comrie,Asham a tenhle rok treba Sullivan coz si myslim ze je opravdu dobra ryba za ten peniz a nebo Jason Wiliams tam je to trosku otaznik ale vsechny za skvelej peniz.

Akorat hosi nevim kde berete tu jistotu ze ziskate Rinneho? Spis bych vic veril ze pristi sezonu k vam vytrejdujem Bobrovskyho protoze ten bohuzel podpisem Bryzgalova ztratil dlouhodobe sanci na post jednicky, nebo pristi rok Vokoun ale otazka je zda by chtel podepsat.
Nejsi sam kdo je zvedavej na novou sezonu. Souhlasim s tebou ze Shero posiluje velmi kvalitne, ale myslim ze postavit tym kolem ctyr draftu kdy nejhure tahli jako druzi (Staal, Malkin) neni az tak tezke. Posledni kroky Shera nejsou spatne (Martin, Michalek) ale nevim jak presne se vyplatil Comrie. Sulliven dost mozna dopadne stejne. To ze se jim podarilo za Goligoskeho ziskat to co se podarilo, tomu se divim do ted. uvidme ale jak si Neal povede vedle Sida. Asham je kvalitni hrac do 4 lajny. nic vic.

jinak to ze zminuju Rinneho je jedna z moznosti. Nikde nerikam, ze je to tutovka a nemyslim, ze to tu nekdo tvrdil. Pokud se dostane na UFA budeme to my, bolts a preds kdo budou hledat jednicku. a vzhledem k tomu jaky je trend, nebude moc tymu ktere by nabizeli pres 5 mega (Martyho plat). Je mozny, ze prijde trejd a ziskame nejakou z nadejnych mladych dvojek. Ale to je opravdu daleko, a pokud Marty prodlouzi o rok, je o starost min.

btw. taky vam blbne HF
Tak se tu rozjela poměrně zajímavá debata. Souhlasím částečně s neisem, ano Lou je konzervativní a nepřizpůsobil se nové NHL ALE ... Kolik udělal Lou opravdu velkých chyb nepočítaje jeho klasickou neaktivitu. Přivedl Rolstona za 5 mega. Dobře přeplatil ho ale podívejte jaké měl Rolston čísla než k nám přišel, nechcu Loua v tohhle nějak bránit prostě i tak 5 mega je moc ale určitě Lou nepočítal že Rolston pujde tak dolů. Další věc za kterou byl hodně kritizován je KOVY. My trochu zainterestování do NJ víme že tohle ani zdaleka nebyl tah Loua ale majitele Vanderbeeka který chtěl tímto přitáhnout lidi do Prudential Center, zvětšit medialni zájem o klub atd. takže si myslím že řekl Louovi že chce Kovyho za kterého Lou poslal lehce nahraditelného Oduyu, psychopata Cormiera, Bergforse který prozatím moc nepředvedl a myslím že nějaký draft,ted se mi nechce pátrat jaký. Dále přivedl třeba Volchenkova který odvádí velice dobrou práci. Zkrátka určitě Lou už stárne a naše neaktivita mě nehorazně irituje ale pořád si mysím že není třeba ho hned sesazovat z funkce.
Co se týče golmanů tak to bude fakt zajímavé. Jak jsem již psal strašně by se mi líbil jako Martyho nástupce Pavelec kterému za rok končí smlouva. Nějaké možnosti tam určitě jsou na trade ( třeba z LA Quick nebo Bernier - oba hodně kvalitní golmani ) , taky je možnost podepsat Vokyho a k němu vytáhnout do Áčka nějakého mladíka, otázka je koho. Frazzeho nebo Kinkaida kteří mají tento ročník odchytat v Albany ( Kinkaida budu sledovat jelikož mu nejvíc z našich mladých věřím. Velký golman, který se skvěle pohybuje, neměl špatné čísla a co jsme měl možnost vidět nějaké videa s ním tak se mi z našich mladých zamlouvá asi nejvíc )
Co s tím Whitem :hmm: Co si budem White taky není nejrychlejší bruslař, často si v klíčových chvílich zápasů pomohl faulem a oslabil tým, rozehrávka mu taky moc neříkala, střelu taky neměl moc precizní ale bohužel v momentálním rozpoložení prostě jeho zkušenost chybět bude ... snad se chystá trade nějakého beka k nám protože si neumím představit že budeme mít 3 " holuby " v zadu a když si představím že se třeba zraní třeba 2 beci z trojice zkušených (Tallinder, Greene, Volchenkov ) tak jsme totalně v prdeli. No sám jsem zvědavý co se bude dít dál.
Keď sme pri brankároch, tak Rinne, Vokoun či Pavelec...nemám problém, všetko pekné akvizície.

NJ Devils sú v súčasnosti tak trochu ako česko-slovenská spoločnosť, v tíme je pekná kôpka hráčov "z horných 10 000", potom obyčajný plebs a stredná trieda chýba úplne.

Strašne bude záležať na tejto sezóne. Ak sa spraví playoff a nebodaj sa dostaneme cez 1. kolo, zrejme sa to vyhodnotí opäť ako úspešná sezóna a krok dopredu. Ak opäť nespravíme playoff, tak minulá sezóna nebola ani náhoda ani MacLean, ale Pán Tréner Lemaire.
Puff tu sa rozprúdila diskusia akurát keď nemám veľa času odpovedať. :(

neis: Nesúhlasím. Ja si fakt nemyslím, že sa Lou oslavuje ako génius. Zmluvy sme mu dávali vždy vyžrať všetci. Nehovorím, že jeho kroky sú geniálne, ale spravidla majú zmysel. Dobre to zhrnul Martin, jeho slová opakovať už nebudem. Doplním len k tvojej výčitke, že prospecti nie sú elite. To nie sú. Ale elite prospektov majú mimo draft tímov len 2-3 tímy. A nechcem uraziť vás, vy zas máte lepší tím celkovo, ale vaši prospecti vyzerajú ako naši pred 4 rokmi...že jednička je Corrente. :lol2:
D Adam Larsson - Played for Skelleftea HC (SEL) - Selected 4th Overall, 2011 Draft
D Jon Merrill - Played for Michigan (NCAA) - Selected 38th Overall, 2010 Draft
C Jacob Josefson - Played for Albany (AHL), New Jersey (NHL) - Selected 20th Overall, 2009 Draft
LW Mattias Tedenby - Played for Albany (AHL), New Jersey (NHL) - Selected 24th Overall, 2008 Draft
D Alexander Urbom - Played for Albany (AHL), New Jersey (NHL) - Selected 73rd Overall, 2009 Draft
C Adam Henrique - Played for Albany (AHL) - Selected 82nd Overall, 2008 Draft
RW Nick Palmieri - Played for Albany (AHL), New Jersey (NHL) - Selected 79th Overall, 2007 NHL Draft
D Eric Gelinas - Played for Chicoutimi, Saint John (QMJHL) - Selected 54th Overall, 2009 NHL Draft
D Matt Taormina - Played for New Jersey (NHL) - Signed as Free Agent, 2010
D Mark Fayne - Played for Albany (AHL), New Jersey (NHL) - Selected 155th Overall, 2005 Draft
D Brandon Burlon - Played for Michigan (NCAA) - Selected 52nd Overall, 2008 Draft
G Scott Wedgewood - Played for Plymouth (OHL) - Selected 84th Overall, 2010 Draft
LW Reid Boucher - Played for the US National Developmental Team - Selected 99th Overall, 2011 Draft
D Matt Corrente - Played for Albany (AHL), New Jersey (NHL) - Selected 30th Overall, 2006 Draft
Dnešný stav...#14 a to tam nikto nerátal Vasyunova...

Atlantik: neis: prečo do toho miešame Shera?

megaton: dobre napísané. Takisto len pre neisa by som spomenul Josefsona. Tomu ak sa development nezastaví a bude zdravý, tak to dotiahne veľmi ďaleko a to fakt nepreháňam. V jeho veku sa hráč s podobnou hernou inteligenciou a two-way hrou hľadá len ťažko. Navyše je to charaker a chce na sebe pracovať. Byť to fanúšikom iného tímu, určite by som ho Jersey závidel.

O brankároch som už hovoril.

begbeee: Pekne básnicky povedané. V podstate súhlasím.
no tak vratil som sa po 10 dnoch bez netu a akychkolvek info a nestacim sa cudovat..
doteraz som to vsetko nevstrebal. rozbehla sa tu riadna diskusia, v podstate bolo vsetko ku vsetkemu povedane a este k tomu som prisiel po funuse :D
tak ja len tak v skratke..k deboerovi som sa vyjadril uz davno co si o nom myslim, ale zrejme bol to najlepsie dostupne na trhu, kedze bol vybrany.. podpis dvoch bitkarov je mi zahadou, ale budis.
vymena rolstona skvela, nalada mi stupla ked mi to otec povedal po prichode, ale potom okamzite klesla, ked som sa dozvedel ze parise podpisany len na 1 rok. nejdem to rozpisovat, uz to tu urcite bolo rozoberane a kazdy si vie odvodit co to vsetko moze znamenat.. pre mna je to obrovske sklamanie :thumbsdown:
taktiez vyplatenie whitea. vieme aky bol, ale podla mna na poste stay at home D patril k tomu lepsiemu v nhl, minuly rok dokonca stupol na vykonnosti a bol nasim najspolahlivejsim obrancom( s kazdym s kym hral,hral pri nom o triedu lepsie). okrem toho to bol typicky devil. toto ma bude s*at strasne dlho. ale podla krokov co sa deju to vyzera ze lou ma plan, nejaky scenar a ide si svoje. takze je mozne ze nakoniec budem nadseny.uvidime ked si to ,,svoje,, dokonci..

k louovi a glorifikacii len dodam, ze je to nasa legenda a on robi devils prave tými devils ktorych mame radi. myslim ze je kritizovany za svoje chybne kroky aj tu. ma svoje muchy ale v HoF je kvoli niecomu, nie nahodou. pre mna robi devils jedinecnych a inych od ostatnych timov. a ta jeho spomenuta konzervativnost je pre mna prave tym plusom.. spominat shera a holmgrena a poukazovat pritom na kvality loua je usmevne :) ale priznavam ze v tomto nebudem zrejme uplne objektivny.

inak white podpisal sharks na rok za 1 milion.. vdaka a vela stastia colin.
Parise 6M - 1 rok
Weber 7,5 - 1 rok

Čo poviete na hypotetickú situáciu:
Ani jeden team nebude schopný po pol roku dohodnúť sa s franchise playerom na long-term-contract a GMs spáchajú výmenu "na skúšku".

Koniec základnej časti a prípadné playoff odohrajú Parise za Preds a Weber za Devils. Ak to bude fungovať, tak Preds podpíšu na LTC Pariseho a my Webera. Ak nie, stále bude aj Nashville frontrunner pre Webera a Devils pre Pariseho a môžu ich podpísať ako UFA....

Neviem či som to napísal jasne, je to taký projekt sociálneho inžinierstva :giggle:
hypoteticky by to z nasej strany slo.. prakticky je to z nasej strany tiez mozne(nemoznost dohody s parisem a teda nadej na dohodu s weberom). hypoteticky ok, ale prakticky by to bola pre nashville samovrazda. ak sa nedohodnu s weberom-co sa asi nedohodnu..a vymenili by ho za pariseho, ktory by sa s nimi 100% taktiez nedohodol, tak by im ostalo velke :ho*no:
Podle me jediny co Lou chysta je snizeni platovych vydaju.
Anger píše:Podle me jediny co Lou chysta je snizeni platovych vydaju.
ja si to taky myslim. doufal jsem v trejd, ale vic a vic ukazatelu smeruje k tomu, ze se proste jen setri
begbeee píše:Parise 6M - 1 rok
Weber 7,5 - 1 rok

Čo poviete na hypotetickú situáciu:
Ani jeden team nebude schopný po pol roku dohodnúť sa s franchise playerom na long-term-contract a GMs spáchajú výmenu "na skúšku".

Koniec základnej časti a prípadné playoff odohrajú Parise za Preds a Weber za Devils. Ak to bude fungovať, tak Preds podpíšu na LTC Pariseho a my Webera. Ak nie, stále bude aj Nashville frontrunner pre Webera a Devils pre Pariseho a môžu ich podpísať ako UFA....

Neviem či som to napísal jasne, je to taký projekt sociálneho inžinierstva :giggle:

Weber je RFA, tedy neralne.

Uznávám naši entrance... hlavně jak při Metallice Seek & Destroys to naši zkušeně vybruslí :D
Nevíte o nějakém videu v lepší kvalitě s novou entrance ( Rise )
Martyho nová maska !!

Marty se vrací k původnímu logu na své masce. Škoda mě se to jeho ďábelské MB30 líbilo možná víc

Obrázek
Obrázek
Obrázek

+ ty nové betony nemají fakt chybu :good:
Obrázek
Seek and destroy umim na kytaru :)

Jinak metallika se hraje hodne hodne v americe pri nhl.
Martin #27 píše:Martyho nová maska !!

Marty se vrací k původnímu logu na své masce. Škoda mě se to jeho ďábelské MB30 líbilo možná víc

Obrázek
Obrázek
Obrázek

+ ty nové betony nemají fakt chybu :good:
Obrázek
Vracia sa k nej z poverčivosti podľa mňa. Odkedy to logo zmenil, už sa tímu tak nedarilo :D vyčítali :uvodzovky: mu to mnohí fanúšikovia.
Zdravím,

existují nějaké fanstránky NJD? A pokud ne, neměl by chuť nějaký fanda Devils něco vytvořit?
Áno. Nie.
A jaké?
http://tinyurl.com/3ce28gu" onclick="window.open(this.href);return false;
V CZ jsem teda nenašel ani já...
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: dunim
2022 COLORADO AVALANCHE