Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

tak sheld jsem jenom jenom sestřih a Nitty váss fakt podržel.... jinak Stamkosův gol uplně stejný jako proti nám z kruhu z první fakt krása ... z toho kluka se stává nebezpečný sniper :)
paráda..dva body vždycky potěší, navíc jsme se posunuli na první místo v divizi...vím, že je teprve začátek a kdo ví jak dlouho vydržíme Caps vzdorovat, navíc pokud Atlanta vyhraje svoje zápasy k dobru, tak nás předběhne...ale i tak je krásný pohled tam Bolts vidět :)

Souhlasím s tím, že dneska za to můžeme vděčit Nittymu. Zatím se jeví v brance jistější než Smithy...dokonce si dneska připsal asistenci na náš vítězný gol, když chytil nájezd útočníka Floridy a po něm si hned vzal puk Stamkos a rozjel vítěznou akci.
Dneska :winner1: star of the game (33/2) :good:
Obrázek
Obrázek Obrázek

:winner2: star of the game je Stamkos. Ten letos zatím válí. Dneska 1+1.

Obrázek

Malone opět gol, Marty 1+1. Druhý útok zatím šlape na jedničku :good: jen tak dále...Marty zatím na 7.příčce kanadského bodování.

Obrázek

a Zenon Konopka při pokusu o teč :)

Obrázek

O Vinnyho se nebojte...zatím mu to sice nešlape, ale věřím že se probere. Navíc má bod na zápas a to při tom, že se mu nedaří, není vůbec špatné ne :?: Hůře to vidím s Tanguayem, ten zatím hraje dost slabě. Snad se mu ještě podaří zvednout.

Příští dva zápasy hrajeme venku (Ottawa, Pittsburgh)...pokud mám být upřímný, tak 2 body mi z těchto zápasů budou stačit.
Jo, to je pravda i když se Lecavalierovi nedaří, stále má bod na zápas :) Tanguay 1 asistence za 5 zápasů :eek2: Stamkos jede parádně, letos přes 70 bodů udělá bez problému. Btw, nevim jestli je to jenom u mě, ale na lightning.nhl.com mám jenom u Stamkose a Hedmana odeharný 4 zápasy a nepřičtený body z dneška :|
K následujícím zápasům. Ottawu bysme mohli porazit, když Niitty zachytá jako dnes, mohlo by to skončit 4:2 v náš prospěch :thumbsup: U Pens nevim, loni sme je porazili 2:0, a propustili jenom 15 střel :D Letos už to tak snadný nebude, tak doufám že uhrajem aspon 1 bod.
já to mám všechno v pořádku..5 zápasů i správný počet bodů...
když se ted na to tak dívám, tak Halpern, Miller a Wright, tedy celá třetí lajna bez jediného bodu :?: Ale jo, jejich přednost je asi spíše ve hře dozadu, ale tak i tak, když si vzpomenu jak to tam předloni po přestupu Halpernovi padalo... :roll:
Tak ta 3.třetina byla z naší strany fakt děsná,jinak se ale jednalo o vyrovnaný zápas.Floridu několikrát famozně podržel Vokoun,řada šancí ( na obou stranách ) v highlights ani nebyla ukázana.Vinny zahrál celkem slušně,nicméně určitě se nejednalo o jeho top výkon.Tanguay měl 2 velmi slibné příležitosti,bohužel ani jedna neskončila brankou :-( ale myslím,že se do toho pomalu ale jistě dostává.Ono není zas úplně tak jednoduché přijít do nového týmu,který praktikuje odlišný způsob hry,jste v novém prostředí,nikoho neznáte ... chce to čas.Veilleuxe nebylo (opět) vůbec vidět,evidentně nemá na to hrát s Vinnym a Tangsem.To je myslím jasné po včerejšku i Tocchetovi :!: Veillex je dobrý penalty killer,jinak je něco mezi 3. a 4.linkou :wink:
Naopak Downie,wow !!! Parádní výkon,přesně takový hráč Vinnymu a Tangsovi prospěje.4th line byla po Stammerově lajně jasné nejlepší :cool: Konopka s Fedorukem odváděli také velmi dobrou práci.Už alespon víte,proč hraje Zenon a né Szczechura.Kvůli buly a nasazení ! Na buly je fakt master :) kdo mne naopak hodně zklamal je Halpern.Ten jeho výkon byl hodně nevýrazný,v řadě soubojích ztrácel rychlostně ... no jo,2 operace kolen :-( svoje si ještě odehraje ( hlavně na oslabení ) , ale už není tím , kým býval ... myslel jsem si,že se ještě přeci jenom zvedne,vypadá to ale že spíš ne :cry: prodloužení smlouvy s ním hádám asi nenastane,jelikož post 3.centra se musí obsadit kvalitněji.Jedině,že by se smířil s pozicí 4.centra a podepsal za takových 700 tisíc.To jsem se do toho zakecal,ještě je brzy spekulovat ... ale Halpern má své nejlepší léta za sebou.Miller se jevil hodně dobře,letos by klidně mohl udělat až 30 bodů.Uvidíme,snad si s Jeffem sednou :) Wrighta vidět moc nebylo,nicméně svoje si odehrál.Sice měl prsty ve 2.golu Panthers,kde spolu s Hedmanem čuměli na Hortona jak puci,ale to je vzhledem k jejich věku pochopitelné ... Tocchet Wrightovi hodně věří,zahraje si dost oslabení.Já osobně bych ale posunul Jamese pro příští zápas ke Konopkovi a Fedorukovi,Veilleuxe bych šoupl do 3.lajny a Downieho do 1. :) Uvidíme,jak to Tocchet vymyslí.Myslím ale,že tak nějak to bude :smile03:

Hodnotit Stammerovu lajnu je asi zbytečné ....

K obraně.Včera jednoznačně nejlepší Ohlund,to je náš top bek :) díky Mattiasovi ( Nittymu a velkému štěstí ) jsme ten závěr zvládli.Hedman se pomaleji rozjížděl,ale s přibývajícími minutami hrál líp a líp :) sice měl prsty v obou golech,ale nějak obvinovat ho nelze ... do statistik si připsal další assist :clap: Meszároš mě překvapil,v obranné třetině působil velmi jistě :) dobrý výkon :yes: to samé Rangy.Tahle čtyřka byla výborná,i když bylo tam samozřejmě také dost chyb.Wilson udělal kus práce :) naopak Walker včera neměl úplně svůj den,vyloženě propadák to nebyl,ale také už zahrál lépe.Nejhorší bek včera Krajíček,dělal docela dost chyb ve vlastním pásmu ... myslím,že příště bude hrát Foster/Hale.V bráně exceloval Nitty :oslava: sice jsem věděl,že je to velmi dobrý golman,ale že je to taková třída,to jsem teda nečekal !!! A to vše jen za 600 tisíc za rok !!! Tohle se ti povedlo,Lawtone ... snad Nittyho výkony nakopnou i Smittyho :yes: pak bychom mohli mít snad nejlepší brankářskou dvojici v lize :frajer2:

Pohled na tabulku je krásný,snad se nám bude dařit i nadále.Kdo to obsere příště ? Ottawa ? No bylo by to fajn ... uvidíme , je třeba zůstat nohama pevně na zemi,zatím máme za sebou pouze 5 zápasů.Ale začátek naznačil,že by se mohlo jednat o povedenou sezonu :yes:
Mike Smith and Kurtis Foster will be back in the line up tomorrow, Rick Tocchet told the media today. Foster was paired with Meszaros today.

Bylo evidentní,že Tocchet Krajíčka po minulém výkonu nepostaví.Ale Foster ? Nevím nevím.Na 1.PP doufám zůstane Hedman,na 2.PP to celkem jde Ohlundovi s Mezzem.Já pro něj v současné době nevidím uplatnění.Spíš by se nám hodil Smaby :) oslabení není úplně dokonalé,Smaby by se hodil.Tocchet chce dát Fosterovi šanci ... Wilson z jeho hry dozadu ale asi dvakrát nadšený není,tipuji ...

BTW,už 2.zápas po sobě jsme dostali trest za příliš mnoho hráčů na ledě.A nepletu-li se,v obou případech z toho byl gol ... je třeba si to lépe hlídat :)

Lawton o Mártym :

"His speed is as good as ever, and I think that's evident if you just watch him," Lightning general manager Brian Lawton said. "The thing that strikes me is Marty is a guy you appreciate the more you see. He's just so serious about everything he does, and he trains so hard.

"I think he's easily got another four good seasons in him. I get calls about him more than any other player we've got. People think we've got (Steven) Stamkos and maybe we're looking to go younger, but as far as I'm concerned, Marty will finish his career in Tampa Bay. He will be here as long as I'm here. Heck, he'll probably be here after I'm gone."

Škoda,že podobným způsobem nevnímal Prospala ...

Dnes hraje Norfolk,snad se konečně Lashoff prosadí.Vypadá to,že je pravda co se psalo.Nicméně jako každý jiný problém to jde řešit.Myslím,že psycholog by Mattovi pomohl...
Taky bych Fostera na první PP určitě nedával, Hedmanovi tenhle "test ohněm" (tj. hraje 25+min a v první PP) docela svědčí a daří se mu. Na druhou už je to docela jedno, protože tam ten útok je slabý.
A Lawtonův komentář o Martym jako...čekal někdo něco jiného? Imo neexistuje hokejový tým, který by nechtěl mít Martyho, ať je to jakýkoliv klub NHL nebo výběr Kanady pro OH...
Souhlasím, že spíš měl mít lepší názor na Prospala - takový hráč té první lajně přesně chybí! Neprospělo to vůbec ničemu, Vinny by s ním hrál určitě líp, má svoji "dobrou" sezonu letos (viz. v Rangers...), a zase tolik sme tím buyoutem neušetřili. Tohle vidím na jednu z příčin, proč hraje první útok a Vinny už teď né kompletně špatně, ale hluboko pod své možnosti.
Hm, po první třetině 2:0 pro Sens. Naprosto zaslouženě, nehrajem nic, pár střel za třetinu (6), jedinou aspoň trochu smysluplnou příležitost měl Tanguay. Naproti tomu Sens nás úplně přehráli, jedna šance za druhou (14 střel). Dali dva góly a ještě měli tak 3 hodně slušné příležitosti.
První gól byl po ztrátě puku (Marty) ve vlastní třetině při zakládání útoku, druhý při naší obávané PP. A to sme během ní mohli dostat dva, protože tam ještě ujel jeden Senátor po propadnutí Hedmana na modré....naší "Super lajně" se vůbec nedařilo, nejenom že se nedostala pořádně na dostřel k bráně, ale dostala oba ty góly.
Od druhé třetiny bude muset nastoupit úplně jiný a o třídu lepší tým.
Ale beze mě, du spát.
Takže se podle výsledku a highlightů se hra vůbec nezměnila, další inkasový gól při vlastní přesilovce, nakonec debakl 7:1. Obrana dneska na ledě prostě nebyla. Úžasné, ještěže jsem šel spát....
Omg , co má tohle znamenat ? Prohru jsem sice čekal , ale tohle ?? Tocchet zvolil dost špatnou sestavu a celou taktiku.Dostali jsme už 3.gol v oslabení :!: za poslední 2 zápasy :!: a málem jich bylo víc.Prostě musíme mít na modré 2 beky , takhle to nejde ... já to říkal už před dnešním zápasem.Vinny to na modré hrát neumí,málo střílí a zapomíná se vracet.Mártymu to víc sedí z křídla.V tomhle směru nám strašně chybí Brad.A Boyler :cry: Foster nemá v sestavě co dělat , přece nevidíš Tocchete že ta obrana je až moc ofenzivní ?? Prober se ... s Fosterem to prostě nepůjde.Povolejte Smabyho,omg ! V útoku to Vinnymu s Tanguyem absolutně neklape , i tak si ale myslím , že největší brzda je tam Veilleux !!! To je hráč do 4.řady ! Downie musí být v top6 !!! Smitty se taky moc nepředvedl , pár zákorů tam měl , ale ten Picardův a Folignův gol byl 100 % jeho ...

Já bych sestavu pro přístě viděl asi takhle :

Tanguay - Lecavalier - St.Louis
Malone - Stamkos - Downie
Fedoruk - Halpern - Miller
Veilleux - Konopka - Wright

Hedman - Ohlund
Mezz - Ranger
Smaby - Walker

No ale on stejně bude hrát Foster , Downie bude ve 4.lajně , takže další prohra je na cestě ...

Fedoruk ve 3.lajně z důvodu zvýšení agresivity , Halpern , Miller i Wright jsou moc měcí ...

Smitty by se měl probrat , dal bych mu šanci ještě jeden zápas , pak bych z Nittyho udělal jedničku ...
Ehm, tak takovej náhul sem nečekal :D Se mi zdá, že Smith trpí pootřesovým syndromem, protože dostat 17 golů ve 4 zápasech, je vizitka farmáře a ne brankářský jedničky. Obranu sem nějak nepostřehl, nevim jestli hrála... Hedman tam udělal pár chyb, bohužel dost velkých chyb. Lecavalier a Tanguay, tak z počáteční euforie podpisu máme akorát nehrající první lajnu. Nejhorší je, že goly dokáže dát pouze 2 lajna, jakmile si protihráč pohlídá naší druhou lajnu, nedáme v zápase ani gol. Wrighta už bych kopl zpátky k juniorům a vzal Halla, kterej aspon něco ubrání. Niittymaki jasná jednička, Smitha dát jako dvojku (tim se začne i víc snažit).

17 střel za zápas... Přesně co sem psal výš, Sens si pohlídali naší druhou nejlepší lajnu a tý se dokázalo vyslat pouhý 4 střely :eek2: Halpern snad vetší ho*no nehrál. Možná bych ho přesunul do 4 lajny. Ted bych řekl, že nám schází McLean. Downie držel 5 zápasů bez trestu a dneska mu už ruply nervy, a ani se mu nedivim. Co mě momentálně asi nejvíc mrzí, je výkon Lecavaliera a Tanguaye. Tanguay se ted asi musí proklínat, že s náma podepsal. Druhou lajnu bych nechal, tak jak je, ta je snad nejsehranější z celý NHL :D Akorát nvm co s Tanguayem, když mu to s Lecim nejde :-( Jinak Tocchet mi přijde takovej klidnej, jeho tým dostává náhul a on stojí a čumí jak kdyby se styděl :D Oatesi, vem to za něj...

Dalším soupeřem jsou Pens, jestli bude obrana "bránit" tak jako dneska a Smith v bráně, tak dostanem 20 golů minimálně :D Btw, takhle bych viděl sestavu na další zápas:

Tanguay - Lecavalier - :ja_neviem: /Miller
Malone - Stamkos - St.Louis
Fedoruk - Konopka - Downie
Veilleux - Halpern - Hall

Ohlund - Hedman
Meszaros - Ranger
Walker - Hale/Smaby

Niittymaki
"Two short-handed goals against, it's embarrassing," Tocchet said. "It's an alarming thing right now. I know it's only Game 6, but when you give up three short-handed goals in two games, there's going to be some video, some talking, and there might be some changes."

Jo , to sis teda všiml brzo ty šašku počmáranej.Už minule tam asi bylo něco špatně,když jsme dostali 1 gol a další 100 % chytl Nitty ...
PainKiller píše:Jinak Tocchet mi přijde takovej klidnej, jeho tým dostává náhul a on stojí a čumí jak kdyby se styděl :D Oatesi, vem to za něj...
Jn,každý normální trenér udělá aspon nějaké gesto,ale Tocchet nikdy :thumbsdown:

Zaujal mě jeden komentář na HFBoards :

WHAT THE **** WAS THAT ****? I've seen this team play at least 10 or 11 times live, and they've never ****ing won a game. Tonight was the biggest **** fest I've seen in a long time. St. Louis, god bless his little soul, but holy ****. Christmas in October?? He could not of done any more to ensure those 2 goals he caused. But I can let that go for one game where it was 7-1. My real problem is Lecavalier. What the **** is this guy doing? He looked atrocious tonight. It was embarassing wearing his jersey. He did 0 things right and it is really time he steps up as captain of this team, as the highest paid player in the league and as someone this team needs for them to win. I think the C is just not for him.

Also, what's with Smith letting in Picard and Folignos goal? He really looked bad tonight. I can't believe I sat through that entire ****fest. Such a disappointment, probably won't go see them in November anymore.

:cool: má recht.Hlavně s tím Lecavalierem souhlas.Se svým platem 10 milionů ročně a s Céčkem na hrudi by měl podávat alespon o 2 třídy lepší výkony.A nic ho neomlouvá ! Nic ! Má Tanguaye v lajně , což je one-point player.Koho má Crosby ? Kunitze a Guerina ... koho má Richards ? Neala a Erikssona ... a stejně řádí.Vždycky jsem měl radši Brada a věděl jsem proč.Kdyby neměl Vinny vždycky takové privilégia,byl by v hajzlu ...
Jo to je pravda. Za ten plat by měl hrát jak Ovechkin :D Ale s tim útokem se musí něco udělat, nemůžem čekat, jestli se náhodou behěm sezony sehrajou. Nvm, možná by to chtělo zaměnit první lajnu s druhou... a o tom Céčku :hmm: že by - St.Louis "C", Stamkos "A", Ohlund "A". No ale je to jedno, nic to nezmění na tom, že Leci s Tanguayem hrajou hůř jak nějakej Fedoruk bo Konopka. Docela by mě zajímalo, co maj ti oba za zkrat... :beee:
Pravda, Smitty mohl dva góly určitě chytit, ale na druhou stranu dneska bysme nevyhráli ani s Niittym. Bez obrany se hrát nedá a já osobně bych to zabalil už v půlce zápasu :) To sem myslím dokonce před zápasem psal kisinovi na icq, že pokud se nedaří golmanovi nebo obraně, tak musí zabrat útok a hrát na výsledek typu 6:5. Jenže to jaksi s naší jednou lajnou nejde. Ta dneska vypadla a hned se to projevilo.
Smitty by teď měl jak říkají za mořem "bounce back" proti Pens a vychytat to ten zápas. Ono on má docela smůlu, s Atlantou a Ottawou hrála obrana příšerně, s Devils chyběla jedna sekunda a s Canes pustil jenom jeden gól, a přesto sme nevyhráli (nepočítám nájezdy). Ale naproti tomu, počítají se výsledky, a Niitty má 2-0-0 a Smitty 0-2-2 ...
Ten Vinny a jeho útok mě štve víc. Už to přestává být sranda. To je jenom furt "dejte jim čas, dejte jim čas".... Tocchete brnki Tortsovi, co s tím (ten ti řekne beztak healthy scratch na týden :D )
Downie moving back up to Lecavalier/Tanguay line tomorrow. Niittymaki to play in goal against the Pens. twitter.com
Tak aspon že tak, Downie se ve 4 lajně trochu rozehrál a nabral víc sebevědomí, ted by mohl zaučit Leciho s Tangsem :D V bráně Niitty, jestli se do hry zapojí i obrana, mohli bysme zápas s Pens zvládnout :thumbsup:
Tak v prvních 5 minutách prohráváme 0:1 :D na střely taky paráda 1:7 :D Dneska to vidim bledě, ani jedna šance. Pens náš útok zlikvidujou ještě před útočným pásmem :thumbsdown:

EDIT1: Tak po první třetině ZASE prohráváme 0:2 :D na střely 5:11. Nevytvořili sme žádnou šanci, všechno jen lehký střely u brankoviště. Přišlo mi, jakoby sme hráli celou třetinu v oslabení, jediný na co sme se zmohli bylo nahazování z půlky :eek2: Niitty zatim průměr, být v brance Smith, už prohráváme 0:3-4 :thumbsdown: Lecavalier hraje jak když nehraje, jen tak bruslí žádná útočná/obranná snaha :-( Vypadá to, že vyjdem bodově naprázdno i dnes, hlavně at to neni takový debakl a Nitty si nezhorší tolik stats :D

EDIT2: Tak ve druhé třetině sme využli přesilovku, zase druhá lajna. Pak ale Gonchar zvedl na 1:3, takže sme tam, kde sme byli. Na střely 13:24, i Kazachstán by vystřelil víckrát. Celej náš útok je v prde*i, mimo druhou lajnu je to tam banda trotlů. Obrana neni nejhorší, když vezmu že oba Goncharovo goly byly dělovky od modrý.
Že já se na to dívám. Hra zase o ničem, vypadá to jak kdyby Pens hráli na půl plynu a stejně je to 3:1. A to sme se teď na konci 2.třetiny nechali vyloučit 3x během asi půl minuty....naše PP naprosto tragická, 4 přesilovka a asi 3 střely.
Náš jediný gól byl sice z PP, ale docela haluz, jakési zklepnutí ze vzduchu ještě přes dva hráče....gól na 2:0 měl Niitty určitě chytit, střela od modré se chytá (stínil tam náš hráč, ale až těsně před střelcem). 3. gól byl podobný, tam mu ale Malkin drbl do lapačky jak projížděl brankovištěm. To šlo možná posoudit jako interference, ale stejně, není možné aby 2m kolem brankoviště nebyl jediný náš hráč. Hlavně že hrajem na 7 beků (a 11 útočníků) ... 13 střel za 2 třetiny, šance žádná.
Že by dalších 7:1?
Omg , tohle už není možný ! Hrajem totální ho*no , vítejte v sezoně 08-09 ! Vyhod' Lawtone toho zku*** pi**** co si říká trenér !!! S nímto volem to fakt nepůjde !!!

Prohráváme 4:1 , Tocchet odvolá golmana :lol3: bože odvolejte tohoto ubožáka , co nejdříve prosím ...
Je tu na to smajlík? ... a jo, je. To je přesně on -> :grc:
Katastrofa. Jediné co může Pens štvát je ten náš haluzový gól, protože jinak mohl mít Fleury jednu z nejlehčích nul kariéry. Na půl plynu a přesto s přehledem. Žádná (slovy nula) pořádná šance. A to sme hráli asi 6 přesilovek.
Znechucení z celého "tripu", 0 bodů, hra prachbídná, skóre 2:11. To ani nemá cenu rozebírat....
Obrázek1:4Obrázek
1st period
04:57 - (PIT) - Bill Guerin (Malkin, Goligoski)
17:10 - (PIT) - Sergei Gonchar (Orpik, Crosby)
2nd period
06:18 - (TBL) - Steven Stamkos (St.Louis, Lecavalier)
08:15 - (PIT) - Pascal Dupuis (Gonchar, Fedotenko)
3rd period
11:21 - (PIT) - Mike Rupp (none)

K zápasu: LOL. LOL. LOL. Myslim, že stejný slova budu psát i na konci sezony. Neschopnost dát gol, neschopnost vytvořit akci. Počet střel 23:33. Niitty tam měl několik hodně slušných zákroků a troufám si říct, kdyby tam byl Smith, vezem si stejnou porci golů jako z Ottawy. Je to ale jedno, protože Pens nás k ničemu nepustili, Lecavalier no comment. Tocchet do prdele. Pens hráli s přehledem, nezapotili se, nenadřeli... Jestli takhle budem pokračovat dál, tak se můžem hledat hráče na draft 2010. Nebudu se tu po každym zápase opakovat, ale s jednou lajnou zápasy nevyhrajem.

Ted máme 4 denní pauzu, pak zápas se Sharks. Tam tutově prohrajem, Heatleymu už předem gratuluju k hattricku. Loni nás Sharks 2x vypleskli - 0:3, 1:7.
este je skoro na taketo celosezonne reci. ale v pripade ze v decembri to bude rovnake treba menit trenera.
Do prosince bych nečekal. Tocchetovo neschopnost trénovat se táhne už od lonský sezony. Dal bych mu čas do konce října, to zbývají ještě 4 hry (SJS, BUF, OTT a NJD). Jestli ale všechny zápasy prohrajem, Tocchetovi bych dal jízdenku směr prdel.
Tohle nejsou žádné celosezonní řeči.Pokud má Lawton koule,tak Toccheta co nejdřív vyhodí.S ním se nehneme z místa,tohle není trenér pro NHL.Že byl někdo dobrý hráč ještě neznamená,že bude i dobrý trenér.Viz Gretzky.Tocchet dělá neuvěřitelné kraviny,včera ten zápas vyloženě prokaučoval.Nechápu,proč nechal sedět Fedoruka.Ten patřil v utkání proti Floridě k nejlepším :thumbsdown: spíš měl posadit Wrighta nebo Veilleuxe.Další věc,kterou nepochopím je nasazení Fostera proti ofenzivním Pens.V domácím zápase proti Floridě,proč ne ? Ale proti Pens by se daleko víc uplatnil Krajíček.Celej ten nápad hrát na 7 beků byla neuvěřitelná blbost.Chápal bych to snad jen v případě,kdyby byl 7.bekem Smaby.Ale takhle ? Tocchet se prostě nemohl rozhodnout,koho postavit z dvojice Foster/Hale,tak nechal hrát oba.Směšné.Další věc,buly.Včera jsme měli sice jasně navrch,ale klíčové buly jsme většinou prohrávali ( Gončarův gol ... ) máme v týmu specialistu na buly,Konopku,tak proč ho ku*va Tocchet neposílá na oslabení ??? Díky tomu jsme se dostávali pod tlak,Halpern buly ve vlastní třetině nezvládal.To je takový problém poslat Konopku na buly,vyhodit a vystřídat ? :pc: Lecavalier se St.Louisem oslabení skoro vůbec nehrají,další velká chyba,oba dva patří k naším nejlepším hráčům na oslabení.Tocchet tam posílá jen obranáře,naprosto zbytečně.Ve většině týmů hrají oslabení top hráči,u nás tomu tak není ... i Malone odvádí velmi slušnou práci v defenzivě,tak proč Tocchet využívá ve většině případů Halperna,Millera a Wrighta ? Wrightovi chybí zkušenosti,ten na oslabení nemá co dělat.My nejsme Pittsburgh nebo Dallas,abychom si mohli dovolit stavět na oslabení 19leté hráče.Halpern si už tolik minut na oslabení nezaslouží,už není tím,kým býval.A to po všech aspektech hry.Další věc,Walker náš nejlepší defenzivní bek včera ice-time 10 minut.Co má tohle znamenat ? Matt velmi dobře čistí prostor před vlastní bránou,to tam včera prostě nebylo ! Však z toho také padl 2.gol Gončara,kde Malkin clonil před Nittym.Kolem něj na 2 metry nikdo .... :!: Hedman si včera zahrál opět nejvíc.Je tohle potřeba ? Ano,už víme že je dobrý,ale hrát 23-25 minut za zápas fakt nemusí :!: fyzicky je na tom sice velmi dobře,ale proč ho takhle drtit ? Mezz s Rangym hráli včera jen 17 minut :ferovka: Powerplay byla včera opět otřesná.A zase to párkrát hořelo ... jsem zvědavý,kdy konečně začneme hrát s 2 beky na modré :!: St.Louis - Lecavalier - Tanguay - Hedman - Ohlund a Malone - Stamkos - Downie - Ranger - Mezz.Tohle bych řekl vypadá daleko lépe než to,co praktikuje Tocchet :thumbsdown: další negativní Tocchetova věc je ta,že nedokáže z hráčů vydolovat maximum.Lecavalier,Tanguay,Lashoff,Smith,Meszároš a další hrají hluboko pod své možnosti ... končím tenhle odstaveček se slovy TOCCHET VEN !!!
ani nemám chuť po takovýhlech výkonech se nějak vyjadřovat...po zápase s Ottawou jsem chtěl napsat že je to možná dobře že jsme dostali takový výprask, alespoň se pro příští zápasy polepšíme...to se ale bohužel nestalo...
k Tocchetovi se nemá cenu vyjadřovat...jsou to jeho rozhodnutí a my s tím nic neuděláme... :-(

musíme se dívat dopředu...teď nás čekají 4 domácí zápasy (Sharks, Sabers, Senators a Devils), takže to vidím docela černě. Pokud chceme v této sezoně alespoň bojovat o play-off, tak by jsm z těchto zápasu měli něco vytěžit...budu spokojený se 4-5 body
Wright - 'Its an honor to be on the first line.' twitter.com
No, nevim jestli povolání Wrighta do první lajny je to správný řešení :eek2: Tanguay tedy s největší pravděpodobností bude hrát ve třetí lajně :shock: Takže lajny na další zápas budou vypadat nejspíš takhle:

Wright - Lecavalier - St.Louis
Malone - Stamkos - Downie
Tanguay - Halpern - Miller
Fedoruk - Konopka - Veilleux

Myslim, že by stačilo přehození Tanguaye se St.Louisem :thumbsup: Je možnost že by si se Stamkosem sednul, a Marty už má s Lecim taky něco odehráno. Každopádně Wrighta poslat zpět k juniorům a povolat Halla, nebo Craiga, kterému se v Norfolku docela dobře daří. Btw, na hfboards už uvažují o povolání Ashtona :D No a takhle bych pozměnil lajny já:

Downie - Lecavalier - St.Louis
Malone - Stamkos - Tanguay
Fedoruk - Halpern - Miller
Veilleux - Konopka - Wright

Na hfboards ještě psali návrhy s proměněním centrů, tudíž Lecavalier v druhé lajně, Stamkos v první.
9523 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: dunim
2022 COLORADO AVALANCHE