Tak ta 3.třetina byla z naší strany fakt děsná,jinak se ale jednalo o vyrovnaný zápas.Floridu několikrát famozně podržel Vokoun,řada šancí ( na obou stranách ) v highlights ani nebyla ukázana.Vinny zahrál celkem slušně,nicméně určitě se nejednalo o jeho top výkon.Tanguay měl 2 velmi slibné příležitosti,bohužel ani jedna neskončila brankou

ale myslím,že se do toho pomalu ale jistě dostává.Ono není zas úplně tak jednoduché přijít do nového týmu,který praktikuje odlišný způsob hry,jste v novém prostředí,nikoho neznáte ... chce to čas.Veilleuxe nebylo (opět) vůbec vidět,evidentně nemá na to hrát s Vinnym a Tangsem.To je myslím jasné po včerejšku i Tocchetovi

Veillex je dobrý penalty killer,jinak je něco mezi 3. a 4.linkou
Naopak Downie,wow !!! Parádní výkon,přesně takový hráč Vinnymu a Tangsovi prospěje.4th line byla po Stammerově lajně jasné nejlepší

Konopka s Fedorukem odváděli také velmi dobrou práci.Už alespon víte,proč hraje Zenon a né Szczechura.Kvůli buly a nasazení ! Na buly je fakt master

kdo mne naopak hodně zklamal je Halpern.Ten jeho výkon byl hodně nevýrazný,v řadě soubojích ztrácel rychlostně ... no jo,2 operace kolen

svoje si ještě odehraje ( hlavně na oslabení ) , ale už není tím , kým býval ... myslel jsem si,že se ještě přeci jenom zvedne,vypadá to ale že spíš ne

prodloužení smlouvy s ním hádám asi nenastane,jelikož post 3.centra se musí obsadit kvalitněji.Jedině,že by se smířil s pozicí 4.centra a podepsal za takových 700 tisíc.To jsem se do toho zakecal,ještě je brzy spekulovat ... ale Halpern má své nejlepší léta za sebou.Miller se jevil hodně dobře,letos by klidně mohl udělat až 30 bodů.Uvidíme,snad si s Jeffem sednou

Wrighta vidět moc nebylo,nicméně svoje si odehrál.Sice měl prsty ve 2.golu Panthers,kde spolu s Hedmanem čuměli na Hortona jak puci,ale to je vzhledem k jejich věku pochopitelné ... Tocchet Wrightovi hodně věří,zahraje si dost oslabení.Já osobně bych ale posunul Jamese pro příští zápas ke Konopkovi a Fedorukovi,Veilleuxe bych šoupl do 3.lajny a Downieho do 1.

Uvidíme,jak to Tocchet vymyslí.Myslím ale,že tak nějak to bude :smile03:
Hodnotit Stammerovu lajnu je asi zbytečné ....
K obraně.Včera jednoznačně nejlepší Ohlund,to je náš top bek

díky Mattiasovi ( Nittymu a velkému štěstí ) jsme ten závěr zvládli.Hedman se pomaleji rozjížděl,ale s přibývajícími minutami hrál líp a líp

sice měl prsty v obou golech,ale nějak obvinovat ho nelze ... do statistik si připsal další assist

Meszároš mě překvapil,v obranné třetině působil velmi jistě

dobrý výkon

to samé Rangy.Tahle čtyřka byla výborná,i když bylo tam samozřejmě také dost chyb.Wilson udělal kus práce

naopak Walker včera neměl úplně svůj den,vyloženě propadák to nebyl,ale také už zahrál lépe.Nejhorší bek včera Krajíček,dělal docela dost chyb ve vlastním pásmu ... myslím,že příště bude hrát Foster/Hale.V bráně exceloval Nitty

sice jsem věděl,že je to velmi dobrý golman,ale že je to taková třída,to jsem teda nečekal !!! A to vše jen za 600 tisíc za rok !!! Tohle se ti povedlo,Lawtone ... snad Nittyho výkony nakopnou i Smittyho

pak bychom mohli mít snad nejlepší brankářskou dvojici v lize :frajer2:
Pohled na tabulku je krásný,snad se nám bude dařit i nadále.Kdo to obsere příště ? Ottawa ? No bylo by to fajn ... uvidíme , je třeba zůstat nohama pevně na zemi,zatím máme za sebou pouze 5 zápasů.Ale začátek naznačil,že by se mohlo jednat o povedenou sezonu