Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MONTREAL CANADIENS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

wp2t píše:Tady je podle mně důkaz, že sem si toho s tím Budajem nevšiml sám.

potvrzená výměna Tokarski za Desjardins

Odpověď na tvou otázku, koho tam místo Budaje dát.
Příchod o sedm let mladšího Tokarskiho (než Budaj) s potenciálem na stabilní dvojku.
Do budoucna, nejspíš ne hned.
I když jestli bude mít Peter takový výpadky ...........
budaj po sezone de do evropy, IMO v NHL nema uz par let co delat..
Tokarski na rok dvojkou Careyho.
:lol: odborníci na brankáře se poznají. Budaj je solidní dvojka, loni to jasně dokázal. Letos ze dvou zápasů těžko soudit. Ale tvrdit, že na NHL už pár let nemá :klobuk: :giggle: Hej a co to tvoje IMO, co to má znamenat? Píšeš to v každém druhém příspěvku.
Budaj se určitě neprodlouží, ale neřek bych že kvůli výkonnosti. Chce to mladou krev a Budaj se několikrát vyjádřil, že by určitě chtěl chytat víc, což za Carym nehrozí. Tokarski je tedy dalším dobrým krokem Marka.
Parda píše::lol: odborníci na brankáře se poznají. Budaj je solidní dvojka, loni to jasně dokázal. Letos ze dvou zápasů těžko soudit. Ale tvrdit, že na NHL už pár let nemá :klobuk: :giggle: Hej a co to tvoje IMO, co to má znamenat? Píšeš to v každém druhém příspěvku.
Budaj se určitě neprodlouží, ale neřek bych že kvůli výkonnosti. Chce to mladou krev a Budaj se několikrát vyjádřil, že by určitě chtěl chytat víc, což za Carym nehrozí. Tokarski je tedy dalším dobrým krokem Marka.
in my opinion...

budaj ma tak ahl, ja taku dvojku nexci, kdyz se carey zrani jsme v ****,
Tokarski je jiste o 2 tridy lepsi nahrada,
Jestli Budaj fakt prohlásil, že chce chytat víc, tak to mně silně připomnělo tu scénu z Obecný školy, jak se perou v tom Ótečku, Eda leží na zemi, soupeř na něm sedí a drží ho pod krkem a Eda na něho odspoda křičí : "Odvolej, že pan učitěl není skvělý učitel"!
A musí zasáhnout Tonda, který se slovy : "Takhle se to nedělá", jeho soupeře přepere.

Ze dvou zápasů, ve kterých měl v obou několikaminutový výpadek, se už myslím soudit dá a tahle výměna je toho jasným důkazem.
Samozřejmě souhlas s tím, že to chce mladou krev a že to Mark dělá moc dobře.
Proti panterům dnes zdá se ve stejné sestavě jako proti tampě,
tedy Prust s Desharnaisem a Colem a Pacioretty s 2G, v bráně potvrzený Price.
Dneska by to chtělo výkon, jako v posledním zápase, ale bez těch posledních šesti minut.
Osmička je udržitelná.
http://habsczech.com/article.php?id=1232814428#forum" onclick="window.open(this.href);return false;

Podrobnosti o dnešním mači :wink:

Ano, Budaj hlavně loni za Cuneywortha prohlašoval, že by chtěl chytat víc, ale kdo by nechtěl. Jestli je nebo není Tokarski lepší bych nechal až na realitě, nemá zatím skoro nic odchytáno. Ale každopádně dobrý krok a přínos pro organizaci :good:
Tak bude mít Budaj příležitost. Podle tsn Price nebude dnes večer chytat bo ho postihla střevní chřipka. Do zálohy za Budaje byl z farmy povolán Mayer.
Jinak sestava na dnes večer podle všeho zústává zatím stejná jako proti panterům.
Jsem na to moc zvědavý bo podle výsledku habs sice ubránili nulu za celý zápas, ale počítám že Price chytil tak nejmíň tři tutovky soupeře. Theodore měl sice o šest zásahů víc, ale řekl bych, že to před ním tolikrát tak moc nehořelo.
Plekanec si jednoznačně vzal zpátky pozici prvního centra, Desharnais se letos hodně hledá a zatím mu nepomohlo ani zařazení do lajny se dvěma brousky. Jeho celkových -6 je už fakt hodně moc. A kanadských bodů má stejně jako Eller.
Mimochodem Eller -jdou neověřitelné rumoursy, že o něho má zájem několik týmů, habs se vůbec nevyjadřují, že by o něčem jednali.
Kaberle sice na začátku sezony prohlásil, že o svém vykoupení ze smlouvy vůbec neuvažuje, ale myslím že je jasný adept, za takový prachy healthy scratch?
Z celého týmu se mi letos daleko nejvíc líbí, tedy kromě Price, 2G.
Nová vlastní úspěšná krevní transfúze už byla moc potřeba a tihle dva mají 14 bodů kb a 12 plusových bodů +-.
wp2t píše:Tak bude mít Budaj příležitost. Podle tsn Price nebude dnes večer chytat bo ho postihla střevní chřipka. Do zálohy za Budaje byl z farmy povolán Mayer.
Jinak sestava na dnes večer podle všeho zústává zatím stejná jako proti panterům.
Jsem na to moc zvědavý bo podle výsledku habs sice ubránili nulu za celý zápas, ale počítám že Price chytil tak nejmíň tři tutovky soupeře. Theodore měl sice o šest zásahů víc, ale řekl bych, že to před ním tolikrát tak moc nehořelo.
Plekanec si jednoznačně vzal zpátky pozici prvního centra, Desharnais se letos hodně hledá a zatím mu nepomohlo ani zařazení do lajny se dvěma brousky. Jeho celkových -6 je už fakt hodně moc. A kanadských bodů má stejně jako Eller.
Mimochodem Eller -jdou neověřitelné rumoursy, že o něho má zájem několik týmů, habs se vůbec nevyjadřují, že by o něčem jednali.
Kaberle sice na začátku sezony prohlásil, že o svém vykoupení ze smlouvy vůbec neuvažuje, ale myslím že je jasný adept, za takový prachy healthy scratch?
Z celého týmu se mi letos daleko nejvíc líbí, tedy kromě Price, 2G.
Nová vlastní úspěšná krevní transfúze už byla moc potřeba a tihle dva mají 14 bodů kb a 12 plusových bodů +-.
Nemůžu s tebou souhlasit - jednak Theodore měl podle mě víc těžkých zákroků, i když oba gólmani byli výborní. A druhá věc - Desharnais má sice hrozivou bilanci v +/-, ale v posledních zápasech hraje výborně a řekl bych, že patří k našim nejlepším hráčům! Dokázal to koneckonců i včera proti Flyers, kde naopak Pleky, i přes ten gól, byl dost nevýrazný...
Na těch brankářích se my dva nikdy neshodneme. Podle mně Theodor taky zachytal perfektně, ale to co předváděl Price byly úplné zázraky, už sem to viděl třikrát v bráně a objevil se nějaký kousek Price a ten to odrazil.
Proti letcům Budaj celkově zachytal, ale takový tři hrubice - kdyby proti habs nehráli totálně deprimovaní letci, ale někdo kdo takových chyb dokáže využít, je to zase prohra díky němu.(furt ty výpadky)
Dvakrát rozehrával - jednou bez dívání za sebe za brankou na protihráče a jednou přímo na protihráče před bránu. A měl by si taky asi pořídit menší výstroj - puk mu prošel mezi betony a on to vůbec necítil- kdyby ho nezachránil obránce......
Nepochopil sem taky trochu ten závěr, kdy byli hrubě odrovnáni Gallagher a Pacioretty a Prust zůstal na pokyn trenéra naprosto v klidu. Tam trochu chyběl White, ten by do toho šel určitě a za rozhodnutého stavu ......
Desharnais není vůbec produktivní a už od začátku sezony se vedle něho zkouší hráči se kterými by mu to šlo. Třeba hra jeho útoku se skládala zrovna proti letcům většinou z kombinací Gallaghera a Paciorettyho a on je doplňoval, ne jako loni kdy on byl ten tvůrce, myslitel.
4 góly, 2 přihrávky, 16 střel, vhazování 43 procent, zblokovaných 7 střel .......

Dneska proti Carolině nejspíš docela se slátanou sestavou - Gallagher je asi mimo s něco jako otřesem mozku, Pacioretty, Emelin a Armstrong i nachlazený Subban nejspíš nastoupí, ale Price asi ne, od začátku bude chytat Budaj. (tak už snad předvede ten nadlidský výkon)
Do sestavy se vrací White a bude hrát s Galchenyukem a Prustem třetí lajnu.

zdroj. tsn.ca a dailyfaceoff.com

Zatím to šlape nad očekávání.
Ano, měl to usnadněné, protože Flyers hráli děsnou tužku, nicméně párkrát hezky podržel a gól padl o teči Markova. Samozřejmě měl štěstí, při chybné rozehrávce to krásně zachránil Subby :moj: . Obecně hra holí je u Budaje dost slabá, to jsem si všiml už loni, nicméně dobře rozehrát umí málokterý golman a my jsme dost namlsaní, protože Carey je v tomhle špička a je srovnáván s Martym Brodeurem, který je v tomhle nejlepší na světě.
Vedli jsme 4:1 a Michel správně Prustyho klidnil. Nějaké vendetty by za toho stavu byly zbytečné a nikomu by to nepomohlo. Prysty by se mohl zranit nebo blbě tým oslabit. Ve zkrácené sezoně každé zranění bolí dvakrát tolik, takže klep na dřevo, že se nám "injury" vyhýbají. White bude mít možnost dneska, nicméně hádám, že kouči týmu naordinují silně defenzivní styl hokeje. Půjdeme odzadu a pomůžeme Budajovi a budem čekat na chyby Cannes. Jinak proti nim bez Caryho hrát nejde, to si musíme říct na rovinu. :neviem:
DD je kontroverzní hráč. Má obrovskou vůli, nikdy nebyl draftovaný a prosadit se do NHL pro něj bylo nesmírně těžké, nicméně ta výška ho strašně limituje. Je to skvělý hokejista, ale podle mě ne tak dobrý jako Gio nebo St.Louis (z úspěšných prcků), aby se prosadil dlouhodobě na špici NHL v bodování. Zkrátka podle mě byl loňský výkon tak trochu souhra náhod a už to asi mockrát nezopakuje. Rád bych se mýlil, ale ten pocit nemám. Zatím jsem s jeho výkony ale spokojen. Celkem se rozjel a v posledních zápasech je hodně vidět.
ten si zachyta aj na striedacke :lol2: (0:02)
to "wp2t":
Víš, je třeba se někdy na ty zápasy podívat celé a pak hodnotit - jen podle statistik je to strašně zkreslené :nono: . Vůbec není pravda, že Desharnais tam byl v tom zápase u kombinací jeho útoku jako doplněk, nevím, jak jsi na to přišel! On je ten, kdo tomu dává smysl a byť bodově není vidět, na ledě si ho musíš všimnout téměř vždy i přes jeho malinkou postavu. Schválně se někdy podívej, co všechno je schopen ustát s pukem na hokejce oproti o hlavu a víc větším protihráčům. Jeho mínusem je pouze hra dozadu, tam je hodně rezerva - to je třeba rozdíl proti Plekymu.
A jinak - co teď říkáš Budajovi... :D ? Proti Hurricanes podal výborný výkon a po zásluze shutout :good: .
budaj u mne neskvetl, spise obrana zahrala lepe.
Naopak tokarski v AHL u nas exceluje.. to si trea vsimnout.
Zápasy habs jsem letos zatím viděl celé všechny, statistiky tvoří odborníci už po hafo let, tak aby co nejlépe zhodnocovaly spravedlivě všechna hlediska hry. Já je proto používám pro podpoření svého osobního pohledu na věc, lepší než jen tak podle oka něco plknout.

Srovnávat letošního Desharnaise se St. Louisem? Nevyniká letos v ničem - třeba za zápas s hurikány jsem si ho výrazněji všiml třikrát, kdy něco vytvořil, ale dvakrát to bylo v přesilovce, kdy bylo více prostoru.
Útok Bourque-Plekanec-Gionta je tak od třetího zápasu stabilní, vedle Desharnaise a Galchenyuka se ta křídla + Eller už vystřídaly asi ve všech variantách a Galchenyuk z toho vychází jednoznačně líp. Asi by to chtělo vedle DD sehnat někoho tak dva metry a 100 kg, aby mu dělal místo a čas na rozehru (někoho třeba jako Wheeler)

Montreal - Carolina 3:0
hráno hodně ze zabezpečené obrany, první gól až ve 42. minutě. Budaj (jen19 zásahů a vychytaná nula) si tentokrát odpustil úplně všechny brutální chyby (až na jednu trapnost při rozehrávce v 1.třetině) a byl opravdu skvělý - tak tohle byla konečně ta zmiňovaná spolehlivá dvojka. Jen aby to ještě dokázal zopakovat.
Co bylo platné na druhé straně Wardovi, že měl o čtyři úspěšné zákroky víc, ale prošel si tzv. "Budajovou minutkou" - ty dva góly byly vyloženě jeho a rozhodly zápas.
Panebože ať si Eller zapamatuje, jak hrál v tomhle zápase a dokáže to zopáknout v každém dalším zápase - byl prostě neuvěřitelně tvořivý a nápaditý, prostě paráda.
Galchenyuk podal opět velmi nadstandartní výkon, škoda že se nemůžeme těšit z jeho další spolupráce s Gallagherem.
Nejsem moc obdivovatelem bitkařů, ale Schen by si za ten zákrok nějakou tu bouli zasloužil.
G. má dvacet let, druhý otřes mozku a jestli to takhle bude pokračovat, tak to bude hoch mít už asi bohužel za pár.
Loni měli habs bitkaře co neuměl hrát hokej, tak nebyl moc nasazován do zápasů.
Letos tady je bitkař co umí oboje a zas radši aby hrál hokej?
Ten konec s frustrovanou philou byl už o zdraví klíčových hráčů.
Dneska proti rangers jako jednička Price.
Jinak sestava nejspíš stejná jako proti Carolině, Eller s DD a Paciorettym.
O Gallagherovi ani zmínka, takže nejspíš platí to velmi neurčité, že až mu bude opravdu dobře, tak nastoupí ............. škoda, škoda, škoda.
wp2t píše:Dneska proti rangers jako jednička Price.
Jinak sestava nejspíš stejná jako proti Carolině, Eller s DD a Paciorettym.
O Gallagherovi ani zmínka, takže nejspíš platí to velmi neurčité, že až mu bude opravdu dobře, tak nastoupí ............. škoda, škoda, škoda.
Gallagher má být mimo pouze týden, nic vážnějšího to prý není. A za tu rotaci hráčů u DD může jen a pouze Coleova mizerná hra a tak ho prostě Therrien zkouší, kde se dá a stejně prd platný. Dneska se tam zase vrátil zpátky, ale žádný valný efekt to nemá.
wp2t píše:Zápasy habs jsem letos zatím viděl celé všechny, statistiky tvoří odborníci už po hafo let, tak aby co nejlépe zhodnocovaly spravedlivě všechna hlediska hry. Já je proto používám pro podpoření svého osobního pohledu na věc, lepší než jen tak podle oka něco plknout.

Srovnávat letošního Desharnaise se St. Louisem? Nevyniká letos v ničem - třeba za zápas s hurikány jsem si ho výrazněji všiml třikrát, kdy něco vytvořil, ale dvakrát to bylo v přesilovce, kdy bylo více prostoru.
Útok Bourque-Plekanec-Gionta je tak od třetího zápasu stabilní, vedle Desharnaise a Galchenyuka se ta křídla + Eller už vystřídaly asi ve všech variantách a Galchenyuk z toho vychází jednoznačně líp. Asi by to chtělo vedle DD sehnat někoho tak dva metry a 100 kg, aby mu dělal místo a čas na rozehru (někoho třeba jako Wheeler)

Montreal - Carolina 3:0
hráno hodně ze zabezpečené obrany, první gól až ve 42. minutě. Budaj (jen19 zásahů a vychytaná nula) si tentokrát odpustil úplně všechny brutální chyby (až na jednu trapnost při rozehrávce v 1.třetině) a byl opravdu skvělý - tak tohle byla konečně ta zmiňovaná spolehlivá dvojka. Jen aby to ještě dokázal zopakovat.
Co bylo platné na druhé straně Wardovi, že měl o čtyři úspěšné zákroky víc, ale prošel si tzv. "Budajovou minutkou" - ty dva góly byly vyloženě jeho a rozhodly zápas.
Panebože ať si Eller zapamatuje, jak hrál v tomhle zápase a dokáže to zopáknout v každém dalším zápase - byl prostě neuvěřitelně tvořivý a nápaditý, prostě paráda.
Galchenyuk podal opět velmi nadstandartní výkon, škoda že se nemůžeme těšit z jeho další spolupráce s Gallagherem.
Nejsem moc obdivovatelem bitkařů, ale Schen by si za ten zákrok nějakou tu bouli zasloužil.
G. má dvacet let, druhý otřes mozku a jestli to takhle bude pokračovat, tak to bude hoch mít už asi bohužel za pár.
Loni měli habs bitkaře co neuměl hrát hokej, tak nebyl moc nasazován do zápasů.
Letos tady je bitkař co umí oboje a zas radši aby hrál hokej?
Ten konec s frustrovanou philou byl už o zdraví klíčových hráčů.
Desharnaise se St.Louisem samozřejmě srovnávat nejde, já to jen napsal, že mu v jejich výškové kategorii nevěřím, že by byl schopný dělat alespoň 40-50 bodů několik let. Malých hokejistů na nejvyšší úrovni je málo a DD se tam loni zařadil, ale bohužel si nemyslím, že by se na jeho výkony dalo dlouhodobě spoléhat. Proto by bylo úžasné místo něj podepsat O´Reillyho, ale to je asi jen sen. Ale jak už jsem řekl, kéž bych se mýlil.
DD má v lajně dva velice urostlé křídla, takže tam není problém. I on sám toho poměrně dost ustojí. Problém je, že Cole nehraje. Viz včera.
Lajny se hodně míchají, aby se nalezla optimální výkonnost, nicméně Chucky si sedí snad s každým. Což je výborná zpráva.
Včera to byl dost utrápený výkon, prý únava, nicméně třetí třetina byla solidní a rozhodla. Sukcers byli dost neškodní a nic nevymysleli. Islanders možná budou těžší soupeř.
Kdyz budem tahat na drafte 20-30 ... muj tip na prvni dvě kola jsou Ristolainen -D, Zykov - LW, Desrosiers - G, Dano - C
Proti rangers opravdu slabší zápas. Ale já se jim moc nedivím, při takovým rozpisu - já mám problémy si téměř co druhý den udělat dvě hodinky čas na zápas a jsem z toho unavený téměř jak oni - proháním u toho totiž vždy rotoped. (Sorry, odbočka ale musel sem se pochlubit).
Furt sem nepochopil to prostřídávání hráčů druhé a třetí lajny, dle zavedeného zámořského hesla - vítězná sestava se nemění, habs nehráli ani při jedné z těch pěti výher ve stejné sestavě.
No alespoň se našla dvojice hráčů, která spolu opravdu hrát nemůže - Eller a 1G. Stejný výběr místa - chvílema jeden druhému dělal stín a byla to až docela sranda. Navíc Eller s 1G moc hokejově nekomunikuje - místo pokusu o kombinaci to radši napálil na bránu.
Při tom obdrženém gólu musel Desharnais a Cole nejspíš už slyšet písknutí bo jinak si nedovedu vysvětlit, že si toho Stralmana vůbec nevšímali ???
Obrana ze začátku odpočívala a přidávala až v průběhu zápasu - asi si říkali, že je tam Price, tak to bude dneska pohoda.
Den odpočinku přijde vhod, je to už konečně týden a proti Islanders bude zas 2G pohromadě?
Co je na tom divného? Kromě první a čtvrté lajny se to střídá, aby se našla ideální výkonnost, do toho zranění Gallyho. A ano, je to i Colem. Hraje tužku a kouč se ho snaží probudit. Ale problém bych v tom neviděl, fungovaly zatím všechny kombinace, Chuckyho lajna proti Suckers byla úžasná. Jen stará DD line se ne a ne chytit.
Cole si Stralmana moc dobře všímal. Ale prostě se na to vykašlal a nedojel ho. Mohl z toho být save jako kráva pro Caryho, ale laxní Cole to prostě vynechal. Je jako hysterická baba. Když se nedaří, tak prostě nehraje. :hroza: Musí mu to tam párkrát spadnou a snad začne hrát 60 minut jak jsme byli zvyklí loni.
Na Isles vlítnem a bude to dobré. Kéž by chytal ementál DiPietro, Nabokov stále dokáže zachytat :nervozny:

V prozatímním průběhu sezony si nemůžu vynachválit Price, Subbana, Diaze, Gorgese, Bouillona, Paciorettyho, Bourkyho, Prustyho a mladé G+G :moj: . Tito hráči předvádí dobré výkony zápas od zápasu.
Tahle rotace ve druhé a třetí lajně je jednoznačně kvůli Coleovi a jeho katastrofální hře :x ! Je to úplně stejné jako kdysi u Gomeze - pořád se pro něho hledalo nejvhodnější místo, kde by se konečně rozehrál a ono pořád nic... Doufám, že takhle to u Colea platit nebude, ale zatím je to fakt slabota a hlavně mě ubíjí ten jeho nezájem, což u toho inkasovaného gólu s Rangers bylo naprosto markantní. Nebýt jeho, mohly ty lajny být dávno ustálené, protože zbytek hráčů nemá až takový problém se svou výkonností (samozřejmě v rámci toho, co se od nich očekává...).
Tak zase na obranu Therriena co mu zbývá. Cole je hráč s velkou smlouvou a očekává se od něj bodový příspěvek a kouč je povinen mu k tomu dopomoci. A zpočátku se hledala celý bývalá DD line. Pacci pak šel na operaci a od té dobry je skvělý, DD se taky jakš takš chytl. Teď se do toho zranil Gally, takže se musely změny provést. Myslím si, že případ Gomeze se snad opakovat nebude. Co mi spíš vadí víc je fakt, že v posledních zápasech je DD line první formací pro PP. Plekyho lajna mi přišla víc sehraná s Raphou a Markovem. Na PP ale musíme zabrat a začít víc střílet, jak jsme se shodli na habsczech. Souhra je dobrá a do pásma se dostáváme a udržíme ho (na rozdíl od loňska), ale musí to tam začít padat.

Mimochodem Gomez je už nekolik zápasů HS. Tím pádem po sezoně :ahoj: , celkem smutný osud.
Palushaj v COL válí, ale my mu bohužel nebyli schopni dát tolik TOI a prostoru. Přeju mu to.
Mathieu Darche ukončil kariéru. Na NHL to nebylo očividně už loni, nicméně za Martina byl protěžovaný a Cunneyworth v tom ze setrvačnosti pokračoval, ale i tak si zaslouží respekt a poděkování za vše co pro organizaci udělal. Já si vždycky cenil toho, že nikdy nic nevypustil a co mu chybělo na talentu a dovednosti vynahradil pracovitostí.
Jasně, co je na tom divného, tohle ještě nezkusili....

tsn Projected Lineup habs vs. Islanders

Pacioretty - Desharnais - Gionta
Bourque - Plekanec - Cole
Galchenyuk - Eller - Prust
Moen - White - Armstrong

Markov - Emelin
Gorges - Diaz
Bouillon - Subban

Price, Budaj

Že by už se konečně neprohrálo, nebo proč to neměnit po každém vítězném zápase?

Ty změny jsou naprosto proti logice, protože tým je na vítězné vlně a všechno se daří.
To co teď vykoumaj jako parádně fungující, když se týmu daří, po třech prohrách za sebou fungovat určitě nebude.

Jestli fakt bude proti islanders dělat Galchenyuk, (který zahrál dobře centra ve všech zápasech) Ellerovi křídlo (tomu se super povedl jeden, možná dva zápasy), tak už to vypadá jako když už fakt chtěj prohrát - třeba psychologický moment, aby mužstvo nezpychlo ......
Goaltender Robert Mayer signed with EHC Biel of the Swiss National League A for the 2013-14 & 2014-15 seasons. (February 19).
Mayer to u nas zabalil.
wp2t píše:Jasně, co je na tom divného, tohle ještě nezkusili....

tsn Projected Lineup habs vs. Islanders

Pacioretty - Desharnais - Gionta
Bourque - Plekanec - Cole
Galchenyuk - Eller - Prust
Moen - White - Armstrong

Markov - Emelin
Gorges - Diaz
Bouillon - Subban

Price, Budaj

Že by už se konečně neprohrálo, nebo proč to neměnit po každém vítězném zápase?

Ty změny jsou naprosto proti logice, protože tým je na vítězné vlně a všechno se daří.
To co teď vykoumaj jako parádně fungující, když se týmu daří, po třech prohrách za sebou fungovat určitě nebude.

Jestli fakt bude proti islanders dělat Galchenyuk, (který zahrál dobře centra ve všech zápasech) Ellerovi křídlo (tomu se super povedl jeden, možná dva zápasy), tak už to vypadá jako když už fakt chtěj prohrát - třeba psychologický moment, aby mužstvo nezpychlo ......
Nemyslím si, že by se takhle šáhlo do sestavy. Na oficiálním reportu z dnešního treninku o tom nic není. A pokud jo, tak to je koučovo rozhodnutí.
A rozhodně nesouhlasím, že se vše daří. Jsme na vítězné vlně, ale určitě není vše stoprocentní a vždy to může být lepší. Např. přesilovky nám teď nejdou jak píšu výše. A je fakt, že v poslední době Plekyho lajna mírně uvadá a nejvíc tam maká Bourky, tak proč ji trochu neoživit Colem, který lajnu oživit umí, když chce.
5197 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG