Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Video z prospect campu :arrow: http://video.devils.nhl.com/videocenter ... 7&catid=-6

Larsson-Tao, Josefson-Palmieri :slintac:
malo jsem toho videl abych vynasel soudy, ale Larsson vypada opravdu dobre. Jinak asi nejvic byli videt ti od kterych se to cekalo, alespon na tom videu. jsou nejake zpravy jak si kdo vedl? jak vypadali Urbom, Gelinas a Henrique? Ti me nejvice zajimaji.
Nechápem čo si pod tými "správami" predstavuješ. :ja_neviem: :neutral: Scouting report nikto nerobil, z poznámok vieme čo sa čakalo a poznáme strelcov i zranených. Takže príjemne prekvapil Boucher napr.
Getzo5 píše:Nechápem čo si pod tými "správami" predstavuješ. :ja_neviem: :neutral: Scouting report nikto nerobil, z poznámok vieme čo sa čakalo a poznáme strelcov i zranených. Takže príjemne prekvapil Boucher napr.
vim ze neni scouting report, ale jestli treba nejakej novinar nesdelil sve dojmy. Cetl jsem pouze, mozna to byl everson, nebo ten pisalek z NY Post (nemuzu mu prijit na jmeno), nevim, ze se mu libil Palm a JJ, ale tak to bych asi rekl taky a to mi stacilo videt tretinu. Rikal jsem si jestli mi treba neco neuteklo, zatimco jsem byl pryc nebo v praci. tak asi ne.
EE.

2nd period is UP. A dobre vyzerá aj Kelly Zajac a Reece Scarlett. :thumbsup:

http://video.devils.nhl.com/videocenter ... &id=120965
Máme coacha. :yahoo: 3:30 ET tlačovka :!:

Tretia tretina UP :arrow: http://video.devils.nhl.com/videocenter ... &id=121005

Obrázek

... to nebude :hehe: :D
DarrenDreger Darren Dreger
Pete DeBoer was near the top of the list. I believe he's the new Devils coach. Working on sources to confirm.

EJHradek_NHL EJ Hradek
by TGfireandice
Two sources indicate that Pete DeBoer turned down assistant coaching opportunities in Detroit and Calgary over the past several weeks
V chate sa o tom bavíme už hodinu...poďte dole.

No, tak žeby napokon môj tip bol správny? :) Bránil som ho tu ako sám vojak v poli, tak hádam ma nesklame. Ak je to teda naozaj on.

Taktiež super správa pre Zacha a Clarkieho. :good: A vtipy začínajú...
wyshynski Greg Wyshynski
As a Devils fan, I'm still not sure I could handle the inevitable trap jokes if we had a coach whose name sounded like "the bore."
:lol2:
musim se ucit :( prijdu az na tiskovku
Už je to asi jasné...

233Crazies Ray by CalDevil3219
Peter DeBoer will be next Devils head coach. Was seen driven in from the airport 2 Prudential Center. Officially announced will be @ 3:30pm

No Hitchcock? :arrow:

Obrázek

TGfireandice Tom Gulitti
DeBoer apparently interviewed twice with Lamoriello.

TGfireandice Tom Gulitti
As @DarrenDreger and @EJHradek_NHL have reporting, it's sounding like DeBoer will be Devils coach. Not confirmed, though.

RealKyper Nick Kypreos
by CalDevil3219
#NHL news. Confirming Peter DeBoer will named the next coach of the #Devils this afternoon.

EJHradek_NHL EJ Hradek
Pete DeBoer has 1 yr left on his contract in FLA. IF DeBoer is the choice in NJ, Florida will get some financial relief depending on terms

CONFIRMED :!:

Ledger_NJDevils Rich Chere
Peter DeBoer is the Devils' new head coach
3 minutes ago :clap: :povzbudzovanie: Poďme Pete.

Obrázek

Obrázek

Nie je nováčik, nemá predošlé konexie s Devils, praktikuje Sutter-style, trénoval Clarkieho, má za sebou aj úspechy.
Michel Bergeron and Mario Tremblay are saying that the hire of Peter DeBoer is a very solid move, very solid. Both of them were throwing flowers his way for what he accomplished at such a young age and that he was the best candidate out there this summer and Lou got a real gem with this signing. Both of them are sad that Therrien didn't get the job but they both said that DeBoer was the better option. For two french Canadians coaches to say that regarding another french Canadian, that's a big ass statement right there.

Apparently he's a workaholic, is prepaired like no other and likes to talk with his players when things are going well and likes to talk to them even more when things aren't going all that well.
Obrázek
Stojím nohama na zemi :) Stejně jak Getzo teďka oslavuje příchod DeBoera jsem oslavoval před minulou sezonou přichod MaCleana :D . Jasně DeBoer a Mac je 100 a 1, DeBoer má daleko víc zkušeností s pozicí Head Coachce než MacLean, trénoval i národní tým atd. Zatím jsem spokojený s tím že lze očekávat od DeBoera využití našich ofensivních zbraní což by se od Hitche čekat moc nedalo ( Díky bohu že to nakonec nedostal Hitch )
Clarkson quote: “He knew how to push me the right way...I think he believed in me as a player.”
Ja si to chválim. Oslavujem ne-príchod iného. Jeho štýl sa mi vždy páčil. Rozhodne mám k nemu viac dôvery než k Macovi :hroza:

TGfireandice Tom Gulitti
Another Clarkson quote: “He knew how to push me the right way...I think he believed in me as a player.” :arrow: teraz už definitívne od neho očakávam bounce-back. Už aj bez coacha by dostal lepšiu rolu s príchodom Boultona, teraz má šancu sa predviesť doslova pred svojou rodinou. Tak poď Clarkie, ukáž, že na to máš.
2011-07-20 (09:41) Anonym (Mirak) | DeBoer
DeBoer je podle mě mizernej kouč. Kvůli osobním neshodám často nechával sedět Vokouna pouze na lavičce, naprosto neumí pracovat s mladými prospekty, kteří jsou povolání z farmy, respektive jim většinou není ochoten dát pořádnou šanci.
Jeho neustálé mixování se složením útoků i v případě šňůry vítězství je taky naprosto tristiní.
Jako fanda Floridy můžu říct, že si tohle Devils nezaslouží.
Takže moje tipoželanie Carbonneau padlo. Čo sa dá robiť. Je tu DeBoer a podľa Floridy ho ťažko súdiť, i keď prvá sezóna na mňa urobila dojem.
Zostáva nám len fandiť mu a veriť. V každom prípade vyhli sme sa zlu, menu, ktoré nevyslovujeme...áno, to na H....
Bolo by fajn nechať nejakého kouča u nás pracovať už dlhšie, samozrejme ak o potvrdí výsledkami. Neviem ako sú na tom s podobnými ambíciami páni ako L. Robinson alebo S. Stevens, ale niečo podobné by pre mňa znamenalo príjemnú hudbu budúcnosti.
Neni to trener, ktereho jsem si pral, ale neni to ani trener ktereho jsem si nepral. Zustavam v klidu. Me muze jen prijemne prekvapit a potesit.
Anger píše:2011-07-20 (09:41) Anonym (Mirak) | DeBoer
DeBoer je podle mě mizernej kouč. Kvůli osobním neshodám často nechával sedět Vokouna pouze na lavičce, naprosto neumí pracovat s mladými prospekty, kteří jsou povolání z farmy, respektive jim většinou není ochoten dát pořádnou šanci.
Jeho neustálé mixování se složením útoků i v případě šňůry vítězství je taky naprosto tristiní.
Jako fanda Floridy můžu říct, že si tohle Devils nezaslouží.
Ty sem vieš niekedy aj prísť a napísať niečo pozitívne tak ako ja k vám? Asi nie. :roll:

Kvôli osobným nezhodám nebol obľúbený žiaden autoritatívny coach, ani Sutter, ani Burns, ani Therrien ani žiaden iný. U nás sa nič podobné nikdy netolerovalo, my snáď v tomto pracujeme najprofesnejšie v lige, takže by som o tom pomlčal. Čo sa týka mixovania útokov, z toho čo som si ja mal možnosť všimnúť, kvalitu nechával vždy po kope. Mladíci? Každý kto pod ním pracoval vzorovo, šancu dostal. Ako Frolík, tak Olesz hrávali dosť, vlani bol Kulikov s Widemanom a McAbeom najvyťaženejší bek, Dadonov hral top6, dokonca sa dostal aj na ASG. Zo Santorelliho sa stal v dvojmesačnom období top20 hráč ligy, pravidelne hral top6, centroval druhej lajne. O čom to teda tento "fanúšik" hovorí? A to hovorím z toho čo som videl (čo samozrejme nie je veľa, ale ani málo) + môžem potvrdiť z toho, čo som počul.

Pýtaj sa fans Pens na Therriena a jeho štýl, dostaneš 70% predsalen pozitívnych referencií a aj takéto, či horšie. Pre mňa je určujúce čo 1. vidím, 2. počujem od ľúdí, ktorí toho vedia aspoň z 2/3 toľko čo ja a dôverujem im. Kaźdý kto ten mizerný tím dokáže dostať nad .500 a byť nepríjemným súperom každému (!) tímu ligy si zaslúži rešpekt a istú dávku dôvery.

begbeee - Robinson už HC byť nechce a vzhľadom na vek i pozíciu v posledných rokoch sa tomu ani nečudujem. Stevens? No thanks, ďalšie pošpinenie ikony klubu vidieť nechcem, za to mi ten risk nestojí. A aby som bol úprimný, ani sám sa, zdá sa, do toho nehrnie. Čo ja osobne beriem. Čosi podobné očakávam aj u Martyho. Office, nie coach.
http://nhl-red-light.si.com/2011/07/20/ ... =nhl_t2_a5 :arrow: článok o DeBoerovi od Red Light.

http://www.fan590.com/ondemand/media.js ... 20857_9996 :arrow: rozhovor s Louom na SportsnetFAN590 Radio z dneška.

EDIT: Patrick Sundstrom. :lol3:

Ale Lou je inak iná klasa. Prikladám aj rozhovor pre TSN zo včerajška. :arrow: http://watch.tsn.ca/featured/clip503377#clip503377

"My eyes are certainly open wide" :cert:
Doc končí u Devils. :samovrazda: :cry: :fnuk: :plac:

Obrázek

Emrick joins NBC/Versus exclusively
"Doc" closes out 21-year career in Devils' broadcast booth
To the marvelous fans of the New Jersey Devils:

A good friend advised me several years ago that before any major decision, you should look in the mirror and look at your birth certificate.

Since my contracts with MSG, VERSUS, and NBC all expired late this spring, this was another of those times. I discovered that the birth certificate couldn't be changed and it showed me to be 65 in a few days.

I've been extremely fortunate to have been able to spend 23 incredible years with the MSG Network channels and 21 equally enjoyable years--including 3 Stanley Cup championships--with the New Jersey Devils. However, considering the long-term significance of this decision, I was able to construct a lighter regular season-schedule and the usual complement of Stanley Cup Playoffs and Stanley Cup Final games for NBC and VERSUS.

But that assurance of less travel and fewer games has regrettably led me to end my association with the MSG Network channels and the Devils.

The people at both of these organizations have been incredibly loyal to me and have been very patient waiting until mid-summer for me to reach this decision. Both have also provided me only positive memories, support, and encouragement over these many seasons.

I wanted Devils fans to know of this news quickly after I reached the decision since their kindness to my wife Joyce and me on countless occasions brought us so much joy. Candidly, it has also left me with a sense of regret that I will not be continuing to call the team's games.

Words in prepared statements like these usually read very cold. Despite that, I hope you will sense how much I have enjoyed being around you and the team. This seemed the best way to get this news to you in the middle of the off-season.

I wish MSG Network and the Devils and Devils fans nothing but the greatest success in the years to come.

With Great Appreciation,

Obrázek
Toto nie je fér. :ee: Nikdy som iný hlas u Devils nepočul, tak smutné, neviem čo povedať. Je to šok. Ak je to ale v jeho záujme, stať sa hlasom Ameriky, nech je tak. Doc, budeš nám veľmi veľmi chýbať. :bye2:
O náhrade sa zatiaľ baviť ani nechcem. Ach jaj.
Cas nezastavis a jeho rozhodnuti plne chapu. Chapu i Getza, pac zvyknout si zrejme ne Cangiho/kohokoliv bude chvili trvat. Na druhou stranu, myslim ze si ho v pozdejsi fazi sezony uzijeme, az az :D
Dúfam, že to nebude McLaughlin. Chico bude ťažko zvládnuteľný. Cangiho prežijem, zlepšil sa vlani a hlas má dobrý, ale predsalen. Akékoľvek combo (do budúcna, nemyslím hneď) z Don LaGreca ( :rocker:), Kevin Weekes a Dan-O, I dig it. :clap: Ale Doc je Doc...hádam si odkomentuje aspoň posledný Martyho zápas, vinále SC na NBC :giggle:
:eek2: Ty vole !!! Docela šok. Docův hlas mi strašně moc seděl. Když jsem chytl stream z jiné tv tak jsem hledal další kde komentoval Doc. Je to škoda neumím si představit přenosy bez jeho komentování :-( . Steve a Chico spolu parkrat komentovali a taky to nebylo uplně špatné ( asi to bude tím že na hlas Steva jsme zvyklí ze studia ). Každopádně přeju Docovi at se mu daří a dál odvádí tak skvělou práci jako doposavaď :yes:
PS: Brad Mills podepsán na 1 rok - 525 000 ( 2 way )

:lol2: :hroza:
It's going to be in the range 4-7-year deal for Parise around $6 million per year.

Podľa mojich zdrojov; sa Lou snaží o podobnú zmluvu ako Eliáš a Zach nie je proti, ale určite sú tam nejaké ťahanice o doláre, to je jasné. :D

Martyho nová zbroj:
Obrázek Obrázek Obrázek
:thumbsup:
Getzo5 píše:It's going to be in the range 4-7-year deal for Parise around $6 million per year.

Podľa mojich zdrojov; sa Lou snaží o podobnú zmluvu ako Eliáš a Zach nie je proti, ale určite sú tam nejaké ťahanice o doláre, to je jasné. :D
:rofl: sory Getzo, ale HFboards, neni tvuj zdroj. Asi by se sluselo napsat, "podle nekoho kdo ma blizko k nekomu by to mohlo bejt..." tohle me fakt pobavilo :lol: sory za :cosi: ale musel jsem :lol2:

jinak davalo by to smysl, vzhledem ke cash-flow bych neocekaval zadny front-loaded contract, a cap-hit kolemm 6mega by byl vice nez slusny
megaton píše:
Getzo5 píše:It's going to be in the range 4-7-year deal for Parise around $6 million per year.

:rofl: sory Getzo, ale HFboards, neni tvuj zdroj. Asi by se sluselo napsat, "podle nekoho kdo ma blizko k nekomu by to mohlo bejt..." tohle me fakt pobavilo :lol: sory za :cosi: ale musel jsem :lol2:

jinak davalo by to smysl, vzhledem ke cash-flow bych neocekaval zadny front-loaded contract, a cap-hit kolemm 6mega by byl vice nez slusny
taky jsem se pousmál nad částí Podle mojich zdrojů :D . Cap Hit kolem 6 mega je myslím ideální pro obě strany. Myslím že Zach ani nebude požadovat víc, bude si vědom že byl skoro celou sezomu zraněný.
Co se týče té vystroje. ty betony jakou naprosto luxusní :yes: !! lapačka taky v pořádku ale vyražečka se mi nějak nezamlouvá designově
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2011 BOSTON BRUINS