Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ARIZONA COYOTES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

No neházejte flintu do žita, podle nhlnumbers máte místo skoro 20M - jasně, teoreticky, utratit všecko asi po těch problémech nechcete, ale 10M by se najít mohlo ne? 7M určitě. Tanguay? Sýkora? Vrbata se rozehraje do staré formy....
Ale s tím top6 počkejte až po nás, taky nás tam tlačí bota :D
20 mega :?: To máte na Heatleyho, jenže ten je vybíravej jak vegetarián v masně, tak nvm nvm :D
Každopádně si myslim že Sýkora je reálnej, když počítám to, že by Tanguay podepsal s Tampou :thumbsup:
A mimo to se docela bojim o jeho výkonnost, aby za 3 miliony nakonec nešel sedět :/ .... no ale když se na to podívam trochu z odstupem úvodního zklamání... tak je to vlastně asi dobrej trejd.... Posílili jsme třetí řadu při lepšim případě i druhou (protože stejně nevim jak dlouho se Průcha v tý druhý udrží, ať už ho vystřídá zrovna radim nebo kdokoliv) a to je taky důležitý.... :clap: nicméně jinak se stále nic nezměnilo...... TOP SIX forward je potřeba + podepsat Upshalla....

jj... NHL nám prej dalo limit 50 milionu, že smíme utratit .... takže prostoru zatim máme dost.... Jak říkam no, trejd sice hezkej, kádr skvalitnil, ale to pravý ořechový na co čekam od příchodu Aucoina to ještě neni....
painkiller píše:20 mega :?: To máte na Heatleyho, jenže ten je vybíravej jak vegetarián v masně, tak nvm nvm :D
Každopádně si myslim že Sýkora je reálnej, když počítám to, že by Tanguay podepsal s Tampou :thumbsup:
20 mega do stropu, 10 mega do limitu.. ale ještě neni podepsanej Upshall, kterej taky nebude chtít málo.... zkrátka je tam přesně prostor na ty dvě levý křídla do prvních dvou lajn ;)))).... Heatly by k nám asi v životě nechtěl.....
Jo a IMHO kdyby nevyšel ten Tanguay jak píšeš, ať už by skončil kdekoliv, tak bych místo Sýkory ratši volil nějaký trejd.... Klidně Jonathana Cheechooa, klidně Marleua ;))), ale Sýkorku bych tu zrovna moc rád neviděl, i když je to hodně můj subjektivní dojem, protože se mi Sýroka nikdy moc nelíbyl a to i když hrál dobře
Aha, s tim limitem sem to nevěděl. No, Upshalla bych moc rád do Tampy :yes: btw, ten trejd s Vrbatou
čekal sem za náhradu aspon Boedkera, kterýmu je teprve 19 let a ve třetí lajně by byl skvělej :thumbsup: ale tak Lawton zase nemyslel :D
No, je to zajímavý ale Marleaua si v dresu Coyotes dokážu představit :D jináč s tim Cheechooem je to hodně pravděpodobný ,páč Shraks by stačila náhrada kvalitního hráče do třetí lajny, a myslim si, že za Cheechooa by to nebylo problém obětovat :thumbsup:
No ten limit taky neni nic moc ověřenýho ani oficiálního.. ale párkrát (asi dvakrát) jsem nějakou zmínku o tom zahlídl ve článcích na AZcentral a docela tomu i věřim....

Boedker má před sebou skvělou budoucnost a letos asi bude často nahrazovat hráče, kterým se nebude dařit, jestli všechno klapne jak má teda (jestli ne, tak bude buď hrát v první a nebo tam bude hrát Vrbata a to sry. ale s tim bysme měli sakra těžký se dostat do play off....)

Hráče jako Korpikovski, Vrbata, Průcha, Tikhonov.... počítám že s těmahle se bude poměrně často střídat a moc času na farmě si neužije, tak doufam, že je to správnej tah od trenéra a GM... nevim jestli by pro něj nebyl lepší ještě rok na farmě.....

ale máš pravdu.... Fedoruk a Hale..... nevim jak zrovna skvalitní váš kádr..... počítam, že oba se ani do A týmu moc často nepodívaj....
jojo právě... takovej Kevin Porter + nějaký drafy ;))) vůbec bych se nezlobil za Cheechooa .... Marleau je asi spíš sen ;)))

Ale Jonathan je po Tanguayovi druhej na koho spoléham....
Hale určitě ne, beků máme dost a to minimálně od vě třídy lepší :D no, ale řekl bych, že Fedoruk si zahraje ve 4 lajně s Artyukhinem :D oba totiž přesně zapadají do Tocchetova prospectu :x
Tak do Phoenixu se vrací Vrbata! Jsem na něj velmi zvědavý a držím palce!
Daniel Winnik podepsal s Phoenixem roční smlouvu
Smlouva: Podmínky smlouvy nebyly zveřejněny, ale jedná se o dvoucestnou smlouvu

- Winnik se mi vždycky líbil jak hrál a jsem rád, že ho uvidim ve Phoenixu i letos. Je to čistě hráč pro 4. řadu. Podle jeho výkonnosti bude pendlovat mezi farmou, zdravými náhradníky a "A" týmem, ale jak už v minulých letech dokázal, místo v sestavě Yots by se pro něj mělo najít.... Smlouva se bude pohybovat okolo 1 000 000 pokud bude hrát v NHL a odhaduju kolem 600 000 pokud bude hrát v AHL..... Jeden z menších úkolů Dona Maloneyho je splněn

Nebude Phoenixu scházet tvrdost?
Z Phoenixu už odešli Todd Fedoruk, Brian McGratton, Daniel Carcillo, Steven Goertzen... docela se bojim kdo bude na ledě dělat pořádek... že by ještě Don Maloney přivedl nějakého bitkaře pro 4 řadu?....... Protože takhle by to bylo na Vandermeerovi a Winnikovi a že to nejsou zrovna rození "policajti"....
Zatím kdyby všechno vyšlo tak složení naší 4. řady vypadá Tikhonov - Fidler - Winnik .... Neni to škoda plejtvat Tikhonovovim talentem v checking line? neměl by se ratši prát s ostatníma nadějema o místo ve 2. či třetí řadě? Podle mě ještě jeden tvrdej hráč by Phoenixu jedině prospěl....

Podle mě teď máme pro zbytek léta před sebou několik met:
1. Podepsat Scotie Upshalla
2. Přivést křídlo pro první řadu
3. Možná přivést trochu tvrdosti do našich řad
Z Tampy by k Vám mohl přijít třeba Evgeni Artyukhin, za nějaké výběry v draftu :thumbsup:
Alex Tanguay v dresu Phoenixu je prý hotovou věcí
- sakra, to samí psali už i o Floridě a nakonec to byla jenom kachna... tak doufam, že teď už to bude pravda, jnk. na novinky z Hocekybums nadobro zanevřu....... Smlouva by se prý měla pohybovat okolo 4.5 mil. za rok a měl by mít smlouvu na 2 - 3 roky.... Horké novinky.... ale ať výjdou....
Taky jsem to dneska četl. Štve mě to, potřebujem ho do Tampy, ale stejně jako další týmy ho nechceme přeplatit a ani mu nabídnout dlouholetou smlouvu, když za poslední sezony šel dolů. Určitě je to dobrý hráč, ale prostě takový dobrý kontrakt si musí zase vydobýt, proto asi všechny nabídky, které dostal, byly tak 1, max 2 roky a okolo 3M za sezonu.
Ovšem to je tak VŽDYCKY, že když nastane taková situace, tak se najde klub, který to přeplatí a tu smlouvu mu prostě dá....my si to dovolit nemůžem.
Nic proti vám, ale v Tampě by to ze sportovního hlediska měl myslím lepší a atraktivnější. Jenomže kdyby mu šlo hlavně o sportovní hledisko, tak už by někde podepsal a nečekal, až se najde právě někdo, kdo mu dá ty prachy.
Ale počkejme si, ještě to není na 100%.
mountain píše:Taky jsem to dneska četl. Štve mě to, potřebujem ho do Tampy, ale stejně jako další týmy ho nechceme přeplatit a ani mu nabídnout dlouholetou smlouvu, když za poslední sezony šel dolů. Určitě je to dobrý hráč, ale prostě takový dobrý kontrakt si musí zase vydobýt, proto asi všechny nabídky, které dostal, byly tak 1, max 2 roky a okolo 3M za sezonu.
Ovšem to je tak VŽDYCKY, že když nastane taková situace, tak se najde klub, který to přeplatí a tu smlouvu mu prostě dá....my si to dovolit nemůžem.
Nic proti vám, ale v Tampě by to ze sportovního hlediska měl myslím lepší a atraktivnější. Jenomže kdyby mu šlo hlavně o sportovní hledisko, tak už by někde podepsal a nečekal, až se najde právě někdo, kdo mu dá ty prachy.
Ale počkejme si, ještě to není na 100%.
no neviem, že by ho preplatil práve PHX..? to sa mi jednoducho nezdá... počkajme si, ja osobne tomu veľmi neverím.
No jak už jsem někde psal... NHL nám stanovilo limit 50 mega na platy hráčů... jelikož teď nemáme majitele, tak neni nikdo kdo by řekl: "utraťte míň" ... takže minimálně do 5. srpna by se na tomto faktu (i když ten fakt neni úplně potvrzenej) nic změnit nemělo a Don Maloney to dobře ví...

Oficiálně podle NHLnumbers jsme zatim utratili 39.842 ....
Neni tam však zatím započítaná smlouva Korpikovskiho, Yandla a Winnika, což by mělo sumu vytáhnout o cca 3 mega nahoru... což je 43 mega.... kdyby se k tomu přidal Tanguay se slmovou okolo 4.5... dostali bysme se na 47.5 a s podepsaným Upshallem by jsme měli tenhle limit přesně dodržet ;))) ... Takže já myslim že to přeplacení není tak úplně vyloučené..... Stačí jednat dokať nepřijde nový majitel :D

a IMHO já myslim že za 4,5 za to Alex stojí... ve Phoenixu docela akutně potřebujem hráče který by dokázal alespoň držet krok s Doanem a to asi neni možné získat, aniž bysme uvolnili nějaké ty peníze navíc...
Wanic píše:.... kdyby se k tomu přidal Tanguay se slmovou okolo 4.5... d
:) Jenom bych tě upozornil ,že Alex u nás bral loni 5,375 mil a dost pochybuju,že půjde s platem dolů.Těch 4,5 milionu se mi zdá poněkud málo.Chceš ho poněkud lacino,bude chtít určitě víc!!!!
Žel u nás měl smůlu na zranění ramene,ale jinak podle mě hrál dobře a štve mě že od nás odchází. :evil:
:? Jenže mi si ho už nemůžeme dovolit.Jednoduše už se nevejde do platového stropu. Má techniku i slušný důraz bez zbytečného faulování.
Moc šikovný hráč na křídlo,navíc žádný sobec.Klidně přihraje v šanci lépe postavenému spoluhráči.Do současného Montrealu by se zase moc hodil!!!
Jediné začím loni trošku pokulhával byla nižší jeho vlastní produktivita,ale také mu chyběl jeden čas jeho dvorní centr Koivu a to také trochu ovlivnilo jeho výkon !!
Osobně mě se jeho pohyb po ledě moc líbil a je jen škoda,že nám tak dlouho v sestavě chyběl a odchází!!!!Podle mě v Canadiens zanechal dobrý dojem!!!! :verysad:
Tanguaye chci do tampy za každou cenu, ale jak už sem psal jinde, jestli by k nám šel za 4,5-5 mega tak toho zas nechci. Tanguay se mi začíná fakt jevit už jako hráč kterého zajímaj jen peníze. Řekl bych to asi tak, jak to bylo napsáno na jiném zahraničním foru, a to, že pokud chce Tanguay jít do týmu který má budoucnost a kde může podávat kvalitní výkony, tak si vybere Tampu Bay, a jestli ho zajímaj jen peníze, tak půjde do Phoenixu. Ted teda nic proti Phoenixu, ale já být hráčem jeho kvalit, asi bych nešel do týmu, ve kterém ani nevím kde budu hrát, jestli v Kalifornii nebo Kanadě.
Mno Phoenix je poměrně daleko od Kalifornie ;))) .... stejně tak jako Tampa od dobře fungujícího týmu ... Po tom co u vás vaši GM vyváděli minulé léto by zrovna Tampa měla bejt poslední tým, kde by si měl hráč být jist svojí budoucností.....

Tim si rozhodně netroufám tvrdit, že letos bude mít Phoenix lepší tým jak Tampa (i když jsem o tom přesvědčenej, nikde to ale neni dáno a až samotná sezóna ukáže jak to doopravdy je, třeba bude hrát Tampa o Stanley Cup a Phoenix o nového Tavarese) ale Tampa se mi zdá momentálně jako jeden z nejhůře vedených organizací a troufam si říct, že po hokejové stránce jsou i pod Phoenixem, takže hokejová budoucnost jakéhokoliv hráče v takovéto organizaci je velkým otazníkem

Napsal jsem to trošku ostřejšim tónem ale nedělejte z toho Tampáci moc složitou vědu, nechci tu žádnej flame, je to jen můj názor na vedení týmu Blesků....

Ve Phoenixu navíc může dostat něco, co v Tampě nedostane.... a to hlavní pozornost... kromě Doana se totiž všechny zraky budou ubírat právě na Alexe.. Takže to pro něj může být nová výzva....

Ještě ohledně toho platu... pokud by ten plat byl okolo 5,5 milionu tak už docela pochybuju, že by Phoenix udělal takovej krok.... i když i tak by to bylo logický... protože jestli chce Maloney vítěznej tým, tak prostě nějakýho hráče pro první lajnu přivést musí... Ale podle mě jestli opravdu podepíše s Phoenixem.. nebude to vyšší částka jak 4,5
V pohodě Wanic, já vím že v Tampě byl loni bordel a ini ted tam neni ve všem pořádek, aspon že se Lawton trochu zklidnil :D loni byli Coyotes určitě lepší jak Bolts, to bez pochyby, to hlavně kvuli tomu že Lawton vyměnil skoro celý tým :D
Proto si myslím, že příchod Tanguaye do Tampy, by nám hodně pomohl. Ve Phoneixu je ted největší problém, že se neví, jestli zůstanou v Arizoně (sry, předtim sem si to spletl) a nebo budou přestěhování do Kanady. Jediné v čem má Phoenix zatím navrch v tomto "boji" o Tanguaye, je, že můžete nabídnout až 5 mil., což my v Tampě nemůžem.
Phoenix podepsal Upshalla na jeden rok :!: :arrow: http://coyotes.nhl.com/club/news.htm?id=457864
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

- podle AZcentral by měl pobírat 1.25 milionu dolarů.... Tak nízkej plat, o tom se mi ani nesnilo... já počítal něco okolo 2.4.... ;)))

Kromě Upshalla jsme podepsali taky Joshe Tordjmana (jež byl také RFA).... smlouva bude jistojistě dvoucestná a je taky na rok.... Měl by dělat dvojku na naší farmě.....

Priority list
  • Podepsat Scotie Upshalla - done
  • Přivést křídlo pro první řadu
  • Možná přivést trochu tvrdosti do našich řad

:!:
No a nesmíme zapomínat, že se blíží 5. srpna... den kdy se rozhodne nebo nerozhodne o osudu Coyotes... včera se sešli všichni zájemci o koupi Phoenixu (Jerry Reinsdorf, Skupina Jones a Ballsilie) a diskutovali se soudem a s "Batmanem" ;)))

Jerry Reinsdorf - chce udržet tým tak jak je v Arizoně, bez jakýchkoliv zeměpisných změn
Skupina Jonese - chce udržet tým taky v Arizoně, ale chce hrát 5 - 10 domácích zápasů v Kanadě + některé zápasy v play off taky
Ballsilie - chce přestěhovat tým do Hammiltonu

GOOD LUCK JERRY!!! YOU HAVE TO SUCCESS........
Tak to vypada ze sance Phoenixu na setrvani v Arizone se zvedly. Rada guverneru schvalila zadost J.Reinsdorfa na odkoupeni klubu zato Balsllieho navrhem se odmitla zabyvat :)
to Selly8: No to je fakt, ale....

všichni, kdo věří že tým zůstane v Arizoně, říkají že tohle je definitivní důkaz, že Phoenix zůstává v Arizoně a naopak odpůrci tvrdí, že soud bude mluvit úplně jinak než takhle "bezvýznamná" konference....

Takže těžko říct jakej si z toho udělat závěr.... každopádně teď už se to blíží.... ve čtvrtek už snad bude jasno a my budem i s Tanguayem na soupisce přemýšlet jak zaplnit Jobing.com arénu....
Na našem českym webu je teďkon v několika článcích pěkně přeložena naše současná nehokejová (a vlastně i hokejová) sitauce.....

http://coyotes.wz.cz/

btw. dneska vyšel článek na azcentral, že NHL chce odložit soudní řízení na pozdějš, aby všechny nabídky mohli být doladěny .... tak uvidíme co se bude v nejbližších dnech dít.....

jnk. na oficiálnim webu Phoenixu je článek o jednom velkém hráči:
http://coyotes.nhl.com/club/news.htm?id ... L|PHX|home

Samozřejmě jde o Shanea Doana, doporučuju všem kdo o Shaneovi pochybují, přečíst.... Je mi ho trochu i líto, že musel 13 let kysnout v podprůměrném Phoenixu.... kde nikdy neměl pořádnou šanci vyhrát Stanley Cup.... No co bylo, bylo... tak teď je pravej čas, to změnit.... Už jenom kvůli Shanovi... lepšího člověka, hráče a srdcaře po odchodu Yzermana a Sacika nyní hokejový svět nemá a až dodělam trochu srozumitelný překlad toho článku, tak to hodim i sem do hráčů, protože tam by takový článek neměl chybět .....

Our time will come... It's an impossible though, that Shane won't be ever written on the Stanley Cup.... however, while this unbelievable fullish become true, don't tell me ever something about god....
2310 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES