Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Organizační záležitosti

Diskuze pro hráče i fanoušky týmů Demitrovy konference.

fantomas píše:
petrik píše:Nooo, kym chugwateru nenastupia brankari tak mam sancu… :dudo:
Ono to sice na první pohled vypadá, ale všechny tři týmy mých golmanů ještě hrajou tři zápasy - akorát je maj natlačený do druhý půlky tejdne. Takže bych neměl mít problém aspoň pět startů nashromáždit.
:)
Mne je to jasne, mal to byt pokus o vtip
Ale zatial sa drzim lepsie ako som cakal, len som zvedavy dokedy to vydrzi :giggle:
Heh, tak petrik zpanikařil, v předposlední den sezony naaddoval dva chráněný prospecty a zkušeně si jednim tahem nadělil vlastní absenci v druhym kole příštího prospect draftu.
:giggle: :nono:
LOL to ma teda rano v tom polospanku nenapadlo :D
este som sa potesil ze som nasiel brankara co v nedelu nastupi :lol:
V kazdom pripade gratz k titulu, well deserved :klobuk:
nemohol som takto zahrat pred tyzdnom? :cry: 5 tyzdnov ci kolko dominujem hlavne v brane a v semi taky fail :-( tak aspon to 3.miesto snad uz udrzim
takze napokon 3.miesto ktore som si myslim zasluzil vzhladom na vykony v celej sezony len skoda toho nacasovania ze z toho nebolo finale..teraz uz treba mysliet no novu sezonu

zoznam ktory by vas mohol zaujimat

http://hockey.fantasysports.yahoo.com/h ... 2015-04-06" onclick="window.open(this.href);return false;

hraci ktorych neplanujem vymenit (chcem ich keepovat), resp. tazko menitelni hraci:
KOPITAR Anze
KARLSSON Erik
LETANG Kris
VATANEN Sami
OSHIE T.J.
LUNDQVIST Henrik
SIMMONDS Wayne
DUBINSKY Brandon

vymenitelny hraci su vsetci ostatni:
napr. ANDERSON Craig, LEHNER Robin, HAMMOND Andrew

THORNTON Joe (15+48, 63)
PLEKANEC Tomas (24+34, 58, FW 757)
VERMETTE Antoine (FW 854)
HOSSA Marian (22+38, 60)
POMINVILLE Jason (17+35, 52)
SKINNER Jeff (23 rokov)
NELSON Brock (20+22)

BOYCHUK Johnny (8+26, 34, strely hity bloky 147+)
WIDEMAN Dennis (15+37, 52, BLK 181)
GOLIGOSKI (4+32, 36, BLK 154)
Sláva vítězům, čest poraženým. Gratuluce z Brick city do Chuckwater k zaslouženému vítězství.
kolik tech keeperu ze mame mit? 12?
megaton píše:kolik tech keeperu ze mame mit? 12?
myslim ze ano
konecne sa utok prebudil 56 bodov :-O ...za to brankari sa nedostavili ???23 inkasovanych golov a 85,4%??? :?
zatial to vyzera proti Henymu na velky boj :nervozny:
tak ja sa zatial drzim proti fantomasovi nad ocakavanie... pomohol ten vyprask chicaga 0:5 s LA :giggle:
ale nepochybujem ze moje lamy este najdu sposob ako to doyebabrat :roll:

Inak haluz je ze som to mal poslednych par tyzdnov dost na haku, obcas som zabudol aj zostavu nastavit, ved miesto v postupovej osmicke som mal bezpecne iste…
A teraz ked zacalo PO tak mi pri pohlade na matchupy zrazu docvaklo ze tu PO hra len 6 timov… :slap: a ze som sa tam teda dostal len o ten povestny chlp :giggle:
No ja som na rozdiel od teba mal pomaly nastup do sezony a tusim ze vyssie ako 5. som nebol a az postupne som pomalicky siel nahor..hlavne utocnici zacali hrat co som od nich chcel..na zaciatku sezony to bola celkom tragedia
posledny den a stav 6:6 no riadna drama...vcera som spravil hroznu chybu ked som nechal Andersona na benchi a zabudol som skor skontrolovat kto bude chytat...Anderson vychytal nulu a tato chyba ma moze stat celu sezonu
Enjoy. Zatím to vypadá na výsledkové deja-vu z minulého roku. A otočit už to nejde. Debilní tučňáci !
Anty píše:vcera som spravil hroznu chybu ked som nechal Andersona na benchi a zabudol som skor skontrolovat kto bude chytat...Anderson vychytal nulu
Chytal Hammond. Máš zajímavý přehled.
petrik píše:som to mal poslednych par tyzdnov dost na haku, ved miesto v postupovej osmicke som mal bezpecne iste
Měl by ses stydět.

Mimo jiné, hrozně mě mrzí jakým způsobem někteří dohrávali regular sezónu. Tankujte si v tom playoff protipólu. Nečekal jsem, že se to bude dít i tady - v keeperu.

:-(
:-( :-(
:-( :-( :-(
Revenge :!: :petrik:

V reprize minulorocneho finale sa nam podarila dokonala pomsta a obhajcov titulu sme poslali do bojov o umiestnenie uz vo stvrtfinale… :petrik: mohol by to byt zaciatok peknej dlhodobejsej rivalitky :hmm: :box:

Vo stvrtfinale sa vydarilo prakticky vsetko – produktivna bola vacsina utocnikov (solidnych 38pts) a brankari vyhrali vsetkych 5 zapasov pri 93% svs. Podari sa nieco podobne zopakovat aj v semifinale proti bobrom z Bemidji ? :hmm: we will see :box:
Heny píše:Mimo jiné, hrozně mě mrzí jakým způsobem někteří dohrávali regular sezónu. Tankujte si v tom playoff protipólu. Nečekal jsem, že se to bude dít i tady - v keeperu.
A co jiného jako zbývalo? Když jsem beznadějne u dna, tak využiju každou situaci, abych získal nějaký pick navíc, to je prostě normální situace.

A hlavně jsem třeba já hrál normálně dál a vyhrával, sestavu nastavoval a addoval tak, abych vyhrál. Kolo před koncem jsem třeba porazil impa, teďka taky netankuju, i když bych mohl. Místo top 2 picku možná nebudu mít ani top 4.
Heny píše:Chytal Hammond. Máš zajímavý přehled.
den predtym fantasy hlasilo ze by mal chytat Anderson (ja som sa vsak rozhodol pre Neuvirtha u ktoreho bolo tiez hlasene ze nastupi co sa ale nestalo kedze sa zranil) a ked som na druhy den videl ze Sens nedostali gol tak som nasrany vypol vysledky a uz som si ani neoveroval ci Anderson skutocne v brane stal :D

inak k zapasu ... bolo to hrozne vyrovnane uz dlho som nemal podobny zapas ..Holtby ti zial "vybuchol" v zly cas
Obhájce venku po čtvrtfinále :hroza:

Poslední dva weeky fakt absolutní katastrofa, posralo se, co se mohlo - nejprv projebanej bye, potom sladká odveta za loňský finále. Crawford nikdy v sezoně neměl dva slabý back-to-back starty, ale ne, teď si je musel pro jistotu rozdělit do dvou nejdůležitějších tejdnů (a ještě se pak v závěru ČF zranit). K tomu dva nejlepší ofenzivní beci zranění, Tavares zničehonic na buly lemra, Wideman na marodku těsně po addu, atd. atd... na smůlu se obyčejně nevymlouvám, ale tady se nedá jinak.

I z toho důvodu nicméně na léto neplánuju žádnej rebuild. Ani zrádce Crawford neni k mání, jakkoliv mě k tomu navádělo 100 + 1 chutí. Nepochybuju o tom, že s touhle kostrou příště zase staneme na bedně.
dneska dobre ze nie 1 bod a tragicke vykony brankarov .. takto to proti veducemu timu nepojde :?
2:13??? tak uz len zazrak :eek2:
Hm, tak jedno semifinále rozhodlý. Druhý bude dneska pěkný nervák. Petrik vede jen 7-9, ale hraje mu jen Panarin, kdežto mě hned 5 hráčů (+ možná Murray). S tím, že několik kategorií tam je stále ještě up-for-grabs. G, SOG, HIT + haluz kategorie SHP a GWG. A teda ještě saves (snad ten Murray bude hrát).. tam mně hrozně štve, že jsem včera nestihl řádně nastavit sestavu a Mason zůstal na lávce. Když mi hraje víc hráčů, tak je šance, že minimálně SOG a hity bych mohl zvrátit ve svůj prospěch, což by mi zajistilo vítězství. Bude to boj! :box:
imp píše:Hm, tak jedno semifinále rozhodlý. Druhý bude dneska pěkný nervák. Petrik vede jen 7-9, ale hraje mu jen Panarin, kdežto mě hned 5 hráčů (+ možná Murray). S tím, že několik kategorií tam je stále ještě up-for-grabs. G, SOG, HIT + haluz kategorie SHP a GWG. A teda ještě saves (snad ten Murray bude hrát).. tam mně hrozně štve, že jsem včera nestihl řádně nastavit sestavu a Mason zůstal na lávce. Když mi hraje víc hráčů, tak je šance, že minimálně SOG a hity bych mohl zvrátit ve svůj prospěch, což by mi zajistilo vítězství. Bude to boj! :box:
:nervozny:
Luky, gratuluju k vítězství :serus: :poklona:

A Selly, příští rok se musíme snažit, ať se titul podívá i do správné kalifornské části :giggle:
Moc tomu Tome neverim, ja uz jsem si na tom chvostu nejak zvykl :lol2:
gratulujem vitazovi ..myslim ze titul v spravnych rukach :thumbsup:

mne sa podarilo obhajit tretie miesto a tusim ako jediny som dokazal uhajit miesto na bedni v oboch sezonach takze nakoniec spokojnost

doteraz teda:
zakladna cast: 1. a 5. miesto
PO: 2 x 3. miesto

takze priemerne sa tocim presne na 3 mieste :D
787 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA