Super..tak nakoniec sme to zvladli a vyhrali 3:0. Ovca dnes zaznamenal svoj 62 gol, ziskal do tabulky 2 body a dufam, ze to bodovanie nakoniec vyhra. Inak musim este raz pochvalit komentatorov Floridy, lebo nato, ze na Floride je hokej č. 4-5, tak komentatori boli fakt na vysokej urovni a porovnavat ich napr. s tym saskom s Buffala nema ani vyznam..ako ten vie pokazit cely zapas. V zavere zapasu rozhodcovia trochu ukrivdili Floride, ked vylucili Olesza za narazenie Erskina..hit to bol sice tvrdy a Erskyn si pekne poutieral ksicht o plexisklo, ale myslim ze cisty. Ale zase 2 min. do konca za stavu 3:0 to nebola az taka velka krivda, kazdopadne, mna by to nastvalo
Taaakze, 2 body mame a ak dnes Philla zakopne, bude to eeeste velmi zaujimave
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
WASHINGTON CAPITALS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Jestli vy půjdete až do finále, tak to L.A.Kings se ještě rozjedou a dostanou se do PO, kde všechny přejedou 4:0 na zápasy a vyhrají SC!!!Philly-The Scud píše:Kamaráde, snad jsi si vážně namyslel, že Was půjde do PO na úkor Philly..........![]()
?? Vaší nadějí je Bos, ale spíše Car, která dnes prohrála....... !!!! Jestli se tam nedostanete, tak to je docela pešek, bodů budete mít hodně, ale uvidí se........ !!!! Jinak netuším co vidíš šťastného na výhře na nájezdy, když jsme na Dub vystříleli 54 ran........
![]()
?? My jsme si během sezóny vybrali smůlu na 2 roky dopředu........... !!!! A jestli nám přeješ vypadnutí v 1. kole PO, tak my just půjdeme až do fin, OK.......
![]()
??
Nic ve zlým!
No napadlo ma to.. :frajer2:Philly-The Scud píše:Kamaráde, snad jsi si vážně namyslel, že Was půjde do PO na úkor Philly
Tych stastlivcov som myslel v predlzeni, kde pri presilovke NYI ste mali fakt slusnu kopu stastia. A ked hovoris, ze vy ste si tu smolu vybrali na 2 roky, tak mi potom na 10, lebo tolko smoli, co sme mali my, by inych priklincovalo na spodok tabulky
Hm, myslím že by jste přes Pens tak suveréně nepřešli!!! Já bych je tolik nepodcenoval!!!Philly-The Scud píše:Ano jistě, v prodl. jsme měli i štěstí, ale co máš dělat, když tě tam pošlou do 3..........![]()
?? Jinak bacha pánové, jestli třeba Philly dostane do 1. kola PO Pit, tak o postupu vůbec nepochybuji, dejte na má slova, Philly má letos poměrně velkou šanci na fin konference...... !!!! Jediný tým který nechci jsou RANGERS a Habs...... !!!! Co se týče Was, tak jedinou šanci vidím přes Car, jinak asi adieu, což by vzhledem k formě Ovečkina byla škoda........ !!!!
Jastrabi uz pred casom zmietli Washington, krasny zasah Khabiho pri Siominovej strele, je mi Caps trochu luto, ale tak verim tomu, ze zvysne zapasy vyhraju a vytlacia z PO Phillu. Mozu aj ine muzstva, ale ked som si to tak premietol.... Radsej Boston, ako Philla. Radsej Carolina, ako Philla. Hoci Hurikanov nemam rad!
Ovechkin leads the NHL with (through games of March 29):
* 430 shots on goal
* 109 points
* 73 even-strength points
* 62 goals
* 41 even-strength goals
* 40 late-game pressure points*
* 30 lead-changing goals
* 26 late-game pressure goals*
* 26 points in March
* 25 third-period goals
* 21 power play goals
* 20 go-ahead goals (tied)
* 17 first-period goals
* 14.2 shots on goal per 60 minutes
* 12 multiple-goal games (tied)
* 10 game-winning goals (tied)
* 7 late-game pressure game-winning goals*
* 5 game-winning goals scored in the third period (tied)
* 3 hat tricks (tied)
* 2.03 goals per 60 minutes
* 2 four-goal games
* 430 shots on goal
* 109 points
* 73 even-strength points
* 62 goals
* 41 even-strength goals
* 40 late-game pressure points*
* 30 lead-changing goals
* 26 late-game pressure goals*
* 26 points in March
* 25 third-period goals
* 21 power play goals
* 20 go-ahead goals (tied)
* 17 first-period goals
* 14.2 shots on goal per 60 minutes
* 12 multiple-goal games (tied)
* 10 game-winning goals (tied)
* 7 late-game pressure game-winning goals*
* 5 game-winning goals scored in the third period (tied)
* 3 hat tricks (tied)
* 2.03 goals per 60 minutes
* 2 four-goal games
2nd per.
3:1..druha tretina bola poznacena dost vela vyluceniami a zacalo sa na lade pekne od podlahi..aj par iskier preskocilo, ako sa na spravde derby patri. Inak Lavioleta som takeho cerveneho este nevidel
, mal by si chalan na to davat pozor, ved infarkt teraz ciha na kazdom rohu.
3:1..druha tretina bola poznacena dost vela vyluceniami a zacalo sa na lade pekne od podlahi..aj par iskier preskocilo, ako sa na spravde derby patri. Inak Lavioleta som takeho cerveneho este nevidel
Parada..taky jednoznacny priebeh som naozaj neocakaval..vysledok 4:1 hovori za vsetko a aj o ten jeden gol sa z velkej miery postaral Jurcina. Dnes som zostal fakt v nemom uzase..WSH po minule roky mal velmi slabu navstevnost a fans moc nejavili zaujem o hokej, ale dnes bolo publikum naprosto uzasne...Po Oveckinovom gole asi minutove standing-ovations a dalsie dve minuty cely stadion krical MVP, MVP..bolo to fakt super. No k tabulke..je to vyrovnane, teraz ked si spomeniem, kam by nas trebars posunul len ten jeden bodik s Pit, spokojne by sme sa vyhrievali na 3 priecke a mali by sme vsetko v rukach..Ja viem ze je uz teraz zbytocne plakat nad rozliatym mliekom, ale koho by nehnevalo, keby taky super tym nepostupil kvoli takej obrovskej smole? Podla mna si Caps jednoznacne zasluzia PO.
Skvělé, prostě skvělé!!! Měl jsem z tohoto zápasu obavy a výhra 4:1 je prostě výborná!!! Z ukázek na nhl.com jsem mohl vidět tu skvělou kulisu,kterou vytvořili fanoušci Caps!!! Mile mě to překvapilo! Byla by hrozná škoda kdyby se Caps do PO nedostali!!! Jak říkáš Xruci, Play Off si zaslouží!!!
Tak aby bolo jasne sledujem Washington stale a je to stale moj najlepsi klub aj s Torontom verim ze ked sa stihli dat do kopi novy hraci zo starmi tak si myslim ze nebude problem postupit do play off Carolinu zosadime a Boston potom si to mozu s Carolinov rozdat lebo mi postupime mame najsilnejsi kader a az postupime z 8.miesta tak porazime aj Pittsburgh aj Montreal.Washington ma najsilnejsi kader za cele ich posobenie takze je to tak na finale.
No kámo, ty jsi teda optimista!! Nezdá se ti že si to s tím finále přehnal?!michal225 píše:Tak aby bolo jasne sledujem Washington stale a je to stale moj najlepsi klub aj s Torontom verim ze ked sa stihli dat do kopi novy hraci zo starmi tak si myslim ze nebude problem postupit do play off Carolinu zosadime a Boston potom si to mozu s Carolinov rozdat lebo mi postupime mame najsilnejsi kader a az postupime z 8.miesta tak porazime aj Pittsburgh aj Montreal.Washington ma najsilnejsi kader za cele ich posobenie takze je to tak na finale.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé

ocakavana vyhra Caps, skoda ze som si nevsadil, ako som zamyslal