Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

EDMONTON OILERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

x-men píše:
x-men píše:dufam ze tento team dnes vyhra lebo som si na forum tipol na nich :wink: ale nie len preto ale tento team si ma ziskal aj moj obdiv a tak dufam ze porazi este v starom roku colummbus velmi by ma to potesilo a isto aj areka tak je arek nie ved povedz daco ty na to :D a tak isto dufam ze v novom roku bude edmonton len vyhravat :good: len je skoda a mrzi ma ze je zraneniy Raffi Torres toto je dost velka strata pre edmonton ake snad to dako zvladnu aj bez neho a rozdrtia columbus v riadnom hracom case :wink:
no som sa kus sekol edmonton hra proti columbus zapas na novy rok nie v starom :lol: :hanba: tak ale ako sa hovori ak vyhraju na novy rok tak po cely rok :biglol: ale po druhej tretine je stav 2:2 :evil: ale to edmonton vyhra :wink: aspon dufam :)
Takéto sprostosti by sa nikdy nesplnili, že ako na nový...
A v Columbuse určite nový rok nebol v čase zápasu, hovorí ti niečo časové pásmo?

No ale Nash to pariadne rozbalil, počas zápasu 2x strhol vedenie na stranu CBJ, aby mohol v poslednej minute do prázdnej brány završiť hattrick. Za Edmonton dal prvý gol sezony Moreau,ktorý sa nedavno vrátil po zranení.
Obaja brankári chytali slušne.
Ohlund dobre tak som sa pomylil mylit sa je ludske no nie a co columbus lepsi je aj tak edmonton aj ked prehrali :frajer2:
x-men nedaj sa. :)

edmonton opet prehrava. zla sprava. Uz je novy rok a lame sa lad. kto nezacbne hned od najblizsieho zapasu radikalne bodovat je vo velkom probleme.
debil píše:x-men nedaj sa. :)

edmonton opet prehrava. zla sprava. Uz je novy rok a lame sa lad. kto nezacbne hned od najblizsieho zapasu radikalne bodovat je vo velkom probleme.
diki neboj ved ja sa ani nedam :wink:edmonton uz musi zacat hrat a vyhravat tak GO GO GO :povzbudzovanie: edmonton aby ste sa dostali do finale ako v roku 2006 len skoda ze vas vtedy porazila carolina na 7 zapas fnuk :cry:
Konecne mame kapitana. Zatial sa prezentuje skvele, 2 zapasy 3 body :good: . Este by bolo treba strhnut aj ostatok timu, aby sa vyhravalo.

no a my sme neprehrali na novy rok, my sme rok 2007 ukoncili prehrou. V novom roku startujeme v St. Louis. A v januari nas caka aj cesta na vychod.
Dnes zapas zo St.Louis, pevne verim vo vyhru edmontonu (No ano aj trochu zistne). Horkac zastavil v produkcii dolezitych bodov a k tomu sa zranil Hemsky. Horkac dnes opet zaberie tusim to. Podla sportsnetu v prvom utoku mlady Nilsson (Penner-Horcof-Nilsson). podla mna to nie je moc dobry napad. Treba body.

http://www.edmontonsun.com/Sports/Hocke ... 9-sun.html
no a včera spomínaný "zbytočný" Garon dnes bol jeden z hlavných faktorov výhry nad Bluesmanmi pekne čísla nazbieral 31/33 no a tuším vychytal aj najazdy nie som si istý takže veru možno maš pravdu Arek že Garon je ten kto ma formu a tím pri nom dokaže vyhravať...gratulujem k výhre
diky. No ved som to vravel o tom Garonovi. Neboli to najazdy, Penner rozhodol v predlzeni. Tento chalan by mal strielat goly v kazdom zapase.
Ubranili sme vsetkych 7 oslaboviek :thumbsup: a vyuzili 1 zo 4 presiloviek. To je dobre. Len uz by sme mohli zacat vyhravat aj v riadnom hracom case, nemozeme donekonecna rozdavat bodiky aj superom.
arek píše:Len uz by sme mohli zacat vyhravat aj v riadnom hracom case, nemozeme donekonecna rozdavat bodiky aj superom.
zase :doh: . Aspon ze ide o supera z Vychodu. (ale cepi sa tomu urcite netesi :D )
Drury vyrovnal 6 sek. pred koncom, my sme uz na tie predlzenia asi zakliati :( . Hemsky so Sourayom uz hrali a obaja aj bodovali, pre tim su nepostradatelni. Tento rok sa nam zatial tie zranenia ako tak vyhybaju :modlenie: . Garon skvely vykon (no ale ten Girardiho gol myslim, ze mohol chytit). Jeho statistika vitazstiev po najazdoch je 7-0 :thumbsup: .
Povrava sa, ze po navrate Greena bude Tarnstrom vymeneny.
Je pravda ze jek sa vratil Hemsky aj Horcoff znova boduje. Souray mal velmi velkych 29 minut, dost to naneho trener vsadza. Ci je to dobre uvidime, zatial to na rangers stacilo aj ked tesne. Rangers dosli na severozapad, nakupili, a idu spokojny domov. :D
No dnes v brane dufam ze uz bude Roloson v obrane to bude riadit Souray a Pitkanen a v utoku ceska nadej Hemsky Torres a este zopar podobnych hokejistov tak ale pozor Islanders bude riadne hladny po bodoch tak som zvedavy ci si z horuceho ladu v Oilers odnesu aspon bod Dipietro teraz nechyta bochvie co ale si myslim ze je famozny brankar tak zapas to bude dobry. :clap:
Ty kokos Torres mimo dokonca sezony. Jediny co tam hral nieco fyzicky.
asi tak. Ale vravelo sa o jeho vymene, aj na fore bola tema, ze koho by vymenili a dost casto sa tam objavoval Raffi :| (tomu moc nechapem). Takze aspon jedno pozitivum to ma - ze zostane u nas. Hadam aj na dalsie sezony.

S Islanders konecne vyhra v riadnom hracom case :clap: . Garon skvely, 3.shutout, osobne si myslim, ze je uz jednotkou :cinka: . Ethan Moreau sa pobil, uz sa tesim na video :) . Nilsson asi poputuje na farmu.
Btw Cogliano uz nejako neboduje... :(
taaakze aj olejari budu mat v ASG svojho zastupcu :clap: . Shawn Horcoff by mal viest 3. utok na kridlach s Getzlafom a Kopitarom :cinka:
Ano Horcoff sa tam zasluzene dostal bol to lider timu. 21 januara budu majitelia timu hlasovat o ponuke Katza na kupu klubu. Katz ma velku podporu Wayna Gretzkeho. Gretzky tvrdi ze s nim oilers pojdu spet hore. No ale ci je wayne rovnako dobry biznisman ako bol hokejista to neviem.
Dnes hra edmonton doma s Phoenixom. Je to vyhratelny zapas napriektomu ze Phoenix je vo vazne dobrej forme. U nas zahrali super zapas a zasluzene vyhrali. Teraz uz sa musia domace zapasy s vynimkou nejakeho detroitu vyhravat a vonku tiez aspon polku bodov. Teraz budu tri zapasy doma. Oilers by mali dva vyhrat (dnes a s LA) a potom nasleduje dlha snura na vychode. A ako ostatne timy zo severozapadu pojde o celu juhovychodnu konferenciu. Tu sa da vyhrat.
debil píše:Dnes hra edmonton doma s Phoenixom. Je to vyhratelny zapas napriektomu ze Phoenix je vo vazne dobrej forme. U nas zahrali super zapas a zasluzene vyhrali. Teraz uz sa musia domace zapasy s vynimkou nejakeho detroitu vyhravat a vonku tiez aspon polku bodov. Teraz budu tri zapasy doma. Oilers by mali dva vyhrat (dnes a s LA) a potom nasleduje dlha snura na vychode. A ako ostatne timy zo severozapadu pojde o celu juhovychodnu konferenciu. Tu sa da vyhrat.
no lenze Phoenixu sa viac dari na superovom lade ako na svojom lade takze dnes to podla mna bude hrat do karat viac Phoenixu proteze su v dobrej hernej forme a uz tahaju niekolko zapasov bez prehier a maju dobreho brankara o ktoreho sa mozu opriet a ktory ich podrzi Ilya Bryzgalov od jeho prichodu do teamu sa Phoenixu zacalo viac darit ale Edmonton ma tiez 2 dobrych brankarov na ktorych sa moze spoliehat su tu Roloson a Garon takze dnes to bude podla mna vyrovnany zapas ale ja ocakavam vyhru Phoenixu v riadnom hracom case no ale nechajme sa prekvapit nech vyhra teda lepsi team :frajer2:
Prosim ta phoenix sa potentuje ked bude pocut fandit edmontonskych fanusikov a navyse kazda seria sa raz konci a cim je dlhsia tak tym je vecsia pravdepodobnost ze to bude prave teraz. Inak ale uznavam hraju dobre (momentalne). Osobne som tipol zapas na remizu, vyhra edmontnu na trestne (prekvapivo).
debil píše:Prosim ta phoenix sa potentuje ked bude pocut fandit edmontonskych fanusikov a navyse kazda seria sa raz konci a cim je dlhsia tak tym je vecsia pravdepodobnost ze to bude prave teraz. Inak ale uznavam hraju dobre (momentalne). Osobne som tipol zapas na remizu, vyhra edmontnu na trestne (prekvapivo).
no ok teda ale ja mam svoj nazor a ty svoj a ja ten tvoj respektujem ved uvidime ako to dopadne :yes:
X-men ked mienis spochybnovat debilove vyroky tak si chod do temy Phoenix a nie do Edmontonu si zacnes vypisovat Edmonton ma krizu no a to sa da napravit musia sa otrepat a povedat si zacnime chalani teraz este aj zranenia u Edmontonu to neni bochvie co ale myslim ze mozu zabojovat a vystupit vysie len treba makat. :cool:
No neviem ci si to myslel zo srandy alebo vazne ale moje vyroky moze spochybnovat kazdy ja vobec netvrdim ze musim mat pravdu. Edmonton ma problem, ale dnes sa k jeho rieseniu nepriblizi.
no a prehrali sme prave ten zapas, o ktorom som si myslel, ze bude najlahsi :beee: . Visna strelil gol, to uz je co povedat.
No a teraz sme Juhovychod :twisted: , 6 bodov a som spokojny.

Gagner si zahra medzi YoungStars :good:

nas kapitan trochu vyucil mladika Johnsona :frajer2:
dnes sa po 4 rokoch predstavime vo Washingtone, v ktorom sme uz 11 rokov nevyhrali. Kazdy z tychto 5 zapasov v juhovychodnej divizii bude dolezitych, dnes staci ustrazit Ovechkina a bude to :frajer2: . Chytat by mal uz Roloson.
Tim ako WSH nie je tazke porazit. Staci ubranit Oveckina, co nie je az tak tazke, Oveckin je predvidatelny pre rozumneho a nekompromisneho obrancu, a ostatni z WSH ako som si vsimol sa tam oveckina spoliehaju a moc toho neprodukuju. Ma takeho obrancu Edmonton?
no ani nie. Na starosti ho bude mat asi jeden z dvojice Pitkanen-Gilbert. Btw Souray ma vraj bolave rameno, ale hrat by mal. Ale proti Caroline asi hrat nebude :| . Na strane WSH bude chybat Nylander, takze vazne by malo stacit postrazit Ovechkina :cinka:
3199 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING