Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
HUNGRY PIRANHAS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
Žena už so mnou nezdieľa spoločnú izbu. Vraj hrozne smrdím a som špinavý. Vyčíta mi aj to, že neprispievam na domácnosť. Je nevďačná pretože všetky 4 autá, luxusný byt a drahé šaty má odo mňa. Momentálne som švorc. Ale mám pre ňu dávku pochopenia....Som zvedavý ako to Ivan porieši s tými prémiami. Hádam nechce mať na svedomí rozpad rodiny
.
Tak premie nebudu, dnes katastrofalny vykon.Bluesfan píše:Žena už so mnou nezdieľa spoločnú izbu. Vraj hrozne smrdím a som špinavý. Vyčíta mi aj to, že neprispievam na domácnosť. Je nevďačná pretože všetky 4 autá, luxusný byt a drahé šaty má odo mňa. Momentálne som švorc. Ale mám pre ňu dávku pochopenia....Som zvedavý ako to Ivan porieši s tými prémiami. Hádam nechce mať na svedomí rozpad rodiny.
Bluesfan, riesenie tvojho problemu ... Rozved sa so zenou a najdi si taku, ktora ta bude mat rada takeho, aky si
danchez píše:Takhle to je supr, ale potřebuju si zvýšit sebevědomí na POAndyF píše:at koukam, jak koukam.... Jsme prvni...
Danchez pokoj. V tejto hre si užije každý svojich 5 minút slávy. Určite príde čas aj na teba
Pozri na Ivana. Je tretí v individuálke. No kto by to na neho povedal. Síce jemu sa hrá ľahko a s úsmevom na tvári keďže mu peniaze nás troch chodia na účet.
Chcel som tým povedať, že som tebou príjemne prekvapenýIvan píše:Co tym chces povedat?Bluesfan píše:
Pozri na Ivana. Je tretí v individuálke. No kto by to na neho povedal..
Asi sa musime povypravat u mna v kancelarii. Po zapase ta cakam
![]()
Dnes nas cakaju srsne, ktorym sa konecne zacalo ako tak darit. Ale potrebujeme 3 body, takze makame
Bluesfan píše:Tak snáď sa nám to podarí udržať dlhšie ako v 1. kole. Najlepšie až dokonca.
Ale zatiaľ skvelá robota páni. Nevyhrávame suverénne ale vyhrávame pravidelne. Vy keby ste svoje znalosti a intuície išli odovzdať aj Fortune aspoň za 10 eur tak by ste boli bohatieri.
Jinak kolo je strasne dlouhy, osobne cekam brzo serii proher.. Zatim mame spis kliku na soupere (i kdyz zrovna vcera bysme porazili skoro vsechny)
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé

at koukam, jak koukam.... Jsme prvni...