Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HUNGRY PIRANHAS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

premie?!? pokuty dostanete banda nevdacna... preventivne vam zastavujem aj studenu vodu a vypinam kurenie, vasa posledna sanca ako si ma udobrit je pobrat body aj vsetkym ostatnym timom z nasej konferencie... :dup:
Pozor pozor pán majiteľ. Takými opatreniami sa riskuje spokojnosť hráča a jeho výkonnosť... :wink:
Dneska to byl boj do posledni minuty, ale zkusenost se nezapre...
Budou premie?? :pray:
Žena už so mnou nezdieľa spoločnú izbu. Vraj hrozne smrdím a som špinavý. Vyčíta mi aj to, že neprispievam na domácnosť. Je nevďačná pretože všetky 4 autá, luxusný byt a drahé šaty má odo mňa. Momentálne som švorc. Ale mám pre ňu dávku pochopenia....Som zvedavý ako to Ivan porieši s tými prémiami. Hádam nechce mať na svedomí rozpad rodiny :D .
Takhle to vypada, kdyz se tym pozitivne nemotivuje. :bee:
Dost uz vyhruzek.. :nono2:
adrislovakia píše:No to je smola :P , zase po premijach . :(
Vedeli jsme, ze si to diky vam muzem dovolit, tak jsme trochu pritlacili na vedeni.. :razzi:
Bluesfan píše:Žena už so mnou nezdieľa spoločnú izbu. Vraj hrozne smrdím a som špinavý. Vyčíta mi aj to, že neprispievam na domácnosť. Je nevďačná pretože všetky 4 autá, luxusný byt a drahé šaty má odo mňa. Momentálne som švorc. Ale mám pre ňu dávku pochopenia....Som zvedavý ako to Ivan porieši s tými prémiami. Hádam nechce mať na svedomí rozpad rodiny :D .
Tak premie nebudu, dnes katastrofalny vykon. :thumbsdown: A prestante otravovat s premiami a sustredte sa uz konecne na zapasy. :!:
Bluesfan, riesenie tvojho problemu ... Rozved sa so zenou a najdi si taku, ktora ta bude mat rada takeho, aky si :D
Ivan píše:Tak premie nebudu, dnes katastrofalny vykon. :thumbsdown:
Uvedomil jsem si, ze mam rodinne problemy a proto zustavam doma a dneska netipuju :ee:
Slib jsem dodrzel, vcera jsem netipoval. Doufam, ze se GM poucil a uz nebude delat problemy!
Dnes vystraznou stavku ukoncuji!
AndyF píše:Slib jsem dodrzel, vcera jsem netipoval. Doufam, ze se GM poucil a uz nebude delat problemy!
Dnes vystraznou stavku ukoncuji!
Pre tento krat to nebudem riesit, dufam, ze si si dal vsetko do poriadku a teraz uz konecne zaberes :cinka:
Vidím, že ja mám zasa zarobené na úspech :D
Bluesfan píše:Vidím, že ja mám zasa zarobené na úspech :D
u ženy ,či v tipovačke je zarobené ten úspech:DD?
zasa sme vam dost pomohli :nono2:
Dean píše:
Bluesfan píše:Vidím, že ja mám zasa zarobené na úspech :D
u ženy ,či v tipovačke je zarobené ten úspech:DD?
V tipovačke. Do polovice kola mi tam svietila 0. Remízy ma zachránili :D .
Nemáte lék na nemohoucnost? :oops:
danchez píše:Nemáte lék na nemohoucnost? :oops:
:matika: at koukam, jak koukam.... Jsme prvni... :sisi:
AndyF píše: :matika: at koukam, jak koukam.... Jsme prvni... :sisi:
Takhle to je supr, ale potřebuju si zvýšit sebevědomí na PO :cinka:
danchez píše:
AndyF píše: :matika: at koukam, jak koukam.... Jsme prvni... :sisi:
Takhle to je supr, ale potřebuju si zvýšit sebevědomí na PO :cinka:

Danchez pokoj. V tejto hre si užije každý svojich 5 minút slávy. Určite príde čas aj na teba :wink: .

Pozri na Ivana. Je tretí v individuálke. No kto by to na neho povedal. Síce jemu sa hrá ľahko a s úsmevom na tvári keďže mu peniaze nás troch chodia na účet. :D .
Bluesfan píše:
Pozri na Ivana. Je tretí v individuálke. No kto by to na neho povedal. :D .
Co tym chces povedat? :dup: Asi sa musime povypravat u mna v kancelarii. Po zapase ta cakam :!:
Dnes nas cakaju srsne, ktorym sa konecne zacalo ako tak darit. Ale potrebujeme 3 body, takze makame :cinka:
Ivan píše:
Bluesfan píše:
Pozri na Ivana. Je tretí v individuálke. No kto by to na neho povedal. :D .
Co tym chces povedat? :dup: Asi sa musime povypravat u mna v kancelarii. Po zapase ta cakam :!:
Dnes nas cakaju srsne, ktorym sa konecne zacalo ako tak darit. Ale potrebujeme 3 body, takze makame :cinka:
Chcel som tým povedať, že som tebou príjemne prekvapený :giggle: .
Ano, fakt ze jsme prvni v konferenci je tak samozrejmy, ze ani nestoji za komentar.. :yes:
:king: :king: :king: :king:
Tak snáď sa nám to podarí udržať dlhšie ako v 1. kole. Najlepšie až dokonca :good: .

Ale zatiaľ skvelá robota páni. Nevyhrávame suverénne ale vyhrávame pravidelne. Vy keby ste svoje znalosti a intuície išli odovzdať aj Fortune aspoň za 10 eur tak by ste boli bohatieri :D .
Bluesfan píše:Tak snáď sa nám to podarí udržať dlhšie ako v 1. kole. Najlepšie až dokonca :good: .

Ale zatiaľ skvelá robota páni. Nevyhrávame suverénne ale vyhrávame pravidelne. Vy keby ste svoje znalosti a intuície išli odovzdať aj Fortune aspoň za 10 eur tak by ste boli bohatieri :D .
:hahano:
Jinak kolo je strasne dlouhy, osobne cekam brzo serii proher.. Zatim mame spis kliku na soupere (i kdyz zrovna vcera bysme porazili skoro vsechny)
Tak s prehrami počítam aj ja. Ale zasa nemuselo by ich byť až tak veľa. Plus body budú určite strácať aj ostatné teamy.
A je to tady.
Doufam, ze posledni 2 zapasy neskoncej remizama, protoze to jsem chtel jeste zkusit tesne pred jejich zacatkem, ale nakonec nedal, protoze jsem si to nestihl propocitat
Tak snad dneska bude lip
727 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO