Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
Gamecenter Live / NHL.TV
Všechno možné ohledně zámořské NHL.
Konkurence funguje..dunim píše:75 komplet sezona?minuly rok ma to stalo 100 sa mi marí. nie je v tom nejaky hacik? akurat som si vcera pozeral hockeystreams ze co to je zac a tí su za 110 na rok.
Melo by to byt celou sezonu, protoze v popisu sluzby se zminuji o zapasech SC, i kdyz jinak to explicitne napsany neni.
Zaujalo me, ze je moznost vic uhlu kamery, ale zase blackout kvuli zapasum v Evrope..
Uz je mi to jasny. Explicitne pisou, ze cely PO je vysilano narodnimi kanaly, cili amici maj z principu jen zakladni sezonu, ale pro Evropu kdo vi. Protoze jasne pisou, ze na zapasy, ktere poskytuje PRAGO SPORT http://www.pragosport.cz/referenc.html#hck" onclick="window.open(this.href);return false; se muze blacklout vztahovat taky:
For international customers, blackout restrictions may apply to games that appear on an NHL partner network in your viewing area. International partners include: Nelonen, PRAGO SPORT, PREMIER Sports, Setanta 1, Setanta Ireland and VIASAT. Please check your local listings for broadcasts on these networks.
Sorry, ale za tu nejistotu mi to nestoji..
Preseason na GCL nikdy nebezela, letos se jen nepochopitelne odvolavaji na "vysilani v oblasti", neresil bych to.fantomas píše:Tak já nevim, jestli je náká vada jen u mě, ale z dnešních zápasů mi kvůli "vysílání v mý oblasti" nejede vůbec žádnej. A to sme teprve v pre-season...
Z tech blackoutu v prubehu sezony jsem ale nervozni. Co je vlastne zac Pragosport? Zajistuji vubec prenosy pro nekterou z u nas dostupnych TV? Nic jsem o tom nenasel. Pokud se nepletu, tak loni u nas NHL vysilala jen Nova Sport a ta na blackouty vliv nemela (predloni ano).
Moc se neraduj, Selly. Čechy sice mít v týmu nemusíš, ale dost často se budeš dostávat do situace jejich soupeře, takže Ducks se případné vysílání týká také (a pokud budou hrát tak atraktivně v ZČ jako loni, bude o ně zájem i tak).
Předloni byly blackouty nejenom kvůli Nově (tu mám, takže to by mě tak netrápilo, pokud nepočítám komentář a tradičně špatný zvuk celkově, samozřejmě), ale tuším i kvůli ESPN Europe nebo co to bylo, kde také NHL běželo. Kings tam jednu chvíli byli dost často, vzpomínám si, jak mě to dost vytáčelo.
Předloni byly blackouty nejenom kvůli Nově (tu mám, takže to by mě tak netrápilo, pokud nepočítám komentář a tradičně špatný zvuk celkově, samozřejmě), ale tuším i kvůli ESPN Europe nebo co to bylo, kde také NHL běželo. Kings tam jednu chvíli byli dost často, vzpomínám si, jak mě to dost vytáčelo.
presne tak. Vtedy sa ale tie blackouty este dali jednoducho obist cez VLC, ale teraz uz ani to poriadne nefunguje.sidney77 píše:Předloni byly blackouty nejenom kvůli Nově (tu mám, takže to by mě tak netrápilo, pokud nepočítám komentář a tradičně špatný zvuk celkově, samozřejmě), ale tuším i kvůli ESPN Europe nebo co to bylo, kde také NHL běželo. Kings tam jednu chvíli byli dost často, vzpomínám si, jak mě to dost vytáčelo.
To byla ESPN America, jenže tam už NHL nedávájí pro jistotu vůbec pokud vím ...sidney77 píše:Moc se neraduj, Selly. Čechy sice mít v týmu nemusíš, ale dost často se budeš dostávat do situace jejich soupeře, takže Ducks se případné vysílání týká také (a pokud budou hrát tak atraktivně v ZČ jako loni, bude o ně zájem i tak).
To nemyslí.Logan píše:To byla ESPN America, jenže tam už NHL nedávájí pro jistotu vůbec pokud vím ...sidney77 píše:Moc se neraduj, Selly. Čechy sice mít v týmu nemusíš, ale dost často se budeš dostávat do situace jejich soupeře, takže Ducks se případné vysílání týká také (a pokud budou hrát tak atraktivně v ZČ jako loni, bude o ně zájem i tak).
Dřív byl ESPN player (asi 2,3 roky) a pak to prevzalo NHL samo. Ale predloni zahajilo NHL sezonu a blackoutovali prakticky vsechny zapasy, ktery sly kdekoliv v Evrope. Treba ve Svedsku. Takze to znamenalo, ze neslo skoro nic. Ja to okamztite odhlasil.
Loni uz to snad bylo lepsi.
Loni nebyl jedinej blackout.AndyF píše:Loni uz to snad bylo lepsi.
Jinak z toho supportu mi potvrdili to, co psal Redy, o nadcházející sezoně se bohužel nezmínil...
NHL preseason games will not be streamed through NHL GameCenter LIVE™. Live game broadcasts will become available starting on the first night of the regular season, October 8th. Because some preseason games are played in practice arenas, which are not equipped with our streaming devices, we are unable to provide the games via GCL.
*You may see a Preseason Game being streamed, but it will be for testing purposes only.
Název už si nepamatuju, ale šlo o TV kanál, nikoliv o internetové přenosy. Pamatuju si, že jsem před každým vstáváním prohlížel programy 2 stanic a hledal, jestli nemají v plánu vysílat Kings. Loni nebyl jediný blackout, tedy alespoň co se Kings týkalo.Logan píše:To byla ESPN America, jenže tam už NHL nedávájí pro jistotu vůbec pokud vím ...
Zdravím, zvažuju koupi GC Live na tuto sezonu měl bych 2 dotazy na ty, kteří mají zkušenosti s GC Live.
1. Jak je to se záznamy utkání, je možné se na ně dívat hned po skončení live přenosu nebo jsou dostupné až po nějaké době? Ptám se proto, že bych se chtěl na záznamy zápasů (které se hrály v noci) podívat hned ráno, tak jestli je toto možné.
2. Jak je to s blackoutama, chápu to dobře, že každý zápas, který bude vysílat Nova sport (resp. který bude poskytovat zmíněná společnost PRAGO SPORT) si nebudu moct ze záznamu pustit dřív než po 48 hodinách?
Díky moc za odpovědi.
1. Jak je to se záznamy utkání, je možné se na ně dívat hned po skončení live přenosu nebo jsou dostupné až po nějaké době? Ptám se proto, že bych se chtěl na záznamy zápasů (které se hrály v noci) podívat hned ráno, tak jestli je toto možné.
2. Jak je to s blackoutama, chápu to dobře, že každý zápas, který bude vysílat Nova sport (resp. který bude poskytovat zmíněná společnost PRAGO SPORT) si nebudu moct ze záznamu pustit dřív než po 48 hodinách?
Díky moc za odpovědi.
zdravimegroven píše:Zdravím
1. minulu sezonu som odsledoval skôr zapasy zo zaznamu, na presny cas si uz nespominam, ale od takej 06:00 to uz ficalo (aj ked som k sledovaniu zasadol o nejaku tu hodinu neskôr)
2. o tomto pragosporte som sa docital akurat tu, mam k dispozicii aj NovaSport a minula sezona bola bez blackoutov, aj ked prenosy riesila Nova; co sa (z)meni v ramci pragosportu
Nepredpokladam ze GCL ma iny system pre zaznamy v EU cize co sa tyka zaznamov zapas si mozes pozriet od zaciatku hned zo zaznamu (samozrejme ak nie je blackout kde musis cakat 48 hod.). Par krat som sledoval zapas trebars s 30 min. oneskorenim a vsetko slo v pohode.groven píše: 1. Jak je to se záznamy utkání, je možné se na ně dívat hned po skončení live přenosu nebo jsou dostupné až po nějaké době? Ptám se proto, že bych se chtěl na záznamy zápasů (které se hrály v noci) podívat hned ráno, tak jestli je toto možné.
Tak o blackoutoch nic nove. pisal som mail do pragosportu. ich tv rights manager mi odpisal, ze o tom pocuje prvy krat. prava postupili nova sportu(vraj ak vobec blackout tak to zalezi od novy a nhl). ale verí ze by to malo byt ako minuly rok, pretoze nema vedomost o tom ze by sa oproti minulemu roku akokolvek menili podmienky.
takze nie som o nic mudrejsi ci budu ci nebudu blackouty. aj ked, ak sa nemenili podmienky... (kazdopadne nova sport mam, takze by to nemal byt pre mna problem).
takze nie som o nic mudrejsi ci budu ci nebudu blackouty. aj ked, ak sa nemenili podmienky... (kazdopadne nova sport mam, takze by to nemal byt pre mna problem).
btw, s Wildom uz niekolkorocna klasika fifty fifty, ci sa riesia ci neriesia nejake blackouty (minulu sezonu ani jeden)
riesit nejake obchadzacie streamovacky to nie, nevraviac o zaznamoch, ktore vyuzivam este castejsie ako live
na jedneho 29€ a s Wildom sa to neskutocne oplati, € neposielam na jeho, ale na tzv. Seychellsky (HF) ucet
jedno p.s.ko si vsak neodpustil
riesit nejake obchadzacie streamovacky to nie, nevraviac o zaznamoch, ktore vyuzivam este castejsie ako live
na jedneho 29€ a s Wildom sa to neskutocne oplati, € neposielam na jeho, ale na tzv. Seychellsky (HF) ucet
jedno p.s.ko si vsak neodpustil
to sa mi vtedy podariloWildCelt píše:a ak ma odhlasis zo siedmeho zapasu serie playoff zmenim heslo znova![]()
![]()
Zapasy se zpozdenim jsem predloni sledoval skoro vsechny. Zacinal jsem tak s hodinovym zpozdenim, a preskakoval reklamy, prestavky a jina hlucha mista a nekdy na zacatku treti tretiny jsem byl zhruba live.Kower píše:Nepredpokladam ze GCL ma iny system pre zaznamy v EU cize co sa tyka zaznamov zapas si mozes pozriet od zaciatku hned zo zaznamu (samozrejme ak nie je blackout kde musis cakat 48 hod.). Par krat som sledoval zapas trebars s 30 min. oneskorenim a vsetko slo v pohode.groven píše: 1. Jak je to se záznamy utkání, je možné se na ně dívat hned po skončení live přenosu nebo jsou dostupné až po nějaké době? Ptám se proto, že bych se chtěl na záznamy zápasů (které se hrály v noci) podívat hned ráno, tak jestli je toto možné.
Ten stream pak jeste nejakou dobu po skonceni zapasu byl aktivni (obcas jsem to ani tak nestihl dohnat a zapas uz skoncil, kdyz ja jeste ne). A mam pocit ze po urcite dobe ten stream proste se kousnul a musel jsem prepnout na "on demand". Mam pocit, ze to slo prakticky ihned, ale ruku do ohne bych za to nedal..
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé