Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PITTSBURGH PENGUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Obrázek

Do Pittsburghu přichází obránce Philippe Boucher z Dallasu
Vyměněn byl za nespokojeného Sydora
Myslím,že výměna je určitě lepší pro Pens :cool: Starý Sydor už moc překvapit nemůže.Boucher sice loni promarodil část sezony,ale před zraněním patřil k oporám Dallasu.
Fotky zo zápasu: PENS-SABRES

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
márne sa naťahuje:D

Obrázek
Aby sa neopakovala situácia s Lučičom :D

Obrázek
opäť sa radujú :D

Obrázek
Čáááu :coucou:

Obrázek
aj tak ťa neposlúchajú

Obrázek
ejha, kde je rozhodca :D
Dnes debut Bouchera, mal by hrať s Goligoskim, dúfam, že niečo od neho odkuká :D
Ak by chcel niekto pomôcť zo stránkov, nech napíše do diskusie na mojej stránke (je v podpise)
škoda toho vlastního gólu :(
Atlanta-Pittsburgh 2-3.

Dulezita vyhra venku, ale presto jsem zpokojeny tak napul. Opet jsme nevyuzili dlouhou presilovku 5 na 3...Dve tretiny jsme byli jasne lepsi, stav byl 2-2. Paradoxne ve treti tretine nas Thrashers prehrali, ale vyhrali jsme to se stestim my. Danny zneskodnil 3(!) najezdy v posledni tretine, vcetne jednoho v nasi vitezne presilovce. Z hracu byl nejlepsi Sid, pak Danny a skvele si svou robotu odvedl Matt Cooke.
Atlantik píše:Atlanta-Pittsburgh 2-3.

Dulezita vyhra venku, ale presto jsem zpokojeny tak napul. Opet jsme nevyuzili dlouhou presilovku 5 na 3...Dve tretiny jsme byli jasne lepsi, stav byl 2-2. Paradoxne ve treti tretine nas Thrashers prehrali, ale vyhrali jsme to se stestim my. Danny zneskodnil 3(!) najezdy v posledni tretine, vcetne jednoho v nasi vitezne presilovce. Z hracu byl nejlepsi Sid, pak Danny a skvele si svou robotu odvedl Matt Cooke.
plusom je, že sa Miro presadil
Ale musí pridať,v počte golov ho už Sid a Malkin dobiehajú :) :evil:
dnes hrají PENS v dobrej čas a to v 20:00, budu sledovat aspon přes nhl.com :D

GO PENS GO!! :povzbudzovanie:
Myslíš nášho času???Ja budem potom sledovať na ich stránke,obrazovo mi nestačí net :cry:
Do kelu, prvý krát tušim po neakých 6 rokoch hrá Vancouver v takomto čase a ja ten zápas neuvidím, o 6 idem do práce :( , ale tak nemôžem vidieť všetko... mal som štastie že posledných 7 našich zápasov som videl celých. Tak ale bude to súboj tímov, ktorým sa v poslednom čase darí, Pens vyhrali 7 z posledných 8, jedinú prehru majú s Wild, ktorých sme práve naposledy porazili my, aby sme našu bilanciu upravili na 8-1-2 z posledných 11 zápasov. V obrane nám bude chýbať znovu Salo a Bieksa, navyše je otázny aj štart Mitchella v Pittsburghu je už pripravený aj Baumgartner aby ho mohol nahradiť, takže sa trochu obávam či z takou "farmárskou" obranou (Davison,Nycholat,Baumy) ustrážime hviezdy súpera, na druhej strane v bráne budeme mať Luonga a u domácich nastúpi opäť len dvojka Sabourin, ktorý pôsobil aj u nás a hráči by mohli vedieť ako nanho... Okrem Dannyho bude hrať proti nám aj další bývalí hráč Matt Cooke a zvlášt preto by som si rád ten zápas pozrel. no snád vyhráme.
GO CANUCKS GO !! WE ARE ALL CANUCKS !!
Ohlund píše:no snád vyhráme.
GO CANUCKS GO !! WE ARE ALL CANUCKS !!

budem na Vasej strane Ohlunde :yes: pri Vasej momentalnej forme, nie ste bez sance na bodovy zisk..najlepsie by bol zisk 2 bodov bez pp, ci sn :frajer2:
Už aj do témy Canucks!!! :evil: :evil: :evil:
:lol2: srr :D
tak podme nato. konecne uvidim hokej nazivo a hned zapas dvoch kvalitnych timov. a opet celkom nezistne fandim picburgu.
tak dnes Zigomanis hral velmi dobre a dal aj gol ale inak dost nepresvedcivi vykon aj ked boli sance no nedokazali ich premenit :(
kua po dlouhé době od stanley cupu vidím nhl zápas online a hned musíme prohrát :(
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
No nič,další musíme vyhrať!!
PENS

:poster_spam:
Isles-Pens 3-5

35 minut to byla katastrofa z nasi strany(3-0 pro NYI), naopak New York hral vyborne. Pak jsme ale zahrali velmi aktivne v oslabeni a hraci se konecne probudili. Do satny snizil Orpik trochu se stestim na 3-1(ale zaslouzene). A pak to prislo, dalsi skvely obrat ve 3.tretine!!! Pittsburgh prohraval 11-krat po 2.tretine, bilanci ma 7-4!!! Crosby s Malkinem nastoupili do treti tretiny spolu a vyhrali nam zapas prakticky sami. Bylo to uzasne predstaveni. Geno cisty HT!!!

Paraada hosi!!!
27.11.08 | nhl.cz

Neskutečné, co Penguins zase svedli. A v listopadu již poněkolikáté, neboť stejným způsobem, jakým zdolali ve středu NY Islanders, připravili o jistou výhru i jiné týmy. Na začátku měsíce se jim to povedlo třeba právě proti včerejšímu soupeři a o pár dni později byli stejně úspěšní i na ledě Detroitu. Pokaždé museli dotahovat slibný náskok soupeře, góly stříleli v posledních minutách nebo v nastaveném čase či dokonce až v samostatných nájezdech.
Také včera na Long Islandu dokázali hosté vytěžit ze zdánlivě ztraceného zápasu dva body díky ofenzivní smršti v závěru. Tučňáci ještě na konci druhé třetiny prohrávali o tři branky, skóre ale přesto dokázali otočit ve svůj prospěch. Pittsburgh nastartoval gólem na 1:3 v 40. minutě Brooks Orpik.

V třetí třetině se Ostrované dostali pod drtivý tlak Pens, kteří je přestříleli v poměru 14:6. Další ofenzivní manévry Pittsburghu režírovalo hvězdné duo Sidney Crosby (1+2), Jevgenij Malkin (3+1). Nejprve prvně jmenovaný navázal na trefu Orpika a pak začal úřadovat jeho ruský spoluhráč. V 52. minutě se Malkin prezentoval dvěma rychlými góly v rozmezí 50 vteřin a svůj hattrick dovršil necelých 18 sekund před koncem střelou do prázdné branky, která stanovila výsledek na konečných 5:3 pro Penguins
Atlantik píše:Isles-Pens 3-5

35 minut to byla katastrofa z nasi strany(3-0 pro NYI), naopak New York hral vyborne. Pak jsme ale zahrali velmi aktivne v oslabeni a hraci se konecne probudili. Do satny snizil Orpik trochu se stestim na 3-1(ale zaslouzene). A pak to prislo, dalsi skvely obrat ve 3.tretine!!! Pittsburgh prohraval 11-krat po 2.tretine, bilanci ma 7-4!!! Crosby s Malkinem nastoupili do treti tretiny spolu a vyhrali nam zapas prakticky sami. Bylo to uzasne predstaveni. Geno cisty HT!!!

Paraada hosi!!!
hlavne, žes me vyhrali, ale natrápili sme sa na tom
Malkin bol naozaj skvelý...no comment...
GO PENS GO!!!
6378 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO