Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Král draftu - diskuse

Sem budú umiestnené témy, ktoré su staré a preto na fóre už nemajú čo robiť, ale zároveň nebudú zmazané.

Já bych výměny nechal, tu hru to aspon oživí, nesmí se ale dělat prdelní výměny které nemají hlavu a patu.
Takze ako vidim, DIDI a kanter sa rozhodli spravit si vlastnu sou, a ja v tejto hre nemienim pokracovat. S tymi vymenami to nema zmysel...
kanter píše:
Ja tiež končím a všetkým sa ospravedlňujem, že som urobil takú debilinu. SRY.
To si děláš prdel. 30 lidí tady něco hraje, snaží se a ty to pojebeš apak si jen tak řekneš, že končíš. Jseš ňákej duševně nevyrovnanej. S takovýmhle přístupem můžeš jít do prdele. A to jsem slušnej.
dejf píše:
kanter píše:
kajo píše:Takze ako vidim, DIDI a kanter sa rozhodli spravit si vlastnu sou, a ja v tejto hre nemienim pokracovat. S tymi vymenami to nema zmysel...
Ja tiež končím a všetkým sa ospravedlňujem, že som urobil takú debilinu. SRY.
To si děláš prdel. 30 lidí tady něco hraje, snaží se a ty to pojebeš apak si jen tak řekneš, že končíš. Jseš ňákej duševně nevyrovnanej. S takovýmhle přístupem můžeš jít do prdele. A to jsem slušnej.
kajo skončil ako prvý, nie ja :).
navrhujem, aby hrac ktory robil vymenu, nemoze urobit ziadnu dalsiu vymenu niekolko dni. A zakazat vymienat volby v drafte, lebo to sposobuje neprehladnost.
arek píše:navrhujem, aby hrac ktory robil vymenu, nemoze urobit ziadnu dalsiu vymenu niekolko dni. A zakazat vymienat volby v drafte, lebo to sposobuje neprehladnost.
Také pravidlá sa mali dať na začiatku :!:
No asi jsem ten můj návrh nespecifikoval dost jasně... jsem taky proti těmto výměnam kdo bude kdy vybírat.... já spíš myslel domluvu..... Že se toho hráče zeptá koho si chce v tom kole vybrat... vybere ho a jen co ho vybere může ho trejdnout..... Tohle je hroznej bordel....

A mimo to... jsme taky pro anulování všech výměn ... ten kdo chce, je urobí znova, ten kdo ne... byla to zkouška.....

Ten kdo chce vyměnit právo na výběr v draftu, tak ten nechť počká až dotyčný vybere v tom daném kole (třeba hráče kterého bude chtít on) a teprve potom ať uskuteční výměnu....
Wanic píše:No asi jsem ten můj návrh nespecifikoval dost jasně... jsem taky proti těmto výměnam kdo bude kdy vybírat.... já spíš myslel domluvu..... Že se toho hráče zeptá koho si chce v tom kole vybrat... vybere ho a jen co ho vybere může ho trejdnout..... Tohle je hroznej bordel....

A mimo to... jsme taky pro anulování všech výměn ... ten kdo chce, je urobí znova, ten kdo ne... byla to zkouška.....

Ten kdo chce vyměnit právo na výběr v draftu, tak ten nechť počká až dotyčný vybere v tom daném kole (třeba hráče kterého bude chtít on) a teprve potom ať uskuteční výměnu....
Rozumne. Ja som bol za to, aby sa dali vymienať aj výbery, ale ako vidím, nedá sa to ustáť. Asi to takto bude lepšie.
Nerobme z toho vedu a v pohode pokračujme. :smile03:
A co když se s někým domluvím, že v dalším kole mu vyberu hráče dle jeho výběru a on mě pak pošle do řiti :?: To je to potom zase dobré na podvody.
Bluesman píše: Rozumne. Ja som bol za to, aby sa dali vymienať aj výbery, ale ako vidím, nedá sa to ustáť. Asi to takto bude lepšie.
Však výběry se dají měnit i tak.... jenom né oficiálně... prostě když se domluvíš, že pošleš levýho obránce za výběr v 6. kole draftu.... tak počkáš až se dostane na řadu ten komu chceš prodat obránce... vybereš si sám.. napíšeš mu koho chceš aby vybral... on ho vybere a pak provede výměnu..... A výsledek je úplně stejnej a neni v tom bordel...

to painkiller: toho hráče kterýho mu budeš chtít dát mu dáš stejně až po tom co on vybere toho hráče kterýho chceš... takže když ho nevybere, tak prostě výměna padá...
Wanic píše:
Bluesman píše: Rozumne. Ja som bol za to, aby sa dali vymienať aj výbery, ale ako vidím, nedá sa to ustáť. Asi to takto bude lepšie.
Však výběry se dají měnit i tak.... jenom né oficiálně... prostě když se domluvíš, že pošleš levýho obránce za výběr v 6. kole draftu.... tak počkáš až se dostane na řadu ten komu chceš prodat obránce... vybereš si sám.. napíšeš mu koho chceš aby vybral... on ho vybere a pak provede výměnu..... A výsledek je úplně stejnej a neni v tom bordel...

to painkiller: toho hráče kterýho mu budeš chtít dát mu dáš stejně až po tom co on vybere toho hráče kterýho chceš... takže když ho nevybere, tak prostě výměna padá...
áno, tak nejako si to predstavujem aj ja. Zdieľam tento názor :yes:
bluesman sa ospravedlňuje za zdržanie, ale prišlo mu do toho niečo...
takze, ak mi nezostava Kessel, ktoreho som ziskal vymenou za Visnovskeho, tak ma mozete s KD vyskrtnut :x
WildCelt píše:takze, ak mi nezostava Kessel, ktoreho som ziskal vymenou za Visnovskeho, tak ma mozete s KD vyskrtnut :x
niektore vymeny sa anulovali, ale kludne si tych hracov vymente este raz :)
Neviem preco sa zrusili vsetky nase vymeny :!: Mohli sme zrusit iba tu poslenu, neviem preco spekulujete. Koncim v KD.
ježiš já nevím co tu furt řešíte ty vole :) se to udělá jednoduše .... bez nějakých výběrů apod to je na nic....normálně jak tu někdo psal 1 za 1, 2 za 2 a tak je to jednoduché a celkem jasné ... jako já nevím přijde mi že to moc žerete tu hru když v podstatě je to když to přeženu hra o ničem :)
Martine, to 1 za 1 nebo 2 za 2 sem psal já :D ono na druhou stranu, když si člověk vymění s někym draft za hráče předem, tak se mě to zdá lepší. Takhle to i v NHL funguje, a ne že když si hráče kterýho chtěl vyberou, tak výměna neplatí, o tom je to riziko výměny :wink: co třeba, když se s někym dohodnu na výměně drfatu za hráče, on mi řekne at mu vyberu toho hráče jakýho chce, až budu na řadě, ten hráč bude furt volný, tak ho vezmu, jenže on mi pak řekne že se rozmyslel a toho hráče už nechce. A protože to doposud nebylo oficiální, výměna by neměla platit protože o ní nikdo nevěděl, a já budu mít hráče kterýho sem nechtěl, timhle způsobem by v tom byl ještě větší bordel. A je pravda, že výměny bez draftů jsou na nic, protože jedno prohození dvou kol, může v nějaké změně mít docela velkou váhu.
Martin #27 píše:ježiš já nevím co tu furt řešíte ty vole :) jako já nevím přijde mi že to moc žerete tu hru když v podstatě je to když to přeženu hra o ničem :)
Tohle podepisuju :frajer2:
Ja tu hru mam na haku, ja som sa len pridal aby bol plny pocet , ale seri*m na to, lebo organizacia tejto hry stoji za *****, hlavne ten zastup :frajer2: , mozno by to leo vyriesil inak, ale to uz mi je jedno...
Stale mam jednu otazku na ktoru nemozes odpovedat uz od vcera: Preco sa zrusila aj ta vymena Sedina medzi mnou a kanterom?? Co nezdala sa ti?? Preco si nezrusil iba tu druhu vymenu ?
Na obciansky pockam este do novembra .
Výměny bez draftů nemají skoro žádnou cenu :wink: když budu měnit jednoho borce za dva průměrný hráče, tak mu dám kompenzaci nějaký menší draft, třeba z 16.kola, aby byla výměna vyvážená.
preco sa nemozu menit hrac(i) za draft(y) :?: dovod
Hraci za drafty by sa mohli menit za jednej podmienky. niekto to bude sledovat, zapisovat komu ide ten ktory draft a kontrolovat ze sa to dodrziava. Pokial tato podmienka nebude splnena, vymeny draftov by som nerobil, lebo v tom bude bordel. Ak sa najde niekto kto napise poradie draftov az do 20.kola a bude prepisovat vlastnikov jednotlivych draftov, tak ano vtedy by to slo.

Ostatnych uzivatelov nemusi moc trapit ak si niekto s niekym vymeni draft. Na ich pozicii to nic nemeni.

Ak niekto nema zaujem pokracovat v hre a rozdava hracov kadetade okamzite by som ho vyhodil zo sutaze s tym ze by sa tim ponukol niekomu novemu. takto sa akurat ku*vi hra a moze dojst k tomu ze si tu bude niekto kto nema zaujem na hre posuvat dobrych hracov a drafty nejakemu kamaratovi a podobne.
debil píše:Hraci za drafty by sa mohli menit za jednej podmienky. niekto to bude sledovat, zapisovat komu ide ten ktory draft a kontrolovat ze sa to dodrziava. Pokial tato podmienka nebude splnena, vymeny draftov by som nerobil, lebo v tom bude bordel. Ak sa najde niekto kto napise poradie draftov az do 20.kola a bude prepisovat vlastnikov jednotlivych draftov, tak ano vtedy by to slo.

Ostatnych uzivatelov nemusi moc trapit ak si niekto s niekym vymeni draft. Na ich pozicii to nic nemeni.

Ak niekto nema zaujem pokracovat v hre a rozdava hracov kadetade okamzite by som ho vyhodil zo sutaze s tym ze by sa tim ponukol niekomu novemu. takto sa akurat ku*vi hra a moze dojst k tomu ze si tu bude niekto kto nema zaujem na hre posuvat dobrych hracov a drafty nejakemu kamaratovi a podobne.
Ja by som chcel zapisovať :frajer2:.

Uvediem príklad ako by som to zapisoval:

6.KOLO

151. Obrázek - kanter
152. Obrázek - ThrasherFan
153. Obrázek - dejf
154. Obrázek - Kika
155. Obrázek - DIDI
156. Obrázek - yzy19
157. Obrázek - kanter (výmenou za Frolova)
158. Obrázek - lubo-86
159. Obrázek - Lukas33
160. Obrázek - kisin
.....
175. Obrázek - kanter (výmenou za Kessela)

Čo vy na to :?:

EDIT: Ak by ste nemali nič proti, tak by som do "Kral draftu" napísal poradie draftu.

Bol by som rád, keby ste mi vaše výmeny oznamovali PM-kou, ale iba tie, v ktorých bude zahrnutý draft. Príklad: McCabe za 6.kolo.
Já sem určitě pro. Výměny draftů budou hrát velkou roli i ve výměnách hráčů. A myslim si, že větší přehlednost v tom bude, když se výměna draftu za hráče oznámí předem, než až si ten hráč toho druhého hráče vybere.
528 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS