Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

STRONG CROCODILES

vyzera to tak Ixo, ze po Steelers mozete byt s tym prelakom tiperov dalsim timom so svojim "beckom" :D
WildCelt píše:vyzera to tak Ixo, ze po Steelers mozete byt s tym prelakom tiperov dalsim timom so svojim "beckom" :D
tomuto kus nechápem, ale ok :D myslíš, že ako SCB bečka :D nie
Cibula ja moc pivo nemusím eee mňe nech radšej potom afi zobere rum :D , alebo bieli strik :) čo sa týka toho miesta voľno by sa aj našlo, ale čo s androjom no to radšaj prebereme na icq bo ty si môj poradca :D ozaj som si myslel, že vybavíš nejakú akciu v Šulekove bo afiho tento týžden čaká vodičák tak ak spraví tak by sa mohlo dačo z organizovať :D ak nie teraz tak budúce leto isto bo aj mňa vodičák bude čakať od septembra začínam tak ak budme mať vodičák tak budúce leto by sme mohli dačo vyšpekulovať :roll:
Jejda já nechci bejt vystrnaděnej Cibuljo brzdi...hele chlapi věřím v fakt dobrej výsledek příští sezonu stačí si v tom udělat systém a sme na špici... :good:
no ani nebudeš vystriedaný androj neboj he :wink: afi veď ty aj tak pojdeš s mojim bratom nebudeš mať na toto čaš a ak ťa mám, ako min. sezónu nútiť tipovať tak to nie ďakujem a ved ťa hádam Spiders prichília k sebe :roll: ešte taká možnosť by tu bola ak by palkovk si to rozmyslel, ale to nemožem dopustiť, aby si to rozmyslel, lebo to bude náš žolík eso :) v podstate mi ideme do tejto sezóny v nezmenej zostave skoro, len sme našli vhodného tipra miesto Alexano uvidíme ja som sa s palkovk dohodol, aby nám pomohol nás aspoň dostať do playoffa potom sa uvidí som inač rád, že sa to v našej zase rozbehlo a je o čom písať a tak :wink:
No ak ces teda :D ja mam tento cely tyzden VB takzeeeee....neni problem :) ....a ja akciu spravim hocikedy :) to je najmenej :) ...a ja uz vodicaaak maaaam :P
joj tak, keď máš vodičák tak fasa máš však dačo dohodneme niekedy ak nie toto leto tak už budúce dačo musíme :D
Lidi já už vím oc našemu týmu chybí! REALIZAČNÍ TÝM! Jak má člověk dobře tipovat když nemáme ani maséra :D ...Jako vážně...sme krokodýli a nemůžem se přece ani drbat končetiny sou krátky a vobčas se natáhnou na masérskej stůl... :D (sem vůbec střízlivej??? :D )
Obrázek :cool:
joj ty kokos dnes som sa namakal moc som nad tým tvojím posledným prispevkom moc androj nerozmýšlal sorry, ale teraz by sa mi fakt nejaký maser zišiel :) počuj androj teda aj ty dostaneš takú podobnú zmluvu ako má Cibula ak budeš náš tímoví máser :D to by si mohol zvládnuť aj tipovať aj masírovať náš no, ale k to by potom teba, že by to zviera čo je na obrázku čo sem hodil čepi, ale nie srandujemtoto fakt nebolo o do mňa pekné sorry :( hambi sa čepi inač za ten obrázok :bitka3: :P podľa mňa je to čepi na tom obrázku nejaky taký šitný krokodíl, že chlapi nám by sa také určite nestalo, lebo mi sme strong a preto by ten leopard či čo to je namal pri nás šancu by sme ho rozsekali na kúsky:D
Ten krokodýl musel bejt nemocnej jinak si to nemůžu vysvětlit...počkej Cibuljo si tu?Od nejsi na tý fotce,že ne? :D Já chci smlouvu na plnej úvazek! Kdo by MĚ masíroval? :wink
no neviem kto by nás masíroval, že by nejaké žienky :P
Skušam pisat.To Afinogenov je Maroš?
palkovk píše:Skušam pisat.To Afinogenov je Maroš?
no dobre skúšaj :wink: a čo ide to :P no jasne Afinogenov je náš Maroško zo Senného hehe ozaj včera si mi písal aj na pokeci ja som si to prečítal až pozde večer niečo pred 12 tak asi v kaviarni na strehovej tam je aj net, ale čo som ti odpísal to neviem, lebo som bol opitý :D
No jasně,že "žienky" vlastně krokodýlice :D ...nebo jestli chcete krokodýlem lae to už je vaše věc... :wink:
ale čo krokodýlice riadne žienky :)
o tyzden dam vediet ako som sa royhodol
Badhed píše:o tyzden dam vediet ako som sa royhodol
no okik, ale mi už miesto v tíme nemáme aj tak iba ak by náhodou vypadol palkovk už som sním nebol v kontakte dlkšie, ale nájdi si radšej iný tím ak sa podarí viem, že si mal byť u náš, ale tak no... prepáč
Pred novou sezonou sa držte chlapi :cool: budem Vás silno :D pozorovať, vela uspechov v novej sezone, Vam žela zijuca legenda :D
Derryl píše:Pred novou sezonou sa držte chlapi :cool: budem Vás silno :D pozorovať, vela uspechov v novej sezone, Vam žela zijuca legenda :D
:D Derylko dobre si ma pobavil ale nieco tu silne smrdi. :D
eman22 píše:
Derryl píše:Pred novou sezonou sa držte chlapi :cool: budem Vás silno :D pozorovať, vela uspechov v novej sezone, Vam žela zijuca legenda :D
Ak myslis, na to, na co myslim aj ja :D tak sa mýliš, ja ostavam v ulohe pozorovatela a cestneho hosta vo VIP ložach vsade tam, kde ma pozvu z 50% zlavou :D
Derryl píše:Pred novou sezonou sa držte chlapi :cool: budem Vás silno :D pozorovať, vela uspechov v novej sezóne, Vam žela zijuca legenda :D
jasne budeme sa držať kámo a tieto tvoje slová, ktoré si nám napísal nám k tomu, len pomožu a pozbuďia nás ak sa mi podarí ten ťah s palkomvk, že bude tipovať s nami od tejto new sezóny, ako sľúbil aspoň po play-off a dostane nás do play-off tak bude peráda no pecka a ak sa dostane do play-off počítame aj s tebou, že pôjdeš do play-off snami do boja po KTL trofej :) zatial ak chceš buď, len pozorovaťel si náš čestný hosť a najčestnejší na tomto HF na našich všetkých zápasov, ale play-off počítame s tebou a s touto zostavou ak by to vydalo no ja Cibula palkovk a ty :) ale na to je ešte skoro však mi to už preberieme na icq na qipe mi už vieme svoje a ešte raz kámo ďakujem ti za všetko za rady aj do života a aj za podporu tu a tak za všetko veď my vieme svoje :frajer2:
Takže mám nové novinky ohľadom nášho tímu. Od tejto sezóny má náš tím nového majiteľa Derryla :frajer2: takže už náš tím má celkovo 3 majiteľov: Mňa, afiko a Derryla. Ja som GM tímu, tréner a zároveň všetko :). V minulej sezóne som všetky tieto funkcie nestíhal :P a po odchode afiho sa stal afi spolumajiteľ tímu, ale ešte to nebolo ono takže od new tejto sezóny má náš tím dalšieho spolumajiteľa. Tím SC patrí mne, Cibulovi, androjovi, palkovivk, afimu a Derrylovi :). Náš tím je teraz, ako Manchester City. Ja osobne sa veľmi teśim na novú spoluprácu s Derrylom :yahoo: . Onedlho by sa mala aj dostavať naša new hokejová arená, ktorá bude oveľa vačšia a lepšia oproti tej starej. Výhody new arény vačší počet miest na sedenie pre dívákov ďalej vylepšené VIP lože luxus no proste bomba. Proste treba prísť a vydieť, alebo byť pozvatý, ako náš čestný hosť. Ďalej oznamujem našim fanúšikom, že zostava by nemala byť zmena, len s palkomvk je to také no neisté, ale to sa vyrieši do takého týždňa. Na zmluvách a platoch sa chalani ešte dohodneme povedzte si každý koľko chcete a na koľko sa cítite proste teraz nemáme problémy s peniazmi možme si dovoliť čo chceme a tak no. Samozrejme netreba zabúdať, že peniaze nie sú zas všetko my nesmieme zabúdať hlavne na našich fanúšikov. V novej sezóne už nebudem to tak brať tragicky ak sa nám nebude dariť a podobne proste sa ideme zabaviť zabaviť našich fanúšikov a no bude sranda :wink: . Všetko bude OK. Dalej ešte by sa mali poriešiť bannery new a logo tak uvidíme, ako to dopadne. Zaťial to by bolo všetko z mojej strany tak sa majte dobre tímoví kolegovia, spolumajitelia, naši fanúšikovia a aj všetci no :) .
eman22 píše:
nebudu to ixove ponozky :?: :D
poriešil som zatial pre 3 new bannery na ktorých som pracoval úplne sám :) neni to nič moc, ale tak na prví krát no :roll:

ja
Obrázek
cibuľiatko
Obrázek
androj
Obrázek

logo poriešim a hodím sem neskôr a aj paliho banner som hodím neskôr, keď mi povie,aké číslo mu mám dať
2122 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO