tomuto kus nechápem, ale okWildCelt píše:vyzera to tak Ixo, ze po Steelers mozete byt s tym prelakom tiperov dalsim timom so svojim "beckom"
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
STRONG CROCODILES
Cibula ja moc pivo nemusím eee mňe nech radšej potom afi zobere rum
, alebo bieli strik
čo sa týka toho miesta voľno by sa aj našlo, ale čo s androjom no to radšaj prebereme na icq bo ty si môj poradca
ozaj som si myslel, že vybavíš nejakú akciu v Šulekove bo afiho tento týžden čaká vodičák tak ak spraví tak by sa mohlo dačo z organizovať
ak nie teraz tak budúce leto isto bo aj mňa vodičák bude čakať od septembra začínam tak ak budme mať vodičák tak budúce leto by sme mohli dačo vyšpekulovať
no ani nebudeš vystriedaný androj neboj he
afi veď ty aj tak pojdeš s mojim bratom nebudeš mať na toto čaš a ak ťa mám, ako min. sezónu nútiť tipovať tak to nie ďakujem a ved ťa hádam Spiders prichília k sebe
ešte taká možnosť by tu bola ak by palkovk si to rozmyslel, ale to nemožem dopustiť, aby si to rozmyslel, lebo to bude náš žolík eso
v podstate mi ideme do tejto sezóny v nezmenej zostave skoro, len sme našli vhodného tipra miesto Alexano uvidíme ja som sa s palkovk dohodol, aby nám pomohol nás aspoň dostať do playoffa potom sa uvidí som inač rád, že sa to v našej zase rozbehlo a je o čom písať a tak
joj ty kokos dnes som sa namakal moc som nad tým tvojím posledným prispevkom moc androj nerozmýšlal sorry, ale teraz by sa mi fakt nejaký maser zišiel
počuj androj teda aj ty dostaneš takú podobnú zmluvu ako má Cibula ak budeš náš tímoví máser
to by si mohol zvládnuť aj tipovať aj masírovať náš no, ale k to by potom teba, že by to zviera čo je na obrázku čo sem hodil čepi, ale nie srandujemtoto fakt nebolo o do mňa pekné sorry
hambi sa čepi inač za ten obrázok
podľa mňa je to čepi na tom obrázku nejaky taký šitný krokodíl, že chlapi nám by sa také určite nestalo, lebo mi sme strong a preto by ten leopard či čo to je namal pri nás šancu by sme ho rozsekali na kúsky:D
no dobre skúšajpalkovk píše:Skušam pisat.To Afinogenov je Maroš?
Ak myslis, na to, na co myslim aj jaeman22 píše:Derryl píše:Pred novou sezonou sa držte chlapibudem Vás silno
pozorovať, vela uspechov v novej sezone, Vam žela zijuca legenda
Derylko dobre si ma pobavil ale nieco tu silne smrdi.
jasne budeme sa držať kámo a tieto tvoje slová, ktoré si nám napísal nám k tomu, len pomožu a pozbuďia nás ak sa mi podarí ten ťah s palkomvk, že bude tipovať s nami od tejto new sezóny, ako sľúbil aspoň po play-off a dostane nás do play-off tak bude peráda no pecka a ak sa dostane do play-off počítame aj s tebou, že pôjdeš do play-off snami do boja po KTL trofejDerryl píše:Pred novou sezonou sa držte chlapibudem Vás silno
pozorovať, vela uspechov v novej sezóne, Vam žela zijuca legenda
Takže mám nové novinky ohľadom nášho tímu. Od tejto sezóny má náš tím nového majiteľa Derryla :frajer2: takže už náš tím má celkovo 3 majiteľov: Mňa, afiko a Derryla. Ja som GM tímu, tréner a zároveň všetko
. V minulej sezóne som všetky tieto funkcie nestíhal
a po odchode afiho sa stal afi spolumajiteľ tímu, ale ešte to nebolo ono takže od new tejto sezóny má náš tím dalšieho spolumajiteľa. Tím SC patrí mne, Cibulovi, androjovi, palkovivk, afimu a Derrylovi
. Náš tím je teraz, ako Manchester City. Ja osobne sa veľmi teśim na novú spoluprácu s Derrylom
. Onedlho by sa mala aj dostavať naša new hokejová arená, ktorá bude oveľa vačšia a lepšia oproti tej starej. Výhody new arény vačší počet miest na sedenie pre dívákov ďalej vylepšené VIP lože luxus no proste bomba. Proste treba prísť a vydieť, alebo byť pozvatý, ako náš čestný hosť. Ďalej oznamujem našim fanúšikom, že zostava by nemala byť zmena, len s palkomvk je to také no neisté, ale to sa vyrieši do takého týždňa. Na zmluvách a platoch sa chalani ešte dohodneme povedzte si každý koľko chcete a na koľko sa cítite proste teraz nemáme problémy s peniazmi možme si dovoliť čo chceme a tak no. Samozrejme netreba zabúdať, že peniaze nie sú zas všetko my nesmieme zabúdať hlavne na našich fanúšikov. V novej sezóne už nebudem to tak brať tragicky ak sa nám nebude dariť a podobne proste sa ideme zabaviť zabaviť našich fanúšikov a no bude sranda
. Všetko bude OK. Dalej ešte by sa mali poriešiť bannery new a logo tak uvidíme, ako to dopadne. Zaťial to by bolo všetko z mojej strany tak sa majte dobre tímoví kolegovia, spolumajitelia, naši fanúšikovia a aj všetci no
.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé