Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FALCONS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

:D :D :D

aj nabuduce :wink:
:!: FALCONS V NOVOM ŠATE :!:

od 6. kola menia Falcons oficialne image:

PRIMARY LOGO:
Obrázek

SECONDARY LOGO:
Obrázek

TERTIARY LOGO:
Obrázek

BANNERY:

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Prve logo bolo krajsie v povodnych farbach,na druhej strane to druhe je zaujimave :cool:
DRESY:

HOME
Obrázek

AWAY
Obrázek

THIRD
Obrázek
moc pěkné,líbí se mi to..... :thumbsup: :good:
parada, cepikovcov sa nam podarilo tesne zdolat napriek minnesotovej roletke :cool:
v tomto kole uz bez bodu neskoncime a v pripade ze to dnes zakoncime uspesne by sa nam mohlo podarit aj posunut sa v tabulke na lepsie ako 4. miesto... :good:
Dresy pěkný, logo už taky, ale ty bannery se mi moc nelíběj :-)
staci ze sa pacia clenom teamu ;) :-P
je to :good: len v ramci toho banneru by som supol svetlejsie zelenkaste pozadie :yes: to tmave mi tam az tak nesedi, ako pripadne svetle, ale jasne, hlavne, ze sa paci clenom timu :D
pozadie je tam cierne, tmavozelene je len to logo sokola ktore akoby "vystupovalo z tiena". mohol som ho urobit o nieco svetlejsie, takto ho tam takmer nevidno, ale mne osobne sa to celkom lubi takto (aspon sa to nebije s napismi)
toto je podla mna najlepsie logo z tych ake ste mali, resp. ake ste chceli mat, aj bannery su :cool:
dik ;)

tak sme to uspesne zvladli a vitazstvom potvrdili pekne tretie miesto v tomto kole :thumbsup:

dakujem celemu teamu za predvadzane vykony a dufam ze az do konca sezony budu uz len gradovat :)
tak posledne kolo zakladnej casti sme zacali priemernymi 10 bodmi - mohlo byt aj lepsie aj horsie.
mne nevysli remizky ale zase vdaka tomu lepsie zabodoval Ohlund...
budiz :)
Tak neviem či to bol priemerný výkon, menej bodov mali len EI.. :?
Ale tento typ, ked sa nehrajú zápasy medzi tímami ale počítajú sa body nám väčšinu vyhovoval, hlavne minlý rok :roll: . Tak verím že nám to pôjde aj teraz a do PO pôjdeme z dobrej pozície.
no tak vcera som bol s "priemernym" hodnotenim nasich 10 bodov moc velkym optimistom :-P

uvidime kam nas zaradi dnesnych 26 :thumbsup:

konecne sa mi podarilo trafit zopar X-ov :)
Sme 2. :cool: 1 bod za BB :cool: :cool:
dnes to mame za 8 - minnesota trafil full house :thumbsup:
no za dnesnych 5 bodov by som sa asi mal ist hanbit... :oops: :? :lol:

... ale teamovych 29 hadam nebude takych hroznych :thumbsup:
No dnes by sme mali mat podpriemernych 6 bodikov,takze superi by sa mali priblizit alebo zvacsit naskoky,ale to som iba narychlo po zapase zratal...Ale na tomto 6.kole az tak nezalezi,ked uz mame iste PO :)
teoreticky ho iste este nemame, ale dufam ze iba teoreticky...

tych 6 bodov si bohuzial zratal dobre ale co uz - slabsi den ma raz za cas kazdy :-P
dnes plny pocet 4 bodov - ale to asi takmer vsetci :D
dnes len 20 - to asi na posun v tabulke smerom hore nebude stacit :(
dnes to zuase nie je ziadna slava, mam pocit ze 8 bodov bude dnes patrit k horsim vysledkom :P
mali by sme zabrat a skusit sa pred PO naladit na "vitaznu vlnu" :)
nooo, tak dnesnych 27 bodov by mohlo patrit pre zmenu k tym lepsim vysledkom. strata na teamy pred nami by sa teoreticky mohla znizit :thumbsup:
este k tomu veku clenov nasho teamu:

moja malickost ma 26
minnesota1 - 17
Ohlund - 18
phillipo - 26

takze vyvazena kombinacia mladickej dravostia a skusenosti :D

vekovy priemer 21,75
1593 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES