parada, cepikovcov sa nam podarilo tesne zdolat napriek minnesotovej roletke
v tomto kole uz bez bodu neskoncime a v pripade ze to dnes zakoncime uspesne by sa nam mohlo podarit aj posunut sa v tabulke na lepsie ako 4. miesto...
je to len v ramci toho banneru by som supol svetlejsie zelenkaste pozadie to tmave mi tam az tak nesedi, ako pripadne svetle, ale jasne, hlavne, ze sa paci clenom timu
pozadie je tam cierne, tmavozelene je len to logo sokola ktore akoby "vystupovalo z tiena". mohol som ho urobit o nieco svetlejsie, takto ho tam takmer nevidno, ale mne osobne sa to celkom lubi takto (aspon sa to nebije s napismi)
tak posledne kolo zakladnej casti sme zacali priemernymi 10 bodmi - mohlo byt aj lepsie aj horsie.
mne nevysli remizky ale zase vdaka tomu lepsie zabodoval Ohlund...
budiz
Tak neviem či to bol priemerný výkon, menej bodov mali len EI..
Ale tento typ, ked sa nehrajú zápasy medzi tímami ale počítajú sa body nám väčšinu vyhovoval, hlavne minlý rok . Tak verím že nám to pôjde aj teraz a do PO pôjdeme z dobrej pozície.
No dnes by sme mali mat podpriemernych 6 bodikov,takze superi by sa mali priblizit alebo zvacsit naskoky,ale to som iba narychlo po zapase zratal...Ale na tomto 6.kole az tak nezalezi,ked uz mame iste PO
dnes to zuase nie je ziadna slava, mam pocit ze 8 bodov bude dnes patrit k horsim vysledkom
mali by sme zabrat a skusit sa pred PO naladit na "vitaznu vlnu"
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty) Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57 Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Klubová Tipovací Liga
Už včera jsi věděl, jak skončí dnešní zápasy? Ukaž nám tvoje schopnosti v naší týmové tipovací hře!