Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MIGHTY BULLS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

:D :good:
Vidim ze sa to tu poriadne rajcuje pred Play Off...
Nuz podme na to....
P.S.: pre tiperov MB mame pre play off prekvapeniicko...ale pssss
maro píše:P.S.: pre tiperov MB mame pre play off prekvapeniicko...ale pssss
hmm, to bude asi nejaka voodoo seansa nad mrtvou mackou :shock: :D :lol3:
aaale cicinky...nieco mi hovori.,ze vas korytnacky nabiju uz v emifinale..hmmmm
:clap:
bodaj by si mal pravdu maro :D
barrki píše:bodaj by si mal pravdu maro :D
ty tu nevyskakuj :P este nie ste ani v dalsom kole :frajer2: vam sa tiez maro necrta ziadna prechadzka ruzovou zahradkou s FB :buchac:
aaah tych zvladneme..predsa nas neporai dajaky vtak ne.. :frajer2:
ohnivich vtakou zahasime ale koritnacky daju na papulu mackam :D :D :lol2: :lol2:
wolf169 píše:ohnivich vtakou zahasime ale koritnacky daju na papulu mackam :D :D :lol2: :lol2:
mas stastie, ze mas v avatari to co mas, preto ti to tentokrat prepacim :D ale nabuduce :bitka3:
Korytnacky prilis nechodte von s tych panierov vas nanich pretocime hned v prvom kole a budete nahrany:-D :lol: :lol: a vam len kivat budeme
a mB vtacikovia vam vikusia pohlavny organ a sa tak zbesite ze sa sami porazite :-D
medik911 píše:Korytnacky prilis nechodte von s tych panierov vas nanich pretocime hned v prvom kole a budete nahrany:-D :lol: :lol: a vam len kivat budeme
a mB vtacikovia vam vikusia pohlavny organ a sa tak zbesite ze sa sami porazite :-D
jj mediku aspon si mozme povedat maame velke gule..co sa o macickach ani vtacikoch ci korytnackach povedat veru neda.... :frajer2: :cinka: :biglol: :biglol: :biglol: :biglol: :biglol: :biglol: :biglol:
ok byci, vase nove logo som uz nasadil :frajer2:. Nech sa s nim dari v 2. kole.
maro píše:aaale cicinky...nieco mi hovori.,ze vas korytnacky nabiju uz v emifinale..hmmmm
ake korytnacky? :dup: este nikam nepostupili, my este zijeme! :respect:
Slubene prakvapenicko pre nasich tiperov !!!!

Po dlhych mesiacoch hladania toho spravneho image pre nas tim..sme to dokazali..
Cely tim dizajnerov pracoval ma nasom novom loge cele tyzdne dnom i nocou a dnes mozme povedat ze sa to podarilo..
Posudte sami...

Team of Mighty Bulls

Obrázek

banneri:

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Panove budme na nas tim hrdiiiiiiiiiii.....
:o :shock: :o :shock: marek to sa ti podarilo ale fakt tak toto je ini brutal hned zajtra si ho dam
jj dik..aj sme sa snazili :D
V nasom meste to pred PO zacina poriadne vriet ..fans su nazhaveni na suboje o vytuzenu trofej..:

Obrázek
Krásné nové logo!!! Chválím Vás za skvěle odvedenou práci. Nesmíme naše fanoušky zklamat, už se nemůžou dočkat na sobotu, kdy to konečně vypukne!!!!

GO BULLS GO!!!
Chvalim za nove logo, je vynikajuco vypracovane a takisto je v meste Bykov citit nadsenie na vyradovacie boje, Býčia arena pravdepodobne bude taktiez ako ta nasa praskat vo švikoch.
uuuf..uz sa mi trasu kolena..Dnes mi povedali ze Bulls Centre je na zapasy zatial s neznamym superom beznadejne vypradane..Dnes sa zacali preavat ..a za hodku sa za listkami len tak zaprasilo..Pred stadionom fronta jak na chleba :D ..ani soms a nedostal skoro na trening..uz sa velmo tesim...
dnes sa rozhodne o nasom protivnikovi... :clap:
jj presne tak ja som sa tiez skoro na trening nedostal je tam ludi jak kebi davali auta zadar a tie faninky :thumbsup: no dnes uvidime kto to bude ale ja mam taki pocit ze to budu fire birds ale pre mna bi boli lepsi spiders ale no vsak uvidime uz sa na to tewsim
Už někdo ví proti komu se utkáme? Už se nemůžu dočkat až to začne. Konečně půjde i všechno!!! :clap:
vvitaz dueku firebirds - spiders
Nie co mi hovori ze to bude asi takto>

semif..

IC - PT... 2-4
MB - FB ..4-3
SB - RD.. 1-4
TF - BF..4-1

fim..

MB - PT .. 4-2
TF - RD ..4-2

superfin..

TF - MB..3-4

Mal som totizto vcera v noci vyzionarsky sen..a takto too tam prebiehalo...

:D
maro píše:Nie co mi hovori ze to bude asi takto>

semif..

IC - PT... 2-4
MB - FB ..4-3
SB - RD.. 1-4
TF - BF..4-1

fim..

MB - PT .. 4-2
TF - RD ..4-2

superfin..

TF - MB..3-4

Mal som totizto vcera v noci vyzionarsky sen..a takto too tam prebiehalo...

:D
hej tak to si dobrej že si pamatuješ takovej sen....taky si pamatuji své sny ale né tak dopodrobna :D :cool:
podle mě se ti tento sen nesplní!!!!
Protože tam není Spiders!!! :twisted: :bitka3:
1768 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA